FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa ja prvo ne mogu biti nikad protiv nas Manijaka, makar ne javno i preko net-a, mislim da se to rješava uživo i u našoj kući, ako ima šta da se rješava. Nikad nisam vidio ijednu grupu da na sebe "baca" koliko mi na sebe, i iako se ne slažem uvijek sa nekim akcijama, ne volim komentarisati ovdje jer to našim rivalima samo daje krila, a najčešće su puno gori od nas, samo imaju manja muda za neke stvari.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Koliko ja znam nije igrao radi tri zuta katrona od prosle godine. Ipak, zaista bi mi bilo drago da se bar neki igrac iz generacije koja je duplu osvojila proda za dobre pare.MrAmani96 je napisao/la:Ja ne vjerujem dok ne potpise ugovor. Ali cemo biti oslabjeni bez njega.papagaj je napisao/la:Imal ko informaciju Za Svraku. prica se da je vec bivsi Željovac

Hvala ovom covjeku iz Mrkonjic grada na izvjestaju. Kapa dole...

samo sto je presutio da se pjevalo noz , zica ... al hebe se nasim ljudima za to ,a kad treba kakiti po nasima puna vam usta
Svaka cast. I mene sto se tice Vasilic i Bogy na stopera, Kerla out. Nikako se ne slaze ni s jednim, ni s drugim igra samo za sebe a ne za ekipu odnosno drugog stopera. Puno ide naprijed, zalijece se i jos pored toga Cola zna dosta odlutati gore i eto belaja. Vasil i Bogy su uvijek pozadi i jos se slazu. Svraka dobar, a Jamak je poceo da igra i to pravo. Slazem se sve..MrAmani96 je napisao/la:Po meni najbolji sastav trenutno:
Antolovic - Najbolji golman, nemamo boljeg.. Imamo mladog Bukvica i Karica.
Kvesic - Nemam komentar. On je buducnost BH fudbala
Bogicevic,Vasilic - Po meni najbolja kombinacija kada je u pitanju stoper pozicija. Nesto smo previse nesigurni kada je kombinacija Kerla,Vasilic ili Kerla,Bogicevic.
Svraka, Jamak - Mozda se ne slazete s mnom, ali je po meni Zolotic vrlo nesiguran i treba mu jos iskustvo. Znaci izabrao sam Svrake i Jamaka jer imaju puno vise iskustvo i sigurniji su od Zolotica.
Smajic - Kad se oporavi, pod hitno treba u prvoj postavi, on je brz i odlican igrac.
Zeba - Nas najbolji igrac.
Adilovic - Nemamo boljeg spica.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Nema na cemu i hvala za pohvale na izvjestaju. 
Za to skandiranje sam popilicno siguran da nije bilo, nemamo navijacku grupu i uopste se nije nista pjevalo, doduse zadnjih 5 minuta sam otisao jer putujem, mozda tada ali sumnjam, sve je bilo korektno, ne znam otkud vama ta informacija.
I molim @Krvotok da on kaze jel bilo pomenuto skandiranje, i kada ako je bilo?

Za to skandiranje sam popilicno siguran da nije bilo, nemamo navijacku grupu i uopste se nije nista pjevalo, doduse zadnjih 5 minuta sam otisao jer putujem, mozda tada ali sumnjam, sve je bilo korektno, ne znam otkud vama ta informacija.
I molim @Krvotok da on kaze jel bilo pomenuto skandiranje, i kada ako je bilo?
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Oj gola Zebe

Oj gola Zebe

Bio sam na utakmici u MG na dijelu tribine gdje su bili smješteni Manijaci, što se tiče skandiranja nož, žica jeste bilo i to je bilo jedino njihovo javljanje domaćih navijača. Ostalo je bilo sve korektno bez ikakvih incidenata.
Što se tiče igrača da prokomentarišem malo i o tome:
Antolović - izvadio čisti zicer nakon što je veliku grešku napravio Bogičević
Čolić - solidan imao par centaršuteva i to je to u odbrani siguran
Kvesić - isto kao i za Čolu
Bogičević - loše, on još nije doš'o sebi od Maribora, pravi greške i što je najgore spor je, lik ga je pretrčo i ošuto, sreća Antolović odbrani
Vasilić - siguran
Zolotić - izgubljen, čini mi se da nekako igra sa strahom
Jamak - nije loš
Selimović - nije loš imao centaršuteva, solidan
Zeba - majstor ostaje majstor, pored gola (koji je dao pod precku sa oko 25 m) i 2 asistencije, Zeba je lažnjakom lika bacio na zemlju (zaista je bilo smiješno), nakon što je izlazio s terena dobio je aplauz većeg dijela publike
Bekrić - odličan, vidi se kvalitet
Adilović - loše, mora naučiti bolje štopati loptu
Ako vas još nešto zanima pitajte
Bogičević - loše, on još nije doš'o sebi od Maribora, pravi greške i što je najgore spor je, lik ga je pretrčo i ošuto, sreća Antolović odbrani
Vasilić - siguran
Jamak - nije loš
Zeba - majstor ostaje majstor, pored gola (koji je dao pod precku sa oko 25 m) i 2 asistencije, Zeba je lažnjakom lika bacio na zemlju (zaista je bilo smiješno), nakon što je izlazio s terena dobio je aplauz većeg dijela publike
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.
Kada je bilo to skandiranje ako znas, jer ja stvarno nisam cuo?I ako znas odakle je to dolazilo, sa pocetka, sredine ili?Svejedno sramota, uvjek smo sve docekivali prijateljski, posebno u kosarci (nas fudbal gledam samo kada dodju veliki klubovi), ko je god dosao od gostiju bio je prijateljski prihvacen.TM87jajce je napisao/la:Bio sam na utakmici u MG na dijelu tribine gdje su bili smješteni Manijaci, što se tiče skandiranja nož, žica jeste bilo i to je bilo jedino njihovo javljanje domaćih navijača. Ostalo je bilo sve korektno bez ikakvih incidenata.
Zajko majstor, kazem ja za njega jaranima nas Ronaldinjo.

