Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
upravo tako @ voltron, jer Olimpijski stadioni ne služe samo za nogomet, nego i za mnoštvo drugih sportova, tako da je prijedlog potkopavanja tribina suvišan iz razloga što ne može i neće biti realizovan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mostar ima odprilike 125.000 stanovnika.AlemC85 je napisao/la:vrijeme je da Mostar konačno dobije fudbalski stadion, onako kako bog zapovijeda, je je ovo danas bruka i sramota za grad koji ima preko 70000 stanovnika.....
Ali novi stadion mozes zaboraviti.
Jos imamo dvije skole (u istoj zgradi), dvije autobusne stanice, itd...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
mislio sam na GRAD MOSTAR, a ne na općinu Mostar, jer je logično da općina Mostar ima više stanovnika od grada Mostara......Pirke je napisao/la:Mostar ima odprilike 125.000 stanovnika.AlemC85 je napisao/la:vrijeme je da Mostar konačno dobije fudbalski stadion, onako kako bog zapovijeda, je je ovo danas bruka i sramota za grad koji ima preko 70000 stanovnika.....
općina je teritorijalno veća administrativna jedinica od grada........
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Ma dobro, malo sada prenapucavamo BP, vrijednost stadiona koševo i ovakog, je mnogo veća.
Celik!3,2,2.
Ma pustite vi trebalo bi ovo trebalo ono...Zna svak sta treba,neg hocel se sta uradit do iduce sezone u Evropi? Hoce li biti stolice na Kosevu na zapadu makar do kraja ove sezone? Samo se neke šprehe i makete pred izbore šnjiraju,a poslije izbora? Ujeo vuk magarca 
::::SAMO ČELIK::::
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno da služi mnogo tome ali ipak nogometu najmanjezizu1991 je napisao/la:upravo tako @ voltron, jer Olimpijski stadioni ne služe samo za nogomet, nego i za mnoštvo drugih sportova, tako da je prijedlog potkopavanja tribina suvišan iz razloga što ne može i neće biti realizovan.
Dragon Town
[
majstore..izvini...al sta mislis na to da se malo raspitasAlemC85 je napisao/la:mislio sam na GRAD MOSTAR, a ne na općinu Mostar, jer je logično da općina Mostar ima više stanovnika od grada Mostara......Pirke je napisao/la:Mostar ima odprilike 125.000 stanovnika.AlemC85 je napisao/la:vrijeme je da Mostar konačno dobije fudbalski stadion, onako kako bog zapovijeda, je je ovo danas bruka i sramota za grad koji ima preko 70000 stanovnika.....
#samoČelik
Geografija ti vidim nije isla od ruke.AlemC85 je napisao/la:mislio sam na GRAD MOSTAR, a ne na općinu Mostar, jer je logično da općina Mostar ima više stanovnika od grada Mostara......Pirke je napisao/la:Mostar ima odprilike 125.000 stanovnika.AlemC85 je napisao/la:vrijeme je da Mostar konačno dobije fudbalski stadion, onako kako bog zapovijeda, je je ovo danas bruka i sramota za grad koji ima preko 70000 stanovnika.....
Jedino ako je Mostar jedino takvo mesto na svetu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Joj o čemu vi, o geografiji na ovom topicu, mamma mia 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mostar...rob viših sila već dva stoljeća.
Teško da u skorijoj budućnosti možemo očekivati bilo kakvo veće ulaganje u sport.
Bilo da je to dvorana ili stadion.
Ali jedno znam.
Da bi gorilo na tribinama,da igra reprezentacija.
Orgazam bi to bio i mislim da bi bez problema napunili nekih 15.000-20.000.
Teško da u skorijoj budućnosti možemo očekivati bilo kakvo veće ulaganje u sport.
Ali jedno znam.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Samo usporedbe radi i ograde na Bilinom Polju !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;!
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Čelik do bagro
http://fksinfo.com/fk-sarajevo/stadion" onclick="window.open(this.href);return false;AllGunsBlazing je napisao/la:FCS je napisao/la:Ma dobro, malo sada prenapucavamo BP, vrijednost stadiona koševo i ovakog, je mnogo veća.![]()
![]()
![]()
![]()
Kako da ne. Kako da ne. Vrijedi bar kao Bernabeo, mozda i vise.
Kada smo vec kod dvorane, sta je sa onom kod vas u Mostaru, pocela se praviti koliko ja znam, prije jedno 2 godine ?tepsija je napisao/la:Mostar...rob viših sila već dva stoljeća.
Ali jedno znam.
Jel to opet stalo ili sta ?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@FCS I sta bi to trebalo znaciti? Veci da, vrijedniji ne. Pa vama WC na Jugu ne radi i hvalis se time kako je vrijedniji.
Celik!3,2,2.
Dvorana? Prestali su raditi ima desetak godine. To ti je danas prakticno agora za venase.romeo je napisao/la:Kada smo vec kod dvorane, sta je sa onom kod vas u Mostaru, pocela se praviti koliko ja znam, prije jedno 2 godine ?tepsija je napisao/la:Mostar...rob viših sila već dva stoljeća.
Ali jedno znam.
Jel to opet stalo ili sta ?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Gradski stadion ''Luke'' Gracanica
Kapcitet 2700(sjedeca mjesta) + 2000(stojecih mjesta)
Evo neke slike, nisu nesto ali eto..
Ovo ispod je idejno rjesenje za izgradnju novog stadiona..

A ovo je izgled novog Kapcitet oko 8-9000, dovoljno za opstinu od 70.000 stanovnika

Zapad

Jug

*******************************************************************************************************************************
A ovo je jos jedna ideja, znaci cio stadion je u zemlji, samo ulazi i krovna kontrukcija nalaze se na povrsini..

LP iz Gracanice
Kapcitet 2700(sjedeca mjesta) + 2000(stojecih mjesta)
Evo neke slike, nisu nesto ali eto..
Ovo ispod je idejno rjesenje za izgradnju novog stadiona..

A ovo je izgled novog Kapcitet oko 8-9000, dovoljno za opstinu od 70.000 stanovnika

Zapad

Jug

*******************************************************************************************************************************
A ovo je jos jedna ideja, znaci cio stadion je u zemlji, samo ulazi i krovna kontrukcija nalaze se na povrsini..

LP iz Gracanice
Nisam bio na stadionu luke dugo tj.5 godina jeli imate jos neku tribinu sa sjedecim mjestima osim ove pored zgrade!?
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Nisu zadugo nista gradili na stadionu, ali evo ima planova bice nesto aBd, sto je sigurno je da ce sledeceg ljeta pravit tribinu iza juznog gola i da ce sve to natkrit, ako bude nesto viska para mislili su postavljat novi travnjak..Kvota je napisao/la:Nisam bio na stadionu luke dugo tj.5 godina jeli imate jos neku tribinu sa sjedecim mjestima osim ove pored zgrade!?
Lp
Jesu li postavljene Recaro klupe na Bilinom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa gdje su 2700 sjedecih mijesta cini mi se da nemoze na ovu tribinu toliko stati?NkBratstvoGracanica je napisao/la:Nisu zadugo nista gradili na stadionu, ali evo ima planova bice nesto aBd, sto je sigurno je da ce sledeceg ljeta pravit tribinu iza juznog gola i da ce sve to natkrit, ako bude nesto viska para mislili su postavljat novi travnjak..Kvota je napisao/la:Nisam bio na stadionu luke dugo tj.5 godina jeli imate jos neku tribinu sa sjedecim mjestima osim ove pored zgrade!?
Lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.