uzimajuci u obzir tu racunicu onda je isto 3,5 gore ili dolje, nije to bas neki hendikep, po tome bolje uzet onda money line i to je toEdin TM87 je napisao/la:CUj 80 eurica sitno![]()
![]()
![]()
nemoj bolan, pa da ja budem kriv...
Mu u NFL ti TD nosi 7 poena (kad prodjes citav teren i dodjes do zone protivnika, a FG nosi 3 poena (sut kroz onaj gol veliki), pa ti izracunaj.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.
Sutra ovako :
porto 2, arsenal 2, anderlecht x2 i borussia ajax oba daju 3+ koeficijent 24. Nekih 10ak kuna ulozit pa sta bude.
porto 2, arsenal 2, anderlecht x2 i borussia ajax oba daju 3+ koeficijent 24. Nekih 10ak kuna ulozit pa sta bude.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ima finih parova tenisa ujutro oko 10,imal neko pametan prijedlog ? Evo ovaj Monfils zna se on cesto sprdat sa igrom 

Željeznicar za život cijeli !
- Citizen-X
- Kontakt:
bio je rohusova redovna musterija - a nije igr'o od maja - tako da ja mogu reci da je ovo 60% cista 2-icalikusa je napisao/la:Ima finih parova tenisa ujutro oko 10,imal neko pametan prijedlog ? Evo ovaj Monfils zna se on cesto sprdat sa igrom

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
kako da ti uplatim majstore dobio sam nesto pa da ti posaljemM A J S T O R je napisao/la:FREE-DOJAVA za večeras : Union Santa Fe - Atl. Rafaela 1/1

inace za ovakve mešetarske postove koji nekog mogu kostat cak i zivota - free, dojava, placanje i slicno bih banov'o s teme i foruma za sva vremena....
ljudi traze mozda slamku spasa i uplate zadnju kintu ne bi li neku paricu zaradili i ovako izgube zbog nekog anonimusa koji im unisti mozda i zivot sa velikim ulogom....
- masteRofPoker
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:kako da ti uplatim majstore dobio sam nesto pa da ti posaljemM A J S T O R je napisao/la:FREE-DOJAVA za večeras : Union Santa Fe - Atl. Rafaela 1/1
inace za ovakve mešetarske postove koji nekog mogu kostat cak i zivota - free, dojava, placanje i slicno bih banov'o s teme i foruma za sva vremena....
ljudi traze mozda slamku spasa i uplate zadnju kintu ne bi li neku paricu zaradili i ovako izgube zbog nekog anonimusa koji im unisti mozda i zivot sa velikim ulogom....
+1 apsolutno

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Upravo ovo sto kaze @Citizen-X, nije bio bas veliki ulog ali su mi bile zadnje pare na racunu. Ako se vec daju ti prelazi bar stavi kao prijedlog a ne kao dojavu
Nisam ni vjerovao da ce proci ali kako me Everton obori ovo nepromisljeno odigrah

Nisam ni vjerovao da ce proci ali kako me Everton obori ovo nepromisljeno odigrah

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Citizen-X
- Kontakt:
vazno je da se administratori zaybavaju za gluposti a za vazne stvari koje ovako koštaju ljude laznih informacija i informanata se pusta da prave kenjazu po slobodnoj volji.
a onaj tip je bio tipican mozda i placeni kladionicki baloner - nema gdje nije prosuo svoju "dojavu"
a onaj tip je bio tipican mozda i placeni kladionicki baloner - nema gdje nije prosuo svoju "dojavu"
- deenniiVCF
- Kontakt:
Tiket sastavljen samo od utakmica Lige prvaka :
Dortmund - Ajax pm3 (oba tima daju gol 3+)
Dortmund, ekipa koja je u ovoj sezoni u svim zvanicnim utakmica (super kup,kup i bundesliga)zabijala uvijek golove i koja je u prosloj sezoni u Ligi prvaka od 6 utakmica na 5 utakmica postizala po gol ili vise.Predvodjeni Reuseom i Gotzeom ocekujem da ce opet tresti mrezu protivniku.Ajax ekipa koja je u 5 utakmica Nizozemske lige uvijek zabijala 2+ gola,i 3 od 5 utakmica primali po gol il' dva.Zato ocekujem ovde rezultat od 2-1 il' 2-2.
