Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.
Po jedan zuti karton imaju: Rahimic,Damjanovic,Mravac,Berberovic,Spahic,Misimovic,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Ibricic i Bajramovic.
Po jedan zuti karton imaju: Rahimic,Damjanovic,Mravac,Berberovic,Spahic,Misimovic,Nadarevic,Jahic,Muratovic,Ibricic i Bajramovic.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez ikakvog iznenadjenja. Mozda se ovako i ocekivalo iako sam ja prizeljkivao drugaciji sastav.Stole iz Bora je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovaj sastav jednostavno mora pobijedit!!!!!Stole iz Bora je napisao/la:
...nisu mogli da te ugase!!!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Joj Cire foliranta starog.....hahahahahahha
Ciro old school....Igrat ce samo sa Dzekom u spici, znam to.....Maze oci raji ali i Estoncima......

Ciro old school....Igrat ce samo sa Dzekom u spici, znam to.....Maze oci raji ali i Estoncima......
@omere-nemjenjaj sastav koji dobija.Nije svako Van de Gal pa da Pranjice i Olice stavljaomerbavarac je napisao/la:Bez ikakvog iznenadjenja. Mozda se ovako i ocekivalo iako sam ja prizeljkivao drugaciji sastav.Stole iz Bora je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije
nadam se kako je ovo patka za estonce i da ce na teren sa drukcijim sastavom
za nabijanje
...................hasagic...................
ibricic(M).....nadarevic.....spaha.....jahic
pjanic............bajramovic.........salihovic
....................miske.......................
.........ibisevic..........dzeko................
M-kod cire Mora igrati
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije
za nabijanje
M-kod cire Mora igrati
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
cuj pjanic ne igra...nisam znao..dexter___ je napisao/la:Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
kad je reko da ce igrat salihovic na svojoj poziciji.secer je napisao/la:pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju![]()
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije![]()
za nabijanje![]()
M-kod cire Mora igrati
i ovo je trenutno najbolje sto imamo.
ko bi mogo igrat beka umjesto ibre trenutno.
i zasto mijenjat sastav koji dobija.
pa prosli put je ovaj sastav uvalio 7 komada.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Definitivno da nije svako Van Gaal, a brate pa zar nesto imas protiv Olica. Momak je dobar igrac. Heh, volio bi ja Ciru vidjeti u omiljenom mi klubu. Nego sto se tice sastava, pa svi odavno znamo da Ciro zadnjih 15-tak minuta odredi igrace koji ce zapoceti utakmicu.harishp je napisao/la:@omere-nemjenjaj sastav koji dobija.Nije svako Van de Gal pa da Pranjice i Olice stavljaomerbavarac je napisao/la:Bez ikakvog iznenadjenja. Mozda se ovako i ocekivalo iako sam ja prizeljkivao drugaciji sastav.Stole iz Bora je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igrao bi taj M i kod drugih selektorasecer je napisao/la:pa ciro lazovcino stara rekao si da ces salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju![]()
jedino ako smo se zayebali pa u subotu igramo protiv spanije a 14-og protiv estonije![]()
za nabijanje![]()
M-kod cire Mora igrati
Salihovic na prirodnoj poziciji,jest pa da mi Hrgovica metne na ljevog beka,ne hvala
P.S Olica ni u NK Boksit nebih postavio ,,trkaca kokos,,
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 okt 2009, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Jack_Daniels
- Kontakt:
E ljudi ja jos malo i idem se pakovati...Putuje se za Tallin....
Vidimo se braco tamo i znam da ce biti tesko ali uzmet cemo ta 3 poena i ima da se svi radujemo !!!!!
Sreto svima i pozdrav!!!
Bosna je sampioooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Vidimo se braco tamo i znam da ce biti tesko ali uzmet cemo ta 3 poena i ima da se svi radujemo !!!!!
Sreto svima i pozdrav!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
I tebi sretan put i svima koji putuju za Estoniju. Da sve prodje u najboljem redu, jer je svaki navijac vrlo bitan. Ja cu ABD kod kuce lagano uz TV propratiti tekmu.Jack_Daniels je napisao/la:E ljudi ja jos malo i idem se pakovati...Putuje se za Tallin....
