FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne bi da vam pametujem, vjerovatno sami znate sve to, ali Sloboda kad se rijesti Ibrakovica tek ce tada stati na noge. Ta seljacina(blago receno) vas je izbacila iz PL, ne znam zasto ste ga uopste zadrzali. Promjenili upravu a ostavili trenera koji je samo trebao otici i I.Sarajevo i ne izgubiti dva razlike. Covjek koji pise knjige o napadackom fudbalu, a svaki prosjecni trener ga ubije taktikom. Kad se njega rijesite, postavite na to mjesto tuzlaka nekog, i imate sanse da se vratite, prvenstvo tek pocelo.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- King Kenny
- Kontakt:
"Mi cemo na kraju izaci pred navijace,pred grad i reci cemo da cemo pravit ekipu i igrat cemo sa juniorima,ali cemo pravit ekipu ..."
Da li se ovo vec sprema alibi u slucaju neuspjeha,cini mi se da Mersed ne cilja bas na PL
.
Da li se ovo vec sprema alibi u slucaju neuspjeha,cini mi se da Mersed ne cilja bas na PL

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da nas lagano "hladi" jer i on sam ne vjeruje u ulazak u PL. Vidi da ovdje u ovoj ligi postoje "giganti" mnogo jaci od Slobode.King Kenny je napisao/la:"Mi cemo na kraju izaci pred navijace,pred grad i reci cemo da cemo pravit ekipu i igrat cemo sa juniorima,ali cemo pravit ekipu ..."
Da li se ovo vec sprema alibi u slucaju neuspjeha,cini mi se da Mersed ne cilja bas na PL.
Normalno da je kriva i uprava ako ne udju u PL i kriv je Jasmin Imamovic koji ih postavi! I grad Tuzla je kriv sto ne cini nista za Slobodu. U neku ruku svi snosimo dio krivice, al najmanje mi navijaci, kojima je jedina duznost otici na utakmicu i platiti kartu. Ja je eto casno izvrsavam.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- King Kenny
- Kontakt:
Ja ne znam sta vise treba da se desi pa da stvari krenu na bolje i da se raja vise aktivira oko Slobode,sve nesto ide kilavo,i ako je istina ono sto Kovacevic prica za plate i za premije u slucaju pobjede i sl. onda stvarno ne razumijem vecinu ovih igraca,nemotivaciju i setkanje po terenu
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ibraković napustio Slobodu, sljedeći angažman u inostranstvu
Abdulah Ibraković i definitivno nije više trener Slobode. Danas je u klupskim prostorijama potpisan sporazumni raskid ugovora.
"Razišao sam se sa Slobodom", rekao nam je Ibraković, dodavši kako je stanje u klubu katastrofalno.
"Očekivao sam da će ispadanje iz Premijer lige BiH donijeti neke promjene, ali ne ide. Igračima je ukinuta hranarina, a rukovodstvo očito neće da shvati kako dva igrača ne mogu spavati u jednom krevetu", kaže Ibraković.
Kaže kako preuzima odgovornost za loše rezultate u prvih 6. kola Premijer lige BiH. Ali...
Sloboda je, kako kaže on, ostala bez tri fiziotarapeuta, a u klupskoj ambulanti nema ni vate.
"Mi nemamo osnovnih sredstava za rad. Nemamo lopte za utakmice. Igramo sa loptama za trening. To je katastrofa", kaže on.
Krivicu za loše rezultate u prvih šest kola preuzima na sebe. Šta će biti sa Slobodom?
"O tome je teško govoriti. Ovako ne ide. Plašim se da ovu "krivu Drinu" neće ispraviti ni naredne generacije ako se ovako nastavi raditi".
O narednom angažmanu ne razmišlja, ali kaže kako ima opcija za odlazak u inostranstvo. Trenutno je, kako kaže, zaokupljen izradom magistarskog rada. A, poslije. Čut ćemo!
Abdulah Ibraković i definitivno nije više trener Slobode. Danas je u klupskim prostorijama potpisan sporazumni raskid ugovora.
