GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

anton 1983
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la anton 1983 » 19 sep 2012, 11:12

dubrava je napisao/la:Je, hokej je kriv za sve :lol: :lol:

Antone, nisi u pravu, promašio si bit.

1. Ove sezone, iako su karte bile po kunu, stadion nije bio pun ni u jednoj od tri utakmice. Bio sam i vidio. Prosjek između 15-20 tisuca.
Jesam u pravu sam jer sami rekao 15-25 tisuća, a ne 35 kao pun stadion...S tim da je to moje mišljnje koliko bi ZagrePčanin platio za tekmu. Znači 130kn za sjever ne, 50 da, jer to je neka normalna cijena za trenutačne hrvatske prilike.
dubrava je napisao/la:2. bandićev pokaz nije bio besplatan. To su plaćali porezni obveznici. Nema ničega za džabe u ovoj našoj banana državi. Naravno, bio je to njegov jeftini trik da dobije glasače. I uspio je.
Nemoj glup bit, jer znaš na što sam mislio. Naravno da nije bio besplatan, on si ga je naplatio, no ti nisi došo na prozorčić i fizički dao noFce baš za pokaz.

dubrava je napisao/la:3. Koji to novinari pljuju po Mamiću? Znam jedino za Tomića i Dežulovića. Ostali, od Židaka, preko Lesičkog i sličnih mu se ulizuju koliko su dugi i široki. Pa pogledaj samo koliko često taj isti Mamić gostuje na HRT-u, lokalnim televizijama. Nisam vidio da ti novinari njega pljuju. Pa koliko samo on dobija medijskog prostora??!
Reko pljuvanje po HR nogometu opčenito. Čuj ako ti nevidiš da mediji drže neogomet u HR na lošem glasu, neka ti Bog pomogne...Pa znaš valjda da si danas idiot, ako se u nekom kulturnom društvu sazna da si bio nanogometnoj utakmici...
dubrava je napisao/la:4. Nisuam siguran, moram potraziti, ali klubovi u ligi Prvaka ne mogu stavljati cijene ulaznica u neko bescijenje, npr. 40 kn ili 60kn i slicno. Takva je politika Uefe.
E onda ga ****! :lol: Onda nikakva šansa nije postojala da ljudi dođu na stadion :D

dubrava je napisao/la:5. Nisu problem ni karte, ni Dinamova igra, ni vrijeme, ni recesija, ni hokej :lol: :lol: . Zna s gdje leži problem i tko je problem.
Moj prika, ni sam ne znaš koliko si u krivu, jer da si u pravu, niko nigdar nogom ne bi kročio u konzum...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 sep 2012, 11:37

Joj, ne volim cjepidlačit i bit picajzla, al dobro, kad već moram..
anton 1983 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Je, hokej je kriv za sve :lol: :lol:

Antone, nisi u pravu, promašio si bit.

1. Ove sezone, iako su karte bile po kunu, stadion nije bio pun ni u jednoj od tri utakmice. Bio sam i vidio. Prosjek između 15-20 tisuca.
Jesam u pravu sam jer sami rekao 15-25 tisuća, a ne 35 kao pun stadion...S tim da je to moje mišljnje koliko bi ZagrePčanin platio za tekmu. Znači 130kn za sjever ne, 50 da, jer to je neka normalna cijena za trenutačne hrvatske prilike.
dakle, rekao si sljedeće pa sam se na to tvoje i nadovezao;
anton 1983 je napisao/la: Da bi Dinamo privukao navijače na stadion morao je djeliti besplatne ulaznice, kao što je to bilo u pretkolima,ne bi li ljudi došli na stadion i kao što sami znate stadion je bio pun.
Dalje, 2. točka, zar je potrebno da nekome govoriš da je glup??! Zna se tko je platio pokaz, građani grada zagreba. Skuplje komunalije, a jeftiniji pokaz za studente, đake, penzionere. A ako te baš zanima, da, išlo se do prozora jer je koštalo 30kn :D

točka 3. ok u redu, shvatio sam po tvojoj priči da mislis na mamića. Ali, zar ti stvarno mislis da su novinari ti koji su krivi za stanje u HR nogometu, da su oni odgovorni ??! daj molim te, nemoj biti smiješan. Uspoređuješ Medveščak i Dinamo? Pa oni ne idu u istu rečenicu.

za točku 5 i dalje stojim iza onoga sto sam napisao.
Dok je god razno raznih mamića, gobaca, radića, stanje u klupskom sportu, a i na reprezentativnom planu će nam biti u klincu.
Iskreno, neda mi se vise pisati i odgovarati :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 19 sep 2012, 12:36

Elegant je napisao/la:Ja razumijem da je posjeta slaba s obzirom na cijene karti, za standarde obicnih građana na Balkanu to je skupo.

