FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 17:30

Neigranje Torlaka nam je minus, debeli minus. Znamo svi kakvo je suđenje u Trebinju, znamo svi koliko je teško izvući čak jedan bod sa Polica. Ispadali smo sinoć protiv Veleža u nekim situacijama, mogli su nam uvaliti još dva gola, ali nisu, i to me brine, znamo ispasti u odbrani. Ali eto, treba vjerovati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2012, 17:32

Nije ni Trebinje sto je nekad bilo...moze se dole do bodova prosle godine su se dole ekipe nauzimale bodova,bez obzira sto su ove godine bolji nego prosle
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 16 sep 2012, 17:36

Znalo se i dobiti dole,Avdic zabij'o. :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

alibi

Post Postao/la alibi » 16 sep 2012, 18:01

samosarajvo je napisao/la:
Van Klomp je napisao/la:Polako pitarcici, jos nije sve gotovo. Skoro svake godine ste jesenji sampioni a onda ...
Jovicu prognoziram ostavku tamo negdje oko 20-tog kola kad se bude i on virsli zasitio
Tooooo ludiiii, najluđi si na forumu. BRAVO LEGENDO MAJSTORE KRALJU ŠAHU.Ne mogu da vjerujem kako si pametan pa si uspio ovaku jednu prostoprosirenu recenicu napisati
Vjeruj mi brate da nema pojedinih curica sa grbavice ne bih se nasmijao niti "odusevio" njihovim glupostima.Pa **** mu sve ako nemas bas nista pametno oli ti ga smisljeno napisati onda ni ne pise,jer sam sebi skaces u stomak i pokazujes svu svoju glupost i zavist,zlobu.licemjerstvi i neukus.Da bar znaju koliko su glupi ne bi ni upalili racunar.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 sep 2012, 18:08

High je napisao/la:Neigranje Torlaka nam je minus, debeli minus. Znamo svi kakvo je suđenje u Trebinju, znamo svi koliko je teško izvući čak jedan bod sa Polica. Ispadali smo sinoć protiv Veleža u nekim situacijama, mogli su nam uvaliti još dva gola, ali nisu, i to me brine, znamo ispasti u odbrani. Ali eto, treba vjerovati.
Mene je hastra da nasi nisu umisli da su nepobjedivi. Ali sredio je to Irfan sa Leotarom nema brige, oni su ionako vec na pola puta do opstanka :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 18:11

Ma ima tu svega, samo mi se nije u momentima dopala naša igra, pogotovo kad je u pitanju odbrana. A kako će bez Torlaka biti, ne želim ni zamišljati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 sep 2012, 18:13

High je napisao/la:Ma ima tu svega, samo mi se nije u momentima dopala naša igra, pogotovo kad je u pitanju odbrana. A kako će bez Torlaka biti, ne želim ni zamišljati.
Pa jbg opustili se momci malo. :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2012, 18:14

A i on je sinoc zadnjih 20 minuta krvnicki odigrao sve u kost,bas ko s namjerom zuti da fasuje da ga rasterete pred Siroki...nije vala progovorio sudiji kad mu je zuti dao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 sep 2012, 18:15

High sta mislis brate jel nas Dejo ljepsi od Begovica? :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 18:18

Ma ne znam, Dejo nije moj tip. :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 sep 2012, 20:01

Kazu da je ovaj Leotar razvalio Olimpica sad na Otoci.Provuko se Olimpic pravo.Jesu se borili za opstanak prosle godine,ali su se i tada bili pojacali za kraj,a do sad nisu igrali uopste lose.bice to **** tekma.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

payton

Post Postao/la payton » 16 sep 2012, 21:05

dobro ba, nije Coma znalac i to svi znamo ali momak ima damu i trći za trojicu. Pored toga u prvoj kao u 90- toj..igra ko da je tek poćeo.To treba cijeniti.Eto Krpić je sinoć nešto pokazao ..al u curku.Grijesio gdje je stigo za 20 min.
YES.WE.DID.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 16 sep 2012, 21:12

barbarez je napisao/la:Kazu da je ovaj Leotar razvalio Olimpica sad na Otoci.Provuko se Olimpic pravo.Jesu se borili za opstanak prosle godine,ali su se i tada bili pojacali za kraj,a do sad nisu igrali uopste lose.bice to **** tekma.
Ko kaze doktore,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :mrgreen:

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 16 sep 2012, 21:52

@barbarez Jedna ispravka. Neko je od 6 tekmi 5 igrao u Sarajevu, a ne 4.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2012, 22:46

da li Torlak moze ocistiti kartone u kupu protiv gradine ili mora pauzirati u Trebinju

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 16 sep 2012, 22:49

bordobijeli je napisao/la:da li Torlak moze ocistiti kartone u kupu protiv gradine ili mora pauzirati u Trebinju
Kopirano iz Pravilnika NS BiH
Automatska kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili kup utakmice nastaje poslije svake treće javne opomene koju igrač dobije na prvenstvenoj ili kup utakmici u toku jedne natjecateljske godine, a automatski prestaje poslije prvenstvene ili kup utakmice na kojoj je igrač morao da pauzira, pa i u slučaju nastupa igrača pod automatskom kaznom na toj utakmici.

Znači očistiće kartone u KUP utakmici.
U novi boj...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2012, 22:54

Ja kolko znam da to vazi samo za crvene bar sam mislio do sada da je tako,ali eto ako je to tacno onda je sigurno isao sa namjerom da dobije karton sinoc sto se na kraju krajeva i moglo primjetiti zadnjih 20-tak minuta

High

Post Postao/la High » 16 sep 2012, 22:58

Dobro je onda, Torlak nam je tamo potreban više neko iko. Taman će i Suljić imati pravo nastupa, samo da Čomor ne bude starter, nije on za bitne utakmice kao što je ova.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 16 sep 2012, 23:00

I ja mislim da se ne brisu zuti kartoni kroz kup!! Crveni da, ali zuti mislim ne!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2012, 23:02

Ipak nije dobro,jel fkt nije tacno to gore tj malo je pogresno svaceno ili kako god,neznam ni ja budala sto poletih kad je do sada bilo x slucajeva ovih,cisti se samo crveni u kupu,dok tri zuta ne

Clan 17. Igrac koji dobije tri javne opomene na prvenstvenim utakmicama izdrzava automatsku zabranu igranja jedne utakmice samo na prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, juka55, mnon46, Rodman i 107 gostiju.