Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 sep 2012, 23:06

Kakvo prebacivanje valjda Papisa za Dembu Ba kod drugog gola,fascinantno.
You'll never walk alone.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 sep 2012, 23:12

VolimLiverpool je napisao/la:Kakvo prebacivanje valjda Papisa za Dembu Ba kod drugog gola,fascinantno.
Da drugi go je bio cista fantazija.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2012, 23:12

Aaaaa utakmice. :shock: :roll: 8-) :oops:
Svaki od ovih smajlija nosi svoju priču.
:shock: - zbog utakmice, odličnog tempa, četiri gola, Dembe Ba...
:roll: - katastrofalno prvo poluvrijeme
8-) - povratak iz ničega
:oops: - greške Mike Jonesa koje su Newcastleu donijele bod.

U prvom poluvremenu ništa. Ok, bile su 2 stopostotne prilike, al' ona Cisseova je bukvalno na asistenciju Jagielke. :mrgreen: No, drugo poluvrijeme je priča za sebe.
Marveaux (nije se vidio) izlazi, Ba ga mijenja, Anita ide na poziciju desnog beka, Perch na zadnjeg veznog. Everton više nije imao toliku nadmoć na sredini terena, Cabaye malo više dolazi do izražaja i to je to.
Ba pokazuje da je odličan u prvom dijelu sezone. :mrgreen: I prošle godine je briljirao do januara, a onda... :?
Uglavnom, očekivao sam 6 bodova nakon prva 4 kola, a osvojen je (samo) bod manje. Villa je "ukrala" dva boda sa St. James Parka, al' zato je i Njukaš ugrabio bod sa Goodisona. Dosta.

Naredni meč je kontra Norwicha. Opet će Pardew biti na tribinama i Ashleyu nabijati impulse. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2012, 23:18

Monolog je napisao/la: Ba pokazuje da je odličan u prvom dijelu sezone. :mrgreen: I prošle godine je briljirao do januara, a onda... :?
A onda vjerovano AKN.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2012, 23:19

Ma Senegal je odigrao samo 3 utakmice. :lol: A, on je i prije toga posustao.
VolimLiverpool je napisao/la:Kakvo prebacivanje valjda Papisa
Ameobi je prsima asistirao Dembi. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2012, 23:27

Ne znam, vidjeti cemo kako ce ove godine reagovati. Gervinho je dosao bas nikakav, a prije toga je i Kolo znao pocesto biti bas los nakon sto se vrati.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 sep 2012, 23:30

Ako sam dobro upratio, Senegal i Obala Slonovače igraju za jedno mjesto na AKN-u. :lol: Znači, Arsenalovci će navijati za Senegal, Svrake za Obalu. :lol: Jbg, bolje izgubiti jednog negoli dva igrača. :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 sep 2012, 23:33

Sreca sto nam ipak Gervinho i nije toliko bitan igrac da se ne moze bez njeg. Rijesio je to Wenger zadnjih godina, jesu dobri Afrikanci, ali svako malo AKN u pola sezone i onda se vrate(osim Drogbe) nikakvi. Neke i malarija safata.
Celik!3,2,2.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 sep 2012, 23:48

Treba biti realan pa reci da je everton ostecen za 2 cista gola i bili su bolji pogotovo u prvom pol. Ne znam sto Ba nije poceo ali kako god dobro je, sta dobro odlicno kako je moglo biti ! Ne znam sto Ba nije poceo od pocetka kad se vec sve utakmice igrale u 4-4-2. Kakva majstorija za 2-2 a i Shola pokaza da nije za baciti ! :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 sep 2012, 20:16

Kakva asistencija Shole, fantasticno. Nenadjebiv u skoku 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 sep 2012, 13:43

Večeras Njukas'l bez 2 napadača, tako da će Ameobi u prvih 11, možda i mali Kembel dobije koju minuticu. U svakom slučaju, Englezi su favoriti za ovaj meč - između ostalog i zbog suspenzije Antonia i Rubena Ferreire.
Danny Simpsona će na beku vjerovatno i ovaj meč zamijeniti Perch..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2012, 21:04

Dva puta pogođen okvir gola + još nekoliko promašenih prilika. Imao je i Maritimo svoje šanse, no Portugalci su zadovoljniji ovim ishodom.

Bigirimana letio terenom. 8-) "Dijete" odlično igra, mora se priznati. Ameobi (stariji) imao 3 odlične prilike, no nije imao sreće. Po prvi put su 2 brata zajedno nosila dres Newcastlea u evropskim utakmicama. Sammy je ušao početkom drugog poluvremena i imao jednu dobru priliku.

Amalfitano je nejak. :( Imam osjećaj da bih ga ja u ranim jutarnjim satima, vidno mamuran i nikakav mogao izgurati s terena i(li) pretrčati. :mrgreen: Mora to puno bolje. :roll:

Bordeaux u drugom meču uništio ekipu Bruggea. Biće yebenica na St. James Parku za 14 dana.

