dubrava je napisao/la:Joj, ne volim cjepidlačit i bit picajzla, al dobro, kad već moram..
Kad već cjepidlačiš onda nemoj to raditi na ciganski način. Ako je cjepidlačenje uzimanje djela texta, a ne texta kao cjeline, onda sei zbjegava istina o onome što je autor rekao. Recimo to je stvar koju obožavaju raditi naši novinari i ti si za tom istom metodom posegnuo.
Naime u cjelom textu postoje dvije tvrdnje o broju ljudi na stadionu u kojem jedna pobija ili podkrijepljuje ili objašnjava drugu kako ti oćeš, pa ću ti na ja ovo tvoje:
anton 1983 je napisao/la: Da bi Dinamo privukao navijače na stadion morao je djeliti besplatne ulaznice, kao što je to bilo u pretkolima,ne bi li ljudi došli na stadion i kao što sami znate stadion je bio pun.
Pun stadion ne znači RASPRODAN stadion, pa sam u malo niže u textu objasnio riječ PUN:
anton 1983 je napisao/la:Dinamo se trebao odlučiti za ovu drugu varijantu i ja sam ziher da bi po utakmici bilo od 15-25 tisuća gledatelja. Rasprodan stadion teško, jer kao što sam vam rekao ljudi nisu spremni plačati poraze, a glamoura u ovoj sezoni nema.
Zato kad ubuduće cjepidlačiš, nemoj se i usput ciganit
anton 1983 je napisao/la:Dalje, 2. točka, zar je potrebno da nekome govoriš da je glup??!
Kako ne ako je to istina?

ovo za 30kn nisam znao jedino ako pri tom nemisliš na vađenje same iskaznice. Svi su se ostali "imaginarno besplatno" vozili, ako tak oćeš. No valjda si dovoljno pametan da se nemoraš i dalje glupirati po tom pianju.
anton 1983 je napisao/la:Ali, zar ti stvarno mislis da su novinari ti koji su krivi za stanje u HR nogometu, da su oni odgovorni ??! daj molim te, nemoj biti smiješan.
Siguran sam! Hrvatski narod se rijetko kada SUOČIO sa istinom tako da se ne čudim da se pili naopako. Oni koji kažu da bi Dinamo pratili i u trećoj ligi da nema Mamića, poserem se na njih jer znam da su lažovi. Shvaćam da ljudima smeta mamić, no na pretkola je došlo između 15-20 tisuća ljdui. E sad ja ne znam što se u mjeseca dana takvoga dogodilo da su ti isti ljudi toliko zamrzili Mamića. ovo ti je činjenica koju nemreš pobiti. Dogodilo se to da se sada odlazak na utakmicu trebao platiti i više nije postojao interes da se na nju ode. "Isplativije je" popit par piva, uplatiti kladu i pogledat tekam u bircu nego dat za kartu...Kolko god ti to neželiš prihvatiti, a takvom ozračju su i naši novinari pridonjeli...
anton 1983 je napisao/la:Iskreno, neda mi se vise pisati i odgovarati

A što si onda uopće išo pisat?
Evo ja ti dam KUNU, ako se ti suzdržiš i neodgovoriš na ovaj moj post!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"