Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

mehmedovic
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la mehmedovic » 14 sep 2012, 09:46

? савезу $ " су паре :( .... " ? $ " ? ? $ у ' $.

Belgiju bi trebalo da dočekamo u Beogradu, međutim izgleda da selektor i igrači imaju drugačiju ideju. Preseći će FSS koji na jednu stranu stavlja finansijsku dobit a na drufu podršku reprezentaciji.

"Sport" saznaje da su selektor Mihajlović i igrači tražili od saveza da pokrene inicijativu i da Belgiju dočekaju u Novom Sadu. Oduševljeni su podrškom koju su imali protiv Velšana i smatraju da bi jednog od najtežih protivnika trebalo da dočekaju na stadionu Vojvodine.

Objekat su Velšani nazvali u izveštajima "stadionom iz 6. lige", možda su mislili na šest primljenih golova, a u svakom slučaju Novi Sad je bio sjajan domaćin.

Takođe, navijači su se pokazali kao sjajna podrška, izuzev grupice koja i nije na stadionu zbog fudbala velika većina je aplauzom pozdravila i himnu Velsa, a gosti su dobili pljesak i na kraju utakmice.

I Vladimir Stojković je bio na meti, ali to se ne može porediti sa onim što mu se dešava u Beogradu. Sve to je razlog da Novi Sad bude domaćin protiv Belgije čime bi se sprečila ružna slika koju redovno šaljemo u svet, a i u velikoj meri smanjio pritisak na golmana reprezentacije.

Naravno sa druge strane je računica saveza koji bi više zaradio od ulaznica u Beogradu, ali mnogi kažu da je to u drugom planu jer prava premija čeka u Brazilu.

Selektor i igrači su rekli svoje, a sada je na potezu FIFA od koje zavisi hoće li domaćinstvo biti zamenjeno ili ćemo ipak "Crvene đavole" dočekati na našem najvećem stadionu.

obrenovic
Kontakt:

Post Postao/la obrenovic » 14 sep 2012, 09:54

За $ " ?, ? је " прво ' на & ?. ;)
Црвена $ - ? - & &

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 14 sep 2012, 09:55

$ " ? " пуно $ ;) Вјероватно " прво ' на & $ 2012 у ". ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2012, 11:42

obrenovic je napisao/la:За $ " ?, ? је " прво ' на & ?. ;)
To je sve samo ne realno, ali bilo bi lijepo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 14 sep 2012, 11:44

mehmedovic je napisao/la:? савезу $ " су паре :( .... " ? $ " ? ? $ у ' $.

Belgiju bi trebalo da dočekamo u Beogradu, međutim izgleda da selektor i igrači imaju drugačiju ideju. Preseći će FSS koji na jednu stranu stavlja finansijsku dobit a na drufu podršku reprezentaciji.

"Sport" saznaje da su selektor Mihajlović i igrači tražili od saveza da pokrene inicijativu i da Belgiju dočekaju u Novom Sadu. Oduševljeni su podrškom koju su imali protiv Velšana i smatraju da bi jednog od najtežih protivnika trebalo da dočekaju na stadionu Vojvodine.

Objekat su Velšani nazvali u izveštajima "stadionom iz 6. lige", možda su mislili na šest primljenih golova, a u svakom slučaju Novi Sad je bio sjajan domaćin.

Takođe, navijači su se pokazali kao sjajna podrška, izuzev grupice koja i nije na stadionu zbog fudbala velika većina je aplauzom pozdravila i himnu Velsa, a gosti su dobili pljesak i na kraju utakmice.

I Vladimir Stojković je bio na meti, ali to se ne može porediti sa onim što mu se dešava u Beogradu. Sve to je razlog da Novi Sad bude domaćin protiv Belgije čime bi se sprečila ružna slika koju redovno šaljemo u svet, a i u velikoj meri smanjio pritisak na golmana reprezentacije.

Naravno sa druge strane je računica saveza koji bi više zaradio od ulaznica u Beogradu, ali mnogi kažu da je to u drugom planu jer prava premija čeka u Brazilu.

Selektor i igrači su rekli svoje, a sada je na potezu FIFA od koje zavisi hoće li domaćinstvo biti zamenjeno ili ćemo ipak "Crvene đavole" dočekati na našem najvećem stadionu.

Druže procedura kod UEFA je već prošla što se tiče domaćinstva za meč sa Belgijom,već je prijavljena Marakana i to je to..A bilo bi nefer i nekorektno prema Belgiji da se sad nešto mjenja,jer koliko sam pročitao juče sa njim ide veliki tim(ne navijači) pa su ljudi već našli hotele po Beogradu...Ma ovo je ionako dobra šansa da se Marakan napuni...upravo ova "šestica" i renomiran protivnik ,kao i važnost utakmice je odlična pozivnica za sve. ;)
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 sep 2012, 14:28

Mladi izvukli Englesku u barazu! Dobro je, s obzirom da smo izbjegli Spance, Nijemce, Holandjane..koji su tradicionalno jaki u mladim selekcijama.

Mislim da imamo realno sanse sa Englezima, pogotovo ako neko od 'A' reprezentativaca pripomogne! Tipujem na Maksimovica i Lazovica da realno ovog puta imaju vece sanse da dobiju poziv Jankovica, nego Mihe... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 sep 2012, 14:47

A šta ako njima A reprezentativci pripomognu? :) Phil Jones, Kyle Walker, Rodwell, Wilshere, Henderson, Welbeck... sve igrači sa dosta utakmica u Premijer ligi.

