u najmanju ruku je jadno razbit prazan pub,i onda te policija pokupi,ali eto svak ima svoju furku

High je napisao/la:Jest' vala fazon doć' u prazan pub i sve porazbijati, i to u jutarnjim satima ''belaj'' napraviti. Momački, nema šta. I još im palo 35 momaka zbog gluposti, bukvalno. Nisu ništa uradili, ali ništa, samo su sebe ponizili, pogotovo sa ovim prijavama. (Prepoznao sam par momaka sa ove slike, strašno, ali strašno ko je sve tamo bio i uradio ovo što jeste, jadno.) Ne znam šta će ovaj sa desne strane u ovoj akciji, ni hodati ne zna. Ovaj jado je znao bježati iz tramvaja u nekim situacijama, i odjednom on u ovoj belaju. Da ne povjeruješ ko je sve učestvovao u ovome.
Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta.acovic1 je napisao/la:Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i.Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta.[/quotPauleta je napisao/la:acovic1 je napisao/la:Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i.Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
Brate nemoj se sekirat, znaš kako kažu: "psi laju, karavane prolaze"... koga briga šta neki nebitni likovi misle, svi koji imalo veze sa Mostarom imaju znaju šta je i kako bilo, te toliko o tomeacovic1 je napisao/la:Šta je bola više ,tema je HŠK Zrinjski a ne i.d.i.o.t.i.Idite na svoju temu pa tamo baljezgajte o čemu god hoćete.Kvarite mi uživanciju u ove tri domaće pobjede.Široki,Borac i Željo.Prošle sezone smo od ovih ekipa iz vrha tabele dobili samo Borca,protiv Širokog uzeli bod i to u gostima a protiv Želje 2x neriješeno.Znači početak vrlo dobar ,fali nam možda još jedan bod s gostovanja i bilo bi odlično ali i ovako je početak jako jako dobar.Sa slijedeća dva gostovanja ja bih bio zadovoljan sa 3 boda a onda imamo lakši raspored i može biti samo bolje.Jedino što me brine je igra koja još uvijek nije ni blizu onoga što očekujem ali odlika velikih ekipa je da pobjeđuju iakonemaju neku lepršavu igru.Što se tiče kupa, Rudar je ekipa koja nam nikad nije ležala u Prijedoru i ne znam jesmo li im ikad uzeli bod gore i ako ispadnemo treba se usredotočiti samo na prvenstvo jer u kupu je jako teško otići do kraja mada nije nemoguće.Daleko od toga da se treba unaprijed predati ,možda bi Perić sutra trebao malo izmixati ekipu i to može dati rezultata jer nije nam klupa tanka kao lani a i za vikend je teško gostovanje protiv Slavije.
Nažalost moram te razočarat... u siječnju Markiću ističe ugovor, ima već par konkretnih inozemnih ponuda i sigurno odlazi u siječnju. Ipak dobre igre i dokapetnska traka u mladoj repki nije prošla nezamijećeno... a kup je kao i prvenstvo prigoda za Europu, treba igrat na oba frontaPauleta je napisao/la:Moje mišljenje je da je kup prilika za Europu. Za nadati je se da će Markić ostati barem do ljeta
jutranji sati 14 h,ovi sto bjeze iz puba dijele batine nekim po konjicu ,ekipa jadna u zapadnom pravi belaje a likovi od 100 kila skacu u neretvu u slicnoj situaciji ,neko pada u muriju u mostaru a neko kamenjanjm po vogosci i stupu ,uglavnom previse cinjenicaHigh je napisao/la:Jest' vala fazon doć' u prazan pub i sve porazbijati, i to u jutarnjim satima ''belaj'' napraviti. Momački, nema šta. I još im palo 35 momaka zbog gluposti, bukvalno. Nisu ništa uradili, ali ništa, samo su sebe ponizili, pogotovo sa ovim prijavama. (Prepoznao sam par momaka sa ove slike, strašno, ali strašno ko je sve tamo bio i uradio ovo što jeste, jadno.) Ne znam šta će ovaj sa desne strane u ovoj akciji, ni hodati ne zna. Ovaj jado je znao bježati iz tramvaja u nekim situacijama, i odjednom on u ovoj belaju. Da ne povjeruješ ko je sve učestvovao u ovome.
hvala ti sto si me informisaoHigh je napisao/la:Očigledno da si pogrešno informiran, odnosno upućen. Kako god, očajno skupljanje bodova ovom akcijom razbijanja praznog puba gdje ste zbog gluposti popili 35 prijava. Očajan potez. Ako je sudeći po onim slikama zbog koje sam i ostavio komentar prije ovog, teško da biste ijednoj ozbiljnijoj grupi parirali kad bi se našli na liniji protiv njih. Razbijali pub u Mostaru balavci koji bježe iz tramvaja i pretrčavaju semafor u mnogim situacijama. Jako, nema šta.
silenT je napisao/la:vodimo... 0-1 I.Aničić
benfica1923 je napisao/la:DUPLA KRUNA S OVOM EKIPOM.....SAMO JAKO.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.