NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Eto ga, vrati se onaj FG iz PO protiv Ravensa prošle godine 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
EO Vicka na 10 yardi sa TD-om dobijaju tekmu, opet ce dobiti zadnjim driveom ako uspije.
- delpiero20
- Kontakt:
Imal ko da vjeruje da Flacco moze uzeti 3 poena? 
Moze dobro je otvorio sezonu, ima sansu, ima vremena ima time-outa a samo mu treba FG, eto nek dokaze da je "elita"delpiero20 je napisao/la:Imal ko da vjeruje da Flacco moze uzeti 3 poena?
ahahahaha gotovo nije flacco uspio
- delpiero20
- Kontakt:
Znao sam da ce nekako zafrkat
nc nc nc
"najbolji qb lige"delpiero20 je napisao/la:Znao sam da ce nekako zafrkatnc nc nc
joj Eaglesa djece mi 2 tekme 9 turnovera i obje tekme dobiju... Svasta
- delpiero20
- Kontakt:
Respektujem ja Eaglese...svaki put kad Giantsi igraju protiv njih ili nas razvale ili strepim do samog kraja
Neugodna su ekipa bas...
Neugodna su ekipa bas...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije on nikad bio clutch u ovakvim situacijama, vidjeli smo i prošle godine
Sad u Pit-Jets drukat za manje zlo od dva
i Chargerse zbog fantasya 
Sad u Pit-Jets drukat za manje zlo od dva
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- delpiero20
- Kontakt:
4/5 za 80..TD nice
Vidite kako lijepo ljubav djeluje na covjeka
Vidite kako lijepo ljubav djeluje na covjeka
- bear grylls
- Kontakt:
Dajte peytona da se igramo
rosario poludio dva TDa weddle nastavlja po starom 
Cinjenice:
- u trecem pokusaju Welker ponovo nije u stanju uhvatiti jednu loptu
- OL nakon toga zakazuje kod punta i poklanjamo TD Cardinalsima
- genije Josh McDaniels i njegovi potezi
Poraz koji se nije smio dogoditi, a realno ukoliko ne podignemo igru Ravensi ce nas rastaviti na proste faktore. BB mora nesta mijenjati jer bi siguran PO lahko mogao doci u pitanje.
Iskreno dodje mi da povracam kada vidim da se vecina navijaca vadi na povredu Hernandeza. Istina je da je odlican igrac i da je jedno od glavnih oruzija u nasem napadu, ali hebo ti onda nas ako od njega nam zavisi uspjeh.
Poraz koji se nije smio dogoditi, a realno ukoliko ne podignemo igru Ravensi ce nas rastaviti na proste faktore. BB mora nesta mijenjati jer bi siguran PO lahko mogao doci u pitanje.
Iskreno dodje mi da povracam kada vidim da se vecina navijaca vadi na povredu Hernandeza. Istina je da je odlican igrac i da je jedno od glavnih oruzija u nasem napadu, ali hebo ti onda nas ako od njega nam zavisi uspjeh.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 16 sep 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bravo D!
Odbrana izdominirala u drugom poluvremenu i iskljucivo zahvaljujuci njoj, Eaglesi su na 2-0. Kendricks i Rayans su odlicno popunili rupe na LB pozicijama, tako da ovaj novi D izgleda super ozbiljno. OL iskasapljen, pored Petersa, jos dva startera su izgubljena u narednom periodu + Maclin.
Vick ponovo povukao kad je bilo najbitnije.
Celek odigrao mec zivota - 150 yardi.
Vrijedi spomenuti i snajperistu Ravensa, koji je imao tri uspjesna dalekometna hica.
Celek odigrao mec zivota - 150 yardi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Slažem se s @amerosm, ne možemo se vaditi na ozljedu Hernandeza, ovdje nismo trebali izgubiti. Arizona ništa spektakularno nije pokazala, mi smo bili jako loši, počeli smo pravo igrati tek kod zaostatka 20:9 početkom 4/4. Imali smo priliku i za pobjedu ali šteta što je nismo ostvarili, bilo bi idealno da smo startali s 2 pobjede iako smo bili očajni. Ja još ne vjerujem da nismo ovo pobijedili, i moja mama bi onaj FG zabila
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma poklopilo se mnogo toga danas za Cardse, tako da ni oni ne znaju kako su dobili ovoamerosm je napisao/la:Cinjenice:
Iskreno dodje mi da povracam kada vidim da se vecina navijaca vadi na povredu Hernandeza. Istina je da je odlican igrac i da je jedno od glavnih oruzija u nase napadu, ali hebo ti onda nas ako od njega nam zavisi uspjeh.
Sve gore pobrojano stoji,ali ipak taj punt i FG na kraju, i to je tekma za Cardse
Na čitavoj tekmi samo zadnja 2 drivea kako treba, iako ovaj zadnji nije završio sretno, ipak mora Brady poraditi na boljem ulasku u tekmu, jer se ovo već dešavalo prošle sezone, kada je nekoliko tekmi uspio izvući u 4th qtr, ali danas nije bilo dovoljno sreće, a i ta povreda Hernandeza je utjecala na čitavu tekmu, jer je on u svakom napadu opcija na koju Tom uvijek računa i zbog toga smo promijenili napad iz two-TE u three-WR packages gdje je Welker bio 3 WR
Specijalni timovi su odradili velik posao za Cardse danas , a i Mesko nije briljirao za nas
Ne vjerujem da će Hernandez biti spreman za tu tekmu sa Ravensima, tako da bi tu opet trebalo biti problema, ali morat će puno više Lloyda koristiti, ako misle nešto protiv Ravensa uraditi, a i defense, a posebno secondary će morati odigrati na najvišem mogućem nivou
Ipak poraz protiv Ravensa u gostima nije baš nešto na što nismo računali, tako da će poslije toga u division tekmama morati tražiti plasman u Po, ali ipak se nadam da će se Hernandez vratiti što prije i da ovaj poraz kao i onaj prošle godine od Billsa u gostima, ili Brownsa od prije 2 god, je tu da otvori oči BB-u i ukaže na greške
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Lani nam je poraz protiv Billsa dobro došao, jer je BB shvatio gdje griješi i bilo je promjena u taktikama i pobjede su se nizale. Nadam se da ćemo iz ovoga izaći samo jači i da ćemo se pobjedama vratiti već za tjedan dana. Ja u PO ne sumnjam, samo se nadam da ćemo biti što više planirani, nadam se opet broj 1 kao i lani
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Po meni imamo jos pravo na tri poraza, a imamo jos dosta hebenih utakmica kao sto su Ravensi, 49ersi, Texansi, Broncosi i dvije protiv Jetsa. Iskreno sada ne znam koliko ta prva pozicija donosi koristi jer su prethodnih godina SB osvajale ekipe koje su jedva izborile PO. Nadam se da je ova utakmica BB-u i po pitanju McDanielsa otvorila oci i da mu vise nece dopustati svakavke gluposti - nazalost bio sam protiv njegovog dovodjenja i nadam se da cu na kraju po tom pitanju pogrijesiti. Isto tako Welker mora doci sebi inace ce qurac dobiti onaj ugovor koji zahtjeva od Patriotsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bear grylls
- Kontakt:
Dante Rosario 3 TDa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.