FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don Ciro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la don Ciro » 06 okt 2009, 10:25

Kako je Bayern igrao u subotu sa KOLN :roll: upsssssssss

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 okt 2009, 18:41

R.I.P VEDRAN PULJIC
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 07 okt 2009, 00:08

sto mi se svidja ova zenska nosnja :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:28

VR6_LION je napisao/la:sto mi se svidja ova zenska nosnja :)
Imam ja jedan komplet. Hoces kupit :?: :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2009, 00:31

Lederhosen, ne hvala hahaha.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 00:40

omerbavarac je napisao/la:
A pronosas li ga kad ba omo :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:43

secer je napisao/la:
A pronosas li ga kad ba omo :D
Ma kakvi. To ja cuvam ono navijacki. :mrgreen: :mrgreen: Nije to za mene..... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 okt 2009, 12:50

BAYERN nemoze ni BUNDESLIGI vise :lol: :lol: :lol: jeste jadni.pa kako bi kojim slucajem da se nadju SPANIJI,ENGLESKOJ o ITALIJI,nebi ni EURO LIGU izborili :lol: :lol: da imaju oni BUNDES tako ce se nako plasirat u LP :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 12:53

fabio je napisao/la:BAYERN nemoze ni BUNDESLIGI vise :lol: :lol: :lol: jeste jadni.pa kako bi kojim slucajem da se nadju SPANIJI,ENGLESKOJ o ITALIJI,nebi ni EURO LIGU izborili :lol: :lol: da imaju oni BUNDES tako ce se nako plasirat u LP :lol: :lol:
Jesi zaheban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2009, 13:50

PREMA pisanju njemačkog tabolida Bilda, talijanski 32-godišnji napadač bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena Luca Toni izrazito je nezadovoljan statusom u klubu.

Nakon oporavka od ozljede Ahilove tetive koja ga je mučila još od kraja prošle sezone, Toni se stavio na raspolaganje novom treneru Bayerna Louisu van Gaalu, ali nizozemski ga stručnjak zasad drži u drugoj momčadi za koju je Talijan odigrao već dvije utakmice.

"Prošao je određeni period otkako sam se oporavio od ozljede i sada se osjećam zaista dobro, kao u svojoj prvoj sezoni u Bayernu. Zaista puno patim što moram utakmice gledati sa tribina", rekao je Toni.

Tonijeva ozljeda i velika konkurencija u napadu udaljili su ga iz prve momčadi, a on sam prijeti da će napustiti klub ukoliko se stvari ne promijene.

"Izvan prve momčadi sam već neka tri do četiri mjeseca. To mi se u karijeri nikada nije dogodilo, osim kad sam u bio u Bresciji gdje sam slomio gležanj. Sada samo želim izaći na teren i pokazati ljudima da sam još uvijek ovdje. Mislim da bi se bijes koji osjećam radi situacije u kojoj se nalazim, mogao pokazati pozitivnim na terenu. "

Toni je u razgovoru odbio izravno priznati ima li među njim i trenerom Van Gaalom nekakvih razmirica.

"Svaki trener ima svoj stil vođenja momčadi, način na koji se odnosi prema igračima. Klub je izabrao ovog trenera i on je taj koji odlučuje tko će igrati, a tko neće. Potpuno mogu razumjeti trenera. Ima na izboru petoricu napadača i ja sam trenutno posljednji na njegovom popisu. Ali ja sa svoje strane mogu reći da želim stalno igrati i mislim da sam spreman za igru i da zaslužujem priliku, pa sam zato nezadovoljan. "

Neigranje za Bayern lako bi moglo ugroziti Tonijev odlazak na SP sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.

"Mislim da je moj nastup na Svjetskom prvenstvu definitivno ugrožen. Igram u stranom klubu, a konkurencija su mi šestorica napadača koji igraju stalno i to u talijanskim klubovima. 2

Cjelokupna situacija navještava tako njegov odlazak iz kluba, ali Toni ističe da želi odraditi ugovor do kraja i izboriti se ponovo za mjesto u početnoj postavi.

"Ne znam što će biti u siječnju, ali želim odraditi ugovor do 2011. godine. Želim igrati za Bayern. Međutim, ako ljudi u klubu nemaju u mene povjerenja, onda ćemo morati sjesti i pronaći neko rješenje. "

Kao moguće nove Tonijeve destinacije spominjali su se Milan i Napoli.

"Ne mogu komentirati zasad. Samo želim pomoći Bayernu u osvajanju naslova u Bundesligi", završio je talijanski napadač koji je od transfera iz Fiorentine 2007. godine za Bayern odigrao 56 bundesligaških utakmica i postigao 38 golova
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 15:41

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
fabio je napisao/la:BAYERN nemoze ni BUNDESLIGI vise :lol: :lol: :lol: jeste jadni.pa kako bi kojim slucajem da se nadju SPANIJI,ENGLESKOJ o ITALIJI,nebi ni EURO LIGU izborili :lol: :lol: da imaju oni BUNDES tako ce se nako plasirat u LP :lol: :lol:
Jesi zaheban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Potpisujem

ENGLESKOJ iza Chelzija,Man.Und,Arsenala,Liverpoola,Man.City,Totenhamm,
borili bi se za 7 mjesto sa Evertonom,Aston Villom :lol:

Spanija:Real,Barca,Sevilla,Valencia,Atl.Madrid,Villareal ,7 mjesto borili bi se sa Deportivom,Bilbaom,Mallorocom,Getafeom :lol: :lol:

