FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Ja sam naveo 2 situacije,a Devil je dodao crveni i za Milijasa(ne znam zbog cega).vi ste osteceni za penal(sada sam video i bio je).Ista situacija je bila u prvom gde je Mikic igrao u sesnaestercu Radnickog namerno rukom,sviran je prekid i gle cuda nema kartona.
Zanimljivo da na snimku nema cuskanja Mladenovica.
Navodim jer je celu utakmicu sudio blago receno uzasno po Radnicki.Pogledaj odos faulova i olako mahanje kartonima dok je trebalo.
Navodim jer je celu utakmicu sudio blago receno uzasno po Radnicki.Pogledaj odos faulova i olako mahanje kartonima dok je trebalo.
A bio je penal jel' ?sasagmp je napisao/la:Ja sam naveo 2 situacije,a Devil je dodao crveni i za Milijasa(ne znam zbog cega).vi ste osteceni za penal(sada sam video i bio je).Ista situacija je bila u prvom gde je Mikic igrao u sesnaestercu Radnickog namerno rukom,sviran je prekid i gle cuda nema kartona.
A kada tebi to Devil kaze komentar je
Sto bi ti rek'o imam oci ne treba mi klupa da to vidim.sasagmp je napisao/la:Koje igranje rukom?u drugom?gde komentator vice skace klupa.Pa otkad je parametar klupa?
Sudjenje je bilo katastrofalno na obe strane.Na kraju samo dva crvena je malo,realan odnos je nekih 3:2 za Radnicki.Govoriti o tome da je Zvezda namerno pogurana je isto tako veoma glupo jer je Grujic poznat kao sudija na koga je bar 10 klubova u ligi imalo prituzbe i to kada nisu igrali protiv vecitih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samoradnik
- Kontakt:
Devile odgovori na samo tri pitanja.
Je li bio prekršaj nad Mudrinskim?
Je li se za igranje(namjerno) rukom Mikića daje žuti karton?
Je li Pantić kao zadnji igrač odbrane trebao dobiti crveni? (jer je praktično zaustavio najbližeg igrača golmanu)
Je li Pantić kao zadnji igrač odbrane trebao dobiti crveni? (jer je praktično zaustavio najbližeg igrača golmanu)
Ja sam zadovoljan kako smo zavrsili danas u Kragujevcu.U prelepom ambijentu sa pune tri strane stadiona i ona cetvrta prazna gde je doduse isto bilo neke raje tri gola i jos par dobrih prilika.Dok smo u isto vreme u odbrani bili poprilicno dobri,te cak ni na najjace oruzje Radnickog prekide nismo posustali.
Ipak igra ima itekako mana koju ce mozda ovih 3:0 da zamaskira ali veznim redom nisam preterano zadovoljan,mnogo bre odugovlacimo u pojedinim akcijama,jos kada sam video ono bunarenje Pantica gde niti jedna lopta nije otisla tamo gde treba pravo sam se razocarao.Ali ono kazu ne moze i jare i pare.
Da mi hocemo uvek ovako igrati a postizati tri komada pa ****.Ali nece svi biti kao Radnicki.Smesni Radnicki,ni nalik onome pravom klubu iz Kragujevca od prosle sezone.Mnogo su se svi ugledali na Spalevica i njegov seljakluk,a koliko vidim ni Kuzeljevic nije sa tim preterano zadovoljan.A od igre ni traga.
Ipak kazem rezultat od 3:0 je sasvim zasluzen,jer mogli smo imati i mnogo vise na kontu da je bilo manje sebicnosti ili u slucaju Mudrinskog vise srece.A sa ove nule se realno i nismo mogli maci.Najopasnijeg pokusaja njihovog se i ne secam da ga je bilo.
Bitno je da je proslo ovo gostovanje,nakon koga sledi jos kamara njih.Pa je next stop
Kula.Cini mi se u nedelju od 14:30.
Ipak igra ima itekako mana koju ce mozda ovih 3:0 da zamaskira ali veznim redom nisam preterano zadovoljan,mnogo bre odugovlacimo u pojedinim akcijama,jos kada sam video ono bunarenje Pantica gde niti jedna lopta nije otisla tamo gde treba pravo sam se razocarao.Ali ono kazu ne moze i jare i pare.
Ipak kazem rezultat od 3:0 je sasvim zasluzen,jer mogli smo imati i mnogo vise na kontu da je bilo manje sebicnosti ili u slucaju Mudrinskog vise srece.A sa ove nule se realno i nismo mogli maci.Najopasnijeg pokusaja njihovog se i ne secam da ga je bilo.
Bitno je da je proslo ovo gostovanje,nakon koga sledi jos kamara njih.Pa je next stop
Ja mislim da jeste.Ono je sto se kaze moze se svirati a i ne mora.Da je bio na centru sviran bi bio 100%,a kao sto kazu ako je prekrsaj na centru,onda je to prekrsaj svugde pa makar bio i penal.Samo sto to sudije ne vole da primenjuju.samoradnik je napisao/la:Devile odgovori na samo tri pitanja.
Daje se zuti karton.
Zadnji igrac odbrane je termin koji ne postoji.Nije trebao dobiti crveni.
Vidim pazljivi gledaoci trazenja dlake u jajetu u sudjenju i igranja "Zvezdi na mlin" niko da prokomentarise sta je Cancarevic uradio Milivojevicu ? To ne odgovara je li,jer ipak za ono se daje zuti karton sto bi znacilo i kasnije kada je dobio zuti karton i crveni.Mislim ono kad vec trazimo dlaku u jajetu.
EDIT:Nema price o navijacima.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
[youtube][/youtube]
Marakana rodjaci.
