Tema je BiH-Portugal,nemam pojma ni može li se više naći ta tema,a ionako je imala na desetine stranica,ne pada mi na pamet ostaviti pola sata da nađem tvoj post,dabome da si mi psovao i to samo jer sam osuđivao to da se skandira nekakvom Messiu na utakmici reprezentacije BiH,ajd što te odavno nazivaju kako sam kažeš "maskota, idijot ili kreten" evo u zadnjih par minuta ispadaš lažov i senilan,napreduješbparena je napisao/la:@Dylan Dog
ja tebe tek sad shvati. JA TEBI ILI NEKOME PSOVO ????
hajd nadzi mi taj post da svi vidimo....
p.s. ako ne nadzes lazov se i javno to priznaj.....
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 18 sep 2012, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako izgubi od Citya, Mourinho dobiva otkaz u Realu 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- SoloJuve26
- Kontakt:
DevilS je napisao/la:Ako izgubi od Citya, Mourinho dobiva otkaz u Realu
Gdjesi to procito?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tuga..
Na drugom forumu sam kritikovao ovakav pristup,gdje je djelomicno Xabi kriv a djelomicno Mou..
Xabi Alonso pored sebe zahtjeva jednog brzeg,tehnicki jakog igraca sa druge strane mislim da i Khedira dosta bolje djeluje sa jednim takvim,primjer je Kroos u repki,pa i Svajni..
Mou koristi Xabijev defanzivni potencijal ali opet cini vezni red sterilnim stavljajuci Khediru da igra nesto izmedju ,menadjerskim zargonom receno, box to boxa i centralnog pleja..
Khedira je destruktivac,sa solidnom igrom..Ali njegova igra je znatno losija kada on vuce loptu naprijed i dolazi kod protivnickog sesnaesterca i pokusava odigrat nesto.. Khedira je dosta bolji kada stoji na centru terena ,to se da vidjet u partijama za repku..
E sad, Murinjova greska je njegov strah. Ima dva igraca u centru terena sa strasnim defanzivnim potencijalom..
Xabi pokriva dosta pozicija nazad,a opet bekovi Reala ne idu preduboko iako su im pozcije pokrivene,vidjelo se da Arbeloa i nije toliko los u ofanzivi za repku Spanije,ako nista pravi visak..
Taj strah se najvise pokazuje u tome sto se ne usudjuje staviti dva tehnicki jaka igraca u sredinu..I Granera je koristio samo u manjim utakmicama,a vidjet cemo ocel se usuditi Lukicu upariti sa Xabijem..
Rekoh gore da ima i Xabijeve krivice, njegova je ta sto je u blagom padu forme.. Ali u ovoj situaciji to nije problem,igranjem Xabija omogucava se samo jedna dimenzija u sredini..
Ako ga uparis sa destruktivcem,gubis naprijed..Opet ,poznavajuci Moua,nece ga cesto uparivati sa tehnicki jakim igracima..
Ima tu jos solucija da se mijenja taktika,tj da se pokusa kopirati Del Bosqeova taktika u Spaniji,ili sto se meni vise svidja Conteova 3-5-2 sa wingbekovima,gdje mislim da bi Marcelo i Di Maria briljirali..
Na drugom forumu sam kritikovao ovakav pristup,gdje je djelomicno Xabi kriv a djelomicno Mou..
Xabi Alonso pored sebe zahtjeva jednog brzeg,tehnicki jakog igraca sa druge strane mislim da i Khedira dosta bolje djeluje sa jednim takvim,primjer je Kroos u repki,pa i Svajni..
Mou koristi Xabijev defanzivni potencijal ali opet cini vezni red sterilnim stavljajuci Khediru da igra nesto izmedju ,menadjerskim zargonom receno, box to boxa i centralnog pleja..
Khedira je destruktivac,sa solidnom igrom..Ali njegova igra je znatno losija kada on vuce loptu naprijed i dolazi kod protivnickog sesnaesterca i pokusava odigrat nesto.. Khedira je dosta bolji kada stoji na centru terena ,to se da vidjet u partijama za repku..
E sad, Murinjova greska je njegov strah. Ima dva igraca u centru terena sa strasnim defanzivnim potencijalom..
Xabi pokriva dosta pozicija nazad,a opet bekovi Reala ne idu preduboko iako su im pozcije pokrivene,vidjelo se da Arbeloa i nije toliko los u ofanzivi za repku Spanije,ako nista pravi visak..
Taj strah se najvise pokazuje u tome sto se ne usudjuje staviti dva tehnicki jaka igraca u sredinu..I Granera je koristio samo u manjim utakmicama,a vidjet cemo ocel se usuditi Lukicu upariti sa Xabijem..
Rekoh gore da ima i Xabijeve krivice, njegova je ta sto je u blagom padu forme.. Ali u ovoj situaciji to nije problem,igranjem Xabija omogucava se samo jedna dimenzija u sredini..
Ako ga uparis sa destruktivcem,gubis naprijed..Opet ,poznavajuci Moua,nece ga cesto uparivati sa tehnicki jakim igracima..