PSG - Dynamo 1
PSG-ovoj losoj seriji od 3 nerijesena rezultata dosao je kraj, sjajnom pobjedom protiv Lille-a i pobjedom na Toulose-om.Predvodjeni jednim od najbolji napadacem svijeta Zlatanom Ibrahimovicem,koji je moze se reci sam pobjedio Lille-a i dao gol protiv Toulose-a,i time potvrdio da je u izvarednoj formi.U ekipi ce i zaigrati Tiago Silva.Milanovo dvojaca ponovo igra skupa i ne vidim da im se moze jedan Dynamo suprostavit koji u Ukrainskoj ligi igra toplo hladno.
Montpellier-Arsenal 2
Jako velika kvota na Arsenalu 2,20 (premier kaldionica).Arsenal je jako dobro kreno u Premier Ligi.Na krilima sjajnog Podolskog i Gervinho-a i pobjedom od 6-1 u zadnjem kolu idu na Montepelliera koji se nalazi na 16-toj poziciji francuske lige s osvojeni samo 4 boda.
Olympiakos-Schalke ps1 (oba tima daju gol)
Jako zanimljiv mec.Obje ekipe su dobro krenule u ligama (Oly- 3 kola,3 pobjede : Sch 3 kola,2pobjede i remi)
Obje ekipe su ofazivno jake u tri kola su uvijek zabijel 2+.Oly. predvodjem svojim sjajnim napadacem Djebbour-om koji je u tri utakmice dao cetri gola,u svim zvanicim utakmica zabijao gol, zasto da taj niz i ne nastavi protiv Schalke-a.Schalke sa svojim Huntelaar-om moze svakoj ekipi zabiti gol sto pokazuje i gol razlika od 7-3.
Tiket:
Dortmund - Ajax pm3 (oba tima daju gol 3+) 2,03
PSG - Dynamo 1 1,60
Montpellier-Arsenal 2 2,20
Olympiakos-Schalke ps1 (oba tima daju gol) 1,70
Dortmund, ekipa koja je u ovoj sezoni u svim zvanicnim utakmica (super kup,kup i bundesliga)zabijala uvijek golove i koja je u prosloj sezoni u Ligi prvaka od 6 utakmica na 5 utakmica postizala po gol ili vise.Predvodjeni Reuseom i Gotzeom ocekujem da ce opet tresti mrezu protivniku.Ajax ekipa koja je u 5 utakmica Nizozemske lige uvijek zabijala 2+ gola,i 3 od 5 utakmica primali po gol il' dva.Zato ocekujem ovde rezultat od 2-1 il' 2-2.
PSG - Dynamo 1
PSG-ovoj losoj seriji od 3 nerijesena rezultata dosao je kraj, sjajnom pobjedom protiv Lille-a i pobjedom na Toulose-om.Predvodjeni jednim od najbolji napadacem svijeta Zlatanom Ibrahimovicem,koji je moze se reci sam pobjedio Lille-a i dao gol protiv Toulose-a,i time potvrdio da je u izvarednoj formi.U ekipi ce i zaigrati Tiago Silva.Milanovo dvojaca ponovo igra skupa i ne vidim da im se moze jedan Dynamo suprostavit koji u Ukrainskoj ligi igra toplo hladno.
Montpellier-Arsenal 2
Jako velika kvota na Arsenalu 2,20 (premier kaldionica).Arsenal je jako dobro kreno u Premier Ligi.Na krilima sjajnog Podolskog i Gervinho-a i pobjedom od 6-1 u zadnjem kolu idu na Montepelliera koji se nalazi na 16-toj poziciji francuske lige s osvojeni samo 4 boda.
