HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

oscar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la oscar » 18 sep 2012, 13:28

slika

u najmanju ruku je jadno razbit prazan pub,i onda te policija pokupi,ali eto svak ima svoju furku :lol:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 18 sep 2012, 14:00

Ako moze jedno pitanje samo,da li Ultrasi dolaze u Prijedor i koliko otprilike .Hvala

High

Post Postao/la High » 18 sep 2012, 14:07

Jest' vala fazon doć' u prazan pub i sve porazbijati, i to u jutarnjim satima ''belaj'' napraviti. Momački, nema šta. I još im palo 35 momaka zbog gluposti, bukvalno. Nisu ništa uradili, ali ništa, samo su sebe ponizili, pogotovo sa ovim prijavama. (Prepoznao sam par momaka sa ove slike, strašno, ali strašno ko je sve tamo bio i uradio ovo što jeste, jadno.) Ne znam šta će ovaj sa desne strane u ovoj akciji, ni hodati ne zna. Ovaj jado je znao bježati iz tramvaja u nekim situacijama, i odjednom on u ovoj belaju. Da ne povjeruješ ko je sve učestvovao u ovome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 14:14

High je napisao/la:Jest' vala fazon doć' u prazan pub i sve porazbijati, i to u jutarnjim satima ''belaj'' napraviti. Momački, nema šta. I još im palo 35 momaka zbog gluposti, bukvalno. Nisu ništa uradili, ali ništa, samo su sebe ponizili, pogotovo sa ovim prijavama. (Prepoznao sam par momaka sa ove slike, strašno, ali strašno ko je sve tamo bio i uradio ovo što jeste, jadno.) Ne znam šta će ovaj sa desne strane u ovoj akciji, ni hodati ne zna. Ovaj jado je znao bježati iz tramvaja u nekim situacijama, i odjednom on u ovoj belaju. Da ne povjeruješ ko je sve učestvovao u ovome.
:lol: :lol: ovog desnog i ja znam iz pofalica debil pravi sto ti kazes hodati ne zna, a ove ostale ne znam. :)
Edit: kreteni ba pravi haos naprave bez razloga i jos prijave popuse pametno nema sta. :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 sep 2012, 14:50

@ANTIŠA!, sta se ti livadicu javljas ? Cuj mi jadni, pa pogledaj tvoju grupu, 15 (doslovno) vas se ne moze skupit, a i to djeca od 15 godina
Znate vi sta je fazon, zato poklopi se podvelezac..
RA-spad

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 sep 2012, 15:52

Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i. :evil: Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 16:00

acovic1 je napisao/la:Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i. :evil: Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 sep 2012, 16:22

Pauleta je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i. :evil: Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta.[/quot

U pravu si , ali dosta toga ovisi o žrijebu i formi u kojem se ekipa u datom trenutku nalazi.Kiks u kupu se teško ispravlja a u prvenstvu je to dosta lakše napraviti.Kažem s obzirom na start u prvenstvu i raspored koji imamo možda , naglašavam možda je bolje okrenuti se prvenstvu ali ponavljam ne znači da ćemo pustiti utakmicu u Prijedoru.Ja sam po prirodi umjereni optimista i zato uvijek očekujem da će biti bolje.Nadam se prolazu u kupu ali ako i ne bude nije propast svijeta.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 18 sep 2012, 23:11

Brate nemoj se sekirat, znaš kako kažu: "psi laju, karavane prolaze"... koga briga šta neki nebitni likovi misle, svi koji imalo veze sa Mostarom imaju znaju šta je i kako bilo, te toliko o tome :). Trebamo se okrenut Zrinji i mislit na budućnost... slažem se s tim da igra mora biti bolja, tj. puno bolja, ali veseli me baš jaka obrana i dobri rezultati. Sad u Prijedoru će biti doslovno na nož, vraćanje dugova od prošle sezone (za one koji znaju šta govorim :D :D )... Ali nadam se pobjedi i vjerojatno jednoj kombiniranoj momčadi u Prijedoru. Onda lagano protiv Slavije po 3 boda, tamo smo uvijek dobro igrali i pobjeđivali :) :).
Pauleta je napisao/la:Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta
Nažalost moram te razočarat... u siječnju Markiću ističe ugovor, ima već par konkretnih inozemnih ponuda i sigurno odlazi u siječnju. Ipak dobre igre i dokapetnska traka u mladoj repki nije prošla nezamijećeno... a kup je kao i prvenstvo prigoda za Europu, treba igrat na oba fronta ;). SAMO JAKO!!! :)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 sep 2012, 01:16

