Zvjezdan Misimović

Vlado PD
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Vlado PD » 16 sep 2012, 23:13

Misimović: Najlepši kraj karijere? U Zvezdi!

Vezni fudbaler Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (30) otkrio da bi karijeru voleo da završi u slavnom beogradskom klubu.

slika

As Dinama iz Moskve bio je junak pobeda Bosne i Hercegovine nad Lihtenštajnom u Vaduzu (1:8) i Letonijom (4:1) u Zenici.

S nekadašnjim saigračem iz Volfsburga Edinom Džekom deli prvo mesto na listi najboljih strelaca "zmajeva" svih vremena sa 25 golova, a njih dvojica, takođe, predvode golgetere u evropskoj zoni kvalifikacija za Mundijal u Brazilu 2014. sa po četiri pogotka.

Dosad je u karijeri nastupao za Bajern iz Minhena, Bohum, Nirnberg, Volfsburg, Galatasaraj i moskovski Dinamo, čije boje brani poslednje dve sezone.

U intervjuu sarajevskom "Dnevnom avazu", Misimović je otkrio da bi voleo da u Crbenoj zvezdi "okači kopačke o klin".

"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na ‘Marakani’", izjavio je popularni "Miske".

Poznato je da je pre raspada bivše države nastupao za mladu selekciju SR Jugoslavije i da je zbog navodnih nesuglasica sa tadašnjim selektorom Vladimirom Petrovićem Pižonom napustio "plave".

"Igrao sam od kadeta do mlade reprezentacije. Oko 50 utakmica. I kako je to bilo s ratom, imao sam stari jugoslovenski pasoš. Menjali su se pasoši i tu je bilo nešto komplikovano. Trebalo je da dobijem novi pasoš, a u Konzulatu SR Jugoslavije u Minhenu, kada su ovi iz Saveza poslali sve, rekli su da ima toliko izbeglica i da ne mogu tako brzo da dobijem pasoš. Po meni, nisu se toliko trudili da mi pomognu i onda sam odustao. Ja sam rekao OK, i mogu biti srećan što su se takve stvari desile. U životu se ništa ne desi slučajno. Možda je tada pokazan moj put. Onda je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali OK".

I danas mu smetaju priče da je protiv Portugala 2006. godine u baražu namerno odigrao loše jer je po nacionalnosti Srbin što je u medije lansirao tadašnji selektor Miroslav Blažević.

"Ćiro Blažević je bezveze uneo nemir. On je uvek tražio nekog krivca posle utakmice. Da li je to bio Nemanja Supić ili... Da me optuži da sam prodao utakmicu, lobi iz Republike Srpske... Iskren da budem, razmišljao sam neko vreme o tome da ga tužim zato što je to bilo mnogo opasno. Smešno je da sam morao da dokazujem da sam stvarno povređen i da šaljem lekarske nalaze medijima. Ja sam uvek, i kada drugi nisu hteli, igrao za reprezentaciju BiH i ubuduće ću, dok god budem mogao", rekao je Misimović.

(MONDO)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 sep 2012, 23:17

8 utakmica,7 poraza,posljedne mjesto na tabeli,katastrofalan ulazak u sezonu Dynama.
A imaju po imenima jednu od najačih ekipa lige.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 sep 2012, 23:20

Stvarno katastrofa, jos je i Miske na klupi, a jos tako nedavno se cinilo kao da je u jakoj formi i nezamijenjiv u klubu. No valjda im trener nece ostati dugo. Glavno je da Miske nastavi rasturati u repci, posebno u Grckoj se nadam nekom razarajucem zadnjem pasu koji ce unistiti njihovu defenzivu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 sep 2012, 02:59

Sad u ovoj utakmici sa Latvijom Pjanić je bio playmaker naše reprezentacije i radio ono što Misimović je nekad dok je igrao u Volfsburgu..Jednostavno ostalo je u njemu još one fudbalske magije,da go plasiranom loptom,tehnički šut ali nije to taj Misimović koji treba ekipi,ja bi ga sad izvadio protiv Grčke,ostavio Ibiševića da rastereti Džeku i dodo Stevanovica na desnu..

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 17 sep 2012, 14:39

Vlado PD je napisao/la:Misimović: Najlepši kraj karijere? U Zvezdi!

Vezni fudbaler Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (30) otkrio da bi karijeru voleo da završi u slavnom beogradskom klubu.

slika

As Dinama iz Moskve bio je junak pobeda Bosne i Hercegovine nad Lihtenštajnom u Vaduzu (1:8) i Letonijom (4:1) u Zenici.

S nekadašnjim saigračem iz Volfsburga Edinom Džekom deli prvo mesto na listi najboljih strelaca "zmajeva" svih vremena sa 25 golova, a njih dvojica, takođe, predvode golgetere u evropskoj zoni kvalifikacija za Mundijal u Brazilu 2014. sa po četiri pogotka.

Dosad je u karijeri nastupao za Bajern iz Minhena, Bohum, Nirnberg, Volfsburg, Galatasaraj i moskovski Dinamo, čije boje brani poslednje dve sezone.

U intervjuu sarajevskom "Dnevnom avazu", Misimović je otkrio da bi voleo da u Crbenoj zvezdi "okači kopačke o klin".

"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na ‘Marakani’", izjavio je popularni "Miske".

Poznato je da je pre raspada bivše države nastupao za mladu selekciju SR Jugoslavije i da je zbog navodnih nesuglasica sa tadašnjim selektorom Vladimirom Petrovićem Pižonom napustio "plave".

