PA DOKLE JAMAK AMARE?
daj malog Brkovića više, koji qrac je doveden u klub..
uglavnom je korisniji od ovog klošara!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato što nije svako imao internet. Bilo je prije belaja i večih pa se nisu dizale tenzije kao danas...cala je napisao/la:Sta odjednom bi navijacima? Do onog incidenta sa torcidom se nije mogla procitati rijec huliganstvo i huligan u istoj recenici sa imenom Zeljeznicar.
Pa ni sada se ne moze procitaticala je napisao/la:Sta odjednom bi navijacima? Do onog incidenta sa torcidom se nije mogla procitati rijec huliganstvo i huligan u istoj recenici sa imenom Zeljeznicar.
gradila se ekipa, prvo titula, pa kup, pa dupla kruna zanimljivo na terenu bilo... eto valjda dosadilo im da gledaju dominaciju pa sad uzeli stvari u svoje ruke da malo zakomplikuju... evo cujem glavna pjesma je sad od JUICEa "vi ste mislili da smo se smirili, ustvari smo se uznemirili... "cala je napisao/la:Sta odjednom bi navijacima? Do onog incidenta sa torcidom se nije mogla procitati rijec huliganstvo i huligan u istoj recenici sa imenom Zeljeznicar.
Njegovi sutevi su inace poznati kao jako precizniGaziHusrevbeg je napisao/la:Ko će drugi nego Čolić!? Uvijek je naopako igrao, pa pucaj živ bio ako imaš priliku.
Kako znaš da je pogriješio sa taktikom a utakmice očima vidio nisi?DzoleZeljo je napisao/la:Ma nista ovo danas izgleda ako bude bod bice mila majka... Jbg.
Mislim da je sa taktikom skroz pogrijesio, ali opet treba probavati na vrijeme..
legendo imamo svi pristup http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; ne moras sve to kopirati ovde:)DzoleZeljo je napisao/la:66’
Dobra kontra gostiju, Selimović upošljava Čolića, koji umjesto da šutira, vraća loptu na 11 metara, pa igrači Zrinjskog otklanjaju opasnost.
O ovome sa govorio. Inace zna zajebati cistu sitvaciju, valjda nije bio zicer, jer ako jeste, vratit ce nam se debelo..
Ajde ne pravi se budala i ti, vidis i sam na ne mozemo golu primirisati od 4 minute..ipetm je napisao/la:Kako znaš da je pogriješio sa taktikom a utakmice očima vidio nisi?DzoleZeljo je napisao/la:Ma nista ovo danas izgleda ako bude bod bice mila majka... Jbg.
Mislim da je sa taktikom skroz pogrijesio, ali opet treba probavati na vrijeme..