AhahahahahaLBJ MVP je napisao/la:2 crvena smo trebali dobiti.Dobro i Sevilla je jedan ali ovo je užasno.
1=jednu smo šansu imali i to je i nju Higuain zapucao u Gvadalkivir.Ne računam one bezvezne šuteve Ronalda s 30 metara.
Mourinho neće ostat do decembra ako ovako nastavi.Nešto se mora mijenjati i to u ovih 15 minuta.
Nešto je trulo u državi Danskoj.
Pepe i Khedira svaka čast
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Koji cirkus u pm, sudija totalno izgubio kontrolu nad utakmicom.
Di Maria zasluzio crveni, koji cigo u pm.
A mog'o je i Higuain popusit crveni, gdje ces onako nabit nogom igraca.
Di Maria zasluzio crveni, koji cigo u pm.
A mog'o je i Higuain popusit crveni, gdje ces onako nabit nogom igraca.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 15 sep 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovi andalužani se uvijek u pocetku ovako napale kada igraju protiv Reala, i igraci i navijaci. Nepisano pravilo je da im nakon toga ispraznimo stadion tamo negdje u 75oj minuti nakon sto im utrpamo 5 komada i poslije toga mozes cuti igrace sta pricaju na terenu. Igra ne ulijeva povjerenje, ali sam siguran da cemo okrenuti, oni ako prime jedan primit' ce jos tri. Vadi Higuaina, Di Mariu i Ozila.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
2 trofeja u dvije godine i ovo rasulo nakon što je osvojio jedan značajniji mu ne ide u prilog.arelinho je napisao/la:pa nisu ludi da daju otkaz MourninhuLBJ MVP je napisao/la:2 crvena smo trebali dobiti.Dobro i Sevilla je jedan ali ovo je užasno.
1=jednu smo šansu imali i to je i nju Higuain zapucao u Gvadalkivir.Ne računam one bezvezne šuteve Ronalda s 30 metara.
Mourinho neće ostat do decembra ako ovako nastavi.Nešto se mora mijenjati i to u ovih 15 minuta.
Nešto je trulo u državi Danskoj.
Pepe i Khedira svaka čast
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A evo gledam sanse iz prvog (ovo sam propustio vidjeti) - cisti penal za Real nad Ramosom, ovi sto analiziraju svi se slazu u tome, slobodan udarac za Real sa desne strane dosta iskosa, nabacaj u 16, Ramos ide na loptu, a jedan ga za zagrlio i okrece oko sebe ko dijete i ne da mu da skoci. Mora da je Spahic, mada nisam siguran...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pepe dominira veceras
Dobra utakmica. Oba tima manjkaju konkretnosti, ali tempo utakmice izuzetno visok.
Njegova maljenkost jako lose sudi veceras. Di Marija je trebao direktan crveni dobiti, a i situacija sa Higuainom je diskutabilna.
Edit: i tek sam se sad sjetio onog nepostojeceg gol auta za sevillu. katastrofa.
Dobra utakmica. Oba tima manjkaju konkretnosti, ali tempo utakmice izuzetno visok.
Njegova maljenkost jako lose sudi veceras. Di Marija je trebao direktan crveni dobiti, a i situacija sa Higuainom je diskutabilna.
Edit: i tek sam se sad sjetio onog nepostojeceg gol auta za sevillu. katastrofa.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 15 sep 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se bojim da će se isprazniti Bernabeu u slijedećem kolu jer ovu sirotinju niko ne želi gledati.ek0 je napisao/la:Ovi andalužani se uvijek u pocetku ovako napale kada igraju protiv Reala, i igraci i navijaci. Nepisano pravilo je da im nakon toga ispraznimo stadion tamo negdje u 75oj minuti nakon sto im utrpamo 5 komada i poslije toga mozes cuti igrace sta pricaju na terenu. Igra ne ulijeva povjerenje, ali sam siguran da cemo okrenuti, oni ako prime jedan primit' ce jos tri. Vadi Higuaina, Di Mariu i Ozila.
Sine Namiks koji ti je ovo acc po redu. 
Cifra je enormna. Kao i broj neistomišljenika u administraciji koji pate zbog mog znanja.
Mnogi ludjaci u povijesti su ostali neshvaćeni.
Luka in
Luka in
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Who out?madridist je napisao/la:Luka in
- legenda reala
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ojjjjjj
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jedini spas je da Arbelou pomaknu na poziciju krilnog defanzivno-veznog napadača.
Pipita skuliraj se **** te otac retardirani
Ooooj Higuaineeeee izadji sam sa terena, pojacaj nas molim te...
- majestic24
- Kontakt:
Sta je s onom izjavom Murinha da ce izvaditi Ronalda iz igre ako bude los???
Gledam utakmicu od 30 minute i jos nisam vidio Ronalda s loptom
Gledam utakmicu od 30 minute i jos nisam vidio Ronalda s loptom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ahaahahaahahahahahahahahaha RAMOS 
ramos

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.