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 14 sep 2012, 14:49

Nece biti problema ako i nama pomognu Nastasic,Markovic,Djuricic,Mijailovic, Lazovic :)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 14 sep 2012, 14:59

Ebeno nismo imali sreće :(... Najgori mogući rival po nas... Sjećam se onih mečeva dok je još Deki Stanković igrao za mladu,pa onda onog u Holandiji..... Loše,teška prepreka....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 sep 2012, 15:03

Da su najgori mogući, nisu sigurno. Protiv Španaca, Holanđana, Francuza vjerovatno i Njemaca a možda i Italijana bi imali još manje šanse. Jedino bi nam Česi odgovarali više od Engleza.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2012, 17:10

Čuli Engleska i odmah počelo kukanje. Ime veliko, par dobrih pojedinaca i to je to. Jeste li ih uopšte gledali kako igraju? Živi očaj, čak ponekad izgledaju lošije od A selekcije, a to nije baš lako. Krkaj, mlati, sutaj... A i to ne ide baš najbolje....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 14 sep 2012, 17:26

Engleska je rival po mjeri i može se proći!
Mens sana in corpore sano.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 sep 2012, 19:09

braoolyo je napisao/la:A šta ako njima A reprezentativci pripomognu? :) Phil Jones, Kyle Walker, Rodwell, Wilshere, Henderson, Welbeck... sve igrači sa dosta utakmica u Premijer ligi.
Ma neka im igra i Rooney...:D

Nasa najveca snaga je Sale Jankovic i to sto igramo timski! Na svakoj poziciji imamo po 2 kvalitetna igraca. Ja bih recimo, kao sto sam vec rekao, iz 'A' tima vratio Maksimovica, jer Medojevic igra prinudno na stoperu + ako se uzme u obzir da Englezi igraju visoke lopte, na preikd i jacinu...i Lazovica, jer nam on stvarno dosta donosi na toj desnoj strani!
Ostalo je manje vise ok. Naravno da je bolje da imamo na raspolaganju i jednog Nastasica, Ignjovskog, Djuricica ili Markovica, ali misljenja sam da smo i ovako dovoljno jaki da se kvalitetno suprotstavimo Englezima! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 sep 2012, 20:01

Samo neka nije Njemačka. :D Dobro je prošla Srbija, s obzirom na to koga je mogla dobiti.
Englezi nisu favoriti, pogotovo zbog toga što se revanš igra u Srbiji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2012, 20:17

Ja sam zadovoljan zrebom.Bilo bi bolje da smo dobili Cesku ili Italiju npr,ali Engleska je odmah i za njih po zeljama.Izuzetno je sto smo izbegli Nemce,Spance,Holandjane i Francuze.Ipak Englezi iza sebe imaju veoma dobre kvalifikacije,delom zbog toga sto su imali jednu vise slabu nego jaku grupu,ali delom i do toga sto su igrali veoma dobro.Sticajem okolnosti gledao sam njihova dva meca.Prvi protiv Belgije krajem prosle godine kada su u Monsu porazeni 2:1,cini mi se Kelly da je tada dao gol za Engleze,te sam gledao drugu protiv Belgije kada su dobili 4:0 na svome terenu.Kada dodje blize mec onda cemo malo vise o njemu,trenutno smatram da su nam sanse nekih 50-50.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 10:47

Takođe smatram da ti Englezi nisu toliki bauk. O čemu je uostalom i sam selektor Janković sinoć govorio, Engleska nije favorit,kao što ni Srbija nije favorit u ovom duelu. Videćemo sa čime će raspolagati Janković u baražu,u svakom slučaju lakši su rival od Španaca i Holanđana,ali isto tako lakše bi se mi nosili sa Česima,Talijanima.

Blagi sam optimista,prva utakmica će dati odgovore na mnogo toga,da li fizički možemo,da li taktički Janković može nadmudriti Stjuarta Pirsa,da li ova selekcija ima kvalitet da se plasira nakon godina pauze na Evropsko prvenstvo.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2012, 22:55

Tadic asistencija, Djurdjic het-trik.

Mozda bi Miha mogao konacno da pozove ovog momka... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2012, 23:47

mihajlović MORA zvati Đurđića i Đorđevića već za sljedeće okupljanje, momci su u sjajnoj formi, ako ih sad ne bude zvao ne znam kad će.
helsingborg i nant su ekipe koje nemaju neki poseban renome, ali u repci nam sad igraju napadači iz ekipa sličnog pa i slabijeg kvaliteta, a forma jako loša.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 sep 2012, 01:17

Peca pocivaj u miru.Kako me sinoc sjebala ova vest to je strasno. :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 sep 2012, 09:37

marconato je napisao/la:Tadic asistencija, Djurdjic het-trik.
Mozda bi Miha mogao konacno da pozove ovog momka... ;)
Ne znam jeli se ko bavio nekom većom analizom statistike Eredivise,ali mislim da Dušan Tadić ima najbolji prosjek ikada u Holandiji kao stranac po pitanju asistencija,što je za ogroman respekt....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.