FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jovanbl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jovanbl » 07 okt 2009, 16:41

Stone Island je napisao/la:Kakve zastave spominješ ? Neće niko nositi nikakve zastave se možda Hordi.
Ostalima će biti dovoljan šal oko vrata samo da se zna da prisustvuju navijači i iz drugih grupa.
to bi bilo ok onda

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 07 okt 2009, 16:49

Cista glupost da ce im neko nesta reci, meni bi bilo veoma drago da vas sutra vidim na sahrani
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 okt 2009, 16:59

Neces vidjeti NAS,jer niko ovdje nije aktivan clan grupe (a i ako jeste,onda krsi osnovno pravilo lesinara da se o aktivnostima grupe ne pise ni na jednom drugom sajtu osim sajta lesinara),tako da ces slabo od koga ovdje dobiti neku pravu informaciju....ja npr vec deset godina nisam aktivan,dolaze mladji,perspektivniji......Vidjecemo sutra sta lesinari planiraju po tom pitanju.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 07 okt 2009, 17:16

Schlager je napisao/la:Neces vidjeti NAS,jer niko ovdje nije aktivan clan grupe (a i ako jeste,onda krsi osnovno pravilo lesinara da se o aktivnostima grupe ne pise ni na jednom drugom sajtu osim sajta lesinara),tako da ces slabo od koga ovdje dobiti neku pravu informaciju....ja npr vec deset godina nisam aktivan,dolaze mledji,perspektivniji......Vidjecemo sutra sta lesinari planiraju po tom pitanju.
bas tako :)

ja sam npr samo navijac borca , a sve kad bi i htio bit lesinar malo mi je i previse kuka za skakanje po tribinama, a i malo skeptican sam prema grupama inace :)

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 07 okt 2009, 17:48

U svakom slucaju hvala vam sto ste nas podrzali
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 okt 2009, 19:27

Oj Tulic da dođe pa ispasce te jbte :D :D

ljožee
Kontakt:

Post Postao/la ljožee » 07 okt 2009, 19:30

Ovo sve govori...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 okt 2009, 19:39

alenpitar je napisao/la:U svakom slucaju hvala vam sto ste nas podrzali

Ja mogu pricati samo u svoje ime,tj kako je matrica mojih misli isla oko ovih dogadjaja u nedjelju....ispocetka,kad sam tek cuo vijest,bio sam ubjedjen(mozda i sada tako mislim), da su Horde Zla i Red Army ( tj dio RA koji nije moga uci na stadion,posto su dobili samo par stotina ulaznica za Bijeli Brijeg),zajedno otisli u Siroki Brijeg u namjeri da polome sve,i prva misao mi je bila da su dobili sta su zasluzili....par sati kasnije,kad sam cuo da je bilo pucanja i da je momak upucan,promjenio sam misljenje,jer kad bi se svagdje pucalo da se smire navijacki neredi bile bi stotine mrtvih po Evropi...posebno sam poludio kad sam cuo da je momak podlegao....A i da sam imao neku dilemu ona bi bila otklonjena nakon onog jucerasnjeg skupa u Sirokom gdje je hiljade ljudi stajalo iza transparenta na kojem dominira grb u obliku slova U i rijec SPREMNI,pa da jos kao fol osumnjiceni pobjegne...mislim stvarno nema smisla......ogradjujem se jos jednom i kazem da je ovo samo moje misljenje koje nema veze ni sa ovom nasom temom FK Borac a pogotovo nije zvanicni stav lesinara.....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 okt 2009, 19:42

Da se malo vratimo na nas klub....Je li samo meni smijesno ovo odgadjanje utakmice sa Vojvodinom po cetvrti put u dvije godine?
Pa zasto nasi amateri najavljuju ista dok im iz Novog Sada ne potvrde?

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 07 okt 2009, 20:17

mnogo mi je zao momka, ali ne znam koliko je pametno da lesinari idu na sahranu. ubijeđen sam da ni na taj dan ne moze da se garantuje bezbjednost. sad odjednom ce se kao sve zaboraviti. ma bolan bice tu puno ljudi, a nace se neki koji ce srati.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 07 okt 2009, 20:39

& & $ " савјет

$ ? & " ?, у " $ $ ¥-$ $, " је " савјет. Он - $ $ " " за % $.

