NK Zvijezda Gradačac

Kapetan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kapetan » 16 sep 2012, 12:07

Luka je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:danas Srebrenik navija za vas :D
Benjo govori u svoje ime,ja bgm nisam ..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao, koliko nam treba vaša podrška :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2012, 12:29

uskoro ce se moci kupiti ove dukserice kao kod kuntica kad jos malo zazimi :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 sep 2012, 12:39

Eto vam nova 3 bodan u narednom kolu protiv Celika, jer mi sem Sarajevu (koje se tada spremalo za revans za Zetu) kojem smo uzeli bod s gostovanja, nismo nikom nista uzeli :oops:

Zvijezda - Celik ... tipujem manje od 3 gola

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2012, 12:42

FliX je napisao/la:Eto vam nova 3 bodan u narednom kolu protiv Celika, jer mi sem Sarajevu (koje se tada spremalo za revans za Zetu) kojem smo uzeli bod s gostovanja, nismo nikom nista uzeli :oops:

Zvijezda - Celik ... tipujem manje od 3 gola
hvala vam na bodovima :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:52

Stavio sam 2 na vas nemojte me iznevjeriti. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 sep 2012, 15:43

SRETNO ZMAJEVI, UZ ZELJU DA SE VRATITE SA POBJEDOM IZ BIJELJINE!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 15:44

Bosanski zmaj je napisao/la:SRETNO ZMAJEVI, UZ ZELJU DA SE VRATITE SA POBJEDOM IZ BIJELJINE!
aBd mozete vi to, jos ima i prijenos na BHT-u. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 16 sep 2012, 15:48

Sa Zmajevima do pobjede, naprijed Zvijezdo

Valja privuć te bodove iz komšiluka. 8-)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 sep 2012, 16:24

sretno zmajevi do nove pobijede
volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 17:46

Komentator:
Igrac Zvijezde je ostao bez ove sminkerske zelene kopace, pa ce morati obuci ove druge :lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 sep 2012, 18:21

Značajan bod, čestitke ekipi na tome.
Dragon Town

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 sep 2012, 18:26

Čestitke na bodu.Blijedo izdanje.Ne vidim neke pomake u igri,sem one sa Zrinjskim,prilično slaba,ista igra kao sto je bilo od prvog kola.Golmani nam najsvjetlije tačke u većini utakmica.Ovaj Dzafić,iako je promasio dobru priliku,mogao bi biti pravo osvjezenje za ekipu.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 16 sep 2012, 18:30

Iskrene cestitke,ovo pred kraj nije lose bilo mogli smo i do tri boda ali nema veze i ovo je dobro!!!

Zivjeli zlatni ljiljani ,i Hopika!!!!

Krivi realinjo!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 sep 2012, 18:33

vatreni je napisao/la:Čestitke na bodu.Blijedo izdanje.Ne vidim neke pomake u igri,sem one sa Zrinjskim,prilično slaba,ista igra kao sto je bilo od prvog kola.Golmani nam najsvjetlije tačke u većini utakmica.Ovaj Dzafić,iako je promasio dobru priliku,mogao bi biti pravo osvjezenje za ekipu.
Ma gostujuća je utakmica, kakvo blijedo izdanje. Misliš da u ostalim utakmicama gosti briljiraju? Takva je liga, ne gledaš Chelzi - Barca pa da blista igra gostiju :D Čestitke na bodu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 sep 2012, 18:34

Kuntic je previse ziheraski postavio igru protiv Radnika, trebali smo se vise otvoriti jer sam siguran da smo igrali napadacki da je ovaj danasnji Radnik bio spreman za tri komada.Sva sreca po nas pa u ligi ima ekipa poput Radnika.Ako danas nismo uspjeli ovo dobit ne znam gdje mozemo vise uzeti tricu.
Danas nismo imali nikakve ideje u igri prema naprijed,krila kao da ne postoje.Dobro smo kontrolisali loptu, ali kad je trebalo da organizujemo napad tu nas nema nigdje.Radnik je apsolutno najveci kandidat za ispadanje.
Iako je promasio dvije velike sanse Dzafic je u malo vremena pokazao vise nego ostatak ekipe.Vidi se da ima njuh za gol i bice za nas veliko pojacanje.Zao mi je sto nije dao sansu Pilavdzicu jer sam siguan da bi svojom brziom barem sam sebi kreirao sansu.
Mirkovic je danas ponovo bio na visini zadatka,jako sigurno izgleda u ove dvije utakmice.
Ako nam je bio cilj da iz ove utakmice izadjemo neporazeni, onda cestitam treneru i igracima na bodu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 sep 2012, 19:19

vatreni je napisao/la:Čestitke na bodu.Blijedo izdanje.Ne vidim neke pomake u igri,sem one sa Zrinjskim,prilično slaba,ista igra kao sto je bilo od prvog kola.Golmani nam najsvjetlije tačke u većini utakmica.Ovaj Dzafić,iako je promasio dobru priliku,mogao bi biti pravo osvjezenje za ekipu.
Sta je to golman spasio u ovoj utakmici?????

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 sep 2012, 19:22

Bosanski zmaj je napisao/la:Kuntic je previse ziheraski postavio igru protiv Radnika, trebali smo se vise otvoriti jer sam siguran da smo igrali napadacki da je ovaj danasnji Radnik bio spreman za tri komada.Sva sreca po nas pa u ligi ima ekipa poput Radnika.Ako danas nismo uspjeli ovo dobit ne znam gdje mozemo vise uzeti tricu.
Danas nismo imali nikakve ideje u igri prema naprijed,krila kao da ne postoje.Dobro smo kontrolisali loptu, ali kad je trebalo da organizujemo napad tu nas nema nigdje.Radnik je apsolutno najveci kandidat za ispadanje.
Iako je promasio dvije velike sanse Dzafic je u malo vremena pokazao vise nego ostatak ekipe.Vidi se da ima njuh za gol i bice za nas veliko pojacanje.Zao mi je sto nije dao sansu Pilavdzicu jer sam siguan da bi svojom brziom barem sam sebi kreirao sansu.
Mirkovic je danas ponovo bio na visini zadatka,jako sigurno izgleda u ove dvije utakmice.
Ako nam je bio cilj da iz ove utakmice izadjemo neporazeni, onda cestitam treneru i igracima na bodu.
U pojedinim momentima su djelovali ko da nece da krenu naprijed jednostavno staje.... a teren je katastrofa, nemozes sebi for dat pa daa trcis za loptom odma pocne skakat onakav teren je - za ligu kopletnu ondje netreba da se igraju ligaske utakmice

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 sep 2012, 19:33

Tkanton je napisao/la:
Siguran pogodak koji sjajnom inervencijom loptu poslao od stative u korner,to ti je bilo pred kraj kada je za tu situaciju asistirao Ristić,gledaj pregled.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 16 sep 2012, 19:38

Dajte ljudi nezna se koja je ekipa losija!!!lose to je preblaga rijec,antipropaganda fudbala,ljudi se na tribinama smiju kao na nekoj humoristickoj predstavi.Pored Radnika koji definitivno ispad vi i Gradina ste glavni kandidati da nam se pridruzite!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 sep 2012, 19:39

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Siguran pogodak koji sjajnom inervencijom loptu poslao od stative u korner,to ti je bilo pred kraj kada je za tu situaciju asistirao Ristić,gledaj pregled.
Neznam bgm vidio sam precku i stativu al ni jednom nije golman diro... al moze bit necu nista tvrdit dok ponovo ne vidim

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.