GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Tritolone
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 22:37

Je mislim da je to taj momak, znam da je u par navrata bio strijelac za reprezentaciju i hvalili su ga. Dao Bog da jedan dan stasaju u prave igrace (nadam se da ce to biti u Dinamu) i da ce biti sta manje Janjetovica i slicnih.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:40

Tritolone je napisao/la:Je mislim da je to taj momak, znam da je u par navrata bio strijelac za reprezentaciju i hvalili su ga. Dao Bog da jedan dan stasaju u prave igrace (nadam se da ce to biti u Dinamu) i da ce biti sta manje Janjetovica i slicnih.
Mislim da je dao euro gol Srbima na Euru u19. Ima dosta potencijalnih zvijezda, samo ih ne treba uzdizati u nebesa. I Kova je još junior po godištu, pa ova trojica što smo ih spomenuli. Imaju i braća Leko, iz Gruda su inače
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:46

S mladima se radi odlično, imamo dosta dobru školu. Kampove organiziramo po cijelom svijetu, ne znam znaš li @tritolone ali u klub su došla 3 Australca(našem porijekla naravno, uzor im je Joe legenda), ztim jedan mladi Norvežanin kojem je tac Hrvat, mama Norvežanka, sve to 97. ili 98. godište. Ti momci se već sada ističu u svojoj generaciji, budući da je prvenstvo počelo, već sada dominiraju.
Zatim je došlo 5-6 igrača iz Hajduka, vjerovao to ili ne, jednostavno su ih roditelji doveli u srednju u Zagreb, tu ih upisali i nameću se u Dinamu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 00:28

Pratio sam ja to sve preko jednog Dinamovog foruma kojeg nazalost vise nema, pisali su o mlađim narastajima, a i procitam Zidaka nekad (iako je ishlapio i on) i on zna nekad pisati o tim igracima koji nadolaze, treba biti oprezan, samo da ne polete i onda nestanu. Sjecam se onog Ivora Horvata, pisalo se o njemu kao o jednom od najboljih obrambenih igraca u svijetu u toj generaciji, isao iz Dinama u Ajax i sad je u Istri, vjerojatno nece biti igraca od njega. Imamo bezbroj takvih primjera, ali eto i to se polako mjenja sa dolaskom Jozaka na mjesto direktora skole nogometa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2012, 00:48

Imam mlađeg rođaka koji trenira u Želji i generacija je kao taj mali Halilović i kaže da je nedavno bio neki turnir ja mislim u Čakovecu i uglavnom igrali su omladinci Želje protiv omladinaca Dinama.Kaže da je taj Halilović strašan igrač,ali da ima još bolji mali koji je sam uništio Želju,ali nažalost ima astmu.Zna li neko o kome je riječ?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 01:06

Hm....stvarno neznam o kome bi mogla biti rijec...ali astma danas i nije neki problem i Badelj je ima isto (barem je Zidak tako pisa :mrgreen: )

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 sep 2012, 13:04

JAKA kiša koja od sinoć neprestano pada u Zagrebu nije spriječila Dinamove navijače da od ranog jutra s kišobranima u rukama dežuraju pred blagajnama na kod južne tribine stadiona Maksimir, gdje je počela prodaja paketa ulaznica za Ligu prvaka.

Naravno, gužva i red bili su neusporedivo manji nego što bi bili da u Zagrebu već 15-ak sati ne vlada "pasje vrijeme", ali "svako zlo za neko dobro": Oni koji su s kišobranom i (najmanje) 400 ili (najviše) 1000 kuna u lisnici došli do Dinamovog stadiona, danas se iz prve ruke mogu uvjeriti kako će izgledati posjet nekoj od zagrebačkih utakmica Lige prvaka, ako ove jeseni bude jesensko vrijeme, jer kao što je poznato, nijedna tribina Maksimira nije natkrivena.

Paketi za sve tri Dinamove domaće utakmice (Porto, PSG, Dinamo Kyiv) koštaju: Sjever 399 kuna, Istok 699 kuna, Zapad gore 699 kuna, Zapad dolje 999 kuna.

Iz Dinama napominju kako će u slučaju da klub ne proda sve pakete, prodaja pojedinačnih ulaznica biti organizirana na dan utakmice od 18:45 h na blagajnama Jakićeva, Maksimirska, Zapad. Cijene pojedinačnih ulaznica iznosit će: Zapad dolje 400 kn, Zapad gore 300 kn, Istok 300 kn, Sjever 200 kn.

Kako u Dinamu kažu, zbog velike zainteresiranosti za pakete ulaznica za Ligu prvaka, došlo je do promjene količine paketa koju će navijač moći kupiti. Jedna osoba će u regularnoj prodaji moći kupiti četiri paketa ulaznica, a ne dva, kao što je do sada bilo pravilo.

