potpisao ugovor vi dobili 25 Kbraoolyo je napisao/la:Makedonac jel Uroš Nikolić kod vas na pozajmici ili je potpisao ugovor?
ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: ABA Liga 2012/2013
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nikolic ima ugovor 1 godina sa mogucnosti jos jedna.
Stvarno ne znam sta planovi imaju sa Gecevski, Nikolovski i Nikolic. Planove bile da Gec i Kire bude 1 i 2 ali ovaj Nikolic iskoristio sanse na pripremi.
Nie ni sigurno dali Gec i Kire moze ihrati prvi 4-5 kola u aba liga.
Stvarno ne znam sta planovi imaju sa Gecevski, Nikolovski i Nikolic. Planove bile da Gec i Kire bude 1 i 2 ali ovaj Nikolic iskoristio sanse na pripremi.
Nie ni sigurno dali Gec i Kire moze ihrati prvi 4-5 kola u aba liga.
Eve za Chester:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=11358" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro pojacanjue za Rabotnicki ce da ima 5 kvalitetni stranaca pise na portalom za mocen tim koj ce skine MZT s trona. Treba i jedan amere iz Prokom da podpise cak se spomenio i Bosanac Varda.
Mirakovski i Chester Mason bogami odlicna tandem. Planove Rabotnicki je ABA liga. Ugovora se za 2 Makedonski wild carda.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=11358" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro pojacanjue za Rabotnicki ce da ima 5 kvalitetni stranaca pise na portalom za mocen tim koj ce skine MZT s trona. Treba i jedan amere iz Prokom da podpise cak se spomenio i Bosanac Varda.
Mirakovski i Chester Mason bogami odlicna tandem. Planove Rabotnicki je ABA liga. Ugovora se za 2 Makedonski wild carda.
Oo bastionče mlado makedonče pa evo te i ovdje 

------------------------------------------------------------
Partizan mt:s : Zadar -- Arena Beograd/Zagreb
Krka : Szolnoki Olaj -- Šport TV
Cibona : MZT Skopje -- x
Široki WWin : Igokea -- Arena BiH
Budućnost VOLI : Cedevita -- Arena Beograd/Zagreb
Radnički : Union Olimpija -- Arena Beograd/Šport TV
Split : Crvena Zvezda DIVA -- Arena Zagreb/Beograd
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
.Zanimljivost je i da, prema još uvijek neslužbenim, ali prilično čvrstim informacijama, od sezone 2013/14 u ABA ligu neće moći ući više od dva kluba iz istog grada. To će dodatno otežati put povratka u regionalnu ligu Zagrebu, koji će morati biti ispred Cedevite i(li) Cibone u narednoj Ligi za prvaka, ali i onemogućiti realno lošu situaciju iz prošle sezone kad su sva tri hrvatska predstavnika bila iz glavnog grada
ovo je veoma interesatno, bas me zanima cta ce ovo znaciti za cedevitu-cibonu-zagreb, tj. partizan-zvezdu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakve veze imaju Partizan i Zvezda kad prema ovome ne smije biti više od dva kluba iz istog grada? Nešto ne vjerujem da će im Mega Vizura, FMP ili neko preoteti mjesto.nerminh74 je napisao/la:.Zanimljivost je i da, prema još uvijek neslužbenim, ali prilično čvrstim informacijama, od sezone 2013/14 u ABA ligu neće moći ući više od dva kluba iz istog grada. To će dodatno otežati put povratka u regionalnu ligu Zagrebu, koji će morati biti ispred Cedevite i(li) Cibone u narednoj Ligi za prvaka, ali i onemogućiti realno lošu situaciju iz prošle sezone kad su sva tri hrvatska predstavnika bila iz glavnog grada
ovo je veoma interesatno, bas me zanima cta ce ovo znaciti za cedevitu-cibonu-zagreb, tj. partizan-zvezdu

Oooo nate gde si bre
Ljudi dovolno je sa 2 ekipi max iz svaka metropolo sledece sezona.
MZT i Rabotnicki iz Skoplje, Zvezda i Partizan i Beograd i Cibona i Cedevita iz Zagreb.
KK Zagreb bolje nek se ugasni.

Ljudi dovolno je sa 2 ekipi max iz svaka metropolo sledece sezona.
MZT i Rabotnicki iz Skoplje, Zvezda i Partizan i Beograd i Cibona i Cedevita iz Zagreb.
KK Zagreb bolje nek se ugasni.
- djoleprijedor
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:.Zanimljivost je i da, prema još uvijek neslužbenim, ali prilično čvrstim informacijama, od sezone 2013/14 u ABA ligu neće moći ući više od dva kluba iz istog grada. To će dodatno otežati put povratka u regionalnu ligu Zagrebu, koji će morati biti ispred Cedevite i(li) Cibone u narednoj Ligi za prvaka, ali i onemogućiti realno lošu situaciju iz prošle sezone kad su sva tri hrvatska predstavnika bila iz glavnog grada
Iskreno,ovi iz vrha ABA lige jedu g.ovna...Nek igraju timovi koji su najbolji pa makar bili svi iz BG,ZG,SA,LJ,SKO...itd.Stalno neke novine uvode,a malo toga da je dobro i korisno..počevši od "JADRANSKE,nasljednice EX-YU lige" i dovođenja Izraelaca,Čeha,Mađara u takmičenje...ne bi me čudilo da za 2-3 sezone u "Jadranskoj ligi" vidimo timove iz Azerbejdžana,Kazhstana,Bugarske,Moldavije,možda i Kineze priključe

Mens sana in corpore sano.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav Zagreb, kakvi bakrači
Taj klub je propao i nema ga više na košarkaškoj mapi.

