mislis u rangu npr Getafea i Seville?Johny je napisao/la:Ovaj City je u rangu osrednjih timova iz Primere.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Ja dosadne utakmice u pm 
City se baš zatvorio ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- LarryDavid
- Kontakt:
Joj Yaye turea ko na PESU uzme loptu i brzo trcanje pritisnu 
btw utakmica je izuzetno zanimljiva...takticka ljepotica....
btw utakmica je izuzetno zanimljiva...takticka ljepotica....
- LarryDavid
- Kontakt:
Yaya kralj! njega je murinho trebo ganjati a ne Luku...
ne sshvatam kako onoliki igrac moze biti onako brz...prolazi Realovu odbranu isto messi...
ne sshvatam kako onoliki igrac moze biti onako brz...prolazi Realovu odbranu isto messi...
Zadnja izmjena: LarryDavid, dana/u 18 sep 2012, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ovom Higuainu je neka Marokanka sihre bacila 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Idi Pipita u mp3 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Joj City-a, sramoti EPL 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
E zamisli onda u kakvoj je Benzema formi kad ovaj Higuain igra umjesto njega. Što Falco - a ne dovedošmo u pm.
I onda Mourinho kriv što zaostajemo 8 bodova, hebem ti sve..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Posjed lopte 74%-26% 
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Kad god udjem na forum Pipita se pljuje 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prvak Premier Lige rutinski se sramoti protiv prvaka Primere.
A onaj Pipita je napadac koji za svaki gol napravi trostruko toliko promasenih zicera.
A onaj Pipita je napadac koji za svaki gol napravi trostruko toliko promasenih zicera.
- LarryDavid
- Kontakt:
cuj sramoti pa ovako je Jose uzeo LP...i jos par trofeja protiv barce...jos je real imo srece jer je trebo makar jedan go past iz ona 2 yayina prodoraBeyKopites je napisao/la:Joj City-a, sramoti EPL
A sto bi to vi doveli Falcao-a. Sto to ne bi Barcelona ili Bayern mozda.Toxicity je napisao/la:E zamisli onda u kakvoj je Benzema formi kad ovaj Higuain igra umjesto njega. Što Falco - a ne dovedošmo u pm.
p.s. vi to onako usput - ako vam zatreba. Mnogo arogantno ko da drugi ne igraju i osvajaju LP.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
Dominiramo, samo treba krunisati ovo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Odlična tekma
Arbeloa objašnjava neke stvari onim koji su htjeli Maicona umjesto njega ,Varane odličan,Essien je odlično pojačanje
Šta je to Higuain fulao
Ronaldo je izašao sam pred Harta i još imao vremena da se namjesti ili doda ne Higuain 
Arbeloa objašnjava neke stvari onim koji su htjeli Maicona umjesto njega ,Varane odličan,Essien je odlično pojačanje
Šta je to Higuain fulao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bezze pljujete Pipitu.Odlican je.Izvlaci se , trazi loptu.Izborio se sam za svaku sansu.
Real mnogo bolji.
11 : 0 šutevi prema golu
Ovo samo mogu timovi iz EPL-a
Real mnogo bolji.
11 : 0 šutevi prema golu
Ovo samo mogu timovi iz EPL-a
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jao Di Marie. Hahahahaha pa njega treba pod hitno dati za neke male pare.
A brate budi pošten pa reci da nije u formi. I neka dadne on gol večeras ali nije to, to.. On prije 2, 3 godine bi ovdje dao 2 gola ovakvom CityuL_blancos je napisao/la:Kad god udjem na forum Pipita se pljuje
Jao tebe @bparena, ja reknem svoje puste želje a ti se odmah primiš, opusti se čovječe
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj City je qrac od ekipe. Doo kraja utakmice barem 2 gola ce primiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.