Zapad 400 KN = cc 105 KM
Istok 300 KN = cc 78 KM
Sjever/Jug 200 KN = cc 52 KM

Recimo kad bi Zeljeznicar ili Sarajevo igrali po ovim cjenama ista bi prica bila kao i sa DInamom poluprazan stadion. Daleko smo mi od Evrope i njenih standarda.
Je li ovo cijena kompletnog paketa ili ?
"Indija,Pakistan..."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 sep 2012, 12:51

PORTUGALCI su bili vrlo zadovoljni predstavom na Maksimiru i uvjerljivom pobjedu.

"Bila je ovo vrlo teška i zahtjevna utakmica za nas, ali postavili smo se od prve minute kako treba i zasluženo pobijedili. Znali smo da je Maksimir teško gostovanje, moramo biti zadovoljni s tri boda koja nosimo kući", rekao je branič Lopes.

"Čestitke igračima Porta, a posebice Lucho Gonzalesu koji je odigrao fantastičnu utakmicu, a svi znamo što mu se dogodilo. Da vam budem iskren, čast mi je što mogu igrati s takvim igračem u istoj momčadi", dodao je Maicon pa nastavio:

"Ovo je važan korak u našim ovosezonskim europskim ambicijama. Pokazali smo odmah gdje pucamo, ali nemojte misliti da je ovo bila lagana utakmica. Dinamo je s pravom u Ligi prvaka, zadao nam je dosta muka".

"Pobijedili smo momčad koja više od pola godine ne zna za poraz"

Svoje mišljenje s novinarima podijelio je i Belgijac Steven Defour...

"Jako važna utakmica za nas i jako važna pobjeda. Željeli smo pobijediti Dinamo ne samo zbog otvaranja Lige prvaka već i zbog Lucha da odamo počast njegovom ocu", spremno će Defour, strijelac drugog Portovog gola.

"Sretan sam što sam zabio, bilo je efektno, preko vratara. Žao mi je jedino što je taj gol došao pomalo prekasno pa je Dinamo imao priliku izjednačiti u nekoliko navrata. Dinamo nije izgubio utakmicu pola godine, samim time ova je utakmica vrlo značajna za nas", za kraj će.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 sep 2012, 12:54

U JEDNOJ REČENICI sve je rekao Tonel, nekadašnji član Porta: Razlika između nas i "velikih" klubova je ta što veliki zabiju pogodak.

"Nismo iskoristili naše šanse. Za mene je ovo bila posebna utakmica, ali nakon prvog zvižduka suca zaboravio sam na vezu s Portom i dao sve od sebe da pomognem svojoj momčadi. Nismo igrali loše", rekao je Portugalac.

"Porto je bio bolji, to treba reći. Nedostajalo nam je malo, ali to je upravo ta razlika. Oni su svoje zabili, mi nismo", složio se i Josip Šimunić, jedini koji je sinoć pobrao ovacije malobrojne publike.

"Mislim da smo ipak puno naučili iz ove utakmice. Prepali smo se, a nismo smjeli. Nismo preuzeli ni rizik prema naprijed. Tako ne može"

Kelava nije znao što bi s loptom

Ivan Kelava nije imao svoju noć. Umjesto kontrole lopte, djelovao je panično i skrivio prvi pogodak Porta. Zaredala su se kriva ispucavanja i u sjeni su ostala dva zicera koja je spasio u drugom dijelu.

"Kod pogotka nisam znao što bih s loptom. Izbiti ili smiriti, a bila je i na krivoj nozi. Nismo više kontrolirali loptu, probili su nas s boka i Lucho je zabio. Vidio sam tek na snimci da je Šimunić bio iza mene, da sam to znao, pustio bih loptu i on bi je izbio. Ispričao bih se suigračima. Tko zna što bi bilo da smo izdržali do poluvremena"

Je li problem i u činjenici da zadnja linija prečesto vraća loptu Kelavi?

"Porto nas je visoko stisnuo, moji suigrači nisu imali rješenje u igri. Nekad mi te povratne lopte nisu dobro sjele. No, u svakom zlu vidim nešto dobro. Ovaj poraz ne smije nas pokolebati", zaključio je tiho Dinamov vratar.

