FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma realno očekivan rezultat.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moze se belaj napraviti i u ovom kolu kad smo mi domacini, ne trci pred ruduzeljo1 je napisao/la:Svaki ozbiljniji incident i - nema gostujućih navijača
U Sarajevu je danas održan sastanak Komiteta za normalizaciju NS/FS BiH, na kojem je doneseno nekoliko odluka i zaključaka.
1. Usvojena je Informacija nadležnih komiteta o dosadašnjem dijelu takmičenja u Premijer ligi BiH, uz sljedeće mjere:
2. Donosi se uslovna odluka o zabrani organizovanog odlaska gostujućim navijačima na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa BiH, koja će automatski stupiti na snagu do kraja sezone 2012/2013, ukoliko dodje do bilo kakvog ozbiljnijeg incidenta od strane navijača na stadionu ili izvan stadiona, a u vezi sa utakmicama Premijer lige BiH ili završnog dijela Kupa BiH.
3. Komitet osudjuje huligansko i vandalsko ponašanje dijela navijača izvan stadiona prije i poslije odigravanja utakmica 6. Kola Premijer lige BiH HŠK Zrinjski - FK Željezničar, NK GOŠK – FK Slavija i NK Čelik – FK Borac i očekuje od nadležnih državnih organa da provede hitnu istragu i procesuiraju vinovnike nemilih događaja.
4. Komitet apeluje na nadležne bezbjedonosne strukture na svim nivoima u BiH da odmah preduzmu odgovarajuće mjere i aktivnosti u cilju sprječavanja nereda na stadionima, a posebno izvan stadiona, u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.
5. Obavezuju se klubovi Premijer lige BiH da posvete više pažnje organizaciji putovanja svojih navijača na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa, kao i da ulože dodatne napore na identifikaciji huligana u redovima svojih navijača.
6. Ukoliko dodje do upotrebe pirotehničkih sredstava na stadionima, Komitet upozorava klubove da će biti primjenjene adekvatne sankcije predvidjene važećim propisima NS/FS BiH, koje uključuju prekid utakmice i druge sankcije.
7. Komitet će kontrolisati i analizirati dalju situaciju i ukoliko bude neophodno, preduzimati rigorozne mjere protiv klubova i pojedinaca, a u skladu sa ovlaštenjima utvrdjenim odluka FIFA, UEFA i propisima NS/FS BiH.
1. Usvojena je Informacija o aktivnostima za provedbu izbora na svim nivoima u NS/FS BiH, uz slijedeće zaključke:
- Usvojen je Godišnji pregled licenciranja klubova;
- Usvojena je Informacija sa UEFA konferencije u Budvi, održane 17/18. 09. 2012. godine;
away zenica
Za zivot cijeli!

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
jEDVA CEKAM ZENICU IMAM OSJECAJ DA CE BRUKU RAJE ICI.zeljo1 je napisao/la:![]()
![]()
makar necemo biti mi ti koji ce prekinuti gostovanja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
akoBogda, samo da ih do tad ne prekinu, zenica i derbi da se odradi, nista vise ne trebaCARSON je napisao/la:jEDVA CEKAM ZENICU IMAM OSJECAJ DA CE BRUKU RAJE ICI.zeljo1 je napisao/la:![]()
![]()
makar necemo biti mi ti koji ce prekinuti gostovanja
Za zivot cijeli!
ko dade golove?
Adil, Zeba i Brkovićpinki je napisao/la:ko dade golove?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
odlicno proradili igraci koji treba da ih daju
- plava grbavica
- Kontakt:
Zna li iko koji tim igra
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
igra Željo ovi drugi me ne interesujuplava grbavica je napisao/la:Zna li iko koji tim igra
Za zivot cijeli!
- plava grbavica
- Kontakt:
Jok golubovci - sastavThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:igra Željo ovi drugi me ne interesujuplava grbavica je napisao/la:Zna li iko koji tim igra
- MinjonKocka
- Kontakt:
Eto ga. Zebinjo gol i dvije asistencije, bravo bravo
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Fino, fino... Cestitke igracima i strucnom stabu.. 

kad ce biti parova osmine finala
-
- Kontakt:
MrAmani96 je napisao/la:kad ce biti parova osmine finala
25 septembra je izvljacenje.madridista je napisao/la:MrAmani96 je napisao/la:kad ce biti parova osmine finala
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- champions1921
Nije se Zajko smio vaditi iz igre ni u Mostaru.. On mora imati kredita i kad lose igra jer je u stanju potezom rijesiti utakmice.. Ali gotovo je sad..
BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nego, hoce li biti omogucen TV prenos u Subotu? Hvala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moguce da to arena odradi, mada sad za sad nema nikakve najave o tome, sackejamo da prodje LPDzoleZeljo je napisao/la:Nego, hoce li biti omogucen TV prenos u Subotu? Hvala
Za zivot cijeli!
Ne znam cemu neka radost, kad svi znaju da je Kup tradicionalno Željino takmicenje. Mi smo pretplaceni na taj trofej 

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.