High je napisao/la:Jest' vala fazon doć' u prazan pub i sve porazbijati, i to u jutarnjim satima ''belaj'' napraviti. Momački, nema šta. I još im palo 35 momaka zbog gluposti, bukvalno. Nisu ništa uradili, ali ništa, samo su sebe ponizili, pogotovo sa ovim prijavama. (Prepoznao sam par momaka sa ove slike, strašno, ali strašno ko je sve tamo bio i uradio ovo što jeste, jadno.) Ne znam šta će ovaj sa desne strane u ovoj akciji, ni hodati ne zna. Ovaj jado je znao bježati iz tramvaja u nekim situacijama, i odjednom on u ovoj belaju. Da ne povjeruješ ko je sve učestvovao u ovome.
jutranji sati 14 h,ovi sto bjeze iz puba dijele batine nekim po konjicu ,ekipa jadna u zapadnom pravi belaje a likovi od 100 kila skacu u neretvu u slicnoj situaciji ,neko pada u muriju u mostaru a neko kamenjanjm po vogosci i stupu ,uglavnom previse cinjenica

High

Post Postao/la High » 19 sep 2012, 01:30

Očigledno da si pogrešno informiran, odnosno upućen. Kako god, očajno skupljanje bodova ovom akcijom razbijanja praznog puba gdje ste zbog gluposti popili 35 prijava. Očajan potez. Ako je sudeći po onim slikama zbog koje sam i ostavio komentar prije ovog, teško da biste ijednoj ozbiljnijoj grupi parirali kad bi se našli na liniji protiv njih. Razbijali pub u Mostaru balavci koji bježe iz tramvaja i pretrčavaju semafor u mnogim situacijama. Jako, nema šta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 sep 2012, 02:17

High je napisao/la:Očigledno da si pogrešno informiran, odnosno upućen. Kako god, očajno skupljanje bodova ovom akcijom razbijanja praznog puba gdje ste zbog gluposti popili 35 prijava. Očajan potez. Ako je sudeći po onim slikama zbog koje sam i ostavio komentar prije ovog, teško da biste ijednoj ozbiljnijoj grupi parirali kad bi se našli na liniji protiv njih. Razbijali pub u Mostaru balavci koji bježe iz tramvaja i pretrčavaju semafor u mnogim situacijama. Jako, nema šta.
hvala ti sto si me informisao :mrgreen: ,imal jos kakvihslika pa da zajedno presudimo sta bi bilo kad bi bilo ,pod ovim ozbljnijoj sta covjek da kaze za vas kad vas 400 ide na utakmicu a problem vam stvori 60 navijaca iz suprotnog pravca ,ovi balavci su nesto sto vasi balavci mogu samo sanjati da ce biti a pretrcavaju semafor po potrebi ali sigurno ne radi vasih hrabrih djecaka ,dovoljne je reci da 2 momka iz sukoba sa violama su na ovoj slici toliko o tvojoj prici i njihovoj hrabrosti ;)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 02:26

Ovog "jadu" su pitari sa Pofalića u par navrata itekako zapamtili.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 sep 2012, 17:45

vodimo... 0-1 I.Aničić
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 sep 2012, 17:47

silenT je napisao/la:vodimo... 0-1 I.Aničić

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 sep 2012, 17:57

Peric je kao Mourinho sa Chelsom! :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 19 sep 2012, 18:19

Zaslužena pobjeda. Mi loši. Čestitam i sretno u nastavku.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 19 sep 2012, 18:48

Ma tako je momci, idemo dalje !

Drago mi je da je bas I.Anicic rijesio utakmicu, nadam se da ovim golom ulazi u pravu formu..

IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 20 sep 2012, 12:57

DUPLA KRUNA S OVOM EKIPOM.....SAMO JAKO.....

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 20 sep 2012, 13:00

benfica1923 je napisao/la:DUPLA KRUNA S OVOM EKIPOM.....SAMO JAKO.....
:lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.