I zasluzio je aplauz!

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
skandiranje je bilo na poluvremenu kada su na tribinu ulazili navijači koji su došli iz Sarajeva, ako si bio morao si čuti, ostalo je bilo sve OK. RESPECTDejaNMG je napisao/la:Kada je bilo to skandiranje ako znas, jer ja stvarno nisam cuo?I ako znas odakle je to dolazilo, sa pocetka, sredine ili?Svejedno sramota, uvjek smo sve docekivali prijateljski, posebno u kosarci (nas fudbal gledam samo kada dodju veliki klubovi), ko je god dosao od gostiju bio je prijateljski prihvacen.TM87jajce je napisao/la:Bio sam na utakmici u MG na dijelu tribine gdje su bili smješteni Manijaci, što se tiče skandiranja nož, žica jeste bilo i to je bilo jedino njihovo javljanje domaćih navijača. Ostalo je bilo sve korektno bez ikakvih incidenata.
Zajko majstor, kazem ja za njega jaranima nas Ronaldinjo.![]()
I zasluzio je aplauz!)
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo, bili smo tu i pjevali i samo tebe vjerno bodrili.
Ja sam bio skoro na samom pocetku, gledao kako Manijaci idu dole ispod tribine, jesu se tada oglasili neki nasi likovi nesto nejasno (znam i koji, sredina mislim) ali stvarno nisam cuo da je bilo noz zica, niko nije komentarisao to na djelu gdje sam bio ja, niti bilo sta.TM87jajce je napisao/la:skandiranje je bilo na poluvremenu kada su na tribinu ulazili navijači koji su došli iz Sarajeva, ako si bio morao si čuti, ostalo je bilo sve OK. RESPECT
Kazem ponovo sramota, da 10ak ljudi upropasti cjelokupan utisak, ali takvih je uvjek bilo i bice nazalost.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014

Zeljeznicar Sarajevo Yug - FK Austria (Wien) Aut 4-1

FK Austria (Wien) Aut - Zeljeznicar Sarajevo Yug 2-0

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Puno hvala na ovom! 

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
eh upravo kad su Manijaci išli ispod tribine tad su se oglasili oni što su bili na sredini što su mahali zastavom republike srpske oni što su bili gore na vrh tribine na ogradiDejaNMG je napisao/la:Ja sam bio skoro na samom pocetku, gledao kako Manijaci idu dole ispod tribine, jesu se tada oglasili neki nasi likovi nesto nejasno (znam i koji, sredina mislim) ali stvarno nisam cuo da je bilo noz zica, niko nije komentarisao to na djelu gdje sam bio ja, niti bilo sta.TM87jajce je napisao/la:skandiranje je bilo na poluvremenu kada su na tribinu ulazili navijači koji su došli iz Sarajeva, ako si bio morao si čuti, ostalo je bilo sve OK. RESPECT
Kazem ponovo sramota, da 10ak ljudi upropasti cjelokupan utisak, ali takvih je uvjek bilo i bice nazalost.
i da zaboravio sam napisati pjevala se pjesma o Džildi
Ja ne znam kako cemo mi sa Bogijem do kraja sezone..Momak igra lose iz utakmice u utakmicu,blio da su EU,prvenstvene,prijateljske,kup protiv drugoligasa..Da je kako izdrzati do polusezone pa onda izvuci iz naftalina kakvog stopera valjalo bi suhog zlataTM87jajce je napisao/la:Bio sam na utakmici u MG na dijelu tribine gdje su bili smješteni Manijaci, što se tiče skandiranja nož, žica jeste bilo i to je bilo jedino njihovo javljanje domaćih navijača. Ostalo je bilo sve korektno bez ikakvih incidenata.
Vasilić - siguran
Jamak - nije loš

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ma to je njihov odraz kulture na tom skandiranju , mi smo im u ovo malo svima zadali strah u kosti i laganice sada ispuhali smo se sada laganice na tekme i jug i sijever samo nas Zeljo interesuje u goste idemo postujemo ,kada nebudemo lijepo docekani i staro i mlado ostavimo im lijepu poruku u gradu i uvijek zaedno ! JA SAM CUO DA BI TREBALO PRED OVU SAD TEKMU BEZ GELDAOCA ICI SE NA POMOCNI STADION I NAVIJATI , BILO BI LIJEPO GRMITI TAMO DO GLAVNOG !
Tm jajce Kako je zvucala nova pjesma Boga ti ?
- inacefindecko
- Kontakt:
Može li mi iko reći na koju je melodiju ova pjesma o Džildi, to jest koja je prepjevana da bi se dobila ova pjesma?
Nije Kopriva, ima nešto identično !
Udi na pjesmu i mislim da dole u komentarima imas tacno koja pjesmainacefindecko je napisao/la:Može li mi iko reći na koju je melodiju ova pjesma o Džildi, to jest koja je prepjevana da bi se dobila ova pjesma?

prejako, pogotvo kad je bude pjevalo 4-5 hiljada na Jugu, to ce biti jeza pravaParanoja je napisao/la:Tm jajce Kako je zvucala nova pjesma Boga ti ?