Recept za "slomiti" Reala leži u zaustavljanju Alonsa. Morat' će se Modrić vraćat u dubinu da mu pomaže u kreiranju napada.L_blancos je napisao/la:Brenarena se vratio.. :S
Tuga..
Veceras ocekujem Higuaina od prve, i malo izmjenjeniji centralni vezni red..Nadam se da ce Mou naci odgovarajuce ljude za sredinu koji bi mogli iznjeti loptu prema naprijed,znamo kako su to radili Xabi i Khedira protiv Seville :S
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma ubice ih Real ko mraz paprikujuznjak> je napisao/la:Ja bome ne ocekujem da ce Real razvaliti City . Cak sta vise, sumnjam u Realovu pobjedu .ripper je napisao/la:Ocekujem veceras deranje šeikove igracke. Cak i odigrah maloprije na Jozine pulene. Mora negdje odcepiti.
U ocajnoj su formi ,nemaju igru ,imaju dosta problema s realizacijom . Takodje,prekidi im predstavljaju veliki problem ,a upravo su prekidi jedno od glavnih oruzja engleza . Nakon mjesec dana pauze, vraca im se Aguero.Po meni jedina prava istinska igracina uz Yayu kada je u pitanju City . Poprilicno je napaljen ,kaze da s Atletico nikada nije pobjedio ,tako da ce sve uraditi da ih pobjedi s Cityem. S obzirom kakav ofanzivni potencijal posjeduju obje ekipe,ocekujem da vidim utakmicu s dosta golova .
Imam osjecaj da ce Real ove godine baciti sve karte na LP
pročitaj ovo što si kvoto.bparena je napisao/la:@madridistmadridist je napisao/la:očekujem da netko od moderatora napokon odreaguje i pošalje takve kao ti gdje i spada,naporan si ko podguzna muha
A sta ocekujes i za sto da ocekujes. Kad vas Sveti napise .... "yebo vas vas otac" onda ne pozivas na reagovanje. Sta je covjek ruzno napisao ??? Cuj pozivas moderatora.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi, prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dzeko ni na klupirio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi, prema Marci![]()
Pa ako će igrati formaciju s jednim napadačem @ shadoww, nema smisla da drži još trojicu napadača na klupi, dosta dvojica, dvojica, koja su u ovom trenutku za Mancinija bolja napadačka opcija od Džeke.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Strah i nevjerica se sire podforumom Primere.L_blancos je napisao/la:Brenarena se vratio.. :S
DZ is back!
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Baloteli se bas pokazao u subotu kao bolja napadacka opcija,a i Tevezzizu1991 je napisao/la:Pa ako će igrati formaciju s jednim napadačem @ shadoww, nema smisla da drži još trojicu napadača na klupi, dosta dvojica, dvojica, koja su u ovom trenutku za Mancinija bolja napadačka opcija od Džeke.
Džaba jarane, i ja bih volio isto k'o i ti da vidim Džeku da igra na SB, al tako je Mancini odlučio, i po njemu su ova dvojica bolja, i šta ćešZOI84 je napisao/la: Baloteli se bas pokazao u subotu kao bolja napadacka opcija,a i Tevez
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Procito sam i zahvaljujem na nekorektnosti prema meni i mom ocu. lp iz Zenicemadridist je napisao/la:pročitaj ovo što si kvoto.bparena je napisao/la:@madridistmadridist je napisao/la:očekujem da netko od moderatora napokon odreaguje i pošalje takve kao ti gdje i spada,naporan si ko podguzna muha
A sta ocekujes i za sto da ocekujes. Kad vas Sveti napise .... "yebo vas vas otac" onda ne pozivas na reagovanje. Sta je covjek ruzno napisao ??? Cuj pozivas moderatora.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jao vidi maskota bparena se našao uvrijeđen psovkom,osoba koja je recimo meni psovala samo jer sam pred utakmicu BiH-Portugal napisao da je seljački uzvikivati "Messi Messi" kad Ronaldo primi loptu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dobro ako sam ja maskota - nije red da mi se psuje otac ili tako sto. Nakon bana (zbog spama) dodzem i vidim ovakve stvari - stvarno mi nisu jasni ovi koji to dozvoljavaju.Dylan Dog je napisao/la:Jao vidi maskota bparena se našao uvrijeđen psovkom,osoba koja je recimo meni psovala samo jer sam pred utakmicu BiH-Portugal napisao da je seljački uzvikivati "Messi Messi" kad Ronaldo primi loptu
p.s. koliko god maskota, idijot ili kreten kako me nazivali - ipak insan koji ne pominje familiju u tako ruznom kontestu kao ovaj Madridist i Sveti. Ne pozivam na ban vec pozivam njih dvojicu na nase medzusobno postovanje. Treba imati granicu.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 sep 2012, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pročitaj bolidarno.bparena je napisao/la:Dobro ako sam ja maskota - nije red da mi se psuje otac ili tako sto. Nakon bana dodzem i vidim ovakve stvari - stvarno mi nisu jasni ovi koji to dozvoljavaju.Dylan Dog je napisao/la:Jao vidi maskota bparena se našao uvrijeđen psovkom,osoba koja je recimo meni psovala samo jer sam pred utakmicu BiH-Portugal napisao da je seljački uzvikivati "Messi Messi" kad Ronaldo primi loptu
p.s. koliko god maskota, idijot ili kreten kako me nazivali - ipak insan koji ne pominje familiju u tako ruznom kontestu kao ovaj Madridist i Sveti.
