OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

AlmirexSTB
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la AlmirexSTB » 18 sep 2012, 18:09

Luka je napisao/la:Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...
ma necemo ba, pobijedit cemo :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 sep 2012, 18:38

AlmirexSTB je napisao/la:
Luka je napisao/la:Joj imam osjecaj da cemo izgubit u p. m. hehehe :p...plavi..plavi..plavi..plavi..Jurissssssssssss!!!
Sta je sa Nikolom Mikeliniom,hocel on zaigrat..ja sam cuo da je poceo trenirat ev ima mjesec dana...
ma necemo ba, pobijedit cemo :D
lagano, kakvo sarajvo, koja su liga oni :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 sep 2012, 19:35

Ako ne primimo gol u prvih 20-30 min, pobjedili smo ! :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 18 sep 2012, 20:36

Važno je učestvovati :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 18 sep 2012, 21:31

Meni ovo smrdi na naštimanu utakmicu..naši otišli ,zamolili da nas pobijede 1-0.. :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 sep 2012, 21:54

Kratak rezime! Mi losi vi ocajnI! Utakmica katastrofa!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 18 sep 2012, 22:52

Molim vas istupite iz lige.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 sep 2012, 23:12

Ko nama prvu ligu igra sramota :o Pa mi smo lošije odigrali samo u Paoli mada i to je bila predstava za Levski. Ne zasluzujete prvu ligu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 sep 2012, 23:26

irh je napisao/la:Molim vas istupite iz lige.
zasto bi istupili iz lige :?:

Gradini utakmica uopste nije bila bitna, jer znali su da nemaju sanse u Sarajevu, i samo je bilo vazno da ne dozive visok poraz i da ne bude povreda....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 18 sep 2012, 23:28

Sarajlijc@ je napisao/la:Ko nama prvu ligu igra sramota :o Pa mi smo lošije odigrali samo u Paoli mada i to je bila predstava za Levski. Ne zasluzujete prvu ligu.
hahhaha e sad malo realnosti,ja cu bit iskren mi jesmo losi,i grcevito cemo se borit za opstanak al opstat cemo u inat svima..eh sad malo veca realnost PA JBT KAKO VAS NIJE SRAM I STID PISAT ZA NAS DA SMO TOLIKO SLABI A DOBILI STE NAS 1 0 AJD DA JE TO BILO 5,6 RAZLIKE JA BI VAM SKINO KAPU I POKLONIO SE I CESTITO BI VAM..AL VI EKIPU KOJU TOLIKO PNIZAVATE I OVAJ SELJO STO MOLI DA ISTUPIMO IZ LIGE DOBIJETE NA GUZOVE 1 0 I VI SE KAO NEKI KLUB KOJI JE NAJOZBILJNI KANDIDAT ZA PRVAKA DRZAVE,MA ZALOSNO..EHH SAD MI JE JASNO KAKVO JE STANJE U NASOJ LIGI..ZALOSNO..I JOS VI PISETE KAKO SMO MI JADNI A VI SE PRESTAVLJATE KAO KLUB KOJI CE BIT NOVI PRVAK..SAGLEDAJTE SITUACIJU,HALO KITARIII MI JESMO REALNO SLABI,,A VIIII STA STE VIII..AKO STE DONIJELI ZAKLJUCAK NA OSNOVU VECERASNJE UTAKMICE TO SVE STO PISETE JA BI SE NA VASEM MJESTU ZABRINO SLIJEDI I VAMA REALNO NEGDJE SREDISTE TABELE..
MOdric..MOdric..MOdric..

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 18 sep 2012, 23:31

Pustite ba ove pitare :lol:
Gradini ova utakmica uopće nije toliko, nije nikako važna, odigrali su je zato sto moraju, fokusirali su se na ligu i opstanak a ovaj sto pise da istupe iz lige, kad vala jedna Gabela moze imat premijerligaša moze i Srebrenik koji je velegrad za gabelu i ostali klubovi koji dolaze.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 sep 2012, 23:32

Znaci ako vas nismo nabusili nismo puno bolji od vas :mrgreen: Pa vile su vas pronosale u par situacija :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 18 sep 2012, 23:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Znaci ako vas nismo nabusili nismo puno bolji od vas :mrgreen: Pa vile su vas pronosale u par situacija :roll:
Pa normalno rezultat je mjerilo igre,,najveca moc jedne ekipe kad postize puno pogodaka ii normalno da golove neprima..cuj vile nas pronosale,nisu nas vile pronosale nego vi niste znali iskoristit situaciju il su nasi odbrambeni igraci dobro reagovali..treceg nema...malo ozbiljnosti ,prospate se..ja nisam nigdje u nekom clanku procito da je sarajevo odigralo maestralno i da su ponizili gradinu..i da je sarajevo dokazalo da igra najbolji fudbal u drzavi..bgm sve citam suprotno da je utakmica od strane sarajeva i gradine odigrana katasrofalno,bezidejno,smuseno i dosadno..prava uspavanka ..vi se malo tjesite ovdje na forumu ofk gradine pisajuci takve postove,bolje malo zapitajte se sta nestima kod vas,kako ovako 2losa" gradina kao sto vi pisete namucila sarajevo da pobijedi nekako 1 :0 i tako fk sarajevo lose odigra,i bolje malo da ideete gledat svoj klub na kosevu a ne da glumite neke navijace i neternet huligane,srmaite se imate prazan stadion na svakoj utkamici a ovdje se pravite po netu..
MOdric..MOdric..MOdric..