Vodstvo kluba odlučilo je nastaviti svoju politiku da je pri kupnji svakog paketa potrebno predočiti važeći osobni dokument, a za djecu rodni list, što je prije mjesec dana izazvalo ogorčenje navijača kojima su, tada po "pasjim žegama", u redu za ulaznice djeca padala u nesvijest, jer je papirologija na blagajnama Maksimira bila poput one koja vlada u ostalim institucijama hrvatskog birokratskog pakla.

U utakmici protiv Osijeka u petak Dinamo će zaigrati s dva debitanta, potvrdio je trener Ante Čačić, koji se još dvoumi što i kako s umornim reprezentativcima.

Zbog utakmice s Portom u prvom kolu Lige prvaka Dinamo će prvenstvenu obvezu odraditi prije vikenda. U Maksimiru će dočekati Osijek, a prema riječima trenera Ante Čačića, priznat će se samo osvojena tri boda.

"Dovoljno je se sjetiti finala Kupa da budemo oprezni uoči ove za nas jako bitne utakmice. Osijek dolazi potpuno rasterećen, 'živi' su i znaju igrati te ćemo morati uložiti sebe da bismo zadovoljili. Osim tri boda, nas u ovoj utakmici ništa ne zanima", rekao je Čačić koji želi i atraktivnu igru kako bi Modri privukli navijače utakmicu protiv portugalskog prvaka.

Osijek je, kaže Čačić, u posljednje vrijeme gledao preko televizije i tvrdi da ga neće ničim posebno iznenaditi:

"Poznavajući svog prijatelja Stanka Mršića, oni će nas pokušati iznenaditi brzim kontrama nakon kvalitetnog bloka u koji će biti postavljeni. Uostalom, za to i imaju igrače. S druge strane, čeka nas tipična utakmica za domaće prvenstvo u kojoj ćemo kroz kontinuirani napad morati imati dovoljno strpljenja, ali i brzine te učinkovitosti. Naravno, ako dobro otvorimo utakmicu onda će nam biti puno lakše, ali isto tako ćemo morati paziti na njihove protuudare."

Minutažu će dobiti i debitanti, čileanski reprezentativac Bryan Carrasco, te veznjak Marcelo Brozović koji je privukao poglede iz Maksimirske svojim igrama u Lokomotivi:

"Carrasco je dobro fizički pripremljen i unatoč nekim problemima koje smo imali dobit će svoje minute, kao i Brozović koji ima iskustvo igranja na Maksimiru, dobro poznaje igrače iz Lokomotive i mlade reprezentacije", obrazložio je strateg Zagrepčana.

U sastav se vraća Mateo Kovačić, Ivan Tomečak još je na rehabilitaciji. Par riječi Čačić je posvetio reprezentativcima Ivanu Kelavi, Josipu Šimuniću, Domagoju Vidi i Fatosu Beqiraju:

"Vida, Šimunić i Kelava su bili već u srijedu na treningu, no Beqiraj je došao tek popodne i trebamo vidjeti u kakvom su stanju. Činjenica što su Vida i Šimunić u odličnoj formi itekako veseli jer će u utakmicama Lige prvaka dosta toga ovisiti o igri naših obrambenih igrača tako da to svakako diže optimizam."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 21:08

Tomecak vrlo vjerojatno ozljeđen na duze vrijeme :roll: pa bolje se rodit bez one stvari nego bez srice.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 01:12

Prvo ga sjebe Mamić (neigranje iz dobro poznatih razloga),a sad i ozljeda.Bojim se da je gotovo,teško će ovako ispunit potencijal. :(

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 16:47

http://www.badblueboys.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :!: :!:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 sep 2012, 16:52

Jedva se čeka vol. 2.
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 17:14

http://www.gnkdinamo.hr/je-li-moguce-da ... tml#anchor" onclick="window.open(this.href);return false;

Zatucani u akciji :lol:
To il je glupo ili se pravi glupo da ne zna zbog čega je stadion prazan i nema ljudi.Žalosno...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 sep 2012, 21:38

Nevjerojatno je koliko Osijek ima sreće. I protiv Hajduka i sad protiv Dinama su trebali popit tricu, ali bunkerom do boda u oba slučaja. Negledljivo, ali cilj opravdava sredstvo iz njihovog kuta gledanja.
Nije ni čudo da imaju 5 neriješenih u 8 utakmica..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 sep 2012, 15:43

dubrava je napisao/la:Nevjerojatno je koliko Osijek ima sreće. I protiv Hajduka i sad protiv Dinama su trebali popit tricu, ali bunkerom do boda u oba slučaja. Negledljivo, ali cilj opravdava sredstvo iz njihovog kuta gledanja.
Nije ni čudo da imaju 5 neriješenih u 8 utakmica..
Šteta za prosuta 2 boda, nadam se da to neće utjecati na ekipu pred dvoboj s Portom
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2012, 17:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