"Razišao sam se sa Slobodom", rekao nam je Ibraković, dodavši kako je stanje u klubu katastrofalno.
"Očekivao sam da će ispadanje iz Premijer lige BiH donijeti neke promjene, ali ne ide. Igračima je ukinuta hranarina, a rukovodstvo očito neće da shvati kako dva igrača ne mogu spavati u jednom krevetu", kaže Ibraković.
Kaže kako preuzima odgovornost za loše rezultate u prvih 6. kola Premijer lige BiH. Ali...
Sloboda je, kako kaže on, ostala bez tri fiziotarapeuta, a u klupskoj ambulanti nema ni vate.
"Mi nemamo osnovnih sredstava za rad. Nemamo lopte za utakmice. Igramo sa loptama za trening. To je katastrofa", kaže on.
Krivicu za loše rezultate u prvih šest kola preuzima na sebe. Šta će biti sa Slobodom?
"O tome je teško govoriti. Ovako ne ide. Plašim se da ovu "krivu Drinu" neće ispraviti ni naredne generacije ako se ovako nastavi raditi".
O narednom angažmanu ne razmišlja, ali kaže kako ima opcija za odlazak u inostranstvo. Trenutno je, kako kaže, zaokupljen izradom magistarskog rada. A, poslije. Čut ćemo!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ibraković: Napustio sam "Dubioza kolektiv"
Sloboda je niz godina u katastrofalnom stanju. Višemilionski dug je paralisao klub. Očekivalo se kako će ispadanje u Prvu ligu F BiH ujediniti Tuzlu, ali... Čini se kako je nejedinstvo dostiglo tačku ključanja, a da se klub nalazi pred raspadom
Mersed Kovačević i Abdulah Ibraković potpisali su danas sporazumni raskid ugovora. Sloboda je u potrazi za novim trenerom, a Ibraković će se posvetiti izradi magistarskog rada i tražiti inostrani angažman. Razgovarali smo danas sa Ibrakovićem i pitali ga: Šta je to sa Slobodom?
"Dubioza kolektiv! Katastrofalno stanje. Nemamo fiziotarapeuta. Nemamo ni vate u klupskoj ambulanti. Nemamo lopte... Treba li još šta navoditi", rekao nam je u jednom dahu sada već bivši trener Slobode.
Sloboda je niz godina u katastrofalnom stanju. Višemilionski dug je paralisao klub. Očekivalo se kako će ispadanje u Prvu ligu F BiH ujediniti Tuzlu, ali... Čini se kako je nejedinstvo dostiglo tačku ključanja, a da se klub nalazi pred raspadom.
"Igrači koji su sa strane od jutros nemaju gdje jesti. Ma, to je jedna opšta katastrofa", navodi Ibraković.
Krivicu za loše rezultate je preuzeo na sebe, ali kaže kako u datim okolnostima nije moglo bolje. Klub ne funkcioniše, a ako se nešto vrlo brzo radikalno ne promijeni od povratka Slobode u Premijer ligu BiH neće biti ništa.
Sloboda je niz godina u katastrofalnom stanju. Višemilionski dug je paralisao klub. Očekivalo se kako će ispadanje u Prvu ligu F BiH ujediniti Tuzlu, ali... Čini se kako je nejedinstvo dostiglo tačku ključanja, a da se klub nalazi pred raspadom
Mersed Kovačević i Abdulah Ibraković potpisali su danas sporazumni raskid ugovora. Sloboda je u potrazi za novim trenerom, a Ibraković će se posvetiti izradi magistarskog rada i tražiti inostrani angažman. Razgovarali smo danas sa Ibrakovićem i pitali ga: Šta je to sa Slobodom?
"Dubioza kolektiv! Katastrofalno stanje. Nemamo fiziotarapeuta. Nemamo ni vate u klupskoj ambulanti. Nemamo lopte... Treba li još šta navoditi", rekao nam je u jednom dahu sada već bivši trener Slobode.