Ima tu jos solucija da se mijenja taktika,tj da se pokusa kopirati Del Bosqeova taktika u Spaniji,ili sto se meni vise svidja Conteova 3-5-2 sa wingbekovima,gdje mislim da bi Marcelo i Di Maria briljirali..
Također se navodi da su čelnici Reala stavili pred Mourinha ultimatum uoči večerašnjeg dvoboja sa prvakom Engleske. Ukoliko izgubi, odmah nakon utakmice će dobiti otkaz!SoloJuve26 je napisao/la:DevilS je napisao/la:Ako izgubi od Citya, Mourinho dobiva otkaz u Realu
Gdjesi to procito?
.....In David we trust.....
http://www.****/sport/fudbal/ukoliko ... biti-otkaz" onclick="window.open(this.href);return false;SoloJuve26 je napisao/la:DevilS je napisao/la:Ako izgubi od Citya, Mourinho dobiva otkaz u Realu
Gdjesi to procito?
španjolski dnevnik "El Pais"
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- SoloJuve26
- Kontakt:
DevilS je napisao/la:Također se navodi da su čelnici Reala stavili pred Mourinha ultimatum uoči večerašnjeg dvoboja sa prvakom Engleske. Ukoliko izgubi, odmah nakon utakmice će dobiti otkaz!SoloJuve26 je napisao/la:DevilS je napisao/la:Ako izgubi od Citya, Mourinho dobiva otkaz u Realu
Gdjesi to procito?
Muorinho nejde nigdje u to sam siguran i ako bi osjetio poraz veceras. Mislim ko bi u ovom stanju preuzeo ?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo što je to glupost neviđena.
Ne volim Jozu, nikad ga nisam ni volio, odvratan je - ali taj bolesnik je uspio skinuti Barcu sa trona Primere, Barcu u njenom Primeu. Donio titulu Madridu, doveo ih dva puta do polufinala LP nakon godina suše i blamaže i sad mu stavljati mač oko vrata, prijetiti otkazom nakon jednog eventualnog poraza u grupnoj fazi, hej
to je krajnje licemjerje, ma koliko Real bio zahtjevan klub
Ma ustvari, mislim da je to obicna novinska glupost i laž.
Ne volim Jozu, nikad ga nisam ni volio, odvratan je - ali taj bolesnik je uspio skinuti Barcu sa trona Primere, Barcu u njenom Primeu. Donio titulu Madridu, doveo ih dva puta do polufinala LP nakon godina suše i blamaže i sad mu stavljati mač oko vrata, prijetiti otkazom nakon jednog eventualnog poraza u grupnoj fazi, hej
I ja mislim da je laz mada nece biti lahko Murinju nocas....ripper je napisao/la:Samo što je to glupost neviđena.
Ne volim Jozu, nikad ga nisam ni volio, odvratan je - ali taj bolesnik je uspio skinuti Barcu sa trona Primere, Barcu u njenom Primeu. Donio titulu Madridu, doveo ih dva puta do polufinala LP nakon godina suše i blamaže i sad mu stavljati mač oko vrata, prijetiti otkazom nakon jednog eventualnog poraza u grupnoj fazi, hejto je krajnje licemjerje, ma koliko Real bio zahtjevan klub
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ako se ne varam identična je situacija bila u Engleskoj gdje su ga mediji razapeli nakon niza loših igara, i to baš u 3. ili 4. sezoni vođenja. Sad bi najgore bilo da mu se prijeti kojekakvim otkazima ili nečim sličnim. Trenutno nema boljeg na tržištu pa nek vidi Perez šta će (ako je ovo uopće istina).
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
A jbt šta docekasmobparena je napisao/la:I ja mislim da je laz mada nece biti lahko Murinju nocas....ripper je napisao/la:Samo što je to glupost neviđena.
Ne volim Jozu, nikad ga nisam ni volio, odvratan je - ali taj bolesnik je uspio skinuti Barcu sa trona Primere, Barcu u njenom Primeu. Donio titulu Madridu, doveo ih dva puta do polufinala LP nakon godina suše i blamaže i sad mu stavljati mač oko vrata, prijetiti otkazom nakon jednog eventualnog poraza u grupnoj fazi, hejto je krajnje licemjerje, ma koliko Real bio zahtjevan klub
Cisto sa ljudskog neutralnog stajališta.
Prije ce Karanka dobiti odkaz od Mourinha, kriv je pomocni trener.
- Nail for Real
- Kontakt:
El Pais.
