Pozdrav iz Zenice,
Pa zaista me pogadja sve sto vam se dogadja, za nepovjerovati.
Ne znam kod vas pravu situaciju, ali po meni je osnovni krivac vas gradonacelnik Imamovic. Pa da je i nas Huso Smajlovic tako razmisljao kao on i Celik bi sigurno snasla takva situacija kao i kod vas.
E sad ne znam kakva vam je situacija u upravi, ima li mesetara oko kluba, da li vam je pomocni trener pravi(citam na nekom sajtu da je Zonic izjavio da mu je Ismet Hadzic trazio 5.000 maraka da mu on osigura mjesto u prvom timu i da je to ponuda ko njemu posto je on dijete Slobode

). Sta god da se desilo jedan od njih dvojice bi morao iza resetaka(onaj ko je slagao).
Pise na ovom portalu da je dosta vas protiv Ibrakovica. Bio je ovdje trener kod nas, po meni nije bio los, ali ovdje su mu lopovi diktirali kako ce raditi. Kakav god je, po meni ga ne treba mjenjati prije kraja polusezone, tj. ako bar hocete novog trenera da dovedete, pa treba covjeku dati vremena, da vidi pravo stanje u timu, a ne dovoditi ga poslije 9.kola, npr.
Ovi sto pisete Sloboda slaba, Sloboda ovo ili ono, Sloboda je za vas pojam, gdje ce te nju uporedjivati sa Bosnom iz Visokog, Vitezom, Troglavom, Iskrom
Pa to je isto da uporedjujete Barselonu sa Malagom, Sporting Hihonom, Celtom Vigo itd. Bez obzira na sadasnje stanje, Sloboda je ime i kad govorite o Slobodi morate stati mirno. Kad dobijete C.Zvezdu u Beogradu 3:1, kad budu vasi timovi dobijali Hajduka u Splitu, Dinama u Zagrebu itd(kao sto je to Sloboda radila nekada) , e onda mozete pricati o nekom izjednacavanju sa Slobodom.
Slobodi je sada tesko, ali ima vas navijace, vi kad joj okrenete ledja e tek tada je gotova. Siguran sam da vi to necete dopustiti. Pozdrav iz Zenice i nedajte se

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor