3000 * 5 = 15 000 KMpowerplay je napisao/la:Jednom sam već rekao , a evo i opet ću, bolje imati 3000 navijača po 5 KM, nego 1000 po 10KM.
1000 * 10 = 10 000 KM
15 000 > 10 000, logicno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
3000 * 5 = 15 000 KMpowerplay je napisao/la:Jednom sam već rekao , a evo i opet ću, bolje imati 3000 navijača po 5 KM, nego 1000 po 10KM.
Pricaj ti sta hoces, k'o da je Grbavica u boljem stanju, jest, al u ku.rcu, al opet bude 4-5000, vi ste prvi na tabeli, 500 dusa sinoc na utakmici, malo je rec' sramota, ne tako davno, smijali ste se nasoj muci, a sad ste pravi kur.ci, sad se tek vidi ko je "ku.rac".Šofa je napisao/la:Sto se tice Divova samo cu reci poglabajte ga DIVOVIMA
A sto se tice posjete na Kosevu djelom je problem u novcu a dijelom do ambijenta u i oko kluba i nekih rezultata koji su razocarali raju.
Novac - mnogi ce reci kako raja ima za kafe po gradu a nema za utakmicu al ja bih zanemario taj dio šetaca po gradu, uzmimo porodicne ljude koji imaju djecu i pogledajte termine utakmica pa neka mi neko objasni da li ce neki otac sa sinom doci na utakmicu platiti 15 KM za karte kupiti sok(ovdje cu se kasnije nadovezati) grickalice i izdvoji jos 3-5 KM i onda po zavrsetku utakmice plati taksi do kuce i to ga dodje minimum 30 Km za utakmicu. Nekome je razlika 10 KM gore dole.
Ambijent- Iz kluba su otisli ljudi koji su igrali i bili dugo godina u klubu, htjeli mi to ili ne , svidjalo se to nama ili ne svidjalo njima je odredjeni broj ljudi vjerovao a sada ljudi malo sumnjaju u postojecu strukturu ljudi. Dino Selimovic dok nije dosao u Sarajevo mozda rijetki znaju sta i gdje je radio( ja ne znam), Redzepagic osim Dzekinog transfera nepoznat lik koji ima svoj klub u Hadzicima i svi kontaju kako hoce da nas iskoristi, Becirevic osim sto je nacelnih osptine raja samo moze reci da se zbog politike vrti oko kluba, Rizvanovic Dok nije dosao u Sarajevo ko je znao da postoji taj covjek. I sada ja vas pitam cime ovi navedeni ljudi privlace gledaoce?????????
Igraci- promjenili smo toliko igraca da vise ne znas da li ces kad dodjes na utakmicu znati ko igra na kojoj poziciji. Denis Comor, meni se zgadilo otici na istok jer par papaka mi unisti ceif gledanja utakmice psujuci Comoru majku i td. . Pa nisam ja platio kartu da slusam papka kako psuje pljuje sa tribine i takvih 15-tak slicnih njemu i slusam taj izljev nezadovoljstva i onda se jos poslije utakmice bez obzira sto pobijedimo vracam nekakav sjeban i los.
SOK - (rekoh da cu se nadovezati) ja postujem da ljudi zele da zarade za zivot i prodajuci sokove i grickalice na utakmici se snalaze za zivot. al jedno ne postujem a to je prolazak izmedju redova, pa ja se ne sjecam vise kad sam bio i na sjeveru da neko nije prosao ispred mene i da se ne moram pomjerati i slusati so sooook kospeee. A sokovi su oni junior fujjjjj kospe zamotane u novinu fuuuuujjjjj.moze li na jednoj tribini klub organizovati da se moze kupiti kola, fanta, kokta,kisela, gusti sok, piva, kokice, kospe, grisini i sl a da to nije deranje raje i ometanje u gledanju utakmice.
Jel govoris o kupu prethodnih godina ili o ligi ove i prethodnih godina?moustapha je napisao/la:Kakve veze ima ko sjedi u rukovodstvu sa posjetom na tribinama. Valjda navijaci dolaze zbog Saida, Sesara, Suljica i drugih.
Najvaznije je da su ljudi u klubu svjesni da je posjeta losa i da se mora popraviti, jedan od koraka je svakako i Bordo Day, s kojim nazalost nismo imali srece zbog vremena. Razloge za ne dolazak na utakmicu je uvijek moguce naci, ali ako ti nije dovoljan razlog za dolazak to sto ti je tim prvoplasiran, onda je pitanje sta navijaci ustvari zele. Pa ne moze se ni uspjeh u Evropi napraviti bez da se prodje kroz blato BH Premier Lige.
