a igokea, preciznije adamovic?sasagmp je napisao/la:Poraz od Igoke-e u Visegradu 71-56
Najefikasniji Budala sa 14,Gagic sa 12,Gordon i Bogdan po 8,Tomas 6,Cakarevic 3,Cekovski i Milutinov po 2,Djekic 1.Miljenovic,Marinkovic i Besovic se nisu upisali u strelce.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Adamovic 6pnerminh74 je napisao/la:a igokea, preciznije adamovic?
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
hvalaDejaNMG je napisao/la:Adamovic 6pnerminh74 je napisao/la:a igokea, preciznije adamovic?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znaju se propisi,ali postoji jedna kvaka koju mnogi protivnicki klubovi ne znaju.sasagmp je napisao/la:Da igra za tu reprezentaciju.
Nema tu izvodljivo ili nije,znaju se propisi.A zna se i decakova zelja iliti navijacka opredeljenost
Koja,mislim da ce se saznati ako neko krene da ga angazuje pre nego potpise profi ugovor.
A i ta navijacka opredeljenost mi deluje sumnjivo u periodu od nekad ovako kada je postao MVP onoga turnira jel' ono bese u Moskvi pa na ovamo.Uostalom i Novica je bio Zvezdas do koske pa znamo gde je igrao i kako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
" ' $ пута " ",& пар & " $ ".... Све у ' " " за & сезоне.
" ' $ пута " ",& пар & " $ ".... Све у ' " " за & сезоне.
% " на Сосу ? " о гостовању " у ? &.
" ? $ ' у $. $ " & је $ " у ?,? " & & је $ ' " у $,& & " ? $ " " ",? " " $ је ' ' $ " " ' $ $ ",јер је он & " " ? $ се $. " & & $ је " $ је овај " у ",а госн " & & овај ? " " " у $ ' " " на евро ?....
" ? $ ' у $. $ " & је $ " у ?,? " & & је $ ' " у $,& & " ? $ " " ",? " " $ је ' ' $ " " ' $ $ ",јер је он & " " ? $ се $. " & & $ је " $ је овај " у ",а госн " & & овај ? " " " у $ ' " " на евро ?....
Mogao bi ako bi igrao zajedno 3-4 godine...GT1970 je napisao/la:% " на Сосу ? " о гостовању " у ? &.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
E sad je meni jasno zašto je ovaj Gagić ovako dobar..
Čitam njegovu izjavu juče u Sportu,kaže lik;"U Laktašima se osjećamkao kod kuće ,jer majke mi je iz Prijedora
a otac iz Benkovca."Bez Prijedora ništa

Mens sana in corpore sano.
Državni projekat, bla, bla, bla...Specijalizovani košarkaški sajt "Insidehoops" objavio je sa koliko novca raspolažu timovi iz ABA lige.
Najveći budžet u regionalnoj ligi ima zagrebačka Cedevita, koju trenira Božidar Maljković, i on iznosi sedam miliona evra.
Na drugom mestu je Partizan, koji ima na raspolaganju 4,5 miliona evra, a treće i četvrti mesto dele Crvena zvezda Diva i Olimpija sa po četiri miliona evra.
Radnički ima na raspolaganju 3,25 miliona evra, a najjeftiniji je Split sa 1,9 miliona evra.