Olympiakos-Schalke ps1 (oba tima daju gol)
Jako zanimljiv mec.Obje ekipe su dobro krenule u ligama (Oly- 3 kola,3 pobjede : Sch 3 kola,2pobjede i remi)
Obje ekipe su ofazivno jake u tri kola su uvijek zabijel 2+.Oly. predvodjem svojim sjajnim napadacem Djebbour-om koji je u tri utakmice dao cetri gola,u svim zvanicim utakmica zabijao gol, zasto da taj niz i ne nastavi protiv Schalke-a.Schalke sa svojim Huntelaar-om moze svakoj ekipi zabiti gol sto pokazuje i gol razlika od 7-3.
Tiket:
Dortmund - Ajax pm3 (oba tima daju gol 3+) 2,03
PSG - Dynamo 1 1,60
Montpellier-Arsenal 2 2,20
Olympiakos-Schalke ps1 (oba tima daju gol) 1,70
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Izostanci:
Borussia Dortmund v AFC Ajax
Borussia Dortmund: -
AFC Ajax: Enoh, Boilesen, Sigthórsson
Montpellier HSC v Arsenal FC
Montpellier HSC: Utaka
Arsenal FC: Szczęsny, Wilshere, Sagna, Rosicky, Fabianski, Frimpong
Derby County v Charlton Athletic
Derby County: -
Charlton Athletic: Wiggins, Taylor, Hughes
Blackpool FC v Middlesbrough
Blackpool FC: -
Middlesbrough: Jutkiewicz, Bailey, Williams
Bournemouth v Brentford FC
Bournemouth: Hughes (doubtful), Sheringham, Demouge, Purches, Flahavan
Brentford FC: Forshaw (doubtful)
Portsmouth v Swindon Town
Portsmouth: Long, Gyepes, Westwood, Connolly
Swindon Town: -
Borussia Dortmund v AFC Ajax
Borussia Dortmund: -
AFC Ajax: Enoh, Boilesen, Sigthórsson
Montpellier HSC v Arsenal FC
Montpellier HSC: Utaka
Arsenal FC: Szczęsny, Wilshere, Sagna, Rosicky, Fabianski, Frimpong
Derby County v Charlton Athletic
Derby County: -
Charlton Athletic: Wiggins, Taylor, Hughes
Blackpool FC v Middlesbrough
Blackpool FC: -
Middlesbrough: Jutkiewicz, Bailey, Williams
Bournemouth v Brentford FC
Bournemouth: Hughes (doubtful), Sheringham, Demouge, Purches, Flahavan
Brentford FC: Forshaw (doubtful)
Portsmouth v Swindon Town
Portsmouth: Long, Gyepes, Westwood, Connolly
Swindon Town: -
Bet Info Team
-
- Kontakt:
Arsenal ako veceras izgubi,nek se lijepo posalju svi odakle su dosli..Ovi francuzi su nikakvi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja Milan neću igrat. Preporučio bi i vama da ih zaobiđete, nisu sigurni nikako, sad ih Atalanta dobi u ligi, očekujem nešto slično i protiv Anderlechta. Ako bi igro staviću X2 ili 0-2 golove.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- inacefindecko
- Kontakt:
Porto 2
PSG 1
Malaga oba daju
i uložite pare!
PSG 1
Malaga oba daju
i uložite pare!
-
- Kontakt:
sta kazete za slijedece parove....
Real - City X
Montpellier - Arsenal 2
Dortmund - Ajax 1
Olympiakos - Schalke obje ekipe daju gol
ulog 100€
dobitak 2200€
da li se isplati? kontao sam da li dortmuna ili psg-a keca, pa sam se odlucio na dortmund, jer nekako su mi milan i psg veceras ne sigurni parovi, jer ce masa ljudi na njih igrati, a i milan nije u nekoj formi.
Real - City X
Montpellier - Arsenal 2
Dortmund - Ajax 1
Olympiakos - Schalke obje ekipe daju gol
ulog 100€
dobitak 2200€
da li se isplati? kontao sam da li dortmuna ili psg-a keca, pa sam se odlucio na dortmund, jer nekako su mi milan i psg veceras ne sigurni parovi, jer ce masa ljudi na njih igrati, a i milan nije u nekoj formi.