Dinamo-Hrvatski Dragovoljac 5-0 (98.godište)

Ovo je iz 4.mjeseca još,tko nije uhvatio...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 sep 2012, 18:44

SiamoNoi je napisao/la:http://www.gnkdinamo.hr/je-li-moguce-da ... tml#anchor

To il je glupo ili se pravi glupo da ne zna zbog čega je stadion prazan i nema ljudi.Žalosno...
Mozda je tebi smijesno, ali u ovom tekstu ima itekako istine. Taj tekst sam procitao od pocetka do kraja za razliku od onog sto si stavio link sa stranice Boysa. Odgovor zasto je to tako lezi na kraju teksta sa dinamove stranice, a glasi 'I zamislite, napisao sam toliko odlomaka, riječi i slova o Dinamu, a nijednom nisam spomenuo Zdravka Mamića.' Svima nam je vise dosadio taj Mamic i price protiv i za njega. Medijski natpisi o njemu tjeraju ljude s tribina, kao i sve negativno pisano protiv Dinama. Eto ti jucer Medvescak, koliko su jadni i uzasni da sam prebacio program nakon prve trecine, prelose igraju, a poslije natpisi 'Spektakl u pulskoj Areni', 'Navijaci zadovoljni unatoc porazu' i slicno. To je ta moc medija i zbog toga ce Medvescak opet igrat pred punim tribinama, a dal se podje pisat o uzasnoj igri i losim stvarima vidjeli bi posjete. Ovako pisu o spektaklima i ljudi dodju da vise show, a Dinamo nista ne priusti i odmah nema ni ljudi. A kad Dinamo oce pravit show onda je to 'ocajnicki potez da se privuku navijaci'. A ti ljudi iz Medvescaka kao ne rade na privlacenju navijaca? Samo je eto prijeko potrebno ubacit tu rijec 'ocajnicki' kad se radi o Dinamo i tako sve popljuvat. Medvescak podijeli besplatne ulaznice jer utakmica kasni i to se nagradi pljeskom, Medvescak nakon tekme dijeli svim navijacima hamburgere u McDonalsu i to se nagradi pljeskom, dijele se jos kojekakvi kuponi, bacaju majice na tribine nakon tekme, dijele ulaznice za Cibonu i jos milijun lijepih promotivnih akcija koje sam dozivio na tim utakmicama ili vidio na TV-u, procitao na netu i sve se to poprati kako i prilici. A kad Dinamo dijeli kape i salove, dresove, majice i slicno, onda se pljuje. Danas je bas moderno pljuvat po Dinamo i gade mi se svi koji se nazivaju navijacima i pljuju po Dinamo. Na*ijem ja vasu ljubav prema klubu ako ju je uspio unistit jedan covjek :!:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 19:56

Svaka cast za ovaj tekst ko god ga je pisao.Ne vidim ispod teksta da je potpisano.Jednostavno sve receno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 sep 2012, 14:05

Jack777Pott je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:http://www.gnkdinamo.hr/je-li-moguce-da ... tml#anchor