Sammir se našao u novoj ulozi; ispred veznog bedema, i uz krila Čopa i Rukavinu, igrao je skrivenog napadača.

"Sve za momčad. Trener je tako odredio, bila je to novost za mene. Rekao mi je da što više čuvam loptu. Porto je bio bolji, to treba reći. Idemo vidjeti što dalje", rekao je Dinamov Brazilac.

Marcelo Brozović, prinova modre svlačionice, Lokomotivu je zamijenio Ligom prvaka. Posjećenost je međutim, tu negdje, pa i nije doživio neki šok.

"Nisam osjećao tremu, jedva sam čekao utakmicu. Žao mi je što nije bilo ljudi, no skupe su ulaznice. Meni je Liga prvaka sna i želim i dalje igrati! Porto je Porto, ali primili smo pogotke iz naših pogrešaka. Ja sam skrivio drugi pogodak", rekao nam je nakon utakmice.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 sep 2012, 13:33

dubrava je napisao/la:Joj, ne volim cjepidlačit i bit picajzla, al dobro, kad već moram..
Kad već cjepidlačiš onda nemoj to raditi na ciganski način. Ako je cjepidlačenje uzimanje djela texta, a ne texta kao cjeline, onda sei zbjegava istina o onome što je autor rekao. Recimo to je stvar koju obožavaju raditi naši novinari i ti si za tom istom metodom posegnuo.

Naime u cjelom textu postoje dvije tvrdnje o broju ljudi na stadionu u kojem jedna pobija ili podkrijepljuje ili objašnjava drugu kako ti oćeš, pa ću ti na ja ovo tvoje:

anton 1983 je napisao/la: Da bi Dinamo privukao navijače na stadion morao je djeliti besplatne ulaznice, kao što je to bilo u pretkolima,ne bi li ljudi došli na stadion i kao što sami znate stadion je bio pun.
Pun stadion ne znači RASPRODAN stadion, pa sam u malo niže u textu objasnio riječ PUN:
anton 1983 je napisao/la:Dinamo se trebao odlučiti za ovu drugu varijantu i ja sam ziher da bi po utakmici bilo od 15-25 tisuća gledatelja. Rasprodan stadion teško, jer kao što sam vam rekao ljudi nisu spremni plačati poraze, a glamoura u ovoj sezoni nema.
Zato kad ubuduće cjepidlačiš, nemoj se i usput ciganit ;)
anton 1983 je napisao/la:Dalje, 2. točka, zar je potrebno da nekome govoriš da je glup??!
Kako ne ako je to istina? :shock: ovo za 30kn nisam znao jedino ako pri tom nemisliš na vađenje same iskaznice. Svi su se ostali "imaginarno besplatno" vozili, ako tak oćeš. No valjda si dovoljno pametan da se nemoraš i dalje glupirati po tom pianju.
anton 1983 je napisao/la:Ali, zar ti stvarno mislis da su novinari ti koji su krivi za stanje u HR nogometu, da su oni odgovorni ??! daj molim te, nemoj biti smiješan.

Siguran sam! Hrvatski narod se rijetko kada SUOČIO sa istinom tako da se ne čudim da se pili naopako. Oni koji kažu da bi Dinamo pratili i u trećoj ligi da nema Mamića, poserem se na njih jer znam da su lažovi. Shvaćam da ljudima smeta mamić, no na pretkola je došlo između 15-20 tisuća ljdui. E sad ja ne znam što se u mjeseca dana takvoga dogodilo da su ti isti ljudi toliko zamrzili Mamića. ovo ti je činjenica koju nemreš pobiti. Dogodilo se to da se sada odlazak na utakmicu trebao platiti i više nije postojao interes da se na nju ode. "Isplativije je" popit par piva, uplatiti kladu i pogledat tekam u bircu nego dat za kartu...Kolko god ti to neželiš prihvatiti, a takvom ozračju su i naši novinari pridonjeli...

anton 1983 je napisao/la:Iskreno, neda mi se vise pisati i odgovarati :D
A što si onda uopće išo pisat?

