NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 sep 2012, 15:37

SRETNO ZMAJEVI DANAS!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 19 sep 2012, 17:00

Zmajjj je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Sala na stranu citam dosta iskrenih komentara po pitanju igre i ja se slazem sa nekim forumasima! Zrava je ovo rasprava za dobrobit kluba samo sam vise nego siguran da ovim pojedincima sto brane boje zvijezde treba pokazati ko je ovde baba! Siguran sam da su mnogi igraci ovdje dosli na izlet da glume igracine pa zato ispastaju njihovi dzepovi!Opet ponavljam da smo jaci nego ikad bar po imenima al treba placat po ucinku:KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE!Cast pojedincima al pojedinim treba samo hranu platit da ne kazu ovdje se nama sta jest ;) Ja sam optimista da ce ovo izaci na dobro samo dok neki igraci tj.balavci ne skontaju u svojim glavama da ovaj klub prelazi na razinu vise gdje nema sprdjne jer postajemo veliki polako al sigurno!Svi nam zavide po svakom pitanju i ja sam ipak ponosan sto ovako mali grad ima ovakav klub!!!
Ako hoćeš da znaš bar po imenima nikad nismo bili gori od trenera do igrača jesul tebi imena Vehabović, Kojić, Jahić, Milanović ;) a da se sjetiš Vasilića, Brkovića, Kodre, Babića, Karića, Hamzića, Đelmića, Čorića, Prodanovića, Alimanovića, Smajlovića ;)
Sto prijatelju izabara iz one generacije najbolje a iz ove solidne igrace!NEZ DA JE BABIC IKAD BIO VRHUNSKI FUDBALER jbg znas koliko je puta znao zasrat ko foka ;)

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 sep 2012, 17:15

Zvijezda - Rudar ugljevik 2-0 prvo poluvrijeme
1-0 Milanovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2-0 Vehabovic :idea: :idea: :idea: :idea:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 19 sep 2012, 17:42

mmmirza je napisao/la:Zvijezda - Rudar ugljevik 2-0 prvo poluvrijeme
1-0 Milanovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2-0 Vehabovic :idea: :idea: :idea: :idea:
4-0

ipak 5-0 :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 sep 2012, 18:10

ČESTITKE TRENERU I IGRAČIMA NA PROLAZU U 1/8 FINALA KUPA BIH!
1-0 MILANOVIĆ
2-0 VEHABOVIĆ
3-0 AUTOGOL
4-0 DŽAFIĆ
5-0 DELIĆ

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 sep 2012, 18:14

Cestitke na pobjedi .

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 19 sep 2012, 18:52

Preko cupa do europe :D

kako bi to bilo lijepo , al' msm da nismo dovoljno dobri da izguramo do kraja :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 sep 2012, 18:53

Teška povreda mladog Pilavdžića, trebao je biti starter protiv Čelika.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 sep 2012, 18:59

insider je napisao/la:Teška povreda mladog Pilavdžića, trebao je biti starter protiv Čelika.
Pravo s.r.a.nj.e, momak je pokazao da ima brzinu i po meni je trebao vec ranije zauzeti mjesto medju prvih 11.Nadao sam se da ce sve dobro proci.Joj jesu nas te