FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Paranoja » 16 sep 2012, 16:00

asunsao je napisao/la:Ma neka Zolotica jos koje kolo, ne treba odma mjenjati poslje jednog poraza, a i svakako nemamo neko bolje rjesenje na toj poziciji tako da nam nema druge nego igrat sa Zolom, a da dovedemo nekog tesko poslije ovih kazni :(
Ljudi koji su gledali jucer utakmicu kazu da je Zola bio najgori. I sto the maniacs kaze protiv Njemacke katastrofa bio, od kad je usao primili cetiri gola. Da on nije usao dobili bi utakmicu. Nigdje ga na sredini terena, gubi se. Nije jak u duelu. Ma nista, treba njemu jos da se nasjedi na klupi...
Od kad je otisao Nyema velike probleme imamo na mjestu zadnjeg veznog. Ja bih stavio Jamaka dole a Bekrica skroz naprijed i rijeseno ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 16:05

DevilS je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini. :D
Ma slazem se prijatelju ja sa tobom apsulutno, ali vjeruj mi, znam dosta vase raje, koja upravo misli na onaj nacin koji sam gore iznio...
Sve to stoji imam i ja jarana koji ima rodjaka mrtvi TM, kaze da vise voli cetnika nego Sarajevo sta bi rekao na ovo sad ali ovo je nazalost istina.! :(
Lizi lizi pitaru, to i onako najbolje znate.
Paranoja je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Ma neka Zolotica jos koje kolo, ne treba odma mjenjati poslje jednog poraza, a i svakako nemamo neko bolje rjesenje na toj poziciji tako da nam nema druge nego igrat sa Zolom, a da dovedemo nekog tesko poslije ovih kazni :(
Ljudi koji su gledali jucer utakmicu kazu da je Zola bio najgori. I sto the maniacs kaze protiv Njemacke katastrofa bio, od kad je usao primili cetiri gola. Da on nije usao dobili bi utakmicu. Nigdje ga na sredini terena, gubi se. Nije jak u duelu. Ma nista, treba njemu jos da se nasjedi na klupi...
Od kad je otisao Nyema velike probleme imamo na mjestu zadnjeg veznog. Ja bih stavio Jamaka dole a Bekrica skroz naprijed i rijeseno ...
Zolotic ima 19 godina, i opet bolje odigra od igraca koji imaju hiljade utakmica u nogama. I ne mozes mu suditi po jednoj utakmici.
NO PYRO NO PARTY

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 16:06

@Buu sta bolan lizi???, jesili ti dobar kume zivota ti. :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 16:08

DevilS je napisao/la:@Buu sta bolan lizi???, jesili ti dobar kume zivota ti. :lol:
Lizes se skim stignes, vidi se da si pravi pitar. :D
NO PYRO NO PARTY

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 16:11

Buu je napisao/la:
DevilS je napisao/la:@Buu sta bolan lizi???, jesili ti dobar kume zivota ti. :lol:
Nikom se ja ne ulizujem pogotovo ne vama štrumfovi! ;)
Druga stvar pitar jesam i dok sam ziv i bicu.. :mrgreen:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 16 sep 2012, 16:11

@Buu
Nije jedna tekme, vec duzi period je lose i gubi se. Od reprezentacije pa do Zelje. Sta me briga koliko ima godina mi gubimo bodove, ako nije zreo jos da igra kao sto nije ima klupa njegovo vrijeme dolazi.
Nemamo mi vremena da trpimo igrace ako mislimo da dominiramo ligom i osvajamo trofeje. Nek igra utakmica protiv slabijih ekipa. Jucer je on kriv za pola njihovi akcija, gubi se.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 16:18

DevilS je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Nikom se ja ne ulizujem pogotovo ne vama štrumfovi! ;)
Druga stvar pitar jesam i dok sam ziv i bicu.. :mrgreen:
Pa sta ces onda na nasoj temi, pusti mi se tog finjaka.
Paranoja je napisao/la:@Buu
Nije jedna tekme, vec duzi period je lose i gubi se. Od reprezentacije pa do Zelje. Sta me briga koliko ima godina mi gubimo bodove, ako nije zreo jos da igra kao sto nije ima klupa njegovo vrijeme dolazi.
Nemamo mi vremena da trpimo igrace ako mislimo da dominiramo ligom i osvajamo trofeje. Nek igra utakmica protiv slabijih ekipa. Jucer je on kriv za pola njihovi akcija, gubi se.
Od reprezentacije pa do juce je samo odigrao jednu utakmicu sa famosom stavrno gubi se :shock: , a juce nam je bio i prvi poraz ove sezone. Sta je onda problem sa Bogicevicem ? Njega moramo trpiti ? Koliko se sjecam ti si ga poslije utakmice sa NP branio. I kako znas da je on jucer bio najgori kad nisi gledao utakmicu? Ljudi cesto znaju da kazu da je Adil, Selimovic los pa nam znaju 3 bobe donijeti. Zolotic napreduje, sa momkom se treba produzit ugovor i maksimalno ga forsirati.
NO PYRO NO PARTY