Evo ja ti dam KUNU, ako se ti suzdržiš i neodgovoriš na ovaj moj post! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 sep 2012, 13:53

U redu, sve si u pravu, iako sam sebi uskačeš u trbuh s određenim rečenicama. Dovoljno je.
Odmori se, zaslužio si.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 sep 2012, 13:57

dubrava je napisao/la:U redu, sve si u pravu, iako sam sebi uskačeš u trbuh s određenim rečenicama. Dovoljno je.
Odmori se, zaslužio si.
anton 1983 je napisao/la: Evo ja ti dam KUNU, ako se ti suzdržiš i neodgovoriš na ovaj moj post! 8-)
Znao sam da nemaš teoretske ;) Prepoznam ti ja slabića kad na njega naletim...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 sep 2012, 13:59

Ove Zagrebčane ne razumijem, LP im dođe u grad a na tribinama 5000 ljudi. Sramota. Na yebenom hokeju čija pravila ne znaju bude 4000-4500 gledatelja, a pola ih ne zna šta je icing, offside i slično. Sve je kriva medijska percepcija gdje se hvale purgeri tipa Sertich, Ouzas, Letang i slični a kude se igrači Dinama.
Pa navija se za Dinamo, yebe se meni ko je u upravi, bio Mamić, Jovanović, Canjuga ili neko peti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 sep 2012, 14:01

Dio medija godinama pljuje po Dinamu,sto puta su poistovjetili Dinamo sa Mamićem,uspjeli su pridobiti i dio navijača koji su u ratu sa svime i svakim tko drugačije razmišlja,ogadili su nogomet,polako to rade i sa reprezentacijom tako da ništa nije slučajno.Nakon takvih napisa ,vijesti,izmišljotina itd. običnim ljudima se sve zgadilo i na utakmicama nema nikoga.SRAMOTA.A sa masama, pogotovo mladih je lako manipulirati.I opet čitam Mamić.Mamić,Mamić ovo,Mmić ono.Yebo vas više Mamić zar se ni jedno jutro ne možete probuditi bez misli na njega.Halo, igra Dinamo i ja kao navijač idem na utakmicu dati podršku igračima koji igraju za moj klub.Ponašate se kao qurac kojem smeta svaka dlaka.Ili navijate za Dinamo ili ne,ili idete ili ne idete na tekme.Uglavnom se može čuti ja ne idem zbog Mamića,ja ne idem zbog HNS-a,ja ne idem zbog Bandića.Što mislite da će ljudi preko noći početi dolaziti na stadion kad gore navedeni likovi odu iz Dinama.Malo sutra,jer dolazak na stadion je navika,naćin života,kultura navijanja.Osvajamo naslove,igramo ligu prvaka i što još hočete.Pa i u EL smo počeli ne osvajajući bodove ,pa smo napredovali,tako je i sad,to je proces i napredak ne dolazi preko noći.Ma kome ja to pišem,vjerojatno većini koja je bila oslobođena tjelesnog u školi,nije nikada piknula loptu na livadi pred zgradom akamoli radila i stvorila nešto u životu.Slobodno možete nastaviti sa pljuvanjem jer je to najlakše jer kad se sruši Dinamo,pa nokon toga repka,ostaje da pljujete po državi koju smo krvavo stvorili.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 sep 2012, 14:09

@siralex ja se nikad ne slažem sa tobom, ali ovaj put si potpuno u pravu... Mamic nije Dinamo! Znači navijači bruka.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2012, 14:31

Tko si ti, klonu Fergusone, da se'reš po Medveščaku i ogromnoj brojci navijača istog? Tko si ti?

Zašto ti smeta Ouzas, zašto ti smeta Sertich? Zašto ti smeta uspjeh kluba, onog kluba koji je danas sve što je Dinamo bio nekad?

Izgubili ste kompas, dodir sa stvarnošću. Niste normalni, klub je na aparatima, na samrti, a vas plaho boli kuratz, neka se ima titula u najnelegalnijoj ligi na svijetu i sve pet.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 sep 2012, 14:34

soba 39 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja razumijem da je posjeta slaba s obzirom na cijene karti, za standarde obicnih građana na Balkanu to je skupo.

Zapad 400 KN = cc 105 KM
Istok 300 KN = cc 78 KM
Sjever/Jug 200 KN = cc 52 KM

Recimo kad bi Zeljeznicar ili Sarajevo igrali po ovim cjenama ista bi prica bila kao i sa DInamom poluprazan stadion. Daleko smo mi od Evrope i njenih standarda.
Je li ovo cijena kompletnog paketa ili ?
To je cijena pojedinacnih ulaznica za Dinamo - Porto.
Paketi su bili:
Sjever: 399kn
Istok/Zapad-gore: 699kn
Zapad-dolje: 999kn

I jedna izjava mladjeg Mamica

Zoran Mamić: Nerazumljivo mi je što je došlo tako malo ljudi, vjerojatno su cijene previsoke, ovo nam je škola za sljedeću godinu...
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 sep 2012, 14:40

