Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

DevilS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 16:43

Vala bas dobro vam je admin rekao, vi mjesto da zajedno pisete dobre stvari o svom klubu i da mislite o pobjedi, a vi tako ko mala djeca. :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2012, 16:43

Balkanci inace fino prolaze protiv Reala; Pjanic i Vucinic su nam vec jednom rjesavali sudbinu, vidjecemo sta ce Dzeko biti u mogucnosti duradi :mrgreen: . Ako Mancini odluci za njega, mada mi je vjerovatnije da isproba svoju igru sa laznom devetkom, tipa Silva u spicu i pojacan vezni red :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 sep 2012, 16:45

admin
ako imate više od 15 godina, stidite se obojica.
:lol: :lol: :lol:

E admine, svaka ti čast, stvarno.

Znam da ni ja nisam uvijek bio baš najuzorniji forumaš, ali mislim da je red da nas konačno kutarišeš/te ove balavurdije.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 16:48

Vas oba trojica :lol: ovaj Liverpool - ov i Man Utd - ov simpatizer, nemojte im pridike držati, mislim da svi oni znaju kako treba da se ponaša, a mi smo navikli na ovakve razgovore, koje samo ignorišemo ako nam se ne svidi, i na taj način riješimo problem.
Nek' se svađaju, samo naprijed, i'm waiting :lol:

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 16:53

zizu1991 je napisao/la:Vas oba trojica :lol: ovaj Liverpool - ov i Man Utd - ov simpatizer, nemojte im pridike držati, mislim da svi oni znaju kako treba da se ponaša, a mi smo navikli na ovakve razgovore, koje samo ignorišemo ako nam se ne svidi, i na taj način riješimo problem.
Nek' se svađaju, samo naprijed, i'm waiting :lol:

slika
Bujrum i meni odgovara ako cemo iskreno., samo se svadjajte im waiting! :lol:
Edit: nije moj klub tako mozemo ovako do mile volje., ali ja jos malo odo na Kosevo pa na posao tako da necu moci jos dugo cekati pozurite momci. :D

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 sep 2012, 16:55

@nail

del Brqo i Capello su na kraju balade otpusteni na mnogo gluplji nacin i iz mnogo bezveznijih razloga od ovog'. Druga stvar, u to vrijeme u Primeri si mogao komotno "kiksati" i po 15 puta (kiksati = osvojiti jedan ili nula bodova) i da se na kraju legitimno boris za titulu. Titula se osvajala za 20+ bodova manje nego danas. Uporedi to sa Primerom danas i jasno ces vidjeti da je tada prag tolerancije na "kiks" bio puno veci. Danas te otpisu u borbi za titulu na -8 iako su jos 102 boda u igri. Sagledavsi situaciju logicno je da ne mozes porediti del Brqu i Capella na jednoj strani i Murina na drugoj strani jer su se "pravila igre" promjenila. I trece, cak i kada bi uzeli da je situacija identicna kao u vrijeme prve dvojice a ustanovili smo da nije da li to znaci da ce Murina ako ostane sada na kraju osvojiti Primeru ? Ti si mi postavio pitanje kao da je to logican slijed s' obzirom da se slicno desilo sa del Brqom i Capellom.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 16:58

Evo ga pocelo
@zizu kokice i lagano prati film. :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2012, 17:00

E vidis, jos prosle sezone smo vidjeli tendenciju opadanja rutinskih utakmica i za Real i za Barcu.
Smatram da odlaskom Pepa Barcu slabijom ekipom(iako je naravno vrh i dalje) i da nece imati u Primeri nimalo lagan posao. Naravno, to je moje vidjenje stvari.
Sto se tice indicija da bi Mourinho ako bi ostao osvojio Primeru...nisam ja rekao nista slicno vec da nema smisla nakon 4 kola i u 3.godini otpustati ponajboljeg trenera svijeta koji jos uvijek nije osvojio ono po sta je dosao u Real - decimu. A i brate fali nam konstantnosti malo, zato smatram da je bolje istrpjeti trenera i ekipu jedno vrijeme nego stalno mijenjati...rusi se koncepcija ekipe i sve ono sto je ista uradila u prethodnom periodu.
Zato smatram da otpustanje Mourinha u ovom trenutku nema smisla, a kako je Perez vec jednom zasrao, sumnjam da ce opet brzopleto donositi odluke. Smatram da ima puno povjerenje u trenera i da ce ispostovati ugovor.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 17:01

DevilS je napisao/la:Evo ga pocelo
@zizu kokice i lagano prati film. :lol:
ja taman kontao da napišem da su se postidjeli :oops: kad me @eko prekide u namjeri :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 sep 2012, 17:25

@nail

Ne mozes spominjati tendanciju opadanja pobjeda u rutinskim utakmicama i proslu sezonu u istoj recenici bar sto se tice Reala. Pa i ti i ja znamo da je Real prosle sezone sa osvojenih 100 bodova postavio rekord Primere, sam broj osvojenih bodova jasno govori da se nikad nije manje "kiksalo".

