Profesor je napisao/la:![]()
burzi stigla konkurencija
ne vrijeđaj @don_burzu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Profesor je napisao/la:![]()
hodza, jeko treba na avataruhodža je napisao/la:Profesor je napisao/la:![]()
ne vrijeđaj @don_burzu
zali se upravi vodovodahodža je napisao/la:Profesor je napisao/la:![]()
ne vrijeđaj @don_burzu
Nedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
Baš se vidi da se ne razumije, dobro je rekao.Nedimko je napisao/la:mlad je za 5 godina može biti puno bolji od mirze koji ni sad nije puno bolji ipak ima 22 godine a mirza nikom ne dodaje dok đedović igra više timski očekujem da karijeru završi u lakersima
RajKoothrappali je napisao/la:I onda ti počneš ozbiljnu priču rečenicom "xy igrač neće sigurno igrati za vas, kao i ostali xyz igrači iz BiH". Možete imati samo jednog naturalizovanog igrača u rosteru, ali ne, vi ih nafatate 3-4 i onda momci ne igraju nikako. Imate Begića, Rizvića, Omića i htjeli ste još i Nurkića. Oni i da imaju svi pravo igrati istovremeno ne mogu, jer ste se prenatrpali na toj poziciji. Smiješno je da glumite neku silu, a istovremeno zakidate drugu reprezentaciju koja bi itekako imala koristi od SAMO jednog od tih igrača (možda od Rizvića više i ne), ali polako se staje i tome u kraj. Imate svoje razne braće Lorbek, Murič, dragič, pa neka vam igraju, ionako čitav roster vam se sastoji od 3 familijeiskratel je napisao/la:Kad čovjek pomisli, da čemo normalno popričati malo o košarci i igračima, uvjek dodje neko takav sa tim bezveznim forama. Šteta..
Pozdrav za Sloveniju
don_burza je napisao/la:Jel ima neko od vas Juventina da je konobar?
GaziHusrevbeg je napisao/la: Gdje si to naletio na jednog takvog?
don_burza je napisao/la:Pa sad ja i jarani sjedili u jednom lokalu u Bijeljini i popili 28 piva a on nam naplatio 30pa me zanima jel to svi Juvenitini rade
Genghis je napisao/la:don_burza je napisao/la:Jel ima neko od vas Juventina da je konobar?GaziHusrevbeg je napisao/la: Gdje si to naletio na jednog takvog?don_burza je napisao/la:Pa sad ja i jarani sjedili u jednom lokalu u Bijeljini i popili 28 piva a on nam naplatio 30pa me zanima jel to svi Juvenitini rade
burza is back
![]()
A budale Boze sacuvajGenghis je napisao/la:don_burza je napisao/la:Jel ima neko od vas Juventina da je konobar?GaziHusrevbeg je napisao/la: Gdje si to naletio na jednog takvog?don_burza je napisao/la:Pa sad ja i jarani sjedili u jednom lokalu u Bijeljini i popili 28 piva a on nam naplatio 30pa me zanima jel to svi Juvenitini rade
burza is back
![]()
Genghis je napisao/la:don_burza je napisao/la:Jel ima neko od vas Juventina da je konobar?GaziHusrevbeg je napisao/la: Gdje si to naletio na jednog takvog?don_burza je napisao/la:Pa sad ja i jarani sjedili u jednom lokalu u Bijeljini i popili 28 piva a on nam naplatio 30pa me zanima jel to svi Juvenitini rade
burza is back
![]()
harishp je napisao/la:U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11
Kralja..tyler durden je napisao/la:Genghis je napisao/la:don_burza je napisao/la:Jel ima neko od vas Juventina da je konobar?GaziHusrevbeg je napisao/la: Gdje si to naletio na jednog takvog?don_burza je napisao/la:Pa sad ja i jarani sjedili u jednom lokalu u Bijeljini i popili 28 piva a on nam naplatio 30pa me zanima jel to svi Juvenitini rade
burza is back
![]()
![]()
niđe vezeSA1946 je napisao/la:Tema Toni Sunjic
harishp je napisao/la:U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11![]()
![]()
Dobra ova zadnja stranica pravoSA1946 je napisao/la:Tema Toni Sunjic
harishp je napisao/la:U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11![]()
![]()
pabizo je napisao/la: Niko te ne razumije bolan,a do titule ima dosta igrati,radimo ,vredno se trenira atmosfera u klubu jako dobra a naši nogometaši složni i svi su kao jedna porodica a na čelo porodice je naš BABO NIJAZ,,,,,,,,,,
pabizo je napisao/la: Nešto se morat da promjeni vako vise ne ide,,,,,kazne,kazne a nije bilo razloga za tako nesto i mislim da se klub treba žaliti ,,,,,
pabizo je napisao/la: E ,sada pocinjemo da GAZIMO,Nema vise zezanja na nasem stadionu jer ovaj klub OLIMPIC nije zezanje vec jako SKUPA IGRACKA,,,,,,,,,,,,,,
pabizo je napisao/la: Ko si ti jado,,,,
pabizo je napisao/la: hvala DOKTORE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
pabizo je napisao/la: Bolan ,šetanje je jako zdravo i zato ŠETAJ,ŠETAJ,ŠETAJ.ŠETAJ i razmisljaj.![]()
![]()
![]()
AllGunsBlazing je napisao/la:Titula se ne osvaja na utakmicama protiv Citya,Chelsea ili Uniteda. Vec protiv ovih manjih klubova Liverpool,Southampton i slicni. I sto manje kikseva ovdje, vece su sanse za titulu, a sta ti vrijedi kad dobro igras protiv jacih i pobjedjujes(Liverpool) a gubis ove manje.

= Liverpool igra dobro protiv jačih ekipa (u to smo se uvjerili prethodnih sezona), a gubi ove, uslovno rečeno, manje utakmice.a sta ti vrijedi kad dobro igras protiv jacih i pobjedjujes(Liverpool) a gubis ove manje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.