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA
!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHA
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Pereza je brzopletost kostala skupo u prvom mandatu(Makelele,Bosque) ako nije lekciju naucio i ovo nije provokacija guzicarskih novinara onda predvidjam sjajnih 4-5 godina za culendre jer jedini koji se moze bez problema suprostaviti supergeneraciji Barce je Jose, mislim da su to izmisljotine ,licno sam vise puta ponovio ko hebe trenera i igraca(od kapitena nadole) sa gospodskim manirima koji je drugi na tabeli al zato je gospodin,princ asturije, hebe mi se za gospodu i manire nije ovo takmicenje u bontonu vec fudbal , don Fabio je srusio superBarcu 06/07 i otjera ga idiot Calderon ne zelim ujerovati da manager Perez koji upravlja firmom od100000 ljudi moze pociniti istu gresku dvaput u 10godina.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Previse Murinu dizes u nebesa. Ne kazem da nije napravio pomak, ali ta prica o gospodi i drugom mjestu ti ne stoji. Da je Murina pokupio sve trofeje ili vecinu ja bih priznao, ok, ponasa se bahato, dvolicno, blamira klub svojim istupima, negativno utice na igrace ali ipak donosi rezultat, to najbitnije, neka ga. Ovako on ima u prvoj sezoni drugo mjesto i u trecoj prema svemu sudeci opet drugo. Ima dva izgubljena polufinala LP-a, u oba se izblamirao, u manjoj ili vecoj mjeri. U prvom protiv Barcelone neuspjesno postavio NAJDEFANZIVNIJIREALOD1902GODINE koji je igrao na domacem terenu sa 15 zadnjih veznih, u drugom protiv Bayerna neuspjesno cuvao rezultat na BERNABEU, da ne govorim da nas je Bayern nadigrao u obje utakmice.
Da se osvrnem i na silne utakmice protiv Barcelone. Skidam mu kapu jer ih je uspio par puta okrenuti, trofeji Primere , Copa del Rey i Supercopa imaju vrijednost upravo zato sto su osvojeni direktno preko ledja Barcelone i to ne mogu osporiti. I proslosezonski trofej Primere ima vecu vrijednost upravo zbog pobjede na Nou Campu. Opet s' druge strane, znao je primiti pet komada od te Barcelone, a znao "nas" je i postaviti da izgledamo prilicno smijesno i nemocno u El Clasicima. Prosle sezone mu je islo na ruku sto oni skoro nikome nisu uspjeli uzeti tri boda u gostima osim nama.
Ima neke rezultate, ali ne toliko spektakularne da bude imun na otkaz s' obzirom da Real trenutno ne igra dobro, i sam je priznao da je on krivac za to.
Da se osvrnem i na silne utakmice protiv Barcelone. Skidam mu kapu jer ih je uspio par puta okrenuti, trofeji Primere , Copa del Rey i Supercopa imaju vrijednost upravo zato sto su osvojeni direktno preko ledja Barcelone i to ne mogu osporiti. I proslosezonski trofej Primere ima vecu vrijednost upravo zbog pobjede na Nou Campu. Opet s' druge strane, znao je primiti pet komada od te Barcelone, a znao "nas" je i postaviti da izgledamo prilicno smijesno i nemocno u El Clasicima. Prosle sezone mu je islo na ruku sto oni skoro nikome nisu uspjeli uzeti tri boda u gostima osim nama.
Ima neke rezultate, ali ne toliko spektakularne da bude imun na otkaz s' obzirom da Real trenutno ne igra dobro, i sam je priznao da je on krivac za to.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne otpusta se trener zbog jednog perioda lose igre. Imali smo mi i prosle sezone slicne periode, pa se opet isplatilo sto je Mourinho na klupi.
Jednostavno, odlican je trener i ne sumnjam da ce se nivo igre podici tako da bi eventualno otpustanje, u ovom trenutku, na pola Mourinhovog posla bilo glupo.
Jednostavno, odlican je trener i ne sumnjam da ce se nivo igre podici tako da bi eventualno otpustanje, u ovom trenutku, na pola Mourinhovog posla bilo glupo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Istina, ne otpusta se, ali ako ciljas sredinu tabele. Ako si na -8 od mogucih -12 to je dovoljno bar da se diskutuje o otkazu. Prosle godine smo imali slicnu krizu ali na +10 pa nas je i u takvoj lezernoj situaciji moglo na kraju skupo kostati.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato smo trebali Del Bosquea i Capella svojevremeno da otpustimo je l'ek0 je napisao/la:Istina, ne otpusta se, ali ako ciljas sredinu tabele. Ako si na -8 od mogucih -12 to je dovoljno bar da se diskutuje o otkazu. Prosle godine smo imali slicnu krizu ali na +10 pa nas je i u takvoj lezernoj situaciji moglo na kraju skupo kostati.
ako imate više od 15 godina, stidite se obojica.madridist je napisao/la:pročitaj ovo što si kvoto.bparena je napisao/la:@madridistmadridist je napisao/la:očekujem da netko od moderatora napokon odreaguje i pošalje takve kao ti gdje i spada,naporan si ko podguzna muha
A sta ocekujes i za sto da ocekujes. Kad vas Sveti napise .... "yebo vas vas otac" onda ne pozivas na reagovanje. Sta je covjek ruzno napisao ??? Cuj pozivas moderatora.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Večeras veoma važna utakmica za Real, prava poslastica za sve simpatizere, a vi nađete nekakve glupe rasprave. Pišite kako ćete poderati naftu i naftne derivate. Eto, neka vam Džekson zabije 1, vi njima 3 - i svi sretni. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.