" је " $ ¥ савјета, а то је Петар $. ? су ? ", ? ?, " ?, ? ", " " " ? ?.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ljožee
Kontakt:

Post Postao/la ljožee » 07 okt 2009, 20:40

nece niko vas napasti na sahrani brate dragi,pa nije divlji zapad...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 okt 2009, 20:43

Schlager je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:U svakom slucaju hvala vam sto ste nas podrzali

Ja mogu pricati samo u svoje ime,tj kako je matrica mojih misli isla oko ovih dogadjaja u nedjelju....ispocetka,kad sam tek cuo vijest,bio sam ubjedjen(mozda i sada tako mislim), da su Horde Zla i Red Army ( tj dio RA koji nije moga uci na stadion,posto su dobili samo par stotina ulaznica za Bijeli Brijeg),zajedno otisli u Siroki Brijeg u namjeri da polome sve,i prva misao mi je bila da su dobili sta su zasluzili....par sati kasnije,kad sam cuo da je bilo pucanja i da je momak upucan,promjenio sam misljenje,jer kad bi se svagdje pucalo da se smire navijacki neredi bile bi stotine mrtvih po Evropi...posebno sam poludio kad sam cuo da je momak podlegao....A i da sam imao neku dilemu ona bi bila otklonjena nakon onog jucerasnjeg skupa u Sirokom gdje je hiljade ljudi stajalo iza transparenta na kojem dominira grb u obliku slova U i rijec SPREMNI,pa da jos kao fol osumnjiceni pobjegne...mislim stvarno nema smisla......ogradjujem se jos jednom i kazem da je ovo samo moje misljenje koje nema veze ni sa ovom nasom temom FK Borac a pogotovo nije zvanicni stav lesinara.....
Ne padaj na te gluposti da je iko od RA- clanova bio sa hordama na listici..
Apsolutno nemoguca misija..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ljožee
Kontakt:

Post Postao/la ljožee » 07 okt 2009, 20:44

btw. bice i citava reprezentacija tamo tako da je glupo ocekivati sukobe...

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 07 okt 2009, 20:47

ljožee je napisao/la:nece niko vas napasti na sahrani brate dragi,pa nije divlji zapad...
ovo je i gore.mene nista ne moze iznenaditi ovde.sve zivo ocekujem
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Urban

Post Postao/la Urban » 07 okt 2009, 20:54

? & je napisao/la:
ljožee je napisao/la:nece niko vas napasti na sahrani brate dragi,pa nije divlji zapad...
ovo je i gore.mene nista ne moze iznenaditi ovde.sve zivo ocekujem

kad je nas Aner ubijen i kad je bila dzenaza bilo je ljudi koji su predstaljali grupe iz cijele ex yu nikom nije falila ni dlaka s glave nit je ko sta kazao tim ljudima tako da ni sutra nece biti nista kao sto neki predvidjajuu od tih "svasta" desavanja nego si dolaze da se solidarisu i da odaju pocast momku koji je ubijen jer mogao je tako neko biti od nas
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 07 okt 2009, 21:15

? & je napisao/la:mnogo mi je zao momka, ali ne znam koliko je pametno da lesinari idu na sahranu. ubijeđen sam da ni na taj dan ne moze da se garantuje bezbjednost. sad odjednom ce se kao sve zaboraviti. ma bolan bice tu puno ljudi, a nace se neki koji ce srati.
ma nece niko nista, isto kao sto nama ne bude nista kad dodjemo u BL, horde jednostavno nisu za nasilje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 okt 2009, 21:23

Znaci vi njima gotove (samo vrhunske) igrace, a oni vama djecu i polovnjake? Jesam li u pravu?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 07 okt 2009, 21:31

tanzla je napisao/la:
Znaci vi njima gotove (samo vrhunske) igrace, a oni vama djecu i polovnjake? Jesam li u pravu?
pa normalno je da bilbija i slicni talenti moraju negdje ici,nece ostajati u borcu...a u koji ce klub ici...vjerovatno u onaj koji najvise ponudi...nevjerujem da ce biti nesto puno od ove saradnje :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.