NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amEl_rooB
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amEl_rooB » 17 sep 2012, 01:34

Redskins / Rams 28:31 :D
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 sep 2012, 03:36

Gledo bih do kraja 49erse al nemam vise snage :) Valja spavat
Thomas Müller - Fußballgott

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2012, 05:50

sta je ovo Tomici bilO?..AHA NEMA OL i malo bude bolji od Cutlera :)...malo ovdje koji QB samo zavisi od sebe to se potvrdjuje...i Rogers nije ono sto je bio jer je sad slabija OL..mislim protiv Bearsa je imao katastrofalnu utakmicu covjek, ali eto dobili su...puno iznenadjenja ove sedmice ebiga dobro je i za Bearse moglo bi se reci :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 sep 2012, 09:09

alemsa je napisao/la:Gotovo, najbolji tim u NFL-u lagano do pobjede 27-7

Schaub, Foster i Tate razvalili
Po mom mišljenju, trenutno to su Ninersi, imali su jače protivnike od Texansa, možda i najteže u ova prva 2 kola u cijeloj ligi, i dokazali da su zasluženo među favoritima za SB i da ono od prošle sezone nije neka slučajnost nego plod dobrog rada, prije svega Harbaugha ;)

Ostale ekipe se izgleda tek zagrijavaju ili im predstoji dosta rada i borbe da bi imali mjesto u PO, Philla ima 2 pobjede, ali s obzirom na njihovu diviziju, ne bi se usudio reći da je to neka prednost, isto kao i Chargersi, s obzirom da su i diviziji sa Peytonom ;)

Najveće razočarenje do sada su mi Sveci :o , koji nemogu da vrate onu formu od prošle godine, a odbrana im opet izgleda ne postoji, dakle može se reći da im ovo odsustvo trenera (Paytona) ne odgovara ;)

Od novajlija, vidjeli smo i dobre i loše strane svih njih, ali kad se uzme sve u obzir RGIII je za sada pokazao najviše, Luck je bio solidan u drugoj tekmi, iako je pred kraj imao problema, ali uspio je izvući pobjedu, Wilson također ne izgleda loše, a Tannenhil i Weeden su imali puno bolje tekme sinoć u odnosu na njihov debi ;)

U prva 2 kola vidjeli smo da gotovo da nema loše ekipe u cijelom NFL-u i da svako svakog može pobijediti 8-) , izuzev Titansa koji su izgledali očajno u ove 2 tekme, iako su im protivnici bili favorizirani :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 sep 2012, 14:40

Tate destroys Lee, NFL is back 8-)

slika :o 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 sep 2012, 17:14

A i ovi Seahawksi se okuraze kod kuce...zafrkano je tamo igrati, mada su na strani druga prica

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 17:28

Sta kazete Patsići :lol: :lol: :lol: Al' od Arizone izgubit na svom terenu, to treba bit maher :lol: :lol: :lol: Cuj Kolb hahahha koga je taj frajer dobio :mrgreen:

Adam Vinatieri 8-) Nakon one havarije u nasoj endzoni i poslije jos jedan TD, al' Luck pokazuje da je clutch, 36 sekundi do kraja napravio FG position i Adam pogadja sa 53 za prvu pobjedu Andrewa u NFL. Idemo do PO-a, sve ide prema planu do sad 8-)

Cuj Hjuston najbolja ekipa u NFL-u :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ovo nisam ocekiv'o ni da navijac Texansa kaze, pa Miami i Jaksonville, 2 najslabije ekipe u ligi dobili i kurce se :lol:

San Francisko i Denver trenutno su najjace (vidjet cemo jos veceras Broncose)...

Inace, bit ce borba sa Texansima za diviziju, a i ako je izgubimo, nadam se da cemo claimovat PO berth kroz wildcard ;) (PIttsburgh ili Baltimore i San Diego najveci rivali)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 sep 2012, 19:10

Edin TM87 je napisao/la: Cuj Hjuston najbolja ekipa u NFL-u :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ovo nisam ocekiv'o ni da navijac Texansa kaze, pa Miami i Jaksonville, 2 najslabije ekipe u ligi dobili i kurce se :lol:

Inace, bit ce borba sa Texansima za diviziju, a i ako je izgubimo, nadam se da cemo claimovat PO berth kroz wildcard ;) (PIttsburgh ili Baltimore i San Diego najveci rivali)
Najkompletnija smo ekipa, trcanje extra (Foster kad izadje i ne osjeti se, juce Tate bio bolji od njeg) zrak extra, Schaub baca na sve strane preko 200 yardi svaku tekmu, sa 7 razlicitih igraca, i na kraju odbrana koja jede zivu djecu na celu sa JJ Wattom. Superbowl dolazi u Houston ove godine.

