Klupa:
Eduardo
Kolo Toure
Savic
Sabri
Clichy
Antonini
Medel
Thiago Motta
Kallstrom
Jeffren
Z.Tosic
Quaresma
Wallcot
Bellamy
Raul
Moderator/ica: Padovan

..zavisi,sta nudis ?Toxicity je napisao/la:@muha, bi li prod'o išta s klupe?
Pa pare ponajprije.. Nisam nešto s klupom. A valj'o bi mi taj Kolo i Clichymuhovic je napisao/la:..zavisi,sta nudis ?
Clichy najvjerovatnije ode Tomi,poslo mi je ponudu,a Tourea mi neka,jer jos nisam siguran za 1.postavu (Puyol,Toure,Jagielka)Toxicity je napisao/la: Pa pare ponajprije.. Nisam nešto s klupom. A valj'o bi mi taj Kolo i Clichy

Kakav si da prodaš: Boatenga, J. Gutierreza?dziza_23 je napisao/la:Klupa: De Sanctis, Boateng, Criscito, Hutton, Piszczek, Beck, Anderson, Zhirkov, J. Gutierrez
Ako je neko raspolozen za neki trade, potrebno desno krilo i stoper, neka se javi. Takodje ako neko hoce vrlo povoljno nekog s klupe, bekove posebno, nek se javi, prije nego ih otpustim. Pozz!

Neki trade dolazi u obzir, dao bi obojicu za jednog igracaToxicity je napisao/la: Kakav si da prodaš: Boatenga, J. Gutierreza?
@MrHc - kakav Frey, primao mi frajer golove iz klozeta. Sreća pa ga na vrijeme zamijeni
A vjeruj, nemam ništa na klupi zanimljivo. Jedino ti pare mogu dati, imam iz prošle ekipe Abidala i Carraghera, jedan ne igra više, a drugi prestardziza_23 je napisao/la:Neki trade dolazi u obzir, dao bi obojicu za jednog igracaposalji ponudu. Treba provjerit hoce li svi igrat ligu, evo gledam zivojin nije online bio mjesec i po, tako da ne zafali igraca odma na startu sezone.

Prijavi se na ovoj temi :neo je napisao/la:Izvinjavam sto ulecem jao padobranac ali tek sada vidjeh ovu temu. Želio bih se prijaviti na ovo i procitao sam da treba postati u temo koja je navedena u prvom postu, no ista ne postoji. Da li se može prijaviti i sada ili je voz prošao?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.