Italiji:Inter,Juve,Milan,Roma,Firenza,Lazio, borili bi se za 7 mjesto Genova,Napoli,Udinese,Sampdorija :lol:

Francuska:Lyon,Bayern,Bordo,Mrsey,.....mozete u FRANCUSKU nekako al ni tamo ne na 1mjesto :lol: :lol: steta to se nemoze ima BUNDESLIGA,Dortmund,HSV,Hoffenniam,Wolfi,Shalk,Levekusen,eeeeeeeeeee oni su isto prejaki sada se nostite sa KOLNOM,BOCHUMOM,EINTRAHTOM :lol: :lol:
I ti si zaheban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na vasu zalost, Bayern igra u Njemackoj ligi. Ocigledno da vas ubi ljubomora, jer zivite sa znanjem da ce Bundesliga za nekoliko godina biti najbolja i da ce Bayern postati najbogatiji klub na svijetu, iako ni sad nisu daleka. Sto ovi Realovci vole Bayern, to je cudo. Javite se meni i dobit cete po jedan sal Bayerna, da malo zaboravite na jad i cemer u Realu. :mrgreen: :mrgreen:

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 07 okt 2009, 15:46

dajte ba bayern je evropski velikan i jedan od malo klubova koji ima sve osvojeno u evropi u porediti ga sa nekim odavde navedenim nema smisla , a real madrid najbolje zna da se nije dobro zajebavati sa bayernom :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 15:51

juzni vjetar! je napisao/la:dajte ba bayern je evropski velikan i jedan od malo klubova koji ima sve osvojeno u evropi u porediti ga sa nekim odavde navedenim nema smisla , a real madrid najbolje zna da se nije dobro zajebavati sa bayernom :lol:
Respect.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 okt 2009, 16:03

Izvinjavam se u ime Realovaca :mrgreen: mada ja ništa nisam rekao al eto...naravno da je velikan...naravno da če završiti na prva 3 mjesta na kraju godine...i da če biti nezgodan protivnik bilo kome u LP..bilo je bolje al i gore...pogledaj te Milan prije tri godine su osvojili LP a gdje su sad...i opet če doči bolja vremena bar mi(realovci) to znamo...mada nije neka opasna kriza..klub je stabilan klub je organizovan sa glavom i repom..u ekipi postoje super kvalitetni igrači..i siguran sam kad mašinerija krene da če Bayern do kraja jesnejg dijela biti na -3,4...
a na kraju?
a LP... nemoj sa Realom prije finala tako ti Allaha :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 20:20

Raul_64 je napisao/la:Izvinjavam se u ime Realovaca :mrgreen: mada ja ništa nisam rekao al eto...naravno da je velikan...naravno da če završiti na prva 3 mjesta na kraju godine...i da če biti nezgodan protivnik bilo kome u LP..bilo je bolje al i gore...pogledaj te Milan prije tri godine su osvojili LP a gdje su sad...i opet če doči bolja vremena bar mi(realovci) to znamo...mada nije neka opasna kriza..klub je stabilan klub je organizovan sa glavom i repom..u ekipi postoje super kvalitetni igrači..i siguran sam kad mašinerija krene da če Bayern do kraja jesnejg dijela biti na -3,4...
a na kraju?
Okrsaj na Bernabeu sa Realom u finalu. Hmmm, ne bih imao nista protiv. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 okt 2009, 20:29

Raul_64 je napisao/la:Izvinjavam se u ime Realovaca :mrgreen: mada ja ništa nisam rekao al eto...naravno da je velikan...naravno da če završiti na prva 3 mjesta na kraju godine...i da če biti nezgodan protivnik bilo kome u LP..bilo je bolje al i gore...pogledaj te Milan prije tri godine su osvojili LP a gdje su sad...i opet če doči bolja vremena bar mi(realovci) to znamo...mada nije neka opasna kriza..klub je stabilan klub je organizovan sa glavom i repom..u ekipi postoje super kvalitetni igrači..i siguran sam kad mašinerija krene da če Bayern do kraja jesnejg dijela biti na -3,4...
a na kraju?
Okrsaj na Bernabeu sa Realom u finalu. Hmmm, ne bih imao nista protiv. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bogami ni ja...pa nek bolji pobjedi..mada mi još radimo na 1/8 :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 okt 2009, 20:53

Ma svaki klub ima svoje loše razdoblje. Mi smo tek ušli u lošu formu i vjerovatno ćemo još neko vrijeme igrati slabo, ali dok rješimo probleme, vraćamo se u staru formu i ponovo gazimo protivnike.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 23:42

nemre ba omere tako..cuj da im poklanjas salove..ccc..
cekaj jos koji mjesec..sami ce oni da ih kupuju :D
vidis da vise na nasoj temi...samo im treba da prokinu i javno se deklarisu kao navijaci fc baye ;) 8-)
evo im i poziv:
dodjite medju ljude :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2009, 00:25

secer je napisao/la:nemre ba omere tako..cuj da im poklanjas salove..ccc..
cekaj jos koji mjesec..sami ce oni da ih kupuju :D
vidis da vise na nasoj temi...samo im treba da prokinu i javno se deklarisu kao navijaci fc baye ;) 8-)
evo im i poziv:
dodjite medju ljude :mrgreen:
Pa bas zbog ovoga sto vise na nasoj temi zelim da im poklonim salove. Neka ljudi znaju za koga se treba navijati. Ha ya. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 okt 2009, 00:35

Izgubili jednu utakmicu i nemogu da hvale Real, pa došli ovdde da omalovažavaju Bayern.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.