Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 sep 2012, 01:53

GaziHusrevbeg je napisao/la:Sarajevska policija je najgora, barem za nas Sarajalije, naši gdje god odu policija ih mlati, kod nas ko god dođe naša policija ih štiti, a naše mlati. :mrgreen:

Lijepi Titin sistem. :mrgreen:

Pendrek i pajser pa udri, američka demokratija je sve pokvarila. :D
Sarajevska policija je podvlačim, najgora za sve navijačke skupine... I sigurno bi trebala biti uzor ostalima...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2012, 01:55

*p!p!t@* je napisao/la: Sarajevska policija je podvlačim, najgora za sve navijačke skupine... I sigurno bi trebala biti uzor ostalima...
Sigurno ne bi trebala biti za uzor. Zasto? Ja nisam protiv toga da ukoliko slomim stolicu dobijem pendrek po ledjima, ali zasto da dobijem pendrek po ledjima ako nisam nista uradio?
Celik!3,2,2.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 sep 2012, 01:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: Sarajevska policija je podvlačim, najgora za sve navijačke skupine... I sigurno bi trebala biti uzor ostalima...
Sigurno ne bi trebala biti za uzor. Zasto? Ja nisam protiv toga da ukoliko slomim stolicu dobijem pendrek po ledjima, ali zasto da dobijem pendrek po ledjima ako nisam nista uradio?
Nikad' to brate nije bez razloga, i svak' priča bezveze nas premlatili ovo ono... To su šuplje priče samo, uvijek ima razlog zbog čega...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2012, 02:17

Evo necu da govorim o desavanjima iz Sarajeva, ali npr. kod nas u Zenici kda je bila frka protiv Veleza(zabrana gostovanja nisu imali koga maltretirati pa se navalili na nas), sve pocelo zato sto je policajac htio odrediti ko ce voditi navijanje i koliko ce ljudi biti na ogradi(ovdje mislim na vodje, ne na obicnu raju). Jel to normalno? I jel to njegov posao? A mi frke u Sarajevu nismo imali od kad nas prate ovi nasi, jel to do nas ili njih?
Celik!3,2,2.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 17 sep 2012, 02:18

AllGunsBlazing je napisao/la:
Ma de! Koga to udaraju bez razloga???
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 sep 2012, 02:19

Napisah prosle sezone da je bio genijalan potez ukidanje gostovanjaaa .. Sada se to i potvrdjuje . Al promijenise odluku , neko iz naivnosti a neko jer mu trebaju ovi incidenti u politicke svrhe. Pametnom dovoljno !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 sep 2012, 02:56

malo da se nadovezem na ovu pricu.(kao malo stariji navijac koji je bio u tim svim folovima)
prvo treba odvojiti huligane od pravih navijaca.Ni jedan huligan ne pomaze svom klubu divljanjem i unistavanjem svega i svacega,plus sto njegovim divljanjem ispastaju pravi navijaci(ti huligani lomljenjem i paljenjem ne pomazu svome klubu vec takve osobe hoce da se probiju iz anonimnosti,da se o njemu prica i da je ko lafo on neka faca :roll: ).Ne treba tu puno mudrosti,nego samo pogledati kako je "Celicna Lady "smirila svoje huligane u Engleskoj.Prije rata kod nas milicija je primjenjivala batine i bilo je relativno mirno po stadionima.Posto to nije ,kao, humano u svijetu, postoji druga metoda puno humanija a i vise boli,a to je,mlatiti po dzepu huligana.Recimo napravis problem,murija te uhvati legtimise i u tvorza i odmah ti odredi kaznu 1000KM ili 2 mjeseca u tvorza (plus sa prinudnim radom)pa izaberi sta ces.Kad ispunis kvotu da te uhvate 3 puta radeci isti belaj onda fino primjene soluciju broj 2,a to je, da se taj isti javi u policiju 3 sata prije utakmice, gdje bude zadrzan dok utakmica ne zavrsi i onda se pusti kuci(i tako za vrijeme svake utakmice sve dok se ne popravi).Ako se ne odazove policiji,policija ga hapsi cim ga nadje i onda odrapi mjesec dana u tvorza(uz prinudan rad)plus kazna.Ja mislim da se sve moze rijesiti ako se hoce(pa i ove ispade,necu reci navijaca vec huligana svih timova)Ovo sto se radi je prevrsilo svaku mjeru :x Zar nije ljepse se takmiciti ko ce bolju koerografiju napraviti na tribinama,ko ce bolje pjesme pjevati,ko ce biti glasniji ,ko je bolje obuceniji na tribini itd.Trebaju sve navijacke grupe imati respekta i prema protivniku i njihovim navijacima,ne treba nikoga vrijedjati,nego ako si doso na tribinu da das podrsku svom timu onda mu je i daj najbolje sto mozes.Vidim ova djeca gledaju puno filmova i furaju se na neke huliganske fazone iz 80-tih koje su davno prosle.Priberite se svi malo,ako hocemo da imamo ovu nasu kakvu-takvu ligu onda se svi moraju malo promjeniti i stati na loptu sa ovim sranjima,a ako hocemo da unistimo i ovo malo radosti sto imamo onda svi nastavite praviti belaje na svakom koraku vrlo brzo ce se liga ukinuti.Na zapadu kad napravuis belaj policija te uhapsi,fino se ponasaju prema tebi,cak se i sale sa tobom,ali kad dodjes pred sudiju i kad ti on odmjeri (novcanu) kaznu tebi se momentalno zamanta u glavi :o .Nije to samo za huliganstvo na tribinama ,vec svaki oblik krsenja zakona,pa i saobracajne kazne.Prije sam vozio auto ko avion,a sad sam manji od makova zrna kako su me braca sredila kaznama i puz bi me prestigo :lol:
Dajte se bre malo kontrolirati,ne
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2012, 07:35

