Sarajlijc@ je napisao/la:Jadna majko sta Cemalovic napravi Okicu
![]()
![]()

P.S. Sto mrzite?
Sarajlijc@ je napisao/la:Jadna majko sta Cemalovic napravi Okicu
![]()
![]()

Cemu takav komentar jbg jednostavno bolji smo sinoc bili, svaka cast na fer i korektnoj igri i navijanju i puno srece u nastavku poslije FKS vi ste mi najdrazi.Red or Dead je napisao/la:Sto bratski trpaju cigani
Il' se lizi, il' ih pljuj, odluci se za jedno, ne mozes sa jednom gu.zicom na dvije stolice.payton je napisao/la:jbg i ja jedino vise mrzim zelju od veleza..pa sta cu ??kerzen je napisao/la:jedino u ovoj ligi mrzim zrinjski više nego sarajevo
Oj jbte sta li mu je Oko reko na treningu kad ga je ovako usminkoceze je napisao/la:
Ko god da ga je usmink`o, svaka mu cast
nesto tipa hiros i pehlic sigurnoAlemC85 je napisao/la:ako želimo mirno sezonu privesti kraju, trebat će nam zimus barem dvojica provjerenih igrača.....
it is always poor number when question is about Red Army - Velež!
Big number is only when is local derby against Zrinjski Mostar, and when is match against Sarajevo because they have good relations with Horde Zla Sarajevo and cannot be warried about some problems or sthg like that.
Realy "Red Army" is not "Red Army" like it was by the war years. Today Red Army has no anny connections with Red Army before war in B&H but they take it as their history, so they always use their history like an axcuse, just like the same club Velež.
Lesnar je napisao/la:zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi![]()
![]()
Big number is only when is local derby against Zrinjski Mostar, and when is match against Sarajevo because they have good relations with Horde Zla Sarajevo and cannot be warried about some problems or sthg like that.
Realy "Red Army" is not "Red Army" like it was by the war years. Today Red Army has no anny connections with Red Army before war in B&H but they take it as their history, so they always use their history like an axcuse, just like the same club Velež.
Klub ti pred gasenjem, a ti se bavis Red Army-jem. Bas si jadan.Lesnar je napisao/la:zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi![]()
![]()
ne znam sta si htio reci sa ovimLesnar je napisao/la:zanimljiv komentar o veležu na jednom forumu,čovjek je sve rekao tačno od riječi do riječi![]()
![]()
dobro je care,pobjedili ste,cestitali smo vam, rekli smo sve je OK ,puno ste bili bolji i zasluzeno pobjedili ,ne moras vise stavljati sol na ranu,hebi ga.samosarajvo je napisao/la:Evo izvjestaj samo za one sto su rekli da je 4:1 nerealan rezultat.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Mi smo imali:
Redom, ova prva naša sansa na 0:31 je skoro pa bolja od svih vasih polušuteva sa 20+ metara koji su isli direkt u Deju
Dalje, 100% šansa na 1:51 kad vas golman brani lob Karamaticu koji je išao sam na njega
Pa onda Torlak glavom poslje kornera kad uz pomoc precke vas golman brani, 2:05
Na 2:26 najbolja šansa na utakmici za Sarajevo, Krpic sam sa 5 metara fula prazan go glavom.
Vi ste imali:
Na 0:51 šut koji se i ne moze nazvati šutem :/ Dejo uhvatio skoro bez pomjeranja sa mjesta
Ili sut na 1:39 direktno u Bandovica, nije ni polušansa.Slicno je i sa sutem na 2:18
Nezz ni koji ce djavo ovakve "šanse" na pregledu.
![]()
Jedna solidna šansa za vas, na 2:14 kad Dejo brani vašem igracu koji je išao sa strane, nije ni bio u nekoj extra poziciji ali solidan pokusaj.Takvu slicno je imao i Said(cak malo i bolju) na 2:30.
Jedinu pravu pravcatu 100% šansu ste imali nekad u prvom pol(nema na izvjestaju), kad vas igrac isto malo iz kosa ide sam na Dejo i ovaj mu je brani.
Ovaj rezultat je i više nego realan![]()
Sretno u nastavku prvenstva i LP. U Sarajevo ste uvjek dobro dosli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.