Dinamo-Porto 2
PSG-Dynamo 1
Montpellier-Arsenal x2
Olympiakos-Schalke gg1
Real-City 1
Dortmund-Ajax 1
Kvota: 13,31
Ulog: 10,00
Montpellier-Arsenal 2
Dinamo-Porto 2
Olympiakos-Schalke 2
Malaga-Zenit ps1
Dortmund-Ajax pm1
Real-City pm1
Kvota: 81,06
Ulog: 1,00
PSG-Dynamo dg1
Dinamo-Porto gg1
Olympiakos-Schalke gg1
Malaga-Zenit gg1
Dortmund-Ajax dg1
Real-City dg1
Montpellier-Arsenal x2
Kvota: 4,25
Ulog: 19,00
Dinamo-Porto 2
Montpellier-Arsenal 2
Real-City 1
Kvota: 7,45
PSG-Dynamo 1
Montpellier-Arsenal x2
Olympiakos-Schalke gg1
Real-City 1
Dortmund-Ajax 1
Kvota: 13,31
Montpellier-Arsenal 2
Dinamo-Porto 2
Olympiakos-Schalke 2
Malaga-Zenit ps1
Dortmund-Ajax pm1
Real-City pm1
Kvota: 81,06
Ulog: 1,00
PSG-Dynamo dg1
Dinamo-Porto gg1
Olympiakos-Schalke gg1
Malaga-Zenit gg1
Dortmund-Ajax dg1
Real-City dg1
Montpellier-Arsenal x2
Kvota: 4,25
Ulog: 19,00
Dinamo-Porto 2
Montpellier-Arsenal 2
Real-City 1
Kvota: 7,45
misljenja ???
porto 2
arsenal 2
eventualno sta ubaciti kao uslov za tri para ??
iii MK DONS - NOTTS
dosad dons nije od ovih boda kod kuce izgubio ??
a i opet su dobri kuci
Metz - Epinal 1
hvala
porto 2
arsenal 2
eventualno sta ubaciti kao uslov za tri para ??
iii MK DONS - NOTTS
dosad dons nije od ovih boda kod kuce izgubio ??
a i opet su dobri kuci
Metz - Epinal 1
hvala
FK Sloboda Tuzla
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dinamo - Porto 2
PSG - Dinamo K 1
ulog 25 KM
Montpellier - Arsenal 2
Malaga - Zenit kp2
Real - Man City pm1
Shakhtar - Nordsjaelland pm1
Bayern - Valencia pm1
Lille - BATE hendikep 0-1 1
Celtic - Benfica 2
Dinamo - Porto 2
Plzen - Academica 1
Udinese - Anži 2
Sporting - Basel pm3
Athletic - Ironi pm3
Twente - Hannover pm3
sistem 8/13 ulog 5 KM
PSG - Dinamo K 1
ulog 25 KM
Montpellier - Arsenal 2
Malaga - Zenit kp2
Real - Man City pm1
Shakhtar - Nordsjaelland pm1
Bayern - Valencia pm1
Lille - BATE hendikep 0-1 1
Celtic - Benfica 2
Dinamo - Porto 2
Plzen - Academica 1
Udinese - Anži 2
Sporting - Basel pm3
Athletic - Ironi pm3
Twente - Hannover pm3
sistem 8/13 ulog 5 KM
Hayley <3
sve si u pravu , al onda je ono što bi ja uplaćivo nešto kad neznam jel to to ... svak ima pravo postaviti par koji hoće a ti ako hoćeš nećeš prepišeš ga ... niko me nemoze nacerat da ga odigramCitizen-X je napisao/la:vazno je da se administratori zaybavaju za gluposti a za vazne stvari koje ovako koštaju ljude laznih informacija i informanata se pusta da prave kenjazu po slobodnoj volji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.