Moje misljenje je da je Real prosle godine dostigao najvisu mogucu tacku pod vodstvom Murine , prilicno sam siguran da bolje nece moci i ako ga ostavimo jos 5 godina, a i proslogodisnji nivo ce biti malo teze postici. S' druge strane mislim da ova ekipa ima jos neiskoristenog potencijala ali ne vidim kako to Murina moze izvuci. Ovaj Real moze ici jos ofanzivnije, a i prostora za napredak u odbrani itekako ima.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 18 sep 2012, 17:39

Da skratim razmisljat samo a kamoli sta drugo o pustanju Josea je za mene suludo jer onda opet valja 6,7 godina bez trenera iz top 5 jer niko se od njih nece zaj.ebavat s mentalno nestabilnim predsjednicima klubova koji daju otkaz nakon dva poraza tek sto si im titulu donio,o glupostima o blamazi u pf lige prvaka,koji je tebi?eko,barca je izbacila Madrid uz sudije to ce ti 7 od 10 ljudi potvrdit, prosle godine penal promasen kosta finala kakva ba blamaza, jesi siguran da su bijeli tvoj klub il samo mrzis Josea. A gore ne znam cega da se stidim,reko sam mave4liju da je dosadan ko muha vjerujem da se stim slaze 95% madridista, nikad opsovao na forumu nisam a areni sam porucio da procita ovaj post o muhi jer je i on dosadan. Al prepirat se sa adminom u njegovoj kuci nikad necu i moji komentari drugova arena i mveli od danas vise nece bit postani.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 sep 2012, 17:41

ek0 je napisao/la:@nail

Ne mozes spominjati tendanciju opadanja pobjeda u rutinskim utakmicama i proslu sezonu u istoj recenici bar sto se tice Reala. Pa i ti i ja znamo da je Real prosle sezone sa osvojenih 100 bodova postavio rekord Primere, sam broj osvojenih bodova jasno govori da se nikad nije manje "kiksalo".

Moje misljenje je da je Real prosle godine dostigao najvisu mogucu tacku pod vodstvom Murine , prilicno sam siguran da bolje nece moci i ako ga ostavimo jos 5 godina, a i proslogodisnji nivo ce biti malo teze postici. S' druge strane mislim da ova ekipa ima jos neiskoristenog potencijala ali ne vidim kako to Murina moze izvuci. Ovaj Real moze ici jos ofanzivnije, a i prostora za napredak u odbrani itekako ima.
A ko može? Vlado Jagodič, Dragan Jović?

Amaw bi bio dobro rješenje, ali on je zauzet. :lol: :lol:

Majko Božja, šta sve neću pročitati... :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2012, 17:49

ek0 je napisao/la:@nail

Jeste, ali je Barca igrala lose i svakako ne mislim da je odlazak Pepa olako shvacena stvar, barem kod njih. Ali dobro, na kraju krajeva, to je moj subjektivni osjecaj, ne pokusavam te ubijediti u isti.

A sto se tice drugog pasusa, ne smatram da je Realu ono vrhunac, mislim da moze jos bolje(pogotovo u odbrani) sto se vidjelo u LS a i jedini covjek koji moze izvuci maksimum iz ove ekipe je onaj koji je stvorio - Mourinho.

PS: Po nadimcima koje mu dajes vidim da ti nije drag, tako da sta god kazem tebe necu ubijediti niti ublaziti misljenje o Mourinhu. Svoje sam vec dao. Pozdrav.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 18 sep 2012, 18:10

██──██─███─█────██─██───█───█─███─██──██──█─██
█─█─█──█─█─█───█──█──█──██─██─█─█─█─█─█─█─█─█─█
██──██─███─█────█───█───█─█─█─███─█─█─██──█─█─█
█─█─█──█─█─█─────█─█────█───█─█─█─█─█─█─█─█─█─█
█─█─██─█─█─███────█─────█───█─█─█─██──█─█─█─██

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 18 sep 2012, 18:26

REalu bi bila najveca greska sad otpusiti Mourinha jer onda opet moras naci drugog trenera , tom istom bi trebalo vrijeme da nametne svoju igru itd.A dok se sve to desi nece biti rezultata i eto opet belaja i novog trenera kao sto je i bilo u proteklih 15 godina u realu.

Ne ide Mou nigdje.
Glory Glory Man United !!! :D

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 sep 2012, 18:40

**** taj klub koji otpusti najboljeg trenera na svijetu i jednog od najboljih u historiji , boljeg ne mogu naci

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 18:51

Mourinho bi trebao sam otići na kraju sezone ako ne uzme 2 trofeja.Očekivane su velike promjene i onda u prve 2 sezone samo 2 trofeja.Malo je,pogotovo kad se uzme kakve je uvjete imao.

-8 se može skinuti.Pobjeda u Clasicu jedan njihov kiks i tu smo ;) Za LP nisam zabrinut proći ćemo grupu pa makar zbog bolje gol razlike sada je bitno da se dignemo u primeri.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 18 sep 2012, 18:56

@LBJ MVP sezona je tek pocela.
Ovo je sve plan velikog JM, zna on sta radi.. Ronaldo tuzan sve je to plan.
Zamazati oci protivniku kako u La Ligi, Kupu tako i LP.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 18:58

Rahman je napisao/la:@LBJ MVP sezona je tek pocela.
Siđe ba Hadžo :lol:

Je.bo mu ja takav plan :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 sep 2012, 19:02

Rahman je napisao/la:@LBJ MVP sezona je tek pocela.
Sidzeee Napoleon.Jos bi mu bolji plan bio kad bi ispo iz LP i dao fore Barceloni jedno 20 bodova.Garant bi tad napao iz nicega , totalno neprimjetno i neocekivano. :mrgreen:

Mozda sada dobije otkaz pa se vrati na kraju sezone.Tad bi zajebo sve redom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.