Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Rahman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Rahman » 18 sep 2012, 19:04

Nail for Real je napisao/la:Balkanci inace fino prolaze protiv Reala; Pjanic i Vucinic su nam vec jednom rjesavali sudbinu, vidjecemo sta ce Dzeko biti u mogucnosti duradi :mrgreen: . Ako Mancini odluci za njega, mada mi je vjerovatnije da isproba svoju igru sa laznom devetkom, tipa Silva u spicu i pojacan vezni red :mrgreen: .
Naravno najbolji balkanci :mrgreen: kao sto su uto u svoje vrijeme radili Mijatovic (Valencia), Suker (Sevilla), Kodro (Sociedad, Barca) Pantic (A.Madrid) itd

Neka i Dzeko veceras pogodi 8-) a prije da nece dobiti vise od 10 min.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 18 sep 2012, 19:08

LBJ MVP je napisao/la:Mourinho bi trebao sam otići na kraju sezone ako ne uzme 2 trofeja.Očekivane su velike promjene i onda u prve 2 sezone samo 2 trofeja.Malo je,pogotovo kad se uzme kakve je uvjete imao.

Da je Mancini na njegovom mjestu, mnogi bi rekli 'pa ja, nema pojma, ima najskuplje igrace, najbolje navijace i najveci klub a samo 2 trofeja'...

U principu ja sam za strpljenje i kontinuitet, dakle dati treneru sansu makar 4 godine bez obzira na rezultate, ali imho murinho nije nista posebno kao trener i jos bruka real sa onakvim ponasanjem...uspjehe je postizao zato sto je uvijek imao sjajne igrace i bogate klubove...zato predlazem otkaz i da real ugrabi bielsu...on bi uz uslove kakve pruza real, uz naravno strpljenje mogao i prestici barcu i njenu dominaciju..
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

ek0
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la ek0 » 18 sep 2012, 19:15

madridist je napisao/la:o glupostima o blamazi u pf lige prvaka,koji je tebi?eko,barca je izbacila Madrid uz sudije to ce ti 7 od 10 ljudi potvrdit, prosle godine penal promasen kosta finala kakva ba blamaza, jesi siguran da su bijeli tvoj klub il samo mrzis Josea.
Nije blamaza igrati sa tri zadnja vezna na domacem terenu ? Nije blamaza poslati Pepe-a na teren da izvrsi samoubilacki napad ? Nije blamaza da ti ne padne na pamet da pokusas dati gol na domacem terenu a u ekipi imas znas i sam kakve igrace ? Nije prijatelju blamaza, ali ako si trener Stoke City-a. I na kraju svega otici na konferenciju i izigravati idiota sa Por Que ? Por Que ? , usmjeriti sve na detalj oko Pepe-a da bi se zaboravila ona sramotna postavka.

Barcelona jeste imala pomoc sudija jer je Pepe teoretski nepravedno iskljucen nakon sto se pregleda usporeni snimak, ali je on u praksi isao da mu otkine nogu. U revansu su nas sudije opljackale jer su svirale onaj smijesan pad Ronalda na cini mi se Mascherana kao faul a nakon toga smo postigli gol, i faul Di Mariji nad Puyolom kojeg nije bilo nakon cega bi Di Marija izasao 1 na 1, ali nakon one sramotne utakmice u Madridu nismo ni zasluzili bolje.

Istina, ne simpatisem Mourinha, ali prvenstveno zahvaljujuci njegovim potezima koje je "povlacio" dok je u Realu. Ko se sjeca zna da sam mu kada je dosao sliku drzao na avataru. Covjek je dvolican, nerealan, arogantan i prica samo ono sto njemu odgovara bez obzira da li je u pravu ili ne. Sada kad' je vidio da je malo zaglibio sa rezultatima odmah idu odmjerenije izjave.

I na kraju mogu i ja tebi preformulisati to pitanje. Jesi li ti siguran da navijas za Real Madrid ili samo za Mourinha ?Posto se sjecam tvog posta u kojem pises kako su ti nebitni i Raul i Iker i bilo koji drugi igrac, jedini ko ti je bitan je Mourinho.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 19:17

uz naravno strpljenje
Strpljenje nije nešto što se može dovesti u vezu s upravom i predsjednicima Reala.Da je Pelle dobio još jednu sezonu vjerovatno bi sad imali i Decimu.Mourinho ima nešto što će ga i pored određenih neuspjeha ostaviti na klupi Reala a rijetki su takvi treneri.