Sreto svima i pozdrav!!!
secer je napisao/la:cuj pjanic ne igra...nisam znao..dexter___ je napisao/la:Rahimic moze igrati,jedino ne mogu Supic i Pjanic,te Radeljic koji svakako nije ni pozvan.
To ti mene zajebavas?!
-
džakailibu
- Kontakt:
ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Buraz nije vrijeme za probe.ova tekma je previše važna.experimentiše se u prijateljskoj utakmici,a ne u utakmici koja nam znači BITI ILI NE BITIdžakailibu je napisao/la:ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
neće ti nikda miske izvest slobodni pored salihovića...urban corps je napisao/la:--------------------------------hasagić--------------------------------
----------------jahić--------nadarević--------spahić----------------
---berberović--------------------------------------------salihović---
---------------------rahimić----------muratović---------------------
--------ibrićić-------------------------------------misimović--------
-------------------------džeko-------ibišević-------------------------
1min. = počinje tekme, 2500 bosanaca tribinama stadiona u talinu
17min. = edin džeko daje go za vodstvo 0-1, igrači se raduju pretjerano, skida dres ispod bijela majica na kojoj piše R.I.P Vedrane, naši navijači se ne raduju postignutom golu
24min. = na tribini gdje su smješteni naši navijači dižu se crni papiri i onda počinje gromoglasno navijanje
37min. = estonci prvi put prijete našem golu
45min. = kraj prvog poluvremena u kojoj je bih bila bolji protivnik i dominirala je u svim segmentima na terenu
46min. = počinje drugo poluvrijeme
52min. = misimović iz slobodnjaka dovodi "zlatne ljiljane" u vodstvo od 2-0
54min. = već slijedeći napad ibišević dovodi bih u vodstvo od 3-0
58min. = iz igre izlaze ibišević i muratović, a u igru ulazi bajramović i muslimović
65min. = nakon dobro izvedenog slobodnjaka salihovića, najbolje se snalazi spahić i postavlja rezultat od 0-4
77min. = muslimović je strijelac nakon duplog pasa sa džekom
90min. = kraj tekme bih je slavila 5-0 protiv estonaca i počinje slavlje kako u talinu, tako i u gradovima širom bih
BOSNA I HERCEGOVINA JE U BARAŽU
ovaj hasagic mi neuljeva povjerenje ipak on nije igro skoro godinu dana
hasagić je meni uvjek bio nesiguran i slabašan.....supić kad krene na loptu ruši sve pred sobom...a hasagić na utakmici više preleži nego što prestoji...vejza_ je napisao/la:ovaj hasagic mi neuljeva povjerenje ipak on nije igro skoro godinu dana
-
džakailibu
- Kontakt:
Mislim da me baš i nisi shvatio. ako pobijedimo estonce, tekma sa SPANCIMA nema preveliku vaznost (pitanje rang liste je ipak u drugom planu i ne mislim da mozemo biti u prvoj skupini). A isto tako mislim da se sa spancima moze samo igrati hrabro i ofanzivno. Ova prica nema nikakve veze sa barazom. Nadam se da je sada jasnije!!?TMovac je napisao/la:Buraz nije vrijeme za probe.ova tekma je previše važna.experimentiše se u prijateljskoj utakmici,a ne u utakmici koja nam znači BITI ILI NE BITIdžakailibu je napisao/la:ok je ovo- salihovic ne moze igrati svoju poziciju- ili ce je igrati onoliko koliko mi budemo ofanzivni a kada estonci navale brze bolje na svoju poziciju odbrambenog.ne znam, ocekuje nas tvrda tekma jer su , nisam prvi koji to govori, me+utratovic i rahimic prije svega defanzivci koji razbijaju igru. Nema nista lose u tome ali to vise znaci tvrdo uz nasu kontrolu utakmice ali i sredine terena. valjda je to najbitnije da se misimovicu da vise prostora da se razmase a svi znamo sta to znaci. nego, ako pobijedimo , ja ne sumnjam ali nikada se ne zna(nismo bas sretna nacija) bilo bi super protiv spanaca igrati malo ofanzivnije sa pjanicem i misimovicem ili sa salihovicem na njegovj poziciji. Mozda bi ta tekma mogla biti probna bez muratovica koji je ipak u godinama- valja razmisljati i o budućnosti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.