Sloboda je niz godina u katastrofalnom stanju. Višemilionski dug je paralisao klub. Očekivalo se kako će ispadanje u Prvu ligu F BiH ujediniti Tuzlu, ali... Čini se kako je nejedinstvo dostiglo tačku ključanja, a da se klub nalazi pred raspadom.
"Igrači koji su sa strane od jutros nemaju gdje jesti. Ma, to je jedna opšta katastrofa", navodi Ibraković.
Krivicu za loše rezultate je preuzeo na sebe, ali kaže kako u datim okolnostima nije moglo bolje. Klub ne funkcioniše, a ako se nešto vrlo brzo radikalno ne promijeni od povratka Slobode u Premijer ligu BiH neće biti ništa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://www.bhreporter.ba/index.php?opti ... 35%3Aslajd" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda sad do kraja dana imenuju novog trenera, kako li ce to sve izgledat protiv Branitelja tesko pitanje. Evo bas sad slusam na TV kljucne ciljeve Jasmina za buducnost i ono sto zeli uradit, sport nije spomeno ni u jednoj recenici. Znaci kako stvari stoje cak ni za kampanju vise ne koristi sport. Svi su digli ruke od Slobode i ako se ovako nastavi mogli bi mi sa juniorima krenut sledecu polu sezonu. Ja sam uvijek optimista i ono sve se nadam al svaki dan nada mi je sve manja, do ovog kluba je stalo samo navijacima i jedino da se navijaci udruze i naprave plan i probaju spasit klub al nekakog sam misljenja i nadam se da grijesim da i raja koja voli Slobodu bi voljela da Slobodi bude bolje, al niko ne zeli da radi i svi cekaju cudo a cuda nema. Teska je situacija sponzora i jaki ljudi blizu kluba ni na vidiku.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma treba glasat za bilo koga drugoga ko moze pobjediti Jamina Imamovica. Od njega Sloboda i sport nema fajde!TRUST je napisao/la:Valjda sad do kraja dana imenuju novog trenera, kako li ce to sve izgledat protiv Branitelja tesko pitanje. Evo bas sad slusam na TV kljucne ciljeve Jasmina za buducnost i ono sto zeli uradit, sport nije spomeno ni u jednoj recenici. Znaci kako stvari stoje cak ni za kampanju vise ne koristi sport. Svi su digli ruke od Slobode i ako se ovako nastavi mogli bi mi sa juniorima krenut sledecu polu sezonu. Ja sam uvijek optimista i ono sve se nadam al svaki dan nada mi je sve manja, do ovog kluba je stalo samo navijacima i jedino da se navijaci udruze i naprave plan i probaju spasit klub al nekakog sam misljenja i nadam se da grijesim da i raja koja voli Slobodu bi voljela da Slobodi bude bolje, al niko ne zeli da radi i svi cekaju cudo a cuda nema. Teska je situacija sponzora i jaki ljudi blizu kluba ni na vidiku.
Evo poslusajte audio snimak Abdulaha Ibrakovica
http://boljatuzla.ba/abdulah-ibrakovic- ... cno-audio/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da glasaju samo oni koji prate i vole Slobodu, Jasmin ne bi pobjedio na izborima. Budući da glasaju svi građani Tuzle, logčino je da su njima neke druge stvari ispred sporta. Tako će Jasmin opet odnijeti pobjedu na izborima. To je barem moje mišljenje. Tako je bilo do sada, neće se ni sada promjeniti. Samo ću reći da ulaže u sport, on bi bio san svakog grada.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovo sto Ibra prica to je stvarno sramota,ako se tako uprava ophodi prema igracima dobro je sto mi imamo i ovih 7 bodova. Legende dosle u klub koda nisu ni dosle mi i dalje funkcionisemo ko i bez uprave. Kako da igrac da max za klub kad dođe da jede i oni ga otjeraju ko zadnjeg prosjaka, zamisli neko se posjece na utakmici ili sta mi bez medicinskog osoblja. Nije ni cudo sto lose igraju
Mersed Kovacevic danas na radiu bio
poslusajte snimak
http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;

http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Svi su krivi samo je on posten i odradio svoj poso kako treba cccKapellen je napisao/la:Mersed Kovacevic danas na radiu bioposlusajte snimak
http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... **=message" onclick="window.open(this.href);return false;

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pa dobro ljudi de makar trgnite se prije izbora eto molim vas nek neko pokrene kakve proteste bilo sta pa jel iko svjestan sta nam rade?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ove nase legende mislile da ce lako prosetati ligom pa se kofrcili. Evo pogledajte u kupu. Borac izgubi od Capljive, Vitez jedva na penale, Orasje iz trece lige isto dobro...
