Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Primera Division (Liga BBVA)
et slozna braca dokazase da sam u pravu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Bitno je pobijediti a umjetnicki dojam ostavljam ljubiteljima umjetnickog klizanja i bastardu platiniu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
u prvoj da, u drugoj tekmi ne.L_blancos je napisao/la:Sami primjer je Inzinjer,koji je u obe utakmice protiv Barce u svom mandatu bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik..
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad ce vise ovi sastavi
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Once RM: Casillas; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Essien; Di María, Cristiano, Higuaín.
Ne sviđa mi se.Osim Varanea naravno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
De @Pipita, gledaj mi gramatljiku*p!p!t@* je napisao/la: Valjda ne smije
@ mandraxmandraX je napisao/la: Sjedi, 1.![]()
Kad će se znat' sastavi za večerašnju tekmu?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa dobro, nije ni Mou u prva dva pokusaja pobjedio Barcu.. Cak sto vise,bio je izblamiran..
Pelle je primoran da igra sa igrackim kadrom kakvim ga nametne visa sila..Ta ekipa nije imala uopste lijevog beka,Xabi nije imao adekvatnog partnera,prema naprijed je tu bio Panjzema-u medjuvremenu je i promjenio prezime u Benzema..
Da je Pelleu pruzeno vise vremena i slobode ne sumnjam da bi skinuo Barcu sa trona.. Nazalost,on nije preveliki autoritet da bi mu jedan covjek poput Pereza ukazao povjerenje..Po samom dolasku Moua je Barca naknadno izvikana,pa i onaj prvi poraz od pet nula.. Sve je to ucinilo Barcu jos strasnijom,nekako mislim da se sve to ucinilo da bi prva pobjeda Reala nad Barcom dobila vise na znacaju ali eto..
Da naglasim samo da nisam protiv Moua,daleko od toga..
Btw Pipita od prve

Kazem ja da je zizu spamer,nije ni procitao da sam ga prozvao..Cita on samo postove za kokice i kupi postove
Laselamet
Pelle je primoran da igra sa igrackim kadrom kakvim ga nametne visa sila..Ta ekipa nije imala uopste lijevog beka,Xabi nije imao adekvatnog partnera,prema naprijed je tu bio Panjzema-u medjuvremenu je i promjenio prezime u Benzema..
Da je Pelleu pruzeno vise vremena i slobode ne sumnjam da bi skinuo Barcu sa trona.. Nazalost,on nije preveliki autoritet da bi mu jedan covjek poput Pereza ukazao povjerenje..Po samom dolasku Moua je Barca naknadno izvikana,pa i onaj prvi poraz od pet nula.. Sve je to ucinilo Barcu jos strasnijom,nekako mislim da se sve to ucinilo da bi prva pobjeda Reala nad Barcom dobila vise na znacaju ali eto..
Da naglasim samo da nisam protiv Moua,daleko od toga..
Btw Pipita od prve
Kazem ja da je zizu spamer,nije ni procitao da sam ga prozvao..Cita on samo postove za kokice i kupi postove
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 18 sep 2012, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jos kad bi bio istinitLBJ MVP je napisao/la:Once RM: Casillas; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Essien; Di María, Cristiano, Higuaín.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rectificamos, ha habido un error en el once del Madrid. Es el siguiente: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Khedira, Xabi, Modric; Di María, Cristiano e Higuaín.Nail for Real je napisao/la:Jos kad bi bio istinitLBJ MVP je napisao/la:Once RM: Casillas; Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Essien; Di María, Cristiano, Higuaín.
Ne sviđa mi se.Osim Varanea naravno...
Ebem li im Error
Nema Varaneaaaaaaaaaaaaa
Neće onaj panj valjdaBtw Pipita od prve
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Srce mi je stalo kad sam vidio 3 zadnja vezna
.
Stream http://ustre.am/eAxl" onclick="window.open(this.href);return false;
Password za stream: dzeko
Password za stream: dzeko
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta što Esien nije došao u Real, prije nekih 4-5 godina, al haj
Večeras City neće znati šta ih je snašlo, kad vam ja kažem
S ovim prvim sastavom Lebronovim, Jozo je podsjetio na kolegu Mancinia, al izgleda da nije istina
Večeras City neće znati šta ih je snašlo, kad vam ja kažem
S ovim prvim sastavom Lebronovim, Jozo je podsjetio na kolegu Mancinia, al izgleda da nije istina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
A neki imaju ovo

Cek sad, imal na ftv i areni3 prenos ?
Na službenoj kluba je onaj prviNail for Real je napisao/la:Srce mi je stalo kad sam vidio 3 zadnja vezna.
bhtL_blancos je napisao/la:Cek sad, imal na ftv i areni3 prenos ?
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- legenda reala
- Kontakt:
Na BHT1 I RTRS ima 1000%, na Areni nemaL_blancos je napisao/la:Cek sad, imal na ftv i areni3 prenos ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta je ovo nema Ramosa?
Poceo MOu da razbija spanski klan
Poceo MOu da razbija spanski klan
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na FTV prenose susretL_blancos je napisao/la:Cek sad, imal na ftv i areni3 prenos ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel se ovi sa Realove stranice zajebaju sa tri zadnja vezna ?
Il' je Murina cit'o onaj moj post gore gdje se zalim na tri zadnja pa trolla *ebem li mu zenu
Il' je Murina cit'o onaj moj post gore gdje se zalim na tri zadnja pa trolla *ebem li mu zenu
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.