Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mislim da bi Real hladno mogao dat 5 komada sutra Gradjanima
Mora neko platiti za ove poraze
Mora neko platiti za ove poraze
Thomas Müller - Fußballgott
Ne. Mislio sam na Barcu.M4kaveli je napisao/la:Da nisi mislio na najbolji tim svih vremena ?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Slabo mislis.
Nije City kanta za nabijanje.
Real jeste jaci ali ne toliko i ne mora znaciti da ce sutra pobijediti.
Nije City kanta za nabijanje.
Real jeste jaci ali ne toliko i ne mora znaciti da ce sutra pobijediti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Bayern je pokazao kako i sta sa Gradjanima. I mi cemo.
Vjerovatno necemo biti dominantni kao Bayo, posto smo u slaboj formi, ali ne sumnjam u pobjedu.
I da, ovo je bre za cast spanskog fudbala i poene za raspravu
.
Vjerovatno necemo biti dominantni kao Bayo, posto smo u slaboj formi, ali ne sumnjam u pobjedu.
I da, ovo je bre za cast spanskog fudbala i poene za raspravu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako Dzeko ne bude igrao, navijat cu da Real zgazi CityNail for Real je napisao/la:Bayern je pokazao kako i sta sa Gradjanima. I mi cemo.
I da, ovo je bre za cast spanskog fudbala i poene za raspravu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mi za Barcu nikada necemo navijati, tako da nam se ne trebas uvlaciti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Dios,dosadan si k'o proljev...ti mislis da si neko ko se slusa na ovom forumu?
Ni ovi "tvoji" te ne yebu ni 5 posto
Izgleda neko dijete ovaj Portillo.
Samo mu procitaj koji komentar
Il je dijete, il bolesnik, il no lifer, il baca na Ronalda ..
Al najsmjesnije je sto on za sebe konta da je realan
Samo mu procitaj koji komentar
Il je dijete, il bolesnik, il no lifer, il baca na Ronalda ..
Al najsmjesnije je sto on za sebe konta da je realan
Ma stipu trolla, umišlja si neštoalacious je napisao/la:Dios,dosadan si k'o proljev...ti mislis da si neko ko se slusa na ovom forumu?![]()
Ovo mu je rekord u "izdržljivosti" na forumu
Jes ga nasla odgovarajuca bagra komentarisat..
Vas trojica zajedno mu ne mozete politi znanjem o fudbalu..
Ja bi se na tome zaustavio.
Vas trojica zajedno mu ne mozete politi znanjem o fudbalu..
Ja bi se na tome zaustavio.
Svi mi imamo znanje o fudbalu dok smo u virtualnom svijetu, tj. dok nam je Google pri ruci.L_blancos je napisao/la: Vas trojica zajedno mu ne mozete politi znanjem o fudbalu..
Hahahaha
Prvo sto pola skida sa Wikipedie, ali i da ne skida, kakve to ima veze sa objektivnoscu i realnoscu ?
Lik je realan samo kada su u pitanju neki ''lijevi'' klubovi ..
Prvo sto pola skida sa Wikipedie, ali i da ne skida, kakve to ima veze sa objektivnoscu i realnoscu ?
Sve to lave. Sve si pogodio.M4kaveli je napisao/la: Il je dijete, il bolesnik, il no lifer, il baca na Ronalda ..
Samo, sto kao i svaki cules imas problema sa citanjem, razumijevanjem i nemogucnoscu da citas izmedju redova. Niste vi culesi losi ko ljudi, al yebe vas to sto mozete gledati u samo jednom smjeru. Kasno je za lijecenje.
Tema je Real Madrid. Ako nemas napisati sta pametno na temi najveceg kluba na svijetu, mozes kulturno ****.mandraX je napisao/la: Ma stipu trolla, umišlja si nešto
Ovo mu je rekord u "izdržljivosti" na forumu...ovaj put je izdržao više od 2 mjeseca
Bitno je da si me ti odlucio citirati.alacious je napisao/la:Dios,dosadan si k'o proljev...ti mislis da si neko ko se slusa na ovom forumu?![]()
Sad si nayebo kad ti se na pleca navale Nail, l_blancos, madridist, Raul_64, tajler, Toxicy.
I ponosis se time jel il zelis ispast smijesan ?
Ti si da se blago izrazim, stupidoidan. Meni nikada nije bio cilj ovdje biti realan, niti sam ikada rekao da sam realan. Podjebajem ovdje vas culese koji se svaki put upecate, svaki put vas istrolam i smijem se vasim glupostima i gledam vas kako ste jadni. Veci je problem u tome sto ti mislis da je sve sto kazes realno, a vjeruj mi lave da nemas pojma.M4kaveli je napisao/la:Hahahaha
Culesizam, bolje poznatiji pod nazivom "barcelonitis" je bolest kojom se zarazis jos u ranom djetinjstvu.M4kaveli je napisao/la:I ponosis se time jel il zelis ispast smijesan ?
Zasto bi morao ispasti ijedno od to dvoje? Zar nema jos milion opcija na koje sam ciljao da nesto docaram culesima sa ovih par recenica? Ali dobro, ako ce tebi biti dusa na mjestu, ponosim se jel'.
Samo sam htio od tebe cuti to da nisi realan.
Sve mi je jasno
Sve mi je jasno
- legenda reala
- Kontakt:
Da drka na Cristiana to je istina, ali o Španskom fudbalu mu niko ne može pera odbiti
A ovaj M4kaveli je posto veći navijač Reala od mandraxa i bparene pa svaki drugi post mu je na ovoj temi

A ovaj M4kaveli je posto veći navijač Reala od mandraxa i bparene pa svaki drugi post mu je na ovoj temi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa to valjda drugi trebaju procijeniti. Ako sam ja samokritican pa sam rekao da nisam realan, ne mora znaciti da u ocima drugih nisam realan.M4kaveli je napisao/la:Samo sam htio od tebe cuti to da nisi realan.
Sve mi je jasno
Ti recimo da sebe vidis mojim ocima, odmah bi izvrsio suicid.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nema smisla na ovoj temi napisati nesto vrijedno paznje upravo zbog mnostva spamera i trolova.
Ovdje smo samo za podjebavanje i zajebanciju da znate
. Niste vi svjesni s kim diskutujete
.
Ovdje smo samo za podjebavanje i zajebanciju da znate
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Portillo je ovdje ovim svojim realovcima (dakle goraždaku, rožajcu, madridisti i ostalim skojevcima) ono što je Paja svojim podanicima na onoj njihovoj temi....dakle guru, mentor, uzor, model pravog realovca, lik s kojim su opcinjeni da zna sve o fudbalu, opcinjeni njegovim izražavanjem i nacinom podjebavanja culesa i sve one dijecije opcinjenosti.
U sve dirajte, ali u Idola ne dirajte jer ce vas uvijek pomnožiti sa nulom

U sve dirajte, ali u Idola ne dirajte jer ce vas uvijek pomnožiti sa nulom
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 17 sep 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.