NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 03:55

ebote samo 13-0 a 4 lopte im uzeli...Altanta ce na kraju izgubit kaznit ce se ovo , jer ipak Manning je to nikad se ne zna :)...pa mislim 4 lopte uzet i imat samo ovako dva TD prednosti je premalo protiv Manninga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 04:07

20-0

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 04:11

ljudi poderite Edina sto vas navraca da se kladite na denver i da gubite pare..on to namjerno vama :)..haj sto vama vec nego i nama u USA poceo laprdat :)

tek je 17-0 hajmo jos trpaj trpaj :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 06:08

izgubi Manning 27-21

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 sep 2012, 06:09

Salt, imas li koga iz Atlante ili DEnvera u fantaziju? ... nije valjda da cu i tebe pobjediti?... pa ljudi ja se nisam u opste ni pojavio na draftu. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 sep 2012, 10:28

Drvlje i kamenje po @Edinu :mrgreen: , koga je njegov ljubimac sinoć nagradio sa hat-trickom :o :oops: , iako ga je Edo srčano i energično branio i bio spreman položiti svoj život u njegovu odbranu :mrgreen:

Edo je izgleda rođen da bude OL Peytonu, na prvoj liniji njegove odbrane, makar i na forumu :mrgreen:

slika

slika

slika

slika :mrgreen:

A evo malo i bad boy Jaya :mrgreen:

slika

A i Reed nam je poslužio kao kao prepreka, osim što je igrao u secondaryu :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 sep 2012, 10:57

Ma sta vam je oni idu u SB :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 12:06

kad_kako je napisao/la:Salt, imas li koga iz Atlante ili DEnvera u fantaziju? ... nije valjda da cu i tebe pobjediti?... pa ljudi ja se nisam u opste ni pojavio na draftu. :lol:
ja bolje da nisam se pojavio bolje bi prosao sigurno...pa brate nemam RB vidis ni jedan ne igra kako treba ebo ih otac nesposobni...Marshall me zakino ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 16:29

Nevjerovatna dominacija Denvera u svim segmentima igre sinoc i nakon katastrofalno loseg starta Peytona i 3 INT-a :o (desilo mu se to protiv San Diega 2007. u Coltsima da u 1. cetvrtini baci 3 picka), pokazali su kakva su ekipa i prisli na -6 protiv Atlante na njihovom terenu - svaka cast! Samo jos jedan pokazatelj da je Denver jedan od favorita ove godine za (naravno, kad se Manning stabilizuje), resiveri koce, al' kad je Manning raspolozen i oni, to nije bio slucaj jucer i opet su imali sansu, al' su izgubili - Jos uvijek ne mogu da se otmem dojmu kako su igrali poslije katastrofalne prve cetvrtine (4 TO :o ), no vec iduce sedmice ce biti bolje, igrat ce se u Denveru, a Manning ce na iskustvo proci kroz ovu krizu...

Da zahvalim McGaheeu koji mi je donio prvu pobjedu na fantasyu iako sam bio predzadnji po bodovima ovo kolo :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 17:36

Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatna dominacija Denvera u svim segmentima igre sinoc i nakon katastrofalno loseg starta Peytona i 3 INT-a :o (desilo mu se to protiv San Diega 2007. u Coltsima da u 1. cetvrtini baci 3 picka), pokazali su kakva su ekipa i prisli na -6 protiv Atlante na njihovom terenu - svaka cast! Samo jos jedan pokazatelj da je Denver jedan od favorita ove godine za (naravno, kad se Manning stabilizuje), resiveri koce, al' kad je Manning raspolozen i oni, to nije bio slucaj jucer i opet su imali sansu, al' su izgubili - Jos uvijek ne mogu da se otmem dojmu kako su igrali poslije katastrofalne prve cetvrtine (4 TO :o ), no vec iduce sedmice ce biti bolje, igrat ce se u Denveru, a Manning ce na iskustvo proci kroz ovu krizu...

Da zahvalim McGaheeu koji mi je donio prvu pobjedu na fantasyu iako sam bio predzadnji po bodovima ovo kolo :lol: :lol: :lol:

Kakva dominacija? :D

Vidjet ces ti u nedelju dominaciju, u pravom smislu te rijeci.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 sep 2012, 18:13

Obratite paznju na mladjeg brata, uzeo je dva SB...mozda Giantsi ove sezone nece biti to sto treba za SB ali Ely je vjerovatno najneugodniji QB. Stvori ti utisak da nije vrhunski QB, a odradi te :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 18:14

Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatna dominacija Denvera u svim segmentima igre sinoc i nakon katastrofalno loseg starta Peytona i 3 INT-a :o (desilo mu se to protiv San Diega 2007. u Coltsima da u 1. cetvrtini baci 3 picka), pokazali su kakva su ekipa i prisli na -6 protiv Atlante na njihovom terenu - svaka cast! Samo jos jedan pokazatelj da je Denver jedan od favorita ove godine za (naravno, kad se Manning stabilizuje), resiveri koce, al' kad je Manning raspolozen i oni, to nije bio slucaj jucer i opet su imali sansu, al' su izgubili - Jos uvijek ne mogu da se otmem dojmu kako su igrali poslije katastrofalne prve cetvrtine (4 TO :o ), no vec iduce sedmice ce biti bolje, igrat ce se u Denveru, a Manning ce na iskustvo proci kroz ovu krizu...

opet nagovaras ljude da se klade i da gube pare?...Edineee ti si otiso spavat ugasio FB nakon treceg INT-a evo zivog alema neka potvrdi :)...brate Altlanta se poslije zajebavala nece ljudi da rizikuju povredu a imaju dobijenu tekmu ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 sep 2012, 21:00

Sutal iko maddena ovdje :D ako treba pomoc oko prebacivanja roster update preko usba samo recite :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 21:32

bear grylls je napisao/la:Sutal iko maddena ovdje :D ako treba pomoc oko prebacivanja roster update preko usba samo recite :D
Sutam ja 13-ku na PS3 ako imas dodaj me alem189

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 sep 2012, 23:02

alemsa je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Sutal iko maddena ovdje :D ako treba pomoc oko prebacivanja roster update preko usba samo recite :D
Sutam ja 13-ku na PS3 ako imas dodaj me alem189
Xbox ebiga

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:

opet nagovaras ljude da se klade i da gube pare?...Edineee ti si otiso spavat ugasio FB nakon treceg INT-a evo zivog alema neka potvrdi :)...brate Altlanta se poslije zajebavala nece ljudi da rizikuju povredu a imaju dobijenu tekmu ebiga
Ko nagovara ljude? Gdje si to procit'o? Pa moram spavat ebiga skola mi u 9 bila, dobro sam i ovo pregled'o, cuj nece da rizikuju zamalo ljudi da izgube tekme, samo da se Manning stabilizije i eto Denvera :mrgreen:

Znal' neko sto je ovaj trade bio pending? Manningham za Busha, hajde da opet probamo...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 sep 2012, 23:30

Edin TM87 je napisao/la:
Znal' neko sto je ovaj trade bio pending? Manningham za Busha, hajde da opet probamo...
Mora Goodell amenovati :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 23:45

trade ce ti proci 21-og septembra (petak)
Neas potrebe pokusavati opet

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 sep 2012, 23:48

alemsa je napisao/la:trade ce ti proci 21-og septembra (petak)
Neas potrebe pokusavati opet
Roger has spoken :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2012, 00:03

daj mi na 12 prebaci roster rodjak :)...hocu Marshalla ebem ti sunce :)...moram uzet 13 ovih dana
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.