Taj klub je propao i nema ga više na košarkaškoj mapi.
Hayley <3
pa za 2-4 godine oni ce biti opet u opticajubraoolyo je napisao/la:Kakve veze imaju Partizan i Zvezda kad prema ovome ne smije biti više od dva kluba iz istog grada? Nešto ne vjerujem da će im Mega Vizura, FMP ili neko preoteti mjesto.nerminh74 je napisao/la:.Zanimljivost je i da, prema još uvijek neslužbenim, ali prilično čvrstim informacijama, od sezone 2013/14 u ABA ligu neće moći ući više od dva kluba iz istog grada. To će dodatno otežati put povratka u regionalnu ligu Zagrebu, koji će morati biti ispred Cedevite i(li) Cibone u narednoj Ligi za prvaka, ali i onemogućiti realno lošu situaciju iz prošle sezone kad su sva tri hrvatska predstavnika bila iz glavnog grada

nerminh74 je napisao/la: pa za 2-4 godine oni ce biti opet u opticaju

Nego, koliko si siguran u ono za Uroša Nikolića? Ja sam čuo (od dosta pouzdanog izvora) da je na pozajmici i da dobija platu 50%-50%?
od covjeka koji je rekao 90% stvari koje su se ostvarilebraoolyo je napisao/la:nerminh74 je napisao/la: pa za 2-4 godine oni ce biti opet u opticaju
![]()
Nego, koliko si siguran u ono za Uroša Nikolića? Ja sam čuo (od dosta pouzdanog izvora) da je na pozajmici i da dobija platu 50%-50%?
MZT je u intenzivni pregovora sa Vlado Ilievski. Ako propadne pregovora sa Vlado onda se sprema Mason iz Rabotnicki.
MZT nudi Vlado 100K za jedna sezona sta nie ni blizu od ono sta Vlado traze. Vlade prvo trazio 400K za jedna jedina sezona
ali se spustio na 300K. Uprava je u pregovora sa sponzora T-Mobile i NLB Bank da oni daj po 100.000 eura a Opstina Aerodrom 100.000.
MZT nudi Vlado 100K za jedna sezona sta nie ni blizu od ono sta Vlado traze. Vlade prvo trazio 400K za jedna jedina sezona

Okrenite se Masonu,Ilievski potpisao za Cedevitu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ilievski u Cedeviti
Vjerovatno sad otpada Stinson,a momčad je odlična.

Vjerovatno sad otpada Stinson,a momčad je odlična.
Wright Bracey
Suput Predrag
Suton Goran
Bilan Miro
Buva Ivan
Bazdaric Marino
Stinson Curtis
Green Marques
Babic Luka
Andric Luksa
Gelabale Mickael
Car Marko
Ilievski Vlado
Pa nas ZEKO je bolji od Cedevitinih amerikanaca na pleju jedno 6x.Ne znam sta je Maljkovic mislio sa Grinom i Stinsonom,a u Rajtu bi dobio pravog lidera na terenu....
Suput Predrag
Suton Goran
Bilan Miro
Buva Ivan
Bazdaric Marino
Stinson Curtis
Green Marques
Babic Luka
Andric Luksa
Gelabale Mickael
Car Marko
Ilievski Vlado
Pa nas ZEKO je bolji od Cedevitinih amerikanaca na pleju jedno 6x.Ne znam sta je Maljkovic mislio sa Grinom i Stinsonom,a u Rajtu bi dobio pravog lidera na terenu....
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
stinson je dosao na zeton upravo radi toga sto je ilievski ranije trazio previse novca, a sada kada nije nasao klub prihvatio je i manju sumu jer mu odgovara sto je blizu njegove kuce u ljubljani, tako da ce stison dobiti otkaz, tj. isteci ce mu mjesec dana ugovoraMiljan je napisao/la:Wright Bracey
Suput Predrag
Suton Goran
Bilan Miro
Buva Ivan
Bazdaric Marino
Stinson Curtis
Green Marques
Babic Luka
Andric Luksa
Gelabale Mickael
Car Marko
Ilievski Vlado
a sada je pitanje gelabale koji je potpisao koliko cujem od nekoliko ljudi na 3 (pominju i 6) mjeseci dok se ne oporavi tomas, ali po meni najvjerovatnije ostaje dok se ili ne plasiraju (prejaka grupa) pa ide dalje taman da se pojacaju neke ekipe za drugi krug ili ako se plasiraju dalje u EL najvjerovatnije ce ga pokusati zadrzati (tj. ovisi o igrama) ali to ce zavistiti od toga hoce li mu ko drugi dati daleko jacu ponudu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.