AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 16 sep 2012, 19:01

nekada davno, prije nekoliko godina, vikend je donosio derbi utakmicu sa juventusom na olimpicu. roma je kao i svake sezone igrale po sistemu toplo-hladno a juventus je bio u strasnoj formi ali kao i svaki romanista pred bilo koji derbi bio sam prepun samopouzdanja te vjerovao kako je upravo ta utakmica prekretnica sezone. vodjen tim uvjerenjem otisao sam do obliznje kladionice i uplatio 10 tesko zaradjenih srednjoskolskih maraka na romu.
izgubili smo 4:0 :mrgreen:

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 16 sep 2012, 19:04

:lol: :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 16 sep 2012, 19:14

Evil Genius II je napisao/la:nekada davno, prije nekoliko godina, vikend je donosio derbi utakmicu sa juventusom na olimpicu. roma je kao i svake sezone igrale po sistemu toplo-hladno a juventus je bio u strasnoj formi ali kao i svaki romanista pred bilo koji derbi bio sam prepun samopouzdanja te vjerovao kako je upravo ta utakmica prekretnica sezone. vodjen tim uvjerenjem otisao sam do obliznje kladionice i uplatio 10 tesko zaradjenih srednjoskolskih maraka na romu.
izgubili smo 4:0 :mrgreen:
I ja sam prije par sezona sve stavio na Juve-Roma 2, roma je naravno i tada oscilirala i kad sam se vec spremao da bacim tiket, u sudijskoj nadoknadi me docekalo norvesko iznenadjenje, nisam mogao vjerovati :D
[youtube][/youtube]

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 sep 2012, 19:16

Romi fali jos jedan prijelazni rok (u kojem ce dovesti stopera i desnog beka) i onda ce biti pretedenti na vrh. Ima jos jedna stvar koja utice na igru vučice a to je da pola ekipe se jos nije pocelo brijati, da ne nabrajam svu tu dječicu koja imaju zapaženu minutažu. Mlade ekipe su sklone oscilacijama. Međutim, možda se to forsiranje mladih igrača Romi višestruko vrati,ali je s tako mladom ekipom teško doći do rezultata,odnosno trofeja,a navijači nemaju vremena za čekanje FORZA ROMA

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 sep 2012, 19:30

ono sto nam treba za scudetto je: po jedan kvalitetan igrac u svakoj liniji (u odbrani dvojica), mladji trener cija filozofija ide u korak sa modernim fudbalom te sportski direktor koji ce svoje poslovanje bazirati na gotove svjeCke igrace a ne tinejdzere i naravno neki bogatun koji je to sve spreman platiti.
medjutim, ono sto trenutno imamo je najludji trener u ligi (ciro bi mu pozavidio na ekscentricnosti), ponajmladju ekipu lige koja na dobar dan moze uzeti i real na bernabeu a na los dan vratit bolognu u zive, upravu koja se striktno drzi uefinih prica o finansijskom fair play-u te dovodi mlade, talentovane igrace koji mogu ali i ne moraju postati neko i nesto. zbrojite sve to i dobijete hjebeno mocnu uzivanciju vikendom gledajuci 36godisnjeg idola kako zaobilazi skoro upola mladje igrace kao cunjeve, golova k'o kise, nerviranje i adrenalin ekstremnih sportova te cudnu sortu ljudi ciji je klub dok pobjedjuje najjaci na svijetu a kada gubi dno dna 8-)
poenta mog posta bi bila: hjebo scudetto kad je ovako puno zanimljivije (na stranu to sto cemo svi 'fasovati' cireve do 30e godine) :D

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 sep 2012, 19:34

(na stranu to sto cemo svi 'fasovati' cireve do 30e godine) :D[/quote]

to si 100% upravu :lol:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 sep 2012, 00:31

Skidam kapu Tottiju,jedini se borio do kraja. ovi ostali su svi pizde jedne sve im ****... sta stajete odmah na pocetku drugog poluvremena.... Skudeto se osvaja protiv malih klubova, mozemo mi dobiti Intera 100 puta,a kad treba Katnanju ili Bolonju onda nista. Ovo je lose!
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 sep 2012, 00:34