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 18 sep 2012, 23:41

samozeljo1987 je napisao/la:Pustite ba ove pitare :lol:
Gradini ova utakmica uopće nije toliko, nije nikako važna, odigrali su je zato sto moraju, fokusirali su se na ligu i opstanak a ovaj sto pise da istupe iz lige, kad vala jedna Gabela moze imat premijerligaša moze i Srebrenik koji je velegrad za gabelu i ostali klubovi koji dolaze.
e cuj ovog.......on zna ambicije Gradine........cccccc.......ma vala je ekipa odron,nisu ni krenuli iz Srebrenika,a vec skinuli gace,heheheh.........

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 18 sep 2012, 23:49

qraf187 je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Pustite ba ove pitare :lol:
e cuj ovog.......on zna ambicije Gradine........cccccc.......ma vala je ekipa odron,nisu ni krenuli iz Srebrenika,a vec skinuli gace,heheheh.........

Ma kitari samo laju,tjese se na nasem forumu..
MOdric..MOdric..MOdric..

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 sep 2012, 00:01

YNWA je napisao/la:

Gradini utakmica uopste nije bila bitna, jer znali su da nemaju sanse u Sarajevu, i samo je bilo vazno da ne dozive visok poraz i da ne bude povreda....
Moj prijedlog vama ide kao da smo braća.

Pozovite tog načelnika kojeg imate i zamolite ga da ni slučajno ne radi bilo kakvu tribinu. Neka za taj novac uradi neku fabriku čačkalica ili svemirskih brodova, svejedno. Neka zaposli 50 ljudi iz Srebrenika. A onda lijepo s platom na tekmu Prve ili Druge lige. Ovo je previše za vas.

Molim vas budite razumni i istupite već sada. Ova liga nije kao Seria A, ali pomalo napreduje. Nemojte nas vraćati u 1996. ili 1997.

EDIT: Ovom gore samo da kažem kako nema veze moja priča sa gradom, niti uopšte mislim loše o Srebreniku. Klub sine, klub je cirkus.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 19 sep 2012, 00:16

irh je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Pozovite tog načelnika kojeg imate i zamolite ga da ni slučajno ne radi bilo kakvu tribinu. Neka za taj novac uradi neku fabriku čačkalica ili svemirskih brodova, svejedno. Neka zaposli 50 ljudi iz Srebrenika. A onda lijepo s platom na tekmu Prve ili Druge lige. Ovo je previše za vas.

Molim vas budite razumni i istupite već sada. Ova liga nije kao Seria A, ali pomalo napreduje. Nemojte nas vraćati u 1996. ili 1997.

EDIT: Ovom gore samo da kažem kako nema veze moja priča sa gradom, niti uopšte mislim loše o Srebreniku. Klub sine, klub je cirkus.
Jbt stid me je da jedan klub nosi ime glavnog grada Bosne i Hercegovine..Molim vas promijenite naziv kluba sramotite nesto sveto u ovoj drzavi..
MOdric..MOdric..MOdric..

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 sep 2012, 00:25

Ma realno Gradina loša, došla da se brani, bunker izbi nabij, golman im kod 0 : 0 odbrani nešto pa se počne valjat, Sarajevo bez volje protiv nemotivisane Gradine, izašli što se kaže samo da odrade i odigraju tekmu, bili bolji ne toliko, ali se moglo odraziti na rezultat, moglo je realno biti 2 ili 3 razlike. Sve u svemu Sarajevo bilo bolje i zasluženo prošlo dalje, tekma u cjelosti ne zanimljiva i dosadna.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 00:31

Dakle, udbaški klub je pobjedio Gradinu sa visokih 1:0 i to na domaćem terenu i Gradina treba da istupi iz lige. :o

Kakve li su onda zahtjeve trebali imati navijači Goška kada je njihova ekipa pobjedila udbaški klub na lavoru prošle sezone!? Možda da se gubitnik iz tog meča ugasi... :?

Čudan način razmišljanja, stvarno čudan.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 19 sep 2012, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 19 sep 2012, 00:32

irh je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Cirkus nam je ova "PL"..CiRkus je ispast od Zete,cirkus je svake godine da nam klubovi ispadaju u prvim pretkolima..cirkus je ,da je ova naša liga ,jedna od najlošiji po fifinoj jestvici..
Cirkus je, da ekipa Sarajeva koja je lider na tabeli a igra pred 300gledatelja..
Ta cirkus ekipa Gradine primi gol od najorganizovanije ekipe u državi(Širokog Brijega) u 90+ za 2-2 na neutralnom terenu..
Imaš ti dosta cirkusa u svom klubu da bi mogao tako pisat o našem klubu..
Igrate pred praznim tribinama svaku utakmicu..
Ja ti garantujem da se igra u Srebreniku da vi nebih mogli dobit taj cirkus klub..

Mani se neta..posjeti kad stadion Koševo,pogledaj utakmicu Sarajeva..da vas bude malo više..hajd što se sušite u BiH..Nego Arena vas prenosi,sušite se i van granica BiH..
OFK Gradina Srebrenik

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: successminator i 4 gosta.