Onda brate, nek' je sa srecom! Da vas optimizam uvijek prati
Tu smo mi, na forumu, pratimo se
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pozdrav veliki iz Livna.RUDARSKA2 je napisao/la:nas su pokrali... GARANTUJEM , da nisu pokrali nas mi bi pobijedili i komplet sezona bi imala drugu pricu GARANTUJEM , a isto ti GARANTUJEM da je ovo samo prolazna faza SLOBODE i GARANTUJEM da se dizemo iz kome iako imamo lose ljude u klubu , iako ne kupujemo utakmice !!!IgorVisent je napisao/la:@RUDARSKA2
Prvo, oni kojima se obracas su homo sapiensi, ne misevi.
A Boga mi, hrabar si, cim garantujes. Odakle izvlacis sav taj optimizam, bas se pitam... Neka, bit cemo na forumu i za 6 kola, pa cemo diskutovati opet. Mozda se do tad popravite na tabeli, za 2-3 mjesta. Sto se Bratstva tice, momci igraju odlican nogomet, za razliku od Slobode, tako da nema potrebe da kupuju utakmice. Ako mislis drugacije, slobodno pogledaj koju njihovu utakmicu, prestat ces garantovati za neke stvariGARANTUJEM. Lijep pozdrav
ajde brate javi se za 6 kola ... pa cemo diskutovati . . . " sa ovako hendikepiranom upravom i prepusteni sami sebi ( nemamo grad iza ledja kao ostali ) GARANTUJEM da cemo do kraja sezone dostici MINUS i slaviti na gradskom trgu ...
A HRABAR SAM , NORMALNO BRATE ... KAO I SVI TUZLACI !!!
Reče manijak sa sela.AboveTheLaw je napisao/la:
Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenju![]()
Izvini građaninu nisam te prepoznao19Tuzla87 je napisao/la:Reče manijak sa sela.AboveTheLaw je napisao/la:
Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenju![]()
Sinko uzmi vile i idi unosi sijeno u štalu!
Samo se ti tješi.Mi ne bjezimo od toga da prozivljavamo katastrofu VELIKU , ALI ova nasa katastrofa nebi bila katastrofa da se mi zovemo neki TROGLAV ,neko BRATSTVO , neki BRANITELJ itd ... nasa "katastrofa" vama bi bila veliki uspjeh !!!
Taj sam.AboveTheLaw je napisao/la:
Izvini građaninu nisam te prepoznao,a ti ako manje gradiće smatraš selom tvoj problem
I vi ste mnogo jaki samo vam fontatne i prosijaci ostali19Tuzla87 je napisao/la:Taj sam.AboveTheLaw je napisao/la:
Izvini građaninu nisam te prepoznao,a ti ako manje gradiće smatraš selom tvoj problem
Jesi ti sad frajer et..NKB je napisao/la:I vi ste mnogo jaki samo vam fontatne i prosijaci ostali19Tuzla87 je napisao/la:Taj sam.AboveTheLaw je napisao/la:
![]()
![]()
, i dalje se nudim treba li vam napadac , mnogo sam jak
kakav crni Jacskon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
andro je napisao/la:Pozdrav veliki iz Livna.RUDARSKA2 je napisao/la:nas su pokrali... GARANTUJEM , da nisu pokrali nas mi bi pobijedili i komplet sezona bi imala drugu pricu GARANTUJEM , a isto ti GARANTUJEM da je ovo samo prolazna faza SLOBODE i GARANTUJEM da se dizemo iz kome iako imamo lose ljude u klubu , iako ne kupujemo utakmice !!!IgorVisent je napisao/la:@RUDARSKA2
Prvo, oni kojima se obracas su homo sapiensi, ne misevi.