rodjak je napisao/la:malo da se nadovezem na ovu pricu.(kao malo stariji navijac koji je bio u tim svim folovima)
prvo treba odvojiti huligane od pravih navijaca.Ni jedan huligan ne pomaze svom klubu divljanjem i unistavanjem svega i svacega,plus sto njegovim divljanjem ispastaju pravi navijaci(ti huligani lomljenjem i paljenjem ne pomazu svome klubu vec takve osobe hoce da se probiju iz anonimnosti,da se o njemu prica i da je ko lafo on neka faca :roll: ).Ne treba tu puno mudrosti,nego samo pogledati kako je "Celicna Lady "smirila svoje huligane u Engleskoj.Prije rata kod nas milicija je primjenjivala batine i bilo je relativno mirno po stadionima.Posto to nije ,kao, humano u svijetu, postoji druga metoda puno humanija a i vise boli,a to je,mlatiti po dzepu huligana.Recimo napravis problem,murija te uhvati legtimise i u tvorza i odmah ti odredi kaznu 1000KM ili 2 mjeseca u tvorza (plus sa prinudnim radom)pa izaberi sta ces.Kad ispunis kvotu da te uhvate 3 puta radeci isti belaj onda fino primjene soluciju broj 2,a to je, da se taj isti javi u policiju 3 sata prije utakmice, gdje bude zadrzan dok utakmica ne zavrsi i onda se pusti kuci(i tako za vrijeme svake utakmice sve dok se ne popravi).Ako se ne odazove policiji,policija ga hapsi cim ga nadje i onda odrapi mjesec dana u tvorza(uz prinudan rad)plus kazna.Ja mislim da se sve moze rijesiti ako se hoce(pa i ove ispade,necu reci navijaca vec huligana svih timova)Ovo sto se radi je prevrsilo svaku mjeru :x Zar nije ljepse se takmiciti ko ce bolju koerografiju napraviti na tribinama,ko ce bolje pjesme pjevati,ko ce biti glasniji ,ko je bolje obuceniji na tribini itd.Trebaju sve navijacke grupe imati respekta i prema protivniku i njihovim navijacima,ne treba nikoga vrijedjati,nego ako si doso na tribinu da das podrsku svom timu onda mu je i daj najbolje sto mozes.Vidim ova djeca gledaju puno filmova i furaju se na neke huliganske fazone iz 80-tih koje su davno prosle.Priberite se svi malo,ako hocemo da imamo ovu nasu kakvu-takvu ligu onda se svi moraju malo promjeniti i stati na loptu sa ovim sranjima,a ako hocemo da unistimo i ovo malo radosti sto imamo onda svi nastavite praviti belaje na svakom koraku vrlo brzo ce se liga ukinuti.Na zapadu kad napravuis belaj policija te uhapsi,fino se ponasaju prema tebi,cak se i sale sa tobom,ali kad dodjes pred sudiju i kad ti on odmjeri (novcanu) kaznu tebi se momentalno zamanta u glavi :o .Nije to samo za huliganstvo na tribinama ,vec svaki oblik krsenja zakona,pa i saobracajne kazne.Prije sam vozio auto ko avion,a sad sam manji od makova zrna kako su me braca sredila kaznama i puz bi me prestigo :lol:
Dajte se bre malo kontrolirati,ne
U potpunosti se slazem sa tobom, samo to treba da ucini drzava a ne komitet......a mi nemamo jos ni zakona za sportke organizacije, tako da cemo se toga jos nacekat i gledat kako na komitet zabranjuje svima na gostovanje