@ThE_mAnIaCs_1987, Zeljo je ipak imao malo atraktivnije protivnike. Ne vjerujem da bi se situacija mnogo razlikovala da ste sinoc igrali sa Gradinom u 19:30h.
bilo je vise gledalaca ali ne puno vise pa nije ni bitnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces, k'o da je Grbavica u boljem stanju, jest, al u ku.rcu, al opet bude 4-5000, vi ste prvi na tabeli, 500 dusa sinoc na utakmici, malo je rec' sramota, ne tako davno, smijali ste se nasoj muci, a sad ste pravi kur.ci, sad se tek vidi ko je "ku.rac".Šofa je napisao/la:Sto se tice Divova samo cu reci poglabajte ga DIVOVIMA
A sto se tice posjete na Kosevu djelom je problem u novcu a dijelom do ambijenta u i oko kluba i nekih rezultata koji su razocarali raju.
Novac - mnogi ce reci kako raja ima za kafe po gradu a nema za utakmicu al ja bih zanemario taj dio šetaca po gradu, uzmimo porodicne ljude koji imaju djecu i pogledajte termine utakmica pa neka mi neko objasni da li ce neki otac sa sinom doci na utakmicu platiti 15 KM za karte kupiti sok(ovdje cu se kasnije nadovezati) grickalice i izdvoji jos 3-5 KM i onda po zavrsetku utakmice plati taksi do kuce i to ga dodje minimum 30 Km za utakmicu. Nekome je razlika 10 KM gore dole.
Ambijent- Iz kluba su otisli ljudi koji su igrali i bili dugo godina u klubu, htjeli mi to ili ne , svidjalo se to nama ili ne svidjalo njima je odredjeni broj ljudi vjerovao a sada ljudi malo sumnjaju u postojecu strukturu ljudi. Dino Selimovic dok nije dosao u Sarajevo mozda rijetki znaju sta i gdje je radio( ja ne znam), Redzepagic osim Dzekinog transfera nepoznat lik koji ima svoj klub u Hadzicima i svi kontaju kako hoce da nas iskoristi, Becirevic osim sto je nacelnih osptine raja samo moze reci da se zbog politike vrti oko kluba, Rizvanovic Dok nije dosao u Sarajevo ko je znao da postoji taj covjek. I sada ja vas pitam cime ovi navedeni ljudi privlace gledaoce?????????
Igraci- promjenili smo toliko igraca da vise ne znas da li ces kad dodjes na utakmicu znati ko igra na kojoj poziciji. Denis Comor, meni se zgadilo otici na istok jer par papaka mi unisti ceif gledanja utakmice psujuci Comoru majku i td. . Pa nisam ja platio kartu da slusam papka kako psuje pljuje sa tribine i takvih 15-tak slicnih njemu i slusam taj izljev nezadovoljstva i onda se jos poslije utakmice bez obzira sto pobijedimo vracam nekakav sjeban i los.
SOK - (rekoh da cu se nadovezati) ja postujem da ljudi zele da zarade za zivot i prodajuci sokove i grickalice na utakmici se snalaze za zivot. al jedno ne postujem a to je prolazak izmedju redova, pa ja se ne sjecam vise kad sam bio i na sjeveru da neko nije prosao ispred mene i da se ne moram pomjerati i slusati so sooook kospeee. A sokovi su oni junior fujjjjj kospe zamotane u novinu fuuuuujjjjj.moze li na jednoj tribini klub organizovati da se moze kupiti kola, fanta, kokta,kisela, gusti sok, piva, kokice, kospe, grisini i sl a da to nije deranje raje i ometanje u gledanju utakmice.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Pricaj ti sta hoces, k'o da je Grbavica u boljem stanju, jest, al u ku.rcu, al opet bude 4-5000, vi ste prvi na tabeli, 500 dusa sinoc na utakmici, malo je rec' sramota, ne tako davno, smijali ste se nasoj muci, a sad ste pravi kur.ci, sad se tek vidi ko je "ku.rac".
