Halo beže, mozak malo ubacidelko je napisao/la:hehe a ste tek reci za Jurgena Klopa ?legenda
msm da je ovo bespotrebno od strane Barce jer je to nacin proslave nista zlonamjerno
U pitanju je klasicna javna prozivka i provokacija
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Halo beže, mozak malo ubacidelko je napisao/la:hehe a ste tek reci za Jurgena Klopa ?legenda
msm da je ovo bespotrebno od strane Barce jer je to nacin proslave nista zlonamjerno
ah nisam vidio da pise BIVSI predsjednik, svejedno ko je - da je, nije neki razlog za koji bi se moglo prozivatiripper je napisao/la:Halo beže, mozak malo ubacidelko je napisao/la:hehe a ste tek reci za Jurgena Klopa ?legenda
nije na odmet jbg....BIVŠI potpredsjednik Barce, koji je btw. skoro pljuvao i prozivao sadašnju upravu Barce
frajer je izgleda žestok provokator
U pitanju je klasicna javna prozivka i provokacijasa akcentom na Jozine komplekse kako nije fudbaler (uostalom u tome je Jozo majstor kad treba prozvati druge, pa sad i njega malo prcaju)....mislim zar se mora i to pojašnjavati
![]()
I Pep i Simeone su bili veliki fudbaleri, pa se njima mogu dopustiti razne "proslave golova"
![]()

Sotona, sotona!enobarca je napisao/la:Pa normalno da ce se onako radovati, da sam ja trener optrc'o bih cijeli stadion kad bi igrac zabio pobjednicki gol minutu-dvije prije kraja.Stvarno ne vidim sta je u onome lose...jbt pa ja branim Mourinha
Jako zanimljiv podatak s obzirom da mu nijedan pas nije dodaj golmanu, pa štoperu i tako u krug.Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Toxicity je napisao/la:Jako zanimljiv podatak s obzirom da mu nijedan pas nije dodaj golmanu, pa štoperu i tako u krug.Raul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Ne znam. Vjerujem kolegama forumašima na riječnanek je napisao/la:Gdje to pise.
Cak ni guglajuci nisam pronasao toRaul_64 je napisao/la:Ronaldo 50/50 u pasovima sinoc , cime je postavljen rekord LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.