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 17 sep 2012, 07:51

*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da zabrane treba stavljati skupinama koje prave probleme,a ne skroz zabraniti gostovanja svima. Ima tu grupa koje ne prave probleme...

koje su to skupine, konkretno?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 sep 2012, 08:07

damirfile je napisao/la:Kako niko ne spominje nacionalisticko navijanje na utakmici Radnik - Zvijezda koje se moglo cuti i na tv. ????? A kada je bilo na grbavici i papa je o tome pricao. **** vas i objektivnost mislim da je samo 2 forumasa to spomenulo a kada su u pitanju Bosnjaci (zeljo-slavija) nebo gori.. jos ovi nasi najgori sa optuzbama dje ste sad picke.
Ma daaaaj,je li to onaj Radnik koji je kmečio već nakon prvog kola i utakmice sa Veležom?
Kada su htjeli istupiti iz lige zbog 'groznog' prijema u Mostaru :lol:
Jesu to isti oni ljudi koji su ovdje pljuvali po Veležu,i ne samo po Veležu...koji su pljuvali po jednom cijelom nacionalnom korpusu?
Jesu li to oni?
Ne čujem ih nešto danas.
Eeeeeee tugo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2012, 08:36

tepsija je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Kako niko ne spominje nacionalisticko navijanje na utakmici Radnik - Zvijezda koje se moglo cuti i na tv. ????? A kada je bilo na grbavici i papa je o tome pricao. **** vas i objektivnost mislim da je samo 2 forumasa to spomenulo a kada su u pitanju Bosnjaci (zeljo-slavija) nebo gori.. jos ovi nasi najgori sa optuzbama dje ste sad picke.
Ma daaaaj,je li to onaj Radnik koji je kmečio već nakon prvog kola i utakmice sa Veležom?
Kada su htjeli istupiti iz lige zbog 'groznog' prijema u Mostaru :lol:
Jesu to isti oni ljudi koji su ovdje pljuvali po Veležu,i ne samo po Veležu...koji su pljuvali po jednom cijelom nacionalnom korpusu?
Jesu li to oni?
Ne čujem ih nešto danas.
Eeeeeee tugo.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2012, 08:52

U BiH postoje "copori". Cim "copori" prestanu lajati i postanu manje agresivni, "vlasnici" "copora" uzmu malo love, kupe kost i bace. "Copori" se razbjesne, napadaju jedni na druge, a "gazde" zadovoljne. Tada se moze i na izbore, jer samo bijesan "copor" je dobar "copor". Tako "gazde" kazu!
Tesko je to skontati kad smo coporativno jadni i sa vrlo losim stepenom inteligecije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 17 sep 2012, 09:03

nema drzave na svijetu da nema problem sa huliganstvom, dakle i one najuredjenije kao sto su Svicarska, Svedska, Njemacka...o Poljskoj, Turskoj da ne pricam, medjutim sve one ovaj problem shvataju ozbiljno te razradjuju strategije u borbi sa huliganstvom. E to je ono sto nama nedostaje, ispravan put u toj borbi. Totalno je pogresno(a i najlakse) uvesti zabranu jer ona samo odlaze a ne rjesava problem.
Dakle prvo treba razgraniciti ono sto se desilo na ulici u Mostaru ili u vozu za BL sa samom utakmicom, totalno razlicit problem. Znaci ja sad mogu sjest u voz krenut na utakmicu Intera, prenjet me da polupam pola vagona i kakve to veze ima sa Interom i njegovom tekmom, isto tako evo sad mozemo nas 7-8 sjest u kombi doci recimo pred grbavicu i napast na udruzenje manijaka, ko me moze sprijeciti ili znati da cemo mi to napraviti, niko. Sve se ovo desava i dan danas u Svici i Njemackoj pa opet nema zabrana gostovanja nego postoje drugi nacini.
Po meni bi trebali sjesti ministar sigurnosti i savez te dogovoriti metode i nacine borbe. Drzava se mora pod hitno ukljuciti u ovaj problem(zakoni, sudovi...)
Svako udruzenje navijaca je ligitimna, registrovana, u opstini ovjerena organizacija sa svojim predsjednikom, pecatom bla bla znaci nije neko nepoznat tamo, nego jasna i glasna organizacija koja kao takva ima i neka svoja prava ali i obaveze. Prvo bi se navijacke grupe trebale urediti(imena clanova, ime predsjednika(vodja), uglavnom sto vise podataka o clanovima) onda ojacati saradnju policija-navijaci-klub te uvesti neka nova pravila oko gostovanja.
Dakle, dolazi Borac Celiku, Lesevi bi dosli, ok, hocete 200 karata, te karte se posalju u Borac koji dalje dijeli(prodaje) navijacima ali po principu ime i prezime na kartu(da Borac zna ime i prezime covjeka koji se na BP predstavlja kao njegov navijac) dalje putovat cete vozom, dajte imena ljudi, pa ti buraz rusi razbijaj ali ja imam imena. Sutra fino plava kovertica ti na vrata dodje i cao, ne interesuje me jesi li ti razbijao ili si govorio nemojte, uzme se kolika je steta podjeli na imena i "bitte zahlen" samo tako ljudi moji se ovdje moze nesto urediti, ko tebe kamenom ti njega plavom koverticom ;)
Sto se tice nereda na samim stadionima, tu komitet ima sve u svojim rukama, dakle u licenciranju klubova i njihovih stadiona se uvrsti obaveza da na stadionu postoji odredjeni broj mjesta za gostujuce navijace, znaci imas osiguranje na ulazu na samom stadionu imas mjesto za gostujuce, ako se desi incident sam si kriv jer si napravio propust u organizaciji i cao, kazna domacinu.