Osoba koja je sklona psovati drugima nema pravo se žaliti kada njemu neko opsuje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
kakvu ba familiju,nikad uvrijedio nikoga na taj način nisam evo sad zovem moderatora da me zauvijek izbaci ako sam ikad opsovao nekog na forumu
arena uz sve epitete koje zasluženo nosiš još si i lažov
ako je tačno da imaš 4 banke sramota s 40 lagat

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
@Dylan Dog
ja tebe tek sad shvati. JA TEBI ILI NEKOME PSOVO ????
hajd nadzi mi taj post da svi vidimo....
p.s. ako ne nadzes lazov si i javno to priznaj.....
ja tebe tek sad shvati. JA TEBI ILI NEKOME PSOVO ????
hajd nadzi mi taj post da svi vidimo....
p.s. ako ne nadzes lazov si i javno to priznaj.....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 sep 2012, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
sve u svemu, ode ovaj Real u 3pm..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
[quote="madridist"]kakvu ba familiju,nikad uvrijedio nikoga na taj način nisam evo sad zovem moderatora da me zauvijek izbaci ako sam ikad opsovao nekog na forumu
Ne lazem vec mi je jasno sta si htjeo sa onim da procitam "u navodnicima". Procito i hvala ti za to.
p.s. ostalima se izvinjavam i necu da smetam na ovom djelu. pozz
Ne lazem vec mi je jasno sta si htjeo sa onim da procitam "u navodnicima". Procito i hvala ti za to.
p.s. ostalima se izvinjavam i necu da smetam na ovom djelu. pozz
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 sep 2012, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tevez i Aguero jesu bolji od Dzeke, Balotelli je tu negdje, ali i slijep covjek vidi da bi u vecerasnjoj utakmici najvise sanse da nesto napravi imao Dzeko. Ali valjda se Manchini kao veliki strucnjak koji zna da je Real tanak kod prekida nada da ce Tevez zbog svoje visine
koju zakucati glavom. Pa jedan Messi ne moze (vise) da na nasoj polovini napravi vise od dva koraka s' loptom, cisto sumnjam da ce to poci za rukom Tevezu koji voli da "mrlja" loptu. Opet u drugu ruku, Pepe je Dzeku u barazu strpao u gace tako da se mozda ni on nebi proslavio, mada ko je Realu sve u zadnje vrijeme davao pogotke iz prekida
sve je moguce.
Navijacki ocekujem da utrpamo City-ju 3-4 komada i da slomimo ovu negativnu energiju koja nas prati u zadnje vrijeme. Sad realno, bice tesko, mnogi sude City-ju zbog toga sto su "instant veliki" klub i zbog toga sto su se prosle godine izblamirali u LP pa ih kao ne uzimaju za ozbiljno, ali to sa igrom na terenu nema veze, imaju strasne igrace i nece biti nista cudno ni ako nas pobjede. Prednost nam je Manchini koji nema plan B ako im krene u pocetku niz brdo i koji cini mi se ima strah kada igra protiv vecih klubova. Ocekujem i da bi moglo biti puno golova, nadam se da ce biti zanimljiva utakmica.
Navijacki ocekujem da utrpamo City-ju 3-4 komada i da slomimo ovu negativnu energiju koja nas prati u zadnje vrijeme. Sad realno, bice tesko, mnogi sude City-ju zbog toga sto su "instant veliki" klub i zbog toga sto su se prosle godine izblamirali u LP pa ih kao ne uzimaju za ozbiljno, ali to sa igrom na terenu nema veze, imaju strasne igrace i nece biti nista cudno ni ako nas pobjede. Prednost nam je Manchini koji nema plan B ako im krene u pocetku niz brdo i koji cini mi se ima strah kada igra protiv vecih klubova. Ocekujem i da bi moglo biti puno golova, nadam se da ce biti zanimljiva utakmica.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Strašni mediji su tu da i ovako retardiran početak sezone još više propagiraju. Otkazi su neminovni 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Fakat bparena, popusti ljude bar ovdje na ovoj temi. Hajd možemo se zayebavati i šukati, ali ti kad se pristaviš - ne popuštaš, ideš do jaja, sa svim se uspiješ raspraviti, svima stigneš nešto odgovoriti. Ne ide jbg
Ako ti ljudi fino kažu Nemoj nas turirati i drkati, onda popusti, puslušaj jednom jbg
Inace citav ovaj PDF o Primeri je najgori na forumu
isto djeca 
Ako ti ljudi fino kažu Nemoj nas turirati i drkati, onda popusti, puslušaj jednom jbg
Inace citav ovaj PDF o Primeri je najgori na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.