Ima rukovodsvo veze sa posjetom zato rukovodsvto i povlaci te neke poteze vracanja i privlacenja publike na stadion al za to treba vremena. previse smo mi izmjenili sto se tice rukovodstva a svi su nesto obecavali a nista nismo dobili osim evrope. A sto se tice igraca osim suljica nisam bas impresioniram nekim potezima da bih mogao reci da ce neko doci zbog toga.moustapha je napisao/la:Kakve veze ima ko sjedi u rukovodstvu sa posjetom na tribinama. Valjda navijaci dolaze zbog Saida, Sesara, Suljica i drugih.
Najvaznije je da su ljudi u klubu svjesni da je posjeta losa i da se mora popraviti, jedan od koraka je svakako i Bordo Day, s kojim nazalost nismo imali srece zbog vremena. Razloge za ne dolazak na utakmicu je uvijek moguce naci, ali ako ti nije dovoljan razlog za dolazak to sto ti je tim prvoplasiran, onda je pitanje sta navijaci ustvari zele. Pa ne moze se ni uspjeh u Evropi napraviti bez da se prodje kroz blato BH Premier Lige.
@ThE_mAnIaCs_1987, Zeljo je ipak imao malo atraktivnije protivnike. Ne vjerujem da bi se situacija mnogo razlikovala da ste sinoc igrali sa Gradinom u 19:30h.
Ove godine je Zeljo igrao samo sa Slavijom i Borcem. Niste imale Gradinu, Gosk. Jbg velika razlika poslije Levsko gledati neki tim iz Gabele. Sarajevu sada idu atraktivniji protivnici, Borac, Siroki, derbi, Zrinjski. Na tim utakmicama ce se vidjeti kolika je stvarno podrska timu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel govoris o kupu prethodnih godina ili o ligi ove i prethodnih godina?moustapha je napisao/la:Kakve veze ima ko sjedi u rukovodstvu sa posjetom na tribinama. Valjda navijaci dolaze zbog Saida, Sesara, Suljica i drugih.
Uskoro ce Trebinje, samo nemoj sikiracije molim te. Mozda sudije opet ne budu na vasoj strani.powerplay je napisao/la:Neznam šta se prepirete sa malima, i džaba trošite živce, naša posjeta naša stvar, DIVOVI smo za njih vazda bili, vidim da im to jede džigericu. Rukovodstvo im na početku rasula, počela negodovanja na navijače, kraće rečeno početak kraja. Bolje bi im bilo da se počnu baviti svojim mukama.
Sarajlijc@ je napisao/la:Kad ne dolazite na male utakmice, nemojte dolaziti nikako TV navijaci!
Dzole,DzoleZeljo je napisao/la:Uskoro ce Trebinje, samo nemoj sikiracije molim te. Mozda sudije opet ne budu na vasoj strani.powerplay je napisao/la:Neznam šta se prepirete sa malima, i džaba trošite živce, naša posjeta naša stvar, DIVOVI smo za njih vazda bili, vidim da im to jede džigericu. Rukovodstvo im na početku rasula, počela negodovanja na navijače, kraće rečeno početak kraja. Bolje bi im bilo da se počnu baviti svojim mukama.
A da, nesto mi ne spominjes da je ova liga ***** kada ste prvi, mozda je sada postala najbolja na svijetu..
![]()
Vidis poenta svih prica je da si sada sebi utubio u glavu da se Zeljo raspada, a kada vas krene losa serija, bice prica babo nastelio.....
EDIT: Ovo se ne odnosi na normalnu raju, vec samo za ove provokatore.
Teško je provocirati na vlastitioj temi, za tako nešto bi morao doći na vašuDzoleZeljo je napisao/la:Uskoro ce Trebinje, samo nemoj sikiracije molim te. Mozda sudije opet ne budu na vasoj strani.powerplay je napisao/la:Neznam šta se prepirete sa malima, i džaba trošite živce, naša posjeta naša stvar, DIVOVI smo za njih vazda bili, vidim da im to jede džigericu. Rukovodstvo im na početku rasula, počela negodovanja na navijače, kraće rečeno početak kraja. Bolje bi im bilo da se počnu baviti svojim mukama.
A da, nesto mi ne spominjes da je ova liga ***** kada ste prvi, mozda je sada postala najbolja na svijetu..
![]()
Vidis poenta svih prica je da si sada sebi utubio u glavu da se Zeljo raspada, a kada vas krene losa serija, bice prica babo nastelio.....
EDIT: Ovo se ne odnosi na normalnu raju, vec samo za ove provokatore.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, benko21, Google Adsense [Bot], laznokrilo, MokraKifla, muhamedhulk, Pablo11 i 63 gosta.