Popizdio sam danaas, ne pamtim kad sam ovoliko popizdio, toliko da sam samo sjedio i onako blenuo u jednu tacku jedno 10 minuta poslije tekme. A, oni koji pricaju o zamjenama igraca, ko da je to setnja parkom, mogu kurca da se napuse. U picku materinu za danas bas. Jednostavno sam mislio u trenutku da tripujem kad je bilo 2:2, cekao ne znam ni ja sta da se desi, da kaze komentator da nije 2:2. Au brate koliko sam popizdio. Koliko mi je vjera u ovu sezonu pala, e. Kada budu pobedjivali, naravno da cu da pricam drugacije, jer to je onaj tracak nade koji uvijek volim da vidim i volim da mislim da ce biti bolje. A, kad vidim ovako nesto, ne mogu da sutim, majke mi, pogotovo posle onakve pobjede nad Interom. Jbm ti fudbal i sebe sto volim Romu, zivce izgubih u proteklih godinu i po. Eto, morao sam da olaksam dusu sad, jbg, ko razumije, razumio je. Pozdrav.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 sep 2012, 13:55

gledam onaj inter protiv torina i daju gol na pocetku i oni više ništa nisu odigrali, smijem se kladiti da smo mi bili umjesto njih nama bi hladno onaj Bjanki dva uvalio, al njima nece jer sa 5 metara pogadja golmana i slicno, a odbrana na celu sa ranokijom krizirala citavu tekmu

samo se pitam cime je roma zaslužila da nema malo više srece kroz istoriju :roll:
nema potpisa

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 sep 2012, 14:03

Sorry ali prosut kod kuce vodstvo 2:0 protiv jedne prosjecne Bologne nema veze sa srecom i ti to znas ;) nemoze ti Burdisso bit glavni stoper + 2-3 mlada koji su zajedno odigrali 5 utakmica, a u karijeri nemaju vise od 30 utakmica u nogama i da ocekujes clean sheet + jedan losiji dan Stekelenburga i to je to. Bit ce ovakvi utakmica za Romu ove godine jos, sve dok ne kupe barem jednu klasu u obrani.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 sep 2012, 14:19

Ma nije to ba toliki problem do igrača koliko do Zemana. Čovjek nikad nije znao postaviti odbranu, a ni vezni red da igra defanzivno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 sep 2012, 14:19

Jedan navijač Intera se našao sa pametuje o rezultatima Hahaha. Svasta

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 sep 2012, 14:32

Kakve veze ima za koga ja navijam??? Znaci jedino navijaci Juventusa bi u serie a mogli i trebali komentirat rezultate i igru drugih klubova??? Di to pise? U kojim knjigama? Daj me uputi molim te :roll: :roll: i prije sam po tvojim upisima mislia da imas 13ak godina najvise a sad si to potvrdia.
L'Avvocato je napisao/la:Ma nije to ba toliki problem do igrača koliko do Zemana. Čovjek nikad nije znao postaviti odbranu, a ni vezni red da igra defanzivno.
Upravo to, govorim da ovo nema veze sa (ne)srecom, da su se postavili defenzivnije poslije drugog gola sigurno se nebi ovo desilo, oni su trazili treci i dosla je kazna. Jednom ce to proci drugi puta nece, simple as that.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 sep 2012, 14:46

Ima veze jer spominjes rezultate protiv jedne prosječne ekipe a prije par sedmica izgubiste od još gore ekipe kuci.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 sep 2012, 14:52

Opet ne vidim kakve veze Inter ima sa utakmicom Roma-Bologna, stvarno ne vidim, i ne kuzim zasto recimo jedan navijac Pescare nebi moga kao ljubitelj nogometa komentirat rezultate drugih utakmica samo zato sta je njegova ekipa na zacelju tablice, zamisli razlog :lol: :lol:

Ovo je forum, i sluzi za razmjenu misljenja, sljedeci put cu tebe upitat jel smim komentirat ;)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 sep 2012, 14:57

Komentirati smije svako jer forum i sluzi za to te nitko nije vlasnik ni jedne teme. Meni je zasmetao tvoj podcjeniivacki govor za Romu koji od jednog navijača Intera nije primjeran. Zašto? Pa zato sto i oni znaju kiksati ovako a i još gore. Budi mi pozdravljen i do sljedeće diskusijem

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 sep 2012, 20:27

bolji desni bek bi nam dobro dosao ali odbrana nije ni upola problem kao sto je to zemanov pristup koji uopste ne sadrzi plan B :D taktika nam je kod kuce otprilike 'napadaj protivnika cijelih 90 minuta, stvaraj prilike i drzi ga podalje od svog gola' sto tesko prolazi protiv bologne ili catanie (koje su nam zabile 5 golova iz gotovo identicnih situacija) nego protiv intera koji je i sam napadao pa bivao izlozen kontrama i polukontrama koje su nam i donijele pobjedu.

trazili smo dobili smo - zemanlandia

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 sep 2012, 07:45

znaci sutra bi to ovako moglo izgledati:

golman
Piris-Castan-Burdisso-Balzaretti
Pjanic-Tachtsidis-Florenzi
Lopez-Destro-Lamela

vs

daniele conti

il' cemo ih rasut' il' ce nas rasut' :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 sep 2012, 10:00

gdje totti?, nije valjda osvaldo suspendovan dvije tekme
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 sep 2012, 11:39

povreda,
i jedan i drugi :|

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.