nešto smiješno?badblueboylivno je napisao/la:![]()
Druga Liga - grupa Jug
- slogauskoplje
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
klis - grude 2-1, dosao novi trener u klis odmah nova prica..
Ko je trener sad ??nagibuzbrdica je napisao/la:klis - grude 2-1, dosao novi trener u klis odmah nova prica..
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
Igman bio bolji od Tomislava , promašio jedanaesterac i pored toga imao 4 čiste prilike za gol uz pogodjenu prečku i po mnogima lopta je ušla u gol al sudac nije vidio
Rama-Bigeste 3:4,ništa novo kad su u pitanju Bigeste
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
odlicno je i ovo...... ako ostane ovakva situacija igman nema ozbiljnog konkurenta za 1 mjestowazza je napisao/la:Igman bio bolji od Tomislava , promašio jedanaesterac i pored toga imao 4 čiste prilike za gol uz pogodjenu prečku i po mnogima lopta je ušla u gol al sudac nije vidio
To kažeš nakon prvog ozbiljnijeg gostovanjajasta je napisao/la:odlicno je i ovo...... ako ostane ovakva situacija igman nema ozbiljnog konkurenta za 1 mjestowazza je napisao/la:Igman bio bolji od Tomislava , promašio jedanaesterac i pored toga imao 4 čiste prilike za gol uz pogodjenu prečku i po mnogima lopta je ušla u gol al sudac nije vidio
ma ne znaci to nista....kakve veze ima sta ja kazem
ali tomislav je uvijek tezak domacin i jedna od jacih ekipa ove lige....
igman igra solidno u ova prva 4 kola....i to je sve
sto se tice ostalih.,...nisam nista specijalno primjetio...iskreno..ovaj tomislav mi je izgledao najopasnije,,,
ne mogu ocekivat od nekih da se zadrze u vrhu,,,
brotnjo mi je djelovao lose u 1 kolu....eto popravljaju se....turbosi cas odlicni, cas se muce....
tek je 4 kolo...a i rekao sam..ako ostane ovako.....
ali tomislav je uvijek tezak domacin i jedna od jacih ekipa ove lige....
igman igra solidno u ova prva 4 kola....i to je sve
sto se tice ostalih.,...nisam nista specijalno primjetio...iskreno..ovaj tomislav mi je izgledao najopasnije,,,
ne mogu ocekivat od nekih da se zadrze u vrhu,,,
brotnjo mi je djelovao lose u 1 kolu....eto popravljaju se....turbosi cas odlicni, cas se muce....
tek je 4 kolo...a i rekao sam..ako ostane ovako.....
-
plavobijeli
- Kontakt:
Šta je sa kamešnicom koja niko još uvjek nije uspio pobjediti,odlično stoje u igri i mislim da su među boljim u ovoj ligi samo ih niko ne uzima za ozbiljno i da nije bilo kiksa protiv Brotnja gdje su se ispromašivali i sa današnja tri boda bili bi prvi na tabeli.
nista od Rame a pojedini su je toliko falili...
da nijeplavobijeli je napisao/la:Šta je sa kamešnicom koja niko još uvjek nije uspio pobjediti,odlično stoje u igri i mislim da su među boljim u ovoj ligi samo ih niko ne uzima za ozbiljno i da nije bilo kiksa protiv Brotnja gdje su se ispromašivali i sa današnja tri boda bili bi prvi na tabeli.
bit će veselo iduću nedjelju u čitluku kad nam rama dolazi kao i kupres nakon domaćeg poraza od bigesta,opet će biti golijadaBistrik je napisao/la:nista od Rame a pojedini su je toliko falili...
uz Igman tu svakako medju favoritima za prvo mjesto stoji i Kamešnica , Brotnjo ( iako nisu imali idealan start ) ,Turbina i Tomislav .Tu ne vidim nekog posebnog favorita , Igman nema klupu , nema dovoljan broj igrača , iako prva 11 je odlična momčad ali treba igrati 30 utakmica
, Kamešnica jaka , možda trenutno u najboljoj formi , Brotnjo po meni prvi favorit , nisu ih puno potresli porazi od Turbina i Igmana , sad im je raspored malo laksi , sigurno da će napasti prvo mjesto 
HNK tomislav 3-0 HNK BROTNJO CITLUK kadeti
HNK tomislav 1-3 HNK BROTNJO CITLUK juniori
HNK tomislav 1-3 HNK BROTNJO CITLUK juniori
-
remistarmo
- Kontakt:
sloga 3-1 lokomotiva
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
slogaizuskoplja
- Kontakt:
Sloga 3 - 1 Lokomotiva
Suđenje loše, Lokosi imaju najboljeg "golmana" lige. Tri penala tri gola, na kraju utakmice moglo doći do tučnjave.
Suđenje loše, Lokosi imaju najboljeg "golmana" lige. Tri penala tri gola, na kraju utakmice moglo doći do tučnjave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.