Samo zavisi koji zavrsimo, ako budemo imali home field u PO, niko nas u Houstonu ne moze uzeti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2012, 19:31

ma ja mislim da je u AFC Baltimore,Patsi i Houston daleko ispred svih ....kakav crni Denver bjezi ba ne mogu oni u recenicu stat sa ove tri ekipe ne znam sta edin prica...pa i Coltsi su od njih haman pa bolji :)...ebote pa njih haman Bearsi sa Haniem dobise tamo..jos su sad izgubili igraca, ali doveli Manninga.

Houston je imao lagan raspored sto jest jest, ali nema to veze ipak su dobro napucali svoje ekipe...samo gledam ove rezultate i kao sto sam rekao nista strasno nije sto su Bearsi zijanili od Packersa..ipak oni nisu smjeli izgubit 2 kuci..mi zijan u gostima to se haman pa i zna prije pocetka sezone, ali eto potajno se nadali iznenadjenju jer imamo sad kvalitetniju ekipu nego proslih godina .

Bice ovo zanimljivo, ali mislim da Bearsi i Packersi idu u playoff...imamo poprilicno laganih utakmica samo da se ne desi neko iznenadjenje :)...evo sad St Louis dolazi mislim da je tu pobjeda, ali nisu ni oni vise naivna ekipa vidjeli smo to protiv Detroita...mozda su jos neiskusni, ali su jako jako dobra ekipa vec ove godine ...bice od njih u skorije vrijeme nesto uvjeren sam.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 19:38

Cuj kakav Denver :lol: :lol: Pa jesi ti pogled'o i jednu tekmu Denvera pa da tako pricas? Sve ljudi imaju, odbranu prejaku, turnoveri 3+ svaku tekmu ce bit, liniju beton, ne mozes doc' do Peytona, imaju najboljeg QB svih vremena koji je prekuc'o Steleerse prvo kolo i imaju McGaheea na RB i nista im vise ne treba, ako sad dobiju Falconse tamo (koji su takodjer odlicni), onda su glavni favorit za SB ako sve bude uredu.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 17 sep 2012, 19:42

Edin TM87 je napisao/la:Cuj kakav Denver :lol: :lol: Pa jesi ti pogled'o i jednu tekmu Denvera pa da tako pricas? Sve ljudi imaju, odbranu prejaku, turnoveri 3+ svaku tekmu ce bit, liniju beton, ne mozes doc' do Peytona, imaju najboljeg QB svih vremena koji je prekuc'o Steleerse prvo kolo i imaju McGaheea na RB i nista im vise ne treba, ako sad dobiju Falconse tamo (koji su takodjer odlicni), onda su glavni favorit za SB ako sve bude uredu.
Moze biti samo najbolji regular season QB. A polako sa tim predviđanjima SB vidjecemo vas protiv chargersa i ove nove odbrane plus dante rosario is coming :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2012, 19:45

brate nije sto sam Bears navijac , ali imaju mozda najkompletniju ekipu izuzev te OL..pa ebote cuj 3+ uzetih lopti,pa i Bearsi su u 2 utakmice uzeli 8 lopti pa sta sad i opet su 1-1?...Denver ba gledo sam ih protiv Bearsa i sta su doveli su Manninga i ok razumijem, ali brate ne mogu oni proci Patse ,Houston,Baltimore nema sanse ...Pa patsi su im prosle godine ocitali bukvicu i to kakvu?,,,jos su Patsi ove godine bolja ekipa ...Manning moze donjeti prevagu, ali za jedno 10p ne vise :)

kazem vidjeli smo ove sedmice koliko je vazna OL ..jednsotavno gledam Tomica galami napada OL , Rogers napada svoje jer je imao jako losu tekmu, Brees takodjer katastrofalan i td i td...sve su to top QB koji se nisu pokazali kad im barem malo OL zakaze...kad to vidim onda fakat nemam sta Cutleru da prigovorim, jer lik je izlozen konstantnim napadima protivnickih odbrana fakat mu se divim kako i uspjeva igrati ...slijedece sezone prva dva picka treba da budu OL, pa druga dva u odbrani i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 19:53

Sta bolan pricas? Poredis Tebowa i Manninga? :lol: :lol: :lol: Oj placem majke mi, cuj poredi prosle sezone Denvera s ovom hahahahha :lol: :lol: OL im je beton, pa u top 3 najbolje OL u ligi ba, cuvaju Manninga k'o da im je dijete rodjeno... Vidjet ces iduce sedmice kako deru Hjuston, veceras ce bit guravo protiv vrlo jake Atlante, bit ce dobra tekma vrijedi pogledat...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 17 sep 2012, 19:55