Naravno sve ovo pada u vodu ukoliko sama politika dirigira ovim neredima, onda smo nemocni...ja se nadam da je politika jos uvijek samo nesposobna!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 sep 2012, 09:12

Rekao je nedavno Vikić-Pustite me da radim i dajte mi ovlasti,rješiću maloljetničku delikvenciju u Sarajevu.
Dakle,samo dati ovlasti.
I samom tom spoznajom da policija nema ovlasti,jasno se vidi da nekima odgovara ovakvo stanje anarhije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 sep 2012, 09:18

Sve je do POLICIJE, ako je policija dobro organizovana nema te navijačke grupe koja može napraviti problem, ali kod nas je sistem prebacivanje odgovornosti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2012, 09:18

neroazzurni je napisao/la:nema drzave na svijetu da nema problem sa huliganstvom, dakle i one najuredjenije kao sto su Svicarska, Svedska, Njemacka...o Poljskoj, Turskoj da ne pricam, medjutim sve one ovaj problem shvataju ozbiljno te razradjuju strategije u borbi sa huliganstvom. E to je ono sto nama nedostaje, ispravan put u toj borbi. Totalno je pogresno(a i najlakse) uvesti zabranu jer ona samo odlaze a ne rjesava problem.
Dakle prvo treba razgraniciti ono sto se desilo na ulici u Mostaru ili u vozu za BL sa samom utakmicom, totalno razlicit problem. Znaci ja sad mogu sjest u voz krenut na utakmicu Intera, prenjet me da polupam pola vagona i kakve to veze ima sa Interom i njegovom tekmom, isto tako evo sad mozemo nas 7-8 sjest u kombi doci recimo pred grbavicu i napast na udruzenje manijaka, ko me moze sprijeciti ili znati da cemo mi to napraviti, niko. Sve se ovo desava i dan danas u Svici i Njemackoj pa opet nema zabrana gostovanja nego postoje drugi nacini.
Po meni bi trebali sjesti ministar sigurnosti i savez te dogovoriti metode i nacine borbe. Drzava se mora pod hitno ukljuciti u ovaj problem(zakoni, sudovi...)
Svako udruzenje navijaca je ligitimna, registrovana, u opstini ovjerena organizacija sa svojim predsjednikom, pecatom bla bla znaci nije neko nepoznat tamo, nego jasna i glasna organizacija koja kao takva ima i neka svoja prava ali i obaveze. Prvo bi se navijacke grupe trebale urediti(imena clanova, ime predsjednika(vodja), uglavnom sto vise podataka o clanovima) onda ojacati saradnju policija-navijaci-klub te uvesti neka nova pravila oko gostovanja.
Dakle, dolazi Borac Celiku, Lesevi bi dosli, ok, hocete 200 karata, te karte se posalju u Borac koji dalje dijeli(prodaje) navijacima ali po principu ime i prezime na kartu(da Borac zna ime i prezime covjeka koji se na BP predstavlja kao njegov navijac) dalje putovat cete vozom, dajte imena ljudi, pa ti buraz rusi razbijaj ali ja imam imena. Sutra fino plava kovertica ti na vrata dodje i cao, ne interesuje me jesi li ti razbijao ili si govorio nemojte, uzme se kolika je steta podjeli na imena i "bitte zahlen" samo tako ljudi moji se ovdje moze nesto urediti, ko tebe kamenom ti njega plavom koverticom ;)
Sto se tice nereda na samim stadionima, tu komitet ima sve u svojim rukama, dakle u licenciranju klubova i njihovih stadiona se uvrsti obaveza da na stadionu postoji odredjeni broj mjesta za gostujuce navijace, znaci imas osiguranje na ulazu na samom stadionu imas mjesto za gostujuce, ako se desi incident sam si kriv jer si napravio propust u organizaciji i cao, kazna domacinu.