Nevezano za utakmicu, pojavile su se vijesti o nezadovoljstvu Dembe Ba. No, Pardew je dao izjavu u kojoj stoji da nema nikakvih problema između njih dvojice i da je jednostavno osjećao da Demba treba biti na klupi, al' da to isto može očekivati i Papiss. Dakle, nema povlaštenih. No, mediji su već počeli povezivati Senegalca sa brojnim klubovima, a haman će i u ovom prijelaznom roku biti aktivirana smiješna klauzula. :x

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 sep 2012, 11:33

Sudije vas izvlače :oops: :lol:
Vođa zna.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2012, 16:53

Zaštopa mi stream. :x
Gledao sam prvih 40 minuta i Newcastle je zasluženo vodio. Odlična asistencija Ben Arfe i rutinska završnica Dembe. Nije bilo ofsajda, ponovili su to nekoliko puta. Inače, ovo je Dembin četvrti pogodak ove sezone. 8-)
Sad vidjeh da je bio i penal za Newcastle, ali je Papiss ostao na 0 pogodaka ove sezone. Baš je van forme.
Nema veze, bitno je da se utakmica dobije.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 23 sep 2012, 17:56

Ništa posebno ali važna su 3 boda. Fale Colo i Tiote, koji je pobudalio kad je ušao zaželio se onih startova i žutih kartona očigledno :lol: . Zabrinjavajuća stvar ona svađa oko penala zna se da bi to hatem zavuko al jbg. Obzirom na igru super rezultat !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2012, 18:00

Ja nisam ni gledao 2. poluvrijeme. :x
Iznervirala me 2 streama koja su mi pukla (ili štopala), pa sam se odlučio za prvo poluvrijeme između Cityja i Arsenala.
Bitno je da se pobjeđuje. Chelsea je jedina ekipa koja je pobijedila Newcastlea u prvih 5 kola. Btw, ovo je prva utakmica na kojoj Svrake nisu primile gol. 8-)
Izostanak Krula se ne osjeti, al' Colo i Tiote (konačno zaigr'o) moraju igrati. Mnogo bolje izgleda s njima.
Btw, samo da Anita igra beka, a nek Perch mijenja Tiotea u vezi. Meni to mnogo bolje izgleda. 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 23 sep 2012, 18:58

Mene brine to da smo imali dosta srece u tim utakmicama (everton, norwich, tottenham ) mislim sve su nekako dobijene na guzove sto bi se reklo everton remi al haj vrijedan pobjede obzirom kako karamele igraju :D. Valjda ce se konsolidovati redovi kad se vrate kljucni igraci iz odbrane i da budemo dominantni ko recimo pred kraj prosle sezone ! Al da je dobar start sezone to jes ! ;)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 25 sep 2012, 12:58

Samo da znate sutra navecer prenos utakmice na Arenisport 1 ;)

slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 sep 2012, 16:54

Eh, večeras na OT-u kontra Manchestera. Sjeb je u tome što je zadnja Njukaševa pobjeda izvojevana davne '72. godine. :? No dobro, biće prilike da se to malo ublaži.

Helem, večeras će (vjerovatno) biti kombinovani sastav. Biće tu onih koji igraju kupove (i EL), sa ponekim igračem iz prvih 11, čisto da se pokaže kako se ne ide bukvalno spuštenih gaća.

Colo bi trebao biti spreman, a pitanje je da li će igrati na OT-u. Tiote bi mogao početi, jer je protiv Norwicha konačno zaigrao, a potrebne su mu ovakve utakmice kako bi uhvatio pravu takmičarsku formu. :mrgreen: Vjerovatno će tu biti mjesta za Obertana, Amalfitana i Ameobija (možda i obojicu). :mrgreen: Možda i Bigirimana ugleda svjetla OT-a, jer momak stvarno igra odlično. Potencijal i po. 8-)

Bilo kako bilo, puca mi ona stvar za rezultatom. Svakako ovaj kup nije ništa drugo doli smijurije, ali definitivno je lijepo pobijediti neku top ekipu kao što je to bio slučaj prethodnih godina kada je stradao Chelsea. 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 26 sep 2012, 18:09

Monolog je napisao/la:Eh, večeras na OT-u kontra Manchestera. Sjeb je u tome što je zadnja Njukaševa pobjeda izvojevana davne '72. godine. :? No dobro, biće prilike da se to malo ublaži.

Helem, večeras će (vjerovatno) biti kombinovani sastav. Biće tu onih koji igraju kupove (i EL), sa ponekim igračem iz prvih 11, čisto da se pokaže kako se ne ide bukvalno spuštenih gaća.

Colo bi trebao biti spreman, a pitanje je da li će igrati na OT-u. Tiote bi mogao početi, jer je protiv Norwicha konačno zaigrao, a potrebne su mu ovakve utakmice kako bi uhvatio pravu takmičarsku formu. :mrgreen: Vjerovatno će tu biti mjesta za Obertana, Amalfitana i Ameobija (možda i obojicu). :mrgreen: Možda i Bigirimana ugleda svjetla OT-a, jer momak stvarno igra odlično. Potencijal i po. 8-)

Bilo kako bilo, puca mi ona stvar za rezultatom. Svakako ovaj kup nije ništa drugo doli smijurije, ali definitivno je lijepo pobijediti neku top ekipu kao što je to bio slučaj prethodnih godina kada je stradao Chelsea. 8-)
Nemoj mi samo Amalfitana i Obertana. Prvi ne moze kile a drugom propuh u glavi :D . Mali Gael mora igratii i kaliti se kroz ovakve utakmice imam osj. da ce se razviti u igracinu samo da ne bude kakvih povreda ;) . 'Ajmo po pobjedu !!! :roll:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 4 gosta.