A Boga mi, hrabar si, cim garantujes. Odakle izvlacis sav taj optimizam, bas se pitam... Neka, bit cemo na forumu i za 6 kola, pa cemo diskutovati opet. Mozda se do tad popravite na tabeli, za 2-3 mjesta. Sto se Bratstva tice, momci igraju odlican nogomet, za razliku od Slobode, tako da nema potrebe da kupuju utakmice. Ako mislis drugacije, slobodno pogledaj koju njihovu utakmicu, prestat ces garantovati za neke stvariGARANTUJEM. Lijep pozdrav
ajde brate javi se za 6 kola ... pa cemo diskutovati . . . " sa ovako hendikepiranom upravom i prepusteni sami sebi ( nemamo grad iza ledja kao ostali ) GARANTUJEM da cemo do kraja sezone dostici MINUS i slaviti na gradskom trgu ...
Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!
Ja se sjecam Troglava iz PL , imali ste dobrog napadaca ROBERT REGVAR , jedan od najboljih u nasoj ligi , nije bilo lako igrati sa vama , bili ste respektabilna ekipa , a eto dozivili sudbinu mnogih bh klubova , dozivit ce gotovo SVI nasi klubovi slicnu situaciju kao i mi i vi ... ali jaki ce se izvuci , a ove slabije ekipe iz manjih sredina nazalost propadat ce sve dublje , na veliku zalost ... steta je sto SPORT sve dublje tone u nasoj drzavi !!!
A HRABAR SAM , NORMALNO BRATE ... KAO I SVI TUZLACI !!!
Iznio bih samo misljenje moje malenkosti vezano za ovu "podtemu",konkretno za situaciju u Slobodi.
Sloboda je velik´ klub,jedan od najvecih bosanskohercegovackih.Jednostavno je:Sloboda je veci klub od bilo kojeg u ovoj ligi,bez obzira na trenutno stanje kako na tablici tako i u samom klubu.Zalosno je to sto se dogadja jednom tako velikom klubu.Ova sva situacija u kojoj se na Slobodi lomi politicka situacija u Tuzli je jedna vrsta deja-vu onoga sto se dogodilo mom klubu prije nekih desetak godina.I mi smo bili u Premier ligi,mali ali ponosni,pobijedili smo Sarajevo na Kosevu,Veleza kod kuce kao i Slobodu kod kuce...To su bili dani ponosa i slave,tada je moj Troglav bio prava ekipa.Medjutim,izmjenjale se vlasti nekoliko puta,dosli go lopovi na celo i srozali Troglav na najnize grane,ucinili mu stetu koju je tesko popraviti.I ako iza nekoga grad NE STOJI to smo onda mi.Vjerute mi da je nekim nasim "celnicima" krivo jer smo mi pobijedili kako Branitelj,tako i Slobodu.Zato Slobodo i Fukare,ne dopustite da se to dogodi Vasem klubu,ne dopustite da Vas se sustavno unistava,borite se i rukama i nogama za Vas klub.Vi ste gospodska ekipa,u to sam se mogao uvjeriti u subotu na utakmici bas kao sto se nadam da smo i mi bili gospodski domacin (neke postupke nase navijacke skupine ne odobravam,govorim o igrackom domacinstvu).Puno Vam srece zelim i nadam se da cete se sto prije vratiti tamo gdje pripadate:u sam vrh Premier Lige.
Respect!
Neće svi, jedna je Sloboda.RUDARSKA2 je napisao/la:Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!
Ja se sjecam Troglava iz PL , imali ste dobrog napadaca ROBERT REGVAR , jedan od najboljih u nasoj ligi , nije bilo lako igrati sa vama , bili ste respektabilna ekipa , a eto dozivili sudbinu mnogih bh klubova , dozivit ce gotovo SVI nasi klubovi slicnu situaciju kao i mi i vi ... ali jaki ce se izvuci , a ove slabije ekipe iz manjih sredina nazalost propadat ce sve dublje , na veliku zalost ... steta je sto SPORT sve dublje tone u nasoj drzavi !!!
Drago mi je što je tako i volio bi tako bude i na svim terenima.RUDARSKA2 je napisao/la:Nasi nemaju nikakve primjedbe ni na sudjenje ni na gostomprimstvo FK TROGLAV , mi smo bili dobri u prvom poluvremenu , vi u drugom , na kraju bolji je pobijedio , POSTENO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.