Naravno sve ovo pada u vodu ukoliko sama politika dirigira ovim neredima, onda smo nemocni...ja se nadam da je politika jos uvijek samo nesposobna!
Normalno da politika dirigira. Pa ne slusamo na stadionima poruke iz crtanih filmova Walt Disney, nego politicke, okorjelo nacionalne. I kamo slucajnosti, to se desava vecinom u jednonacionalnim gradovima. Tamo gdje svoj tudjeg mrzi. Ako nema dovoljno mrznje, pogotov pred izbore, najjeftinije je platiti navijace (one koji imaju najmanji IQ) i na taj nacin zbiti redove svog nacionalnog tora.
Ako pogledate politicko-nacionalne parole i transparente na tribinama, bice vam sasvim jasno ko upravlja tim klubovima, samo sto to rade iza guste zavjese-store.
Nemojte reci da ne znate koja vam politicka opcija kroji klub!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 sep 2012, 11:24

Batistuta je napisao/la:Sve je do POLICIJE, ako je policija dobro organizovana nema te navijačke grupe koja može napraviti problem, ali kod nas je sistem prebacivanje odgovornosti.
Proljetos sam prolazio kroz Italiju i slucajno nakon jednog njihovog velikog derbija...uglavnom policija je zatvorila najfrekventniji auto put u Italiji da bi navijaci bezbjedno prosli,odnosno da im niko nje mogao prici.Ne sumnjam da su stotine ceka bile napravljene,ali sve je zatvoreno bilo.
Pametan ce izvuci poentu.
Zasto niko ne fasuje na Grbavici batine?Zato sto ih policija ceka na Ivanu,ili na kucicama auto puta i direktno busevi u stadion,pa na tribinu,nema kontakta,nema belaja.
Dakle najbitniji i najdelikatniji dogadjaj(fizicki kontakt navijackih grupa) je izbjegnut,a sto se verbalnog vrijedjanja tice po dzepu klub,pa neka se zapitaju i klub i navijaci.Cinjenica je da se kod nas jako malo ili nikako ne radi relaciji klub navijaci,pa s toga i imamo situacije na su klubovi taoci skupine tzv.navijackih vodja koji ne rijetko i odlucuju u tim klubovima o najbitnijim stvarima(sastavi ekipa,transferi isl.)
Da se jos malo vratim na post ovog kolege;apsolutno dvije stvari su potrebne da bi izbjegli sukobe a to je organizovaniji i koordiraniji rad policije i zakon koji bi regulisao ove huligane i zabranio im dolaske na utakmice,pa se ne bi desilo da u Mostar dolazi skupina od 30-ak navijaca Zelje a da policija nista ne zna o tome,nego bi ih fino sacekali,popisali,kaznili po zakonu i nakon toga zabrana na tekme,pa bi vidio ko ce belaje praviti...

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 17 sep 2012, 11:40

Sve se moze kad se hoce kaze jedna poslovica.Niko ne moze da me uvjeri da ovakv huliganizam kod nas ne moze da se iskorjeni pogotovo zbog toga sto su sadasnje navijacke grupe minorne naspram onih u vrijeme SFRJ,gdje jeste bilo obracuna ali ne i tolikog huliganizma,jel se znalo da za malo vece sranje ides u cuzu.Danasnji Manijaci,HZ,Lesinari,Fukare,RA izgledaju minorno i smijesno u odnosu na brojnost,velicinu i aktivnost njihovih predhodnika koje je drzava lako kontrolisala.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 sep 2012, 11:42

kralj_je_mrtav je napisao/la:Gotovo je, teren se od jutros priprema. Zakazana je za cetvrtak hitna sjednica Komiteta, predsjednik istog sutra se vraca sa odmora. Zabrana vrlo moguca, dakle huligancici imkate jos srijedu i Kup, pa iskoristite to.
pa opet se moze otic na gostovanje da ne bude organizovano ;)

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 17 sep 2012, 11:51

Kaznjavati samo navijace koji prave nerede i koji pjevaju nacionalisticke pjesme i pale zastave. ( I to ih ebeno kaznjavati ) .
❶❾❽❽

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []