A jbg, imali smo mi vecih bisera tokom utakmiceDonnie Darko je napisao/la:Sto vise gledam zadnji gol, Kompany sve debilnije izgleda.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- raul-zakon
- Kontakt:
Dobro je. Ovo će sigurno popraviti moral u ekipi.
Kao što reče @Raul 64, nije Jozo klizio po travi samo zbog tri boda, nego je i to, kao i sve, uradio proračunato, jer kad igrači vide njega kako klizi, kako se raduje i koliko mu sve ovo znači, pokrenut će se i oni.
A da je samo trzajem ruke popratio gol, postojala bi opasnost da igrači pomisle nešto u stilu: "Pa ako je njemu kao vođi svejedno, onda boli i nas racku".
Opet kažem, dobro je.
Kao što reče @Raul 64, nije Jozo klizio po travi samo zbog tri boda, nego je i to, kao i sve, uradio proračunato, jer kad igrači vide njega kako klizi, kako se raduje i koliko mu sve ovo znači, pokrenut će se i oni.
A da je samo trzajem ruke popratio gol, postojala bi opasnost da igrači pomisle nešto u stilu: "Pa ako je njemu kao vođi svejedno, onda boli i nas racku".
Opet kažem, dobro je.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Onaj ogavni babun Marcelo je ponajbolji bio veceras, možda i najbolji. Konstantno je prijetio. Mada i Benzema je majstorski ono zavukaoM4kaveli je napisao/la:Real rasturio City.
Po meni je Di Maria najbolje odigrao ..
profiler ovdi si fulio žešćeDANTES je napisao/la: Imali ste više sreće nego pameti... Nešto definitivno nije u redu... A ovo da taj duh nema nijedan klub na svijetu je smiješno... Sjeti se samo Bajerna 3-4 mjeseca ranije... To je duh... A još je takvih klubova...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 18 sep 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
di maria zvijer veceras
, marcelo odlican
Mali ganci je definitivno bio najbolji i drugi Argentinski firaun je bio strasan veceras.
Varane solidan , Ramos je falio definitivno.Arbeloa standardno jedan od najboljih.Iz utakmcie u utakmicu sve mi covjek vise raste u ocima.Stasao je u jednog od najpouzdanijih igraca Reala.
Varane solidan , Ramos je falio definitivno.Arbeloa standardno jedan od najboljih.Iz utakmcie u utakmicu sve mi covjek vise raste u ocima.Stasao je u jednog od najpouzdanijih igraca Reala.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
hvala @zizu1991
.. Vidio sam highlightse i ne znam gdje se onako rano Casillas baci kod prvog gola
.. a za drugi gol, normalno više postalo iz prekida da primimo gol. Pa dokle više.
A za @L_blancos - kako čovječe nije Higuain nije nijednu promašio? Pa 2. put ga Di Maria upošljava, prvi put ne zna loptu uštopat i jedva stiže i brani mu Hart a drugu zapucao iznad prečke kad je preletila Kompanya.
A za @L_blancos - kako čovječe nije Higuain nije nijednu promašio? Pa 2. put ga Di Maria upošljava, prvi put ne zna loptu uštopat i jedva stiže i brani mu Hart a drugu zapucao iznad prečke kad je preletila Kompanya.
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 18 sep 2012, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Arbeloa!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne moze on da se pomiri jos da je Real dobiomadridist je napisao/la:profiler ovdi si fulio žešćeDANTES je napisao/la: Imali ste više sreće nego pameti... Nešto definitivno nije u redu... A ovo da taj duh nema nijedan klub na svijetu je smiješno... Sjeti se samo Bajerna 3-4 mjeseca ranije... To je duh... A još je takvih klubova...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Marcelo je bio fenomenalan. Inace se slabo odlucuje na sut iako cesto ima otvorene pozicije ali valjda mu je veceras dopizdilo cekati druge. Prilicno je nesebican, voli dodati, ali nebi bilo lose da se cesce odluci na sut iz cistih pozicija.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ozil opet ocajan..
Toxy
Jesu to prilike ali daleko od toga da su ziceri pa da mu se moze pretjerano prigovarati..
U prvoj situaciji mu je Hart odma prisao pri prijemu lopte i zatvorio ga..A kod druge situacije je jedva i udario loptu ..
Btw nisam znao da Marcelo ima onako jak sut
Toxy
Jesu to prilike ali daleko od toga da su ziceri pa da mu se moze pretjerano prigovarati..
U prvoj situaciji mu je Hart odma prisao pri prijemu lopte i zatvorio ga..A kod druge situacije je jedva i udario loptu ..
Btw nisam znao da Marcelo ima onako jak sut
Po meni Arbeloa igrač utakmice.
FKKC1932 je napisao/la:Po meni Arbeloa igrač utakmice.
Kakav kralj.
Što jest, jest. Arbeloa je odigrao odlično bar prvo poluvrijeme što sam gledao. Ne znam dalje kakav je bio
.
Nego kako odigraše Ozil i Luka?
Real Madrid
Real Madrid
Po meni Xabi veceras najbolji, cak je i go zabio.FKKC1932 je napisao/la:Po meni Arbeloa igrač utakmice.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Ozil očajan, a Modrić jedini od svih centralnih veznih koji je imao damu da povuče loptu prema naprijed.Toxicity je napisao/la:Što jest, jest. Arbeloa je odigrao odlično bar prvo poluvrijeme što sam gledao. Ne znam dalje kakav je bio.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Strasan pressing su pravili veceras, nesto slicno kao protiv Barce.
Jest ih Mourinho ojacao za tika-taku
Jest ih Mourinho ojacao za tika-taku
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Šta sam bolan fulio? 70 minuta očajnog fudbala... Dva gola poklonima odbrana, Matija i Kompani... Doduše i Kolarov je dao smiješan gol... CR7 očajan, igra neprepozantljiva... Prošle godine ste igri jako lijep fudbal... A taj duh... Zna da je cojek kod utiskom, ali reći kako to može samo Real je djetinjasto.... Gdje je bio duh u maju kad je bilo najpotrebnije protiv Bajerna?madridist je napisao/la:profiler ovdi si fulio žešćeDANTES je napisao/la: Imali ste više sreće nego pameti... Nešto definitivno nije u redu... A ovo da taj duh nema nijedan klub na svijetu je smiješno... Sjeti se samo Bajerna 3-4 mjeseca ranije... To je duh... A još je takvih klubova...
@nail ja sam čak navijao za vas... Kladara, + protiv plaćenika i vjestackih tvorevina....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Objasnio čovjek sve.Hala Madrid!D10S je napisao/la:Ovo je taj duh koji nema nijedan klub na svijetu. Nakon sto dva puta gubis, siguran si da ces preokrenuti, preokrenes i na kraju znas da je zasluzeno. Va por ti Juanito!
profiler ša si ti gledo majke ti Milan možda? koji očajni fudbal,sine kad gledaš tv moraš ga prvo upalit onim dugmeton ON.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Znači sad baš kad se Ozil treba najviše potrudit da ostane u prvom timu on počeo da igra najlošije. Zanimljivo. Morat će Mou. malo popričat sa njim 
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.