"Igrao sam od kadeta do mlade reprezentacije. Oko 50 utakmica. I kako je to bilo s ratom, imao sam stari jugoslovenski pasoš. Menjali su se pasoši i tu je bilo nešto komplikovano. Trebalo je da dobijem novi pasoš, a u Konzulatu SR Jugoslavije u Minhenu, kada su ovi iz Saveza poslali sve, rekli su da ima toliko izbeglica i da ne mogu tako brzo da dobijem pasoš. Po meni, nisu se toliko trudili da mi pomognu i onda sam odustao. Ja sam rekao OK, i mogu biti srećan što su se takve stvari desile. U životu se ništa ne desi slučajno. Možda je tada pokazan moj put. Onda je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali OK".

I danas mu smetaju priče da je protiv Portugala 2006. godine u baražu namerno odigrao loše jer je po nacionalnosti Srbin što je u medije lansirao tadašnji selektor Miroslav Blažević.

"Ćiro Blažević je bezveze uneo nemir. On je uvek tražio nekog krivca posle utakmice. Da li je to bio Nemanja Supić ili... Da me optuži da sam prodao utakmicu, lobi iz Republike Srpske... Iskren da budem, razmišljao sam neko vreme o tome da ga tužim zato što je to bilo mnogo opasno. Smešno je da sam morao da dokazujem da sam stvarno povređen i da šaljem lekarske nalaze medijima. Ja sam uvek, i kada drugi nisu hteli, igrao za reprezentaciju BiH i ubuduće ću, dok god budem mogao", rekao je Misimović.

(MONDO)
Zna i Misimović "šta je život a šta su sitnice" :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 sep 2012, 14:50

Dylan Dog je napisao/la:8 utakmica,7 poraza,posljedne mjesto na tabeli,katastrofalan ulazak u sezonu Dynama.
Tako to biva kad na klupi sjedi "strucnjak"...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 sep 2012, 16:42

gringobih je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:8 utakmica,7 poraza,posljedne mjesto na tabeli,katastrofalan ulazak u sezonu Dynama.
A to Petrescu nije kvalitetan trener ?
Vodio polusezonu Wislu i zavrsio iza neprikosnovene Legije te sezone na drugom mestu sa dva boda zaostatka.
Jednu Unireu koja je po imenima imala slabiji tim od bar 5-6 ekipa u Rumuniji odveo je do titule prvaka Rumunije i do drugog mesta u kupu.
I na kraju Kuban na izuzetan nacin uveo u najjaci rang Rusije.
Ima tu nekih stvari koje se takodje moraju poklopiti,naravno da trener snosi veliku odgovornost za lose rezultate,i smena Petrescua bi svakako bio logican potez VTB-a ali stavljati pod navodnike strucnjak je mnogo neozbiljno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 sep 2012, 17:21

Petrescu je dokazan trener, ali ce mu ovo biti mrlja. Jednostavno, morace dobiti ostavku, cisto zbog soka na igrace.
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2012, 17:26

Ziku ih sad Zvezdasa sto se bre lepe na temu :lol: ,prc Milojka
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 sep 2012, 17:37

storm_raider je napisao/la:Petrescu je dokazan trener, ali ce mu ovo biti mrlja. Jednostavno, morace dobiti ostavku, cisto zbog soka na igrace.
Upravo to.Cak me cudi da do sada on nije podneo sam ostavku,ali izgleda da je vise kesa u igri da bi ga se tako lako odrekao. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 sep 2012, 18:44

Devile neznalico Petrescu vodi Dynamo tek 3 utakmice domaćeg prvenstva i uspio je pobijediti Locomotiv u gostima što su jedini njihovi bodovi do sada :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 sep 2012, 18:53

Dylan Dog je napisao/la:Devile neznalico Petrescu vodi Dynamo tek 3 utakmice domaćeg prvenstva i uspio je pobijediti Locomotiv u gostima što su jedini njihovi bodovi do sada :mrgreen:
Au... :oops:
Ja sam sve bio u tripu da je Silkin otisao pre pocetka sezone. :oops: :roll:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 sep 2012, 21:25

Devil je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
A to Petrescu nije kvalitetan trener ?
Vodio polusezonu Wislu i zavrsio iza neprikosnovene Legije te sezone na drugom mestu sa dva boda zaostatka.
Jednu Unireu koja je po imenima imala slabiji tim od bar 5-6 ekipa u Rumuniji odveo je do titule prvaka Rumunije i do drugog mesta u kupu.
I na kraju Kuban na izuzetan nacin uveo u najjaci rang Rusije.
Ima tu nekih stvari koje se takodje moraju poklopiti,naravno da trener snosi veliku odgovornost za lose rezultate,i smena Petrescua bi svakako bio logican potez VTB-a ali stavljati pod navodnike strucnjak je mnogo neozbiljno. ;)
Ko ne zna iskoristiti Misketov potencijal on je q od trenera...
Magath je na Misketovim plecima poharao Bundesku...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 sep 2012, 00:29

Ja sam se oduvek tripovao da je Hitzfeld odlican trener,al' sad vidim da sam se prevario. :(

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2012, 00:44

Devil je napisao/la:Ja sam se oduvek tripovao da je Hitzfeld odlican trener,al' sad vidim da sam se prevario. :(
A tek Pizon. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 22 sep 2012, 22:57

Prva domaca dobivena utakmica 3-2,mozda ih sad krene.(Dinamo Moskvu)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 sep 2012, 22:59

I Miske je imao asistenciju, ušao s klupe i podjelio asistenciju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 okt 2012, 15:22

legende Misketa, džemper :D
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 6.6_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 okt 2012, 15:29

Jao džempera :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 15:33

Miske hipster. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.