Mozda je tebi smijesno, ali u ovom tekstu ima itekako istine. Taj tekst sam procitao od pocetka do kraja za razliku od onog sto si stavio link sa stranice Boysa. Odgovor zasto je to tako lezi na kraju teksta sa dinamove stranice, a glasi 'I zamislite, napisao sam toliko odlomaka, riječi i slova o Dinamu, a nijednom nisam spomenuo Zdravka Mamića.' Svima nam je vise dosadio taj Mamic i price protiv i za njega. Medijski natpisi o njemu tjeraju ljude s tribina, kao i sve negativno pisano protiv Dinama. Eto ti jucer Medvescak, koliko su jadni i uzasni da sam prebacio program nakon prve trecine, prelose igraju, a poslije natpisi 'Spektakl u pulskoj Areni', 'Navijaci zadovoljni unatoc porazu' i slicno. To je ta moc medija i zbog toga ce Medvescak opet igrat pred punim tribinama, a dal se podje pisat o uzasnoj igri i losim stvarima vidjeli bi posjete. Ovako pisu o spektaklima i ljudi dodju da vise show, a Dinamo nista ne priusti i odmah nema ni ljudi. A kad Dinamo oce pravit show onda je to 'ocajnicki potez da se privuku navijaci'. A ti ljudi iz Medvescaka kao ne rade na privlacenju navijaca? Samo je eto prijeko potrebno ubacit tu rijec 'ocajnicki' kad se radi o Dinamo i tako sve popljuvat. Medvescak podijeli besplatne ulaznice jer utakmica kasni i to se nagradi pljeskom, Medvescak nakon tekme dijeli svim navijacima hamburgere u McDonalsu i to se nagradi pljeskom, dijele se jos kojekakvi kuponi, bacaju majice na tribine nakon tekme, dijele ulaznice za Cibonu i jos milijun lijepih promotivnih akcija koje sam dozivio na tim utakmicama ili vidio na TV-u, procitao na netu i sve se to poprati kako i prilici. A kad Dinamo dijeli kape i salove, dresove, majice i slicno, onda se pljuje. Danas je bas moderno pljuvat po Dinamo i gade mi se svi koji se nazivaju navijacima i pljuju po Dinamo. Na*ijem ja vasu ljubav prema klubu ako ju je uspio unistit jedan covjek :!:
Ljude ne tjeraju natpisi protiv Mamića,ljude tjera to što on radi klubu ( i to ne 1,2,3 godine nego preko 5 godina i svima je dopizdilo više),blago rečeno sprda se s njim.
Jedna loša utakmica Medveščka i šta sad,momčad se naravno uvijek podrži baš iz tog razloga što u i oko kluba nema raznoraznih uhljeba,a na ledu igrači daju sve od sebe za razliku od igrača u Dinamu od kojih su pola plačenici najobičniji i boli ih K i za klub i za grad i za navijače.
Još jednom ponavljam po GNK je pljuje jer je ovo smijurija,ovo nije moj,tvoj,naš klub,ovo je privatna prčija braće Mamić i nitko normalan se s ovim ne može identificirat.

Odavno govorim da onaj tko nije rođen u Zagrebu i ovdje ne živi teško može shvatit cijelu situaciju tako da i shvaćam ovakve komentare Dinamovaca iz drugih gradova ili iz druge države.Jbg imaju drugačije mišljenje,ali ne krivim ih previše.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 16 sep 2012, 16:57

Da, ja nisam u Zagebu, al sam boravio tamo skoro godinu u komadu, popricao s dosta rodjenih Purgera i znam sve. Mozda i pretjerujem s tim 'sve', jer nitko ne zna sve, al eto, znam puno. Znam doc ponekad rodbini u posjetu, ako se potrefi kakva utakmica odem i pogledam, a znam i ganjat da odem bas kad je utakmica. Gledao sam i taj Medvescak, Cibonu, Dinamo i tko zna sta sve jos. Ta usporedba sta mediji rade jednim, a sta drugim nije bas meni pala napamet. Jednom prilikom mi je lik dok sam bio na Medvescaku pricao kako su neki mediji popljuvali igru Medvescaka i da je iducu utakmicu bilo jedva 3000 ljudi, tako da sam skuzio da ovo pljuvanje po Dinamu ima ucinka. Da oni ne pisu protiv Mamica i Dinama bilo bi i vise ljudi, jer tko ce doc gledat nesto ako se stalno protiv toga pise. Pa ameri misle da je kod nas jos uvijek rat i boje se doc ovamo, jer im je tako predstavljen Balkan. Pitam se zasto mediji ne prestanu pisat o Mamicu, jer ce on konacno shvatit da nije zanimljiv i odstupit ce, al on manipulira njima. On bojkotuje njih i kad sazove sjednicu pojavi se masa novinara, umjesto da oni njega bojkotuju, ali ti novinari su takvi, zato ih i ne volim, jer oni vole zabadat svugdje nos i zanimljivo im je sve lose i kad podju pljuvat onda tesko staju, jednostavno se navuku na to i ljudi citaju i puse te price. Ja se kladim da kad bi novinari bojkotirali Mamica, dakle ni rijec o njemu u medijima, ni jedna izjava, nit ista, a isto tako i Boysi prestali s vrijedjanjem njega, on bi za pola godine - godinu odstupio. Mozda bi pricao kako mu je lijepo tako, al to mu nitko nebi prenjeo. Javlja se jedino problem Olivarija i kompanije koji pisu po Mamicevu nalogu, tako da se njega tesko mice iz medija, uvijek ce ovi njegovi placenici pisat. Al nek pise tko koliko oce, briga me, volit cu Dinamo uvijek, jer nisam kao oni danasnji navijaci Barce koji navijaju samo zato jer je Barca dobra i sve dobro funkcionira. Navijam za Dinamo zbog Dinama, a ne rezultata, uprave, igraca i svega ostalog.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 sep 2012, 17:15

Svi su krivi. Svi. Samo ne klupska uprava. Mediji krivi. Mentalitet Zagrepčana kriv. Stadion kriv. Slaba liga kriva. Svi. Samo ne vodstvo kluba.

Nevjerojatno, nevjerojatno.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.