Marakana rodjaci.
Dobili smo jedan mec zabrane gostovanja nakon desavanja u Kragujevcu.Dakle "propusta" se mec u Kuli. 
Ne mogu ući organizovano grupe, kao ni pojedinci sa zvezdinm obelježjima... Što to može spriječiti 300 pojedinaca da uđu u civilu i odvale od navijanja?Devil je napisao/la:Dobili smo jedan mec zabrane gostovanja nakon desavanja u Kragujevcu.Dakle "propusta" se mec u Kuli.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato i stoji ovo boldano pod navodnicima.DANTES je napisao/la:Ne mogu ući organizovano grupe, kao ni pojedinci sa zvezdinm obelježjima... Što to može spriječiti 300 pojedinaca da uđu u civilu i odvale od navijanja?Devil je napisao/la:Dobili smo jedan mec zabrane gostovanja nakon desavanja u Kragujevcu.Dakle "propusta" se mec u Kuli.
Nismo jos,ali dobijamo.soba 39 je napisao/la:@devil
Jesmo ono dobili bus ?
Koliko samo sabanisanja na tribinama od strane uprave Hajduka.
Iskreno kada ih vidim da ne znaju osnovne pojmove o fudbalu nije mi onda ni cudo sto "odmaraju" igrace nakon dve sedmice,sto zatvaraju stadion i sve ostalo.A imao sam tako lepo misljenje o njima.
Igraci su prica za sebe,tacno mi zao Milanovica sto ovo posmatra pored aut linije,ne trebaju njemu ovoliki kreteni.
Iskreno kada ih vidim da ne znaju osnovne pojmove o fudbalu nije mi onda ni cudo sto "odmaraju" igrace nakon dve sedmice,sto zatvaraju stadion i sve ostalo.A imao sam tako lepo misljenje o njima.
Igraci su prica za sebe,tacno mi zao Milanovica sto ovo posmatra pored aut linije,ne trebaju njemu ovoliki kreteni.
Sviraj kraj sto pre da ga ne uvale slucajno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pobeda od 1:0 na kraju na uvek teskom gostovanju kod majmunski napaljenog rivala.Drago mi je da smo ga prosli opet neokrznjeno i to da opet nismo ostavili prostora protivniku da nas ozbiljnije ugrozi.Ne znam mozda ce neko reci sudija nam opet pomogao u tome ko zna,sacekacu sa tom ocenom.Uglavno ono sto rezultati pokazuju to je da sa tri izuzetno teska gostovanja dolazimo punih dzepova u BEograd i to bez primljenog gola.U sredu aBd tako da nastavimo i na Cairu i prodjemo u narednu rundu kupa Srbije.
Utakmica poprilicno dosadna,Zvezda na sigurno odigrala drugo poluvreme,sa tek jednom izuzetnom 100% prilikom za Micka koji je masio,te sa jos 1-2 neke polu-prilike uz mozda i najlepsi potez meca a to je intervencija Braca na sut Milijasa.
Kazem 1:0 je najbitnije od svega,igru brisi,bodove pisi i samo guraj tako dalje.
Utakmica poprilicno dosadna,Zvezda na sigurno odigrala drugo poluvreme,sa tek jednom izuzetnom 100% prilikom za Micka koji je masio,te sa jos 1-2 neke polu-prilike uz mozda i najlepsi potez meca a to je intervencija Braca na sut Milijasa.
Kazem 1:0 je najbitnije od svega,igru brisi,bodove pisi i samo guraj tako dalje.
Omladinci dobili Indjiju juce 3:0,Jankovic,Simic,i autogol Indjije.
Pioniri strpali 7 komada Zemunu Aleksic x3,Panovic x2,Adzic i Petrovic.
Kadeti odgodjeni protiv Zemuna.
To sam hteo ici gledati posto su igrali u 10:00 al' eto nije se dalo.Planirao ostati i na omladincima od 12:00 al' me zovnu frend i nisam uspeo pogledati.
Pioniri strpali 7 komada Zemunu Aleksic x3,Panovic x2,Adzic i Petrovic.
Kadeti odgodjeni protiv Zemuna.
To sam hteo ici gledati posto su igrali u 10:00 al' eto nije se dalo.Planirao ostati i na omladincima od 12:00 al' me zovnu frend i nisam uspeo pogledati.
Ako debil ne odluci i da ovu utakmicu zatvori onda ce to biti istinski spektakl.Do sada je prodano 3500 karata koje sleduju navijacima Zvezde.A utakmica je u sredu.
Spisak putnika za Nis sutra :Kirovski, Vesić, Pantić, Mijailović, Spajić, Mikić, Mladenović, Jovanović, Krneta, Dimitrijević, Lazović, Milijaš, Milunović, Kasalica, Mirić, Savićević, Vešović, Asamoa i Mudrinski.
Utakmica je u 16 casova sutra.
Utakmica je u 16 casova sutra.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
RADNICKI NIS-CRVENA ZVEZDA
1/16 finala Kupa Srbije
Sreda,26.septembar,16:00
Stadion:Cair
Prenos:Arena sport 1
Dakle u odbranu trofeja krecemo iz Nisa.Kakvo gostovanje odma' na startu.Na krcatom Cairu koliko dozvoljavaju igracemo protiv napaljenog Radnickog koji nas je mnogo namucio na Marakani.No sada ce biti druga prica,mnogo veci pritisak je na njima i ocekujem da tu pokleknu.Karte za sever su planule,otvoren je cak i istok ali samo donja tribina tako da je interesovanje iako je termin poprilicno los itekako veliko,a Zvezdu ocekuje velika podrska sa kako cujem najmanje 4000 najvatrenijih navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.