Valja zasukati rukave ako se misli vratiti u PL.
Valja zasukati rukave ako se misli vratiti u PL.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Denis Sadikovic najvjerovatnije dolazi na klupu..nek mu je Bog na pomoci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Znas sta politicar mora znati pricati, a predsjednik kluba moze biti i gluhonijem ako je sposoban. Eno amar osim ne zna sastaviti dvije rijeci da mu ne zapadnu izmedju zuba, a opet dobro mutlja i pun je marifetluka.kralj_je_mrtav je napisao/la:Poslusao i Merseda i Abdulaha. Necu mnogo pametovati, Ibrak nije imao rezultata i jbg, trener je taj koji strada. Po meni, glup potez, ako je cilj stabilizacija kluba onda se ona ne vrsi na ovaj nacin. No, javna je tajna da su Legende od dolaska radile protiv Ibraka i zato ne treba cuditi ove vate, kreveti, tjeranja iz Mercatora. Sad imaju sve i sta ce biti. Nista spektakularno, ali za kraj, nabijem te Slobodo (nemojte me pogresno shvatiti molim vas) kad imas predsjednika koji ne zna sastaviti prostoprosirenu recenicu, dno dna, covjek nepismen, ne zna pricati i on da vrati Slobodu na mjesto koje joj pripada. Kako su se kriteriji u ovom nasem drustvu narusili, strasnoooo
Nama ne treba dobar govornik, nama treba neko ko ce natjerati nacelnika i opstinu da se malo pobrinu da klub prezivi, udje u PL, napravi malo rezultata i zaradi nesto para.
Bez rezultata nece doci pare.
Koliko nas je samo kostao ne izlazak u Evropu (nisu nam htjeli dati licencu, jos mi nije jasno zbog cega, ako je zbog dugova onda nikada ne bi izasli ni Sarajevi niti zeljeznicar) zbog saveza. Zbog lopova koji stele i onih koji imaju interese za svoje klubove.
Treba neko ko ce se moci boriti i sa nenormalnim savezom, jer ni njihovo maslo nije za ramazana.
nepismen covjek totalno ...sramota
Na celu kluba nama treba osoba koja ce da govori djelima a ne rijecima,dosta dugo godina samo se pricalo meni je njihovi prica dosta hocu djela. Moze biti presjednik niem al ako ima djela meni je najbolji,od price nema neke fajde.Nama treba jak projekat koi ce privuci jakog sponzora i koji ce nam donijeti rezultat i na terenu i u organizacij. Ja sam postao imun na njihove price,jer po njihovim pricama iz proslosti mi bi u ovo vrijeme trebali da se borimo za titulu i da smo redovni u evropi, a gdje smo sada tu pricu ni za snove nemozemo uzeti.Nama u upravi pod hitno trebaju radnici pa kako god se oni zvali dal legende dal totalni anonimusi, dosta je vise laznih moralista i neradnika koji samo pricaju price a u tim pricama oni nikad nisu krivi vec uvijek neko drugi. Najzanimljivije je od svega da se nikad nije pronasao taj neko drugi ko je kriv,jer ko god bi trebao da preuzme krivicu on nađe nekog durgog ko je kriv i tako u krug. Za mene su svi krivi i samo zelim da vidim rad
vi ako ovako nastavite mogli bi i ispasti još pogotovo ako iz PLBiH ispadnu dvije ekipe u ovu sad ligu... sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.