SirAlexFerguson je napisao/la:Uglavnom se može čuti ja ne idem zbog Mamića,ja ne idem zbog HNS-a,ja ne idem zbog Bandića.Što mislite da će ljudi preko noći početi dolaziti na stadion kad gore navedeni likovi odu iz Dinama.Malo sutra,jer dolazak na stadion je navika,naćin života,kultura navijanja.Osvajamo naslove,igramo ligu prvaka i što još hočete.Pa i u EL smo počeli ne osvajajući bodove ,pa smo napredovali,tako je i sad,to je proces i napredak ne dolazi preko noći.
Mozda je i tu problem sto su se ljudi vec zasitili i Dinama i Mamica i pobjeda u HNL-u i sramote u LP i novinara i bbb i **** mater konstantog na stadionu i Sammira u reprezentaciju ili ne i hajduka ..... sve im ide vec na qurac.
Da bi se vratila zelja za utakmicama dinamo bi morao osvojiti koji bod u LP cisto da postoji sansa barem da bude treci ili jednostavno ne igrati u europi narednih 3,4 god pa ce se ljudi zazeljeti malo nogometa. Netko je napisao da je ipak previse dati min 200 kn da dodjes na stadion pogledat sa koliko ce ti razlike klub izgubiti i zapravo danas u novinama imas tekstove kako se nisu osramotili i to je odlicna vijest.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 sep 2012, 15:12

Za Dinamo bi bolje bilo da ostale dvije utakmice odigra u Splitu više će ljudi doć. Navijači Dinama jedna velika nula, kako je igračima bilo igrati LP pred praznim tribinama, nije samo Dinamo u pitanju već i repka također. U Zagrebu neka se igra Ž liga hokeja a repku prebaciti u Split za stalno.
Audere est Facere

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 19 sep 2012, 15:14

eh da je mom klubu Mamic pa da igram evropu i da osvajam titule,al u jednu ruku i razumijem BBB :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 15:17

Ne,ne,ne,ne i ne.
Bolje da ne kometirate jer niste upoznati s cijelom situacijom,nemam više živaca raspravljat. :?
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 sep 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 15:19

Ja ne znam ništa, ali znam da ne bi ljudi pored ovih stvari koje obilježavaju klub titule i igranje u LP ne odazvali se bez ikakvoga razloga takvu jednu utakmicu, neka vam je sa srećom, i da vidimo ubrzo pun stadion.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 19 sep 2012, 15:48

Medvescak je jedna prekrasna sportska prica i molio bi da ga se nikad ne stavlja u kontekst sa Mamicevom prcijom. Nekolicina entuzijasta predvodjeni Gojanovicem koji su napravili cudo sa Medvescakom, ne zasluzuju da ih se stavlja u istu recenicu sa onim leglom mafije. Btw. sljedece sezone Medvescak seli u KHL, drugu najjacu hokejasku ligu na svijetu. Tako da i taj argument o Znj ligi pada u vodu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 19 sep 2012, 16:00

SiamoNoi je napisao/la:Ne,ne,ne,ne i ne.
Bolje da ne kometirate jel niste upoznati s cijelom situacijom,nemam više živaca raspravljat. :?
Vi ste razmazeni i to je to. Mamic uzima pare preko ledja kluba ? Pa hvala Bogu da uzima, ali zato imas stabilan klub, dolaze ti Real Madrid, Lyon, Arsenal, Porto, PSG, Ajax na noge dok je drugima u regiji festa kada dodje prvak Pickistana. Prvaci ste drzave zadnjih 150 godina i titulu osiguravate u prvom kolu, imate prilicno dobru ekipu i jedan od najboljih omladinskih pogona u Europi. Ostalom, hajmo realno, jel vi studirate ekonomiju dok ste na tribini ili ste tu da podrzite klub, pa valjda je svakom navijacu najveca "hrana" kada njegov tim pobjedjuje ili nize uspjehe. Mamic ce ionako otici sam kad tad, a vase je ili da budete podrska klubu i igracima (koliko ja znam Mamic ne igra) ili da "razgulite" dok je Mamic na funkciji. Ovo vase "ni tamo ni 'vamo" ne vodi nigdje, *ebe se Mamicu sto vi njemu pjevate da je cigan ili slicno, pa nece vam iz inata otici. Covjek se hvali kako redovno seta gradom djeli autograme i slika se sa ljudima, pa gdje ste vi tu da mu "dadnete po pičci" i posaljete mu poruku ? Nema vas.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.