Dobri linijasi se mogu naci u undrafted free agents koliko je samo to puta A.J. Smith radio. Evo i sad ovaj mike harris je odlican s obzirom da je undrafted mjena onu truhotinu gaithera koji se zali na bolove u leđima a nista mu doktori nisu nasli svake godine isto rdi mamicu li mu zato je cutovan toliko puta.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 sep 2012, 19:55

Edin TM87 je napisao/la:Sta bolan pricas? Poredis Tebowa i Manninga? :lol: :lol: :lol: Oj placem majke mi, cuj poredi prosle sezone Denvera s ovom hahahahha :lol: :lol: OL im je beton, pa u top 3 najbolje OL u ligi ba, cuvaju Manninga k'o da im je dijete rodjeno... Vidjet ces iduce sedmice kako deru Hjuston, veceras ce bit guravo protiv vrlo jake Atlante, bit ce dobra tekma vrijedi pogledat...
Nas ni jedan tim nece poderat, moze se desit da nas neko dobije, ali od deranja nea nista.

No, vidjet cemo slijedece hefte, 5-0 startamo, onda ce se bas pocet pricati (mada se vec na veliko i prica)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2012, 20:08

Edin TM87 je napisao/la:Sta bolan pricas? Poredis Tebowa i Manninga? :lol: :lol: :lol: Oj placem majke mi, cuj poredi prosle sezone Denvera s ovom hahahahha :lol: :lol: OL im je beton, pa u top 3 najbolje OL u ligi ba, cuvaju Manninga k'o da im je dijete rodjeno... Vidjet ces iduce sedmice kako deru Hjuston, veceras ce bit guravo protiv vrlo jake Atlante, bit ce dobra tekma vrijedi pogledat...
koji si ti idiot ebote :)...cuj poredim Manninga i Tebowa cccccc...ne poredim ali kazem da ne mogu biti bolji od Patsa,Baltimora i Houstona nema tih para...eh da mu je ona postava recivera iz Coltsa sto je bila i mozda jos neko u OL bilo bi mozda i sanse, ali ovako ne bas i ne vidim nikako da mogu dobiti ove tri nabrojane ekipe
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 20:21

SaltCityAttack je napisao/la:
koji si ti idiot ebote :)...cuj poredim Manninga i Tebowa cccccc...ne poredim ali kazem da ne mogu biti bolji od Patsa,Baltimora i Houstona nema tih para...eh da mu je ona postava recivera iz Coltsa sto je bila i mozda jos neko u OL bilo bi mozda i sanse, ali ovako ne bas i ne vidim nikako da mogu dobiti ove tri nabrojane ekipe
ma nemas ti pojma.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 sep 2012, 20:39

Vidim @Edinu drago sto su Patsi izgubili, cak je nas prije spomenuo nego Coltse. :D :D
Kod mene se stece utisak da bi @Edin u duelu izmedju Coltsa i Borncosa u finalu AFC-a navijao za Broncose.

Sto se tice 49ersa mislim da nece doci do SB-a jer nemaju vrhunskog QB-a, a u posljednjih 10 godina samo si Bearsi i Seahawksi sa prosjecnim QB-om izborili SB, gdje su zatim rastavljeni na proste faktore. Jednostavno kada se lomi utakmica onda kvalitet QB-a dolazi do izrazaja, a NFC finale prosle godine su upravo zbog toga izgubili. Za raziliku od Smitha Eli Manning je bio u stanju svoh tim dovesti u FG poziciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 20:48

amerosm je napisao/la:Vidim @Edinu drago sto su Patsi izgubili, cak je nas prije spomenuo nego Coltse. :D :D
Kod mene se stece utisak da bi @Edin u duelu izmedju Coltsa i Borncosa u finalu AFC-a navijao za Broncose.
Los ti stecatelj utisaka...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 sep 2012, 23:25

Prema prvim prognozama ostali smo bez Hernandeza u narednih 3-6 sedmica. Vecina navijaca smatra da bi najbolje bilo da se potpise ponovo ugovor sa Branchom i da tako premostimo ovu povredu.
Imamo Ravense i Broncose u naredne tri sedmice, a ukoliko zelimo #1 onda smijemo izgubiti jos samo tri utakmice.

No opet ponavljam hebo ti nas ukoliko mi zavisimo od jednog igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.