FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 17 sep 2012, 19:16

Neće.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 sep 2012, 19:36

DevilS je napisao/la: Hvala koliko ce nas biti vasa skromna procjena uzmemo li u obzir da je radni dan? :mrgreen:
Pa evo moja skromna procijena da bi trebalo biti oko milje, ne vjerujem da će biti više...Ali znam jedno da oni koji dođu su dat će sve od sebe da gromoglasno podrže momke u još jednoj dobroj utakmici...
Ova je utakmica, bar po većini, već dobijena realno i treba biti, bar smo duplo kvalitetniji od njih.... Treba dati šansu onima koji malo slabije dobijaju priliku u ligi, a ako nedo Bog zagusti ubaciti one najbolje, nešto bih volio da Plakala stavi na gol, jer je ovo utakmica za njega, nek i on osjeti da je budućnost ovog tima....

Svi smo mislima već na Trebišnjici, jer to je utakmica za prvi kolokviji :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 17 sep 2012, 19:51

"Bordo day" se održava 29.9. na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović. Uskoro više informacija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 17 sep 2012, 21:06

High je napisao/la:
"Bordo day" se održava 29.9. na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović. Uskoro više informacija.
aBd! :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 17 sep 2012, 22:08

hilmo je napisao/la:
DevilS je napisao/la: Hvala koliko ce nas biti vasa skromna procjena uzmemo li u obzir da je radni dan? :mrgreen:
Pa evo moja skromna procijena da bi trebalo biti oko milje, ne vjerujem da će biti više...Ali znam jedno da oni koji dođu su dat će sve od sebe da gromoglasno podrže momke u još jednoj dobroj utakmici...
Ova je utakmica, bar po većini, već dobijena realno i treba biti, bar smo duplo kvalitetniji od njih.... Treba dati šansu onima koji malo slabije dobijaju priliku u ligi, a ako nedo Bog zagusti ubaciti one najbolje, nešto bih volio da Plakala stavi na gol, jer je ovo utakmica za njega, nek i on osjeti da je budućnost ovog tima....

Svi smo mislima već na Trebišnjici, jer to je utakmica za prvi kolokviji :mrgreen:
Koji bolan plakalo pored zivog Abdihodzica??
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 sep 2012, 22:14

OK, neka Abdihodžića, ali kažem da bih volio "malog" vidjeti na djelu...a vjerujem da bi i radi njegovog daljeg razvoja to bilo dobro jer realno u nekoj jačoj utakmici sigurno neće dobiti priliku pored Deje i Abdihodžića, a sutrašnji protivnik ipak i nije nešto..

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 17 sep 2012, 22:22

Ma jojj tako smo mi zadnjih godina mnoge olako shvatili pa dobili po piČci sto na Kosevu sto u gostima! Ubacit solidnu ekipu nek im nabiju 3-4 u prvom, pa u drugom sve tri izmjene iskoristiti za ubacivanje 3 igraca iz pionirskog pogona neke 13godisnjake po mogucnosti nek se djeca kale :D :lol: :lol:
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 17 sep 2012, 22:31

ah sto su ljudi navikli na prenose ....stara dobra, na dobro se uvijeh lahko navikne :)

kad bi BHT1 kojim slucajem uzo utakmicu iz Trebinja da prenosi! Raja, hajdmo im pisat, ako ih zaspemo mail-ovima mozda i odluce je prenositi. ionako moraju jednom u polusezoni u Trebinje, pa zasto ne sad???

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 sep 2012, 22:44

Trebala je karta biti 3 km al haj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2012, 23:02

Elvedin Begić i direktor FK Sarajevo Dino Selimović takmičit će se za člana Izvršnog odbora N/FSBiH na izbornoj skupštini koja će se održati 23. novembra. Novi član N/FSBiH bit će poiznat nakon glasanja delegata u državnoj Skupštini. Glasat će 40 delegata iz Federacije, te 20 iz RS-a.

Hajde Dinoo :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 sep 2012, 23:27

Da se ja pitam sutra bi igrali :

Abdihodzic,Gujic,Torlak,Dupovac,Zlatkovic,Comor,Radan,Suljic,Civa,Handzic, Novakovic ili Hadzic.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2012, 23:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Da se ja pitam sutra bi igrali :

Abdihodzic,Gujic,Torlak,Dupovac,Zlatkovic,Comor,Radan,Suljic,Civa,Handzic, Novakovic ili Hadzic.
Ademovic mislis :P

Slazem se za sastav tu i tamo...s tim sto mislim da ce Tadejevic poceti kao i Krpic,a mozda ce i steliti ekipu za Trebinje ko ce ga znati :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 sep 2012, 23:35

Ne nego Novakovic, nas najbolji juniorski strijelac ako se ne varam ;)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 sep 2012, 12:49

Vijest na koju mi se povraca! E moj Ivice! NI ZAKONI NI ZABRANE NE MOGU SPRIJECIT HORDANJE!!!

Pa, što da se radi?

- Nema puno dilema. Ponovo ćemo uvesti zabranu organiziranog odlaska gostujućim navijačima na utakmice.

Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stup srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.

- Prije nego što smo ukinuli zabranu za navijače bilo je veoma mnogo lobiranja sa svih strana, i medijskih i političkih, da povučemo odluku i, takoreći, vratimo publiku na stadione. Sada se pokazuje koliko smo bili u pravu. Praktično, nismo napravili ništa, ovo sada je još gore nego što je bilo. Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

High

Post Postao/la High » 18 sep 2012, 13:32

Hordanje u Trebinje. :D

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 18 sep 2012, 13:38

ove godine stvarno dolicno igrate,jedan ste od glavnih kandidata za titulu
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 13:49

oscar je napisao/la:ove godine stvarno dolicno igrate,jedan ste od glavnih kandidata za titulu
:D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 sep 2012, 15:34

Hoćemo li ubit' brašno u ovima večeras...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 15:36

ramiral je napisao/la:Hoćemo li ubit' brašno u ovima večeras...
Jos pitas tigre moj samo reci koliko zelis golova u mrezi? :D :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 sep 2012, 15:38

Samo neka prođu i neka se niko ne povrijedi...

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: crnehorde, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, Majestic-12 [Bot], MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 28 gostiju.