I vi se palite na postove forumaša, koji po imenima gledaju fudbal (Nedime dobro si ovo napis'o

). Dembele i Dempsey su prosječni igrači i tu činjenicu ne može promijeniti čak ni njihov prelazak u Tottenham.
Istina, moja malenkost je htjela Clinta u Arsenalu, al' Clinta kao zamjenu za Yossia (Yossi vrati se!

). Lloris je eto nivo ispred te dvojce, al' džaba kad je on golman. Možeš biti Dino Zoff, Kahn i Buffon u jednom, al' ako ispred sebe nemaš čvrstu odbranu, naprimaćeš se golova. Tu su doveli Vertonghena, koji je istina kvalitetan igrač, al' ni izbliza nema uticaja na odbranu Tottenhama, da bi se osjetio neki napredak po odlasku Kinga.
Siggurdson je priča za sebe.
Petnest takvih u arsenalovoj akademiji, 15 u tottenhamovoj.
Smiješna su, uopće ne samo sad, aludiranja da će Arsenal završiti peti, šesti ili ispod i da je Arsenal ispod te neke trojke. Imam osjećaj, koliko god se Arsenal pokušavao izbaciti na silu iz velike četvroke, toliko se pokušavaju neki timovi predstaviti daleko jačim od Arsenala.
Ja u startu ne dam nikom prednost u odnosu na Arsenal, sem možda malo veću dozu respekta za City. A ako ćemo pričati o grupama i grupicama u grupi tj. ligi, onda možemo početi i spiku kako ne postoji ni velika trojka, jer je samo jedan klub daleko iznad ostalih.
Ako ćemo ipak praviti grup, onda dvojka, jer City i Chelsea imaju kud i kamo kvalitetnija imena od Uniteda. A ako ćemo biti baš selektivni, onda ajmo odrediti veliku sedamnestorku, jer je svaki klub za pola nokta slabiji od onog iznad.