Sportski komentatori
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
evo ga kaže velid igro Yaya za Real Madrid

- TheVerminator
- Kontakt:
Još je za Owena rekao da je imao mnoštvo dugih pauzi.inacefindecko je napisao/la:evo ga kaže velid igro Yaya za Real Madrid![]()
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne znam gdje ovo da postavim tacno, al cini mi se da je ovde najbolje

Za zivot cijeli!
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]U Srijedu nas ocekuje dernek....

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za ovu sliku sa prethodne stranice, nije riječ o Francuskoj i francuskom Canal+, već o španjolskom kanalu Canal+ Futbol HD 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav glupan moraš biti da kažeš
"Sad ću ja pročitati rezultate utakmica, a ako ne želite čuti .... imate 10 sekundi koliko ću vam dati da stišate vaše tv prijemnike"
Pa ovome zabraniti komentarisanje utakmica pod hitno!
"Sad ću ja pročitati rezultate utakmica, a ako ne želite čuti .... imate 10 sekundi koliko ću vam dati da stišate vaše tv prijemnike"
Kemica nije dobar nikakooo 
Nije to toliko ni lose,koliko je glupo kad kaze e sad mozete pojacati.Pa ako su stisali kako ce cuti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav glupan moraš biti da kažeš
Vrhunac gluposti je ovo na kraju -sta ima kako si ti-
kad pricaju Pepe i Tevez
Ma odmah bi ja po plati udario
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
al' najaci govori za di mariu ide akcija i kaze ima nezgodan sut,ima nezgodan sut i evo sad smo vidjeli da ima nezgodan sut ahahaha
Ma i ja kreten pored 4 arene ,ja slusam Kemu intelektualcaarelinho je napisao/la:al' najaci govori za di mariu ide akcija i kaze ima nezgodan sut,ima nezgodan sut i evo sad smo vidjeli da ima nezgodan sut ahahaha
VOLIM TE ZELJO
Mislim da Spaho (covjek koji ne trepce
) komentarise na BHT-u! 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
i ja gledam na areni tekmu nego tamo beze prebacio kad u tom trenutko ovo govoribarbarez je napisao/la:Ma i ja kreten pored 4 arene ,ja slusam Kemu intelektualcaarelinho je napisao/la:al' najaci govori za di mariu ide akcija i kaze ima nezgodan sut,ima nezgodan sut i evo sad smo vidjeli da ima nezgodan sut ahahaha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj sto komentarise Reala ima prirodni talenat za pricanje gluposti. Da je barem zanimljiv, ali ni to...
Odmah na pocetku je odlucno pokazao taj talenat u onoj prici o ligi sampiona i djevojci.
Odmah na pocetku je odlucno pokazao taj talenat u onoj prici o ligi sampiona i djevojci.
Jesam li dobro cuo ili je sad rekao srce mu nije radilo 30 tak sekundi,nekih pola minute
VOLIM TE ZELJO
Ima li neko da vam valja ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tebi 'OVO' valja?ZZtop10 je napisao/la:Ima li neko da vam valja ?
-
džakailibu
- Kontakt:
ali vrhunski debilizam- tri kanala javnog rtv servisa i na sva tri kanala ista utakmica u isto vrijeme sa tri razlicita priglupa komentatora i svakom od njih mi obezbjeđujemo platu.
J.b.m li im m....u zajedno sa belminom karamehmedovicem i inim kriminalcima.
J.b.m li im m....u zajedno sa belminom karamehmedovicem i inim kriminalcima.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ma vala ako je tebi dobar ,ti ga do daske pojacaj.Eto sve velemajstori,imaju zaglupljujuce efekte gore nego spanske serije na ljude koji ih gledaju i slusaju.ZZtop10 je napisao/la:Ima li neko da vam valja ?
VOLIM TE ZELJO
Večeras od 20:00 napokon na scenu stupaju "kolege" koje će svršavati od sreće što prenose Ligu Prvaka i što je njihova tv kuća otkupila prava eminentnog takmičenja Ligu Prvaka
Drago mi je što oni prenose LP i njima ću čak dati prednost u odnosu na Arene (iako su ove u HD-u) samo zbog toga što će me komentatorski dvojac nasmijati do bola! Mogu misliti provala od kolege Vugdalića
na OBN-u je slika daleko bolja od BHT tako da mi je drago za ove koji nemaju kablovsku i/ili Arene jer će moći bolje vidjeti stanje na terenu nego do sada kod onih zaostalih amatera sa BHT-a.
Drago mi je što oni prenose LP i njima ću čak dati prednost u odnosu na Arene (iako su ove u HD-u) samo zbog toga što će me komentatorski dvojac nasmijati do bola! Mogu misliti provala od kolege Vugdalića
- Zenichanin
- Kontakt:
Večeras najbolji s najboljima
Očekujem mnogo dezinformacija od kolehe Vugde al Hadzić ce da ga popravi
Očekujem mnogo dezinformacija od kolehe Vugde al Hadzić ce da ga popravi
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.