Bilo bi fino imati npr. Wengera na klupi ali problem je što bi zbog njega trebalo promijeniti rad čitavog kluba jer sumnjam da bi on davao 90 milja na jednog igrača ili 40 zadnji dan prelaznog roka.

Najveći problem Mourinha u Realu je što nema igrače za igru koju on voli koristiti.Mora praviti od umjetnika atletičare i očigledno dosta njih ima s tim problema.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 sep 2012, 19:27

Bez Josea na klupi mozemo pop.usiti lulu mira s protivnicima i igrati hrabro(wtf) i naravno zaboravit trofeje dok je ova generacija catalanaca na okupu(4-5 god.) e to je fakat i odlazak Mourinha je wet dream svih mrzioca Madrida.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 sep 2012, 19:30

Murinjo je muljator i to nije tajna.Svaki korak isplanira i izgovor nadje.

Sto se tice atleticara i umjetnika.On je upravo skupio atleticarsku ekipu u Realu.Sve su to trkaci a vecina zna igrati i lopte.Nikada jaci tim nece voditi u to sam uvjeren.Njegov je problem formacija koju igra i nacin na koji igra.Ovaj tim Reala moze nadigrati svaki tim na Svijetu licem u lice,a ne nekom seljackom igrom i šugavim potezima pokusavati doci do pobjede.Koga je pozelio , doveo je u Real.Bolje igrace dovesti nije mogao.Slazem se za Pellea-a , taj covjek je veliki mister ali nije toliko velika licnost kao Mou i nije dosao sa tako velikom reputacijom kao ovaj.Jedini razlog zasto je napusti klupu Reala je upravo taj.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 sep 2012, 19:31

Ako smijem reći/napisati, u potpunosti se slažem sa @ek0.
Realno, bravo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 19:33

mandraX je napisao/la:Ako smijem reći/napisati, u potpunosti se slažem sa @ek0.
Realno, bravo.
Nesmiješ :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 19:35

madridist je napisao/la:Bez Josea na klupi mozemo pop.usiti lulu mira s protivnicima i igrati hrabro(wtf) i naravno zaboravit trofeje dok je ova generacija catalanaca na okupu(4-5 god.) e to je fakat i odlazak Mourinha je wet dream svih mrzioca Madrida.
Veliki Jozo koji nam je donio 2 trofeja.Pa to je i Schuster uradio :mrgreen:
Johny je napisao/la:Murinjo je muljator i to nije tajna.Svaki korak isplanira i izgovor nadje.

Sto se tice atleticara i umjetnika.On je upravo skupio atleticarsku ekipu u Realu.Sve su to trkaci a vecina zna igrati i lopte.Nikada jaci tim nece voditi u to sam uvjeren.Njegov je problem formacija koju igra i nacin na koji igra.Ovaj tim Reala moze nadigrati svaki tim na Svijetu licem u lice,a ne nekom seljackom igrom i šugavim potezima pokusavati doci do pobjede.Koga je pozelio , doveo je u Real.Bolje igrace dovesti nije mogao.Slazem se za Pellea-a , taj covjek je veliki mister ali nije toliko velika licnost kao Mou i nije dosao sa tako velikom reputacijom kao ovaj.Jedini razlog zasto je napusti klupu Reala je upravo taj.
Ozil,Benzema,Di Maria i ostali nisu ni blizu atletičara.Slažem se da nikad neće voditi jaču ekipu jednostavno ova ekipa je stvorena da uništava protivnike a ona to ne radi.

Nas Bayern izdominira na ESB jer nemamo nikakve igre sve se svodi na igru na silu i individualni kvalitet kojeg imamo i previše.Ili kad smo igrali protiv Barce s 3 defanzivna vezna na našem stadionu što je već @eko pisao.Užas.

Ne bi mi bilo krivo da Mourinho ode ali na kraju sezone jer ne vjerujem da je prava opcija sada to uraditi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 sep 2012, 19:36

zizu1991 je napisao/la:
Realno, bravo.
Valjda ne smije :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2012, 19:37

@Zole
A da postavimo na primjer tebe. Ne trazis veliku lovu a strucnjak si prejak.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 sep 2012, 19:37

zizu1991 je napisao/la:
Realno, bravo.
Sjedi, 1. :mrgreen:

Kad će se znat' sastavi za večerašnju tekmu?