Budžeti (u pomenutu sumu uračunati su svi troškovi za predstojeću sezonu):
1. Cedevita - 7 miliona evra
2. Partizan - 4,5
3. Crvena zvezda - 4
4. Olimpija - 4
5. Krka - 3,7
6. Cibona - 3,7
7. Radnički - 3,25
8. Solnok - 3
9. Budućnost Voli - 2,8
10. Igokea - 2,5
11. MZT - 2,5
12. Zadar - 2,5
13. Široki - 2,5
14. Split - 1,9
Izvor=bla bla bla
Kada me ubedis da je Milosavljevic skuplji od Rakocevica,da je Gagic skuplji od Brauna,da je Tori Tomas skuplji od Nelsona,Lucic od Savovica.... e onda cu ti priznati da imamo veci budzet.Do tada ispadas neozbiljan u drustvu
Kada me ubedis da je Milosavljevic skuplji od Rakocevica,da je Gagic skuplji od Brauna,da je Tori Tomas skuplji od Nelsona,Lucic od Savovica.... e onda cu ti priznati da imamo veci budzet.Do tada ispadas neozbiljan u drustvu
Ja tebe ne bih mogao ubijediti da nije u redu da Hajduk protiv Partizana odmara najbolje igrače koji će igrati protiv Zvezde. Kako onda da te ubijedim da je Tomas skuplji od Nelsona? Koliko novca prima Tomas?
I kao što je napisano, ovo nisu samo plate igrača već kompletni budžeti timova.

Patike Lea Vestermana
Prema kladionicama Viliem Hil, Partizan prvi favorit za osvajanje ABA lige.
Nisam uspeo gledati ono finale jer sam gledao fudbal,stigoh sinoć malo pogledati na SOSu neku reportažu,otrpilike ne bih previše davio, ovo je jedan mladi novi i potencijalni tim koji ako bi imao tu sreću što duže zajedno ostati mogao bi doneti puno sreće,pobeda i radosti u budućnosti...
Svaka čast svim koji su bili u Višegradu....
Nisam uspeo gledati ono finale jer sam gledao fudbal,stigoh sinoć malo pogledati na SOSu neku reportažu,otrpilike ne bih previše davio, ovo je jedan mladi novi i potencijalni tim koji ako bi imao tu sreću što duže zajedno ostati mogao bi doneti puno sreće,pobeda i radosti u budućnosti...
Svaka čast svim koji su bili u Višegradu....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
180kbraoolyo je napisao/la:Ja tebe ne bih mogao ubijediti da nije u redu da Hajduk protiv Partizana odmara najbolje igrače koji će igrati protiv Zvezde. Kako onda da te ubijedim da je Tomas skuplji od Nelsona? Koliko novca prima Tomas?
Kapiram ja sta znaci budzet,ali reci ti meni po cemu se razlikuje budzet Partizana od Zvezde Beograd?Ja sam naveo plate,navedi ti nesto sto po tebi cini budzet Partizana vecim.
Nelson prima nešto manje od 180k.sasagmp je napisao/la:
180k
Kapiram ja sta znaci budzet,ali reci ti meni po cemu se razlikuje budzet Partizana od Zvezde Beograd?Ja sam naveo plate,navedi ti nesto sto po tebi cini budzet Partizana vecim.
Prvo, čini mi se da su svi ovi budžeti prenaduvani, ali da je redoslijed manje-više dobar. Ne znam u čemu i koliko se razlikuju budžeti Zvezde i Partizana, ali recimo znam da Zvezdin budžet nije mnogo veći od prošlogodišnjeg a pogotovo da nismo dobili neke milione od države, kako vi to želite predstaviti.
Na toj stranici je i navedeno kako su došli do cifre od 4.5 miliona:
Base salaries of the players = €2 million euros
Costs of the players (apartments, etc.) + taxes = €550,000 euros
Expenses of the team = €200,000 euros
Arena costs = €100,000 euros
Trainers, therapists = €100,000 euros
Doctors = €150,000 euros
Front office = €200,000 euros
Coaches = €700,000 euros
= €4 million euros for the senior team
Youth teams = €500,000 euros
= €4.5 million euros for the club's total budget
Ok,mozes li sada isto tako po stavkama postaviti za Zvezdu?
Ne mogu, zato što ne znam a na toj stranici je navedeno samo za Partizan.
Sve je laz,samo pusta laz.
Nisu ovo budzeti timova za ovu sezonu,bar sto se tice Zvezde i Partizana.
Nisu ovo budzeti timova za ovu sezonu,bar sto se tice Zvezde i Partizana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.