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 16:23

Morao sam odgovoriti, a vas fol to nema na nasoj temi pusti mi se te djecije price molim te.
PS. necu biti aktivan osim po potrebi. :D

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 16 sep 2012, 16:25

Pustite se malog.On je uz Kvesu dosad naš najbolji igrač.Zabavite se malo ovim starijim što bojkotuju Amara :!:
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 16:26

Oprahnoge je napisao/la:Pustite se malog.On je uz Kvesu dosad naš najbolji igrač.Zabavite se malo ovim starijim što bojkotuju Amara :!:
Zasto bojkotuju ?
NO PYRO NO PARTY

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 sep 2012, 16:26

Buu je napisao/la:
Oprahnoge je napisao/la:Pustite se malog.On je uz Kvesu dosad naš najbolji igrač.Zabavite se malo ovim starijim što bojkotuju Amara :!:
Zasto bojkotuju ?
cuj bojkotuju HAHAHAHAH ma daj nebacaj fleshke svijuti

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 16:48

DevilS je napisao/la:Morao sam odgovoriti, a vas fol to nema na nasoj temi pusti mi se te djecije price molim te.
PS. necu biti aktivan osim po potrebi. :D
18 postova dnevno :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 16:53

Haj sto opra noge, al sto nas opra na ruke?
Za zivot cijeli!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 sep 2012, 17:11

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Haj sto opra noge, al sto nas opra na ruke?
Kad spomenu kvesica,dosao je i on kod nas vrlo mlad,ala zola,pa je odma poceo gristi i zabetonirao svoju stranu.
Zola je samo izvikan od raje kao extra talenat,sto ne sporim,al je krajnje vrijeme da pocne to dokazivati i da se ne vidi nedostatak nieme

p.s.-hajde boccacio,daj ti svoje vidjenje,pa da sta pametno procitamo nakon dugo vremena
hvala

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 16 sep 2012, 17:20

DevilS je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini. :D
Ma slazem se prijatelju ja sa tobom apsulutno, ali vjeruj mi, znam dosta vase raje, koja upravo misli na onaj nacin koji sam gore iznio...
Sve to stoji imam i ja jarana koji ima rodjaka mrtvi TM, kaze da vise voli cetnika nego Sarajevo sta bi rekao na ovo sad ali ovo je nazalost istina.! :(
Pusti tu priču o četnicima, nije rat. Svaki če ti pravi navijač Želje navijati i za Slaviju i za Borac kada igraju protiv Torpeda ili što bi vi rekli Sarajeva

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 16 sep 2012, 17:31

Da ste živi i zdravi,Zola je najbolje ocjenjeni igrač Želje u dosadašnjem dijelu prvenstva!A taj nedostatak Nieme očituje se zato što ostatak ekipe ne ispunjava neke zadatke.Da kojim slučajem Zola ima pored sebe Patrika a ne Svraku,već bi bio na spisku A repke.
Mali je zvijer,a i jučer je bio jedan od zapaženijih,dabogda neke naše zvijezde pruže trku kao on dosad ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 16 sep 2012, 17:37

gledam sada nas raspored i mogu reci da imamo pravo dobar raspored do polusezone a onda stisnuti gas kao prosle i sve pregaziti ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 sep 2012, 17:40

domorocki je napisao/la:Da ste živi i zdravi,Zola je najbolje ocjenjeni igrač Želje u dosadašnjem dijelu prvenstva!A taj nedostatak Nieme očituje se zato što ostatak ekipe ne ispunjava neke zadatke.Da kojim slučajem Zola ima pored sebe Patrika a ne Svraku,već bi bio na spisku A repke.
Mali je zvijer,a i jučer je bio jedan od zapaženijih,dabogda neke naše zvijezde pruže trku kao on dosad ;)
imao je i patrik svraku pored sebe
haveru,drag je i meni,djete je zelje,al moze on i bolje,mora...

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 16 sep 2012, 17:47

champions1921 je napisao/la:Ma pustite kone neka slave.. Za njih su ovi momenti koje provode ispred sampiona ravni tituli.. Vise ih je sinoc ovdje pratilo nas nego sto ih je bilo u lavoru.. To dovoljno govori o nasoj velicini.. Pa pogledajte nam i temu.. Navijaci svih klubova se javljaju.. Kakvi god da su komentari to meni govori da imaju veliko strahopostovanje prema instituciji koju predvodi veliki Amar Osim..
tako i nikako drugacije!!!!!
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 16 sep 2012, 17:50

domorocki je napisao/la:Da ste živi i zdravi,Zola je najbolje ocjenjeni igrač Želje u dosadašnjem dijelu prvenstva!A taj nedostatak Nieme očituje se zato što ostatak ekipe ne ispunjava neke zadatke.Da kojim slučajem Zola ima pored sebe Patrika a ne Svraku,već bi bio na spisku A repke.
Najbolje ocjenjei igrac Zelje? Ko da je te ocjene Dnevni Avaz? Eksperti inace za ocjenjivanje igraca. Sta ce meni neko davati ocjene kad ga ja gledam skoro svaku utakmicu. Kao sto kaze ovaj momak iznad, decko je izvikan previse.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1 i 38 gostiju.