Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne mogu da vjerujem, ovaj Mancini misli da je del Bosque i da vodi Španiju pa igra bez klasičnog napadača...
Mancini cuva ba Dzeku za utakmicu protiv Arsenala. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
http://ustre.am/eAxl" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Ne znam sta vam je cudno... Ja sam i ocekivao da ce poceti sa jednim spicem i da ce to vjerovatno biti ili Aguero ili Tevez jer su trkacki i individualno jaci igraci od Dzeke. I bolje da ne igra, ja garantujem da ne bi lopte 5 puta primio za poluvrijeme.
Veca je cast sjediti na klupi ili tribiama na ovo j utakmici. Samo pogledajte ko sve sjedi Kun, Džeko, , Balo, Modric, Ozil, Benzema, Kaka..
- Cautinho
- Kontakt:
evo postava i kako treba izgledati hart na golu,stoperi kompany i nastasic,bekovi clichy i maicon..def. vezni su garcia i barry,veza yaya sredina,nasri i silva sa strane i u napadu tevez. Na klupi pant,lesc,zaba,kola,rodw,agur,dzeko Sent from my Nokia C2-00
Keep walking.
Marko, kasnis na KosovoCautinho je napisao/la:evo postava i kako treba izgledati hart na golu,stoperi kompany i nastasic,bekovi clichy i maicon..def. vezni su garcia i barry,veza yaya sredina,nasri i silva sa strane i u napadu tevez. Na klupi pant,lesc,zaba,kola,rodw,agur,dzeko Sent from my Nokia C2-00
Sad mi zao sto Dzeko nema romske krvi u sebi ko Ibrahimovic pa da kaze covjeku u januaru ili ti ides il ja 
- legenda reala
- Kontakt:
Balo nije nikako u sastavu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koja je budala ovaj Mancini
igramu Nastasic u jednoj ovakoj vaznoj utakmici a Lescott na klupi
Koliko ovaj Nastasic ima godina? Ima li vise od 22. godine? Sta misli da uradi sam Tevez protiv Pepea i Ramosa? Ali drago mi je sto ce popusit ovu tekmu
Da Bog da Mancini dobio otkaz sutra
Koliko ovaj Nastasic ima godina? Ima li vise od 22. godine? Sta misli da uradi sam Tevez protiv Pepea i Ramosa? Ali drago mi je sto ce popusit ovu tekmu
Da Bog da Mancini dobio otkaz sutra
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napisah ja da ce Tevez sam krenuti .. Nastesic .. Treba Manciniju jednu stvar priznati-ima jaja na stvarno cudan nacin iznenaditi postavom.. Vise nego Ferguson i Mou zajedno ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je Nastasic pekmez te yebo?

- ibrakadabra
- Kontakt:
Iznenadit ce se on jednom peticom.samson je napisao/la:Napisah ja da ce Tevez sam krenuti .. Nastesic .. Treba Manciniju jednu stvar priznati-ima jaja na stvarno cudan nacin iznenaditi postavom.. Vise nego Ferguson i Mou zajedno ..
Poslije katastrofalnog starta u premieri mora neko da strada.
Nece City izdrzati do 10-te minute.
Svi znamo da Mancini samo startuje Dzeko protiv slabijih ekipa...nista nije cudno sto je Dzeko na klupi protiv Real Madrida
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
City uzima! Al najgore sto ce nas ludjak izvuci zabara..
( ovo je patriotski)
Zadnja izmjena: Tihi, dana/u 18 sep 2012, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Nikad Dzeko nece biti standardan kod Mancinija. Da udje u drugom poluvremenu i da zabije 5 golova ni tada nece biti u prvoj postavi.
DIJAMANTUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam....
DIJAMANTUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pliva City u odbrani bez Dzeke
Al je Mancini trnokop u pm, samo nastavlja svoja neopravdana izbacivanja, nakon Clichy, Milner i Dzeke veceras stradao Lescott .
Al je Mancini trnokop u pm, samo nastavlja svoja neopravdana izbacivanja, nakon Clichy, Milner i Dzeke veceras stradao Lescott .
Ne moze City meda dosad..Ubi ih Real..Dzeku ocekujem tek oko 75 min i to ako Real bude vodio..U svakom drugom scenariju ga ne ocekujem nikako..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: badboy, Goalgetter, signalidunapark, Wilshere10 i 31 gost.