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 sep 2012, 19:38

Ma ja na kraju dati otkaz Jozi i dovest Pepa i tako zadat tezak udarac kataloncima :lol: :lol: 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 19:39

Nail for Real je napisao/la:@Zole
A da postavimo na primjer tebe. Ne trazis veliku lovu a strucnjak si prejak.
Tražim veliku lovu zbog toga su i pukli pregovori ovog juna.Kažu prije bio Pero otišao iz kluba da se Brko može vratiti nego toliku lovu mi dati.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 sep 2012, 19:39

Mou je dosta znacajan za Real i ne bi volio da dobije otkaz,a i nece jer je ovo samo patka..
Kad ste se vec dotakli te teme,moram komentarisat ove nebuloze da Real ne bi mogao igrati protiv Barce bez Moua..
Sami primjer je Inzinjer,koji je u obe utakmice protiv Barce u svom mandatu bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik..O golu ibrahimovica iz ofsajda necu govoriti :D
Najvecu vrlinu kod Murinja bih izdvojio njegov pristup igracima,i mogucnost motivisanja svakog.. A u zadnje vrijeme mi se cini da ovom Realu bas to fali..
Ne znam,vrijeme ce pokazati da li je Mourinho samo dobra qurva za jednu noc..

ovaj zizu je nevidjeni spamer,jos nisam vidio kvalitetan i smislen post od njega..Vidim sad gdje nakupi ove postove..

Sastav Reala za bilo koju utakmicu bude izbacen na Marci i Asu cca 45 min prije utakmice

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 19:42

Sami primjer je Inzinjer,koji je u obe utakmice protiv Barce u svom mandatu bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik..
I nije se prilagođavao njima kao što to Jozo uvijek radi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 sep 2012, 19:43

Ruku na srce Jozo ništa veliko nije uradio, što ne bi mogo i mali Lebron i dr. :mrgreen: :mrgreen:
A i ćorav vidi da u igri Real nikad nema rezervnog plana, kad se Ronaldo zaustavi.

Ja ligu i te Kupove nikad nisam smatro nečim bitnim, uvijek sam kao prioritet stavljao Ligu Prvaka , deset godina čekam, više neću :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 sep 2012, 19:43

LBJ MVP je napisao/la:
Sami primjer je Inzinjer,koji je u obe utakmice protiv Barce u svom mandatu bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik..
I nije imao slobodu vodjenja kluba..
Birani su mu igraci i pomocnici od strane Valdana i Pereza..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 sep 2012, 19:47

L_blancos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
I nije imao slobodu vodjenja kluba..
Birani su mu igraci i pomocnici od strane Valdana i Pereza..
Za razliku od Mourinha.Čini mi se da Pero vidi Jozu kao čovjeka koji će popraviti sve što je on zasro u prvom mandatu pa i sada.
legenda reala je napisao/la:Ruku na srce Jozo ništa veliko nije uradio, što ne bi mogo i mali Lebron i dr. :mrgreen: :mrgreen:
A i ćorav vidi da u igri Real nikad nema rezervnog plana, kad se Ronaldo zaustavi.

Ja ligu i te Kupove nikad nisam smatro nečim bitnim, uvijek sam kao prioritet stavljao Ligu Prvaka , deset godina čekam, više neću :P :P
Ovo mišljenje cijenim :D

Primera je najbitnija kad smo već kod toga 8-)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 18 sep 2012, 19:52

Johny je napisao/la: Ovaj tim Reala moze nadigrati svaki tim na Svijetu licem u lice,a ne nekom seljackom igrom i šugavim potezima pokusavati doci do pobjede.
L_blancos je napisao/la: Sami primjer je Inzinjer,koji je u obe utakmice protiv Barce u svom mandatu bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik..O golu ibrahimovica iz ofsajda necu govoriti :D
Odlicno su momci napisali. Upravo sam mislio @madridisti odgovoriti ovo sto je napisao @blancos da se prisjeti El Clasica za vrijeme Pellegrinija. Mozda ih nismo mogli dobiti, ali nije bilo neke razlike na terenu ni po kojem osnovu, nije bilo 29%-71%i slicno. Neki ovdje pisu kao da Real nije ni postojao prije Mourinha.
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 sep 2012, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.