ma necemo ba, pobijedit cemoLuka je napisao/la:Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...

Moderator/ica: GracanicaAA
ma necemo ba, pobijedit cemoLuka je napisao/la:Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...
lagano, kakvo sarajvo, koja su liga oniAlmirexSTB je napisao/la:ma necemo ba, pobijedit cemoLuka je napisao/la:Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
zasto bi istupili iz ligeirh je napisao/la:Molim vas istupite iz lige.
hahhaha e sad malo realnosti,ja cu bit iskren mi jesmo losi,i grcevito cemo se borit za opstanak al opstat cemo u inat svima..eh sad malo veca realnost PA JBT KAKO VAS NIJE SRAM I STID PISAT ZA NAS DA SMO TOLIKO SLABI A DOBILI STE NAS 1 0 AJD DA JE TO BILO 5,6 RAZLIKE JA BI VAM SKINO KAPU I POKLONIO SE I CESTITO BI VAM..AL VI EKIPU KOJU TOLIKO PNIZAVATE I OVAJ SELJO STO MOLI DA ISTUPIMO IZ LIGE DOBIJETE NA GUZOVE 1 0 I VI SE KAO NEKI KLUB KOJI JE NAJOZBILJNI KANDIDAT ZA PRVAKA DRZAVE,MA ZALOSNO..EHH SAD MI JE JASNO KAKVO JE STANJE U NASOJ LIGI..ZALOSNO..I JOS VI PISETE KAKO SMO MI JADNI A VI SE PRESTAVLJATE KAO KLUB KOJI CE BIT NOVI PRVAK..SAGLEDAJTE SITUACIJU,HALO KITARIII MI JESMO REALNO SLABI,,A VIIII STA STE VIII..AKO STE DONIJELI ZAKLJUCAK NA OSNOVU VECERASNJE UTAKMICE TO SVE STO PISETE JA BI SE NA VASEM MJESTU ZABRINO SLIJEDI I VAMA REALNO NEGDJE SREDISTE TABELE..Sarajlijc@ je napisao/la:Ko nama prvu ligu igra sramotaPa mi smo lošije odigrali samo u Paoli mada i to je bila predstava za Levski. Ne zasluzujete prvu ligu.
Pa normalno rezultat je mjerilo igre,,najveca moc jedne ekipe kad postize puno pogodaka ii normalno da golove neprima..cuj vile nas pronosale,nisu nas vile pronosale nego vi niste znali iskoristit situaciju il su nasi odbrambeni igraci dobro reagovali..treceg nema...malo ozbiljnosti ,prospate se..ja nisam nigdje u nekom clanku procito da je sarajevo odigralo maestralno i da su ponizili gradinu..i da je sarajevo dokazalo da igra najbolji fudbal u drzavi..bgm sve citam suprotno da je utakmica od strane sarajeva i gradine odigrana katasrofalno,bezidejno,smuseno i dosadno..prava uspavanka ..vi se malo tjesite ovdje na forumu ofk gradine pisajuci takve postove,bolje malo zapitajte se sta nestima kod vas,kako ovako 2losa" gradina kao sto vi pisete namucila sarajevo da pobijedi nekako 1 :0 i tako fk sarajevo lose odigra,i bolje malo da ideete gledat svoj klub na kosevu a ne da glumite neke navijace i neternet huligane,srmaite se imate prazan stadion na svakoj utkamici a ovdje se pravite po netu..Sarajlijc@ je napisao/la:Znaci ako vas nismo nabusili nismo puno bolji od vasPa vile su vas pronosale u par situacija
e cuj ovog.......on zna ambicije Gradine........cccccc.......ma vala je ekipa odron,nisu ni krenuli iz Srebrenika,a vec skinuli gace,heheheh.........samozeljo1987 je napisao/la:Pustite ba ove pitare![]()
Gradini ova utakmica uopće nije toliko, nije nikako važna, odigrali su je zato sto moraju, fokusirali su se na ligu i opstanak a ovaj sto pise da istupe iz lige, kad vala jedna Gabela moze imat premijerligaša moze i Srebrenik koji je velegrad za gabelu i ostali klubovi koji dolaze.
e cuj ovog.......on zna ambicije Gradine........cccccc.......ma vala je ekipa odron,nisu ni krenuli iz Srebrenika,a vec skinuli gace,heheheh.........qraf187 je napisao/la:samozeljo1987 je napisao/la:Pustite ba ove pitare![]()
Gradini ova utakmica uopće nije toliko, nije nikako važna, odigrali su je zato sto moraju, fokusirali su se na ligu i opstanak a ovaj sto pise da istupe iz lige, kad vala jedna Gabela moze imat premijerligaša moze i Srebrenik koji je velegrad za gabelu i ostali klubovi koji dolaze.
Moj prijedlog vama ide kao da smo braća.YNWA je napisao/la:zasto bi istupili iz ligeirh je napisao/la:Molim vas istupite iz lige.![]()
Gradini utakmica uopste nije bila bitna, jer znali su da nemaju sanse u Sarajevu, i samo je bilo vazno da ne dozive visok poraz i da ne bude povreda....
Jbt stid me je da jedan klub nosi ime glavnog grada Bosne i Hercegovine..Molim vas promijenite naziv kluba sramotite nesto sveto u ovoj drzavi..irh je napisao/la:Moj prijedlog vama ide kao da smo braća.YNWA je napisao/la:zasto bi istupili iz ligeirh je napisao/la:Molim vas istupite iz lige.![]()
Gradini utakmica uopste nije bila bitna, jer znali su da nemaju sanse u Sarajevu, i samo je bilo vazno da ne dozive visok poraz i da ne bude povreda....
Pozovite tog načelnika kojeg imate i zamolite ga da ni slučajno ne radi bilo kakvu tribinu. Neka za taj novac uradi neku fabriku čačkalica ili svemirskih brodova, svejedno. Neka zaposli 50 ljudi iz Srebrenika. A onda lijepo s platom na tekmu Prve ili Druge lige. Ovo je previše za vas.
Molim vas budite razumni i istupite već sada. Ova liga nije kao Seria A, ali pomalo napreduje. Nemojte nas vraćati u 1996. ili 1997.
EDIT: Ovom gore samo da kažem kako nema veze moja priča sa gradom, niti uopšte mislim loše o Srebreniku. Klub sine, klub je cirkus.
Cirkus nam je ova "PL"..CiRkus je ispast od Zete,cirkus je svake godine da nam klubovi ispadaju u prvim pretkolima..cirkus je ,da je ova naša liga ,jedna od najlošiji po fifinoj jestvici..irh je napisao/la:Moj prijedlog vama ide kao da smo braća.YNWA je napisao/la:zasto bi istupili iz ligeirh je napisao/la:Molim vas istupite iz lige.![]()
Pozovite tog načelnika kojeg imate i zamolite ga da ni slučajno ne radi bilo kakvu tribinu. Neka za taj novac uradi neku fabriku čačkalica ili svemirskih brodova, svejedno. Neka zaposli 50 ljudi iz Srebrenika. A onda lijepo s platom na tekmu Prve ili Druge lige. Ovo je previše za vas.
Molim vas budite razumni i istupite već sada. Ova liga nije kao Seria A, ali pomalo napreduje. Nemojte nas vraćati u 1996. ili 1997.
EDIT: Ovom gore samo da kažem kako nema veze moja priča sa gradom, niti uopšte mislim loše o Srebreniku. Klub sine, klub je cirkus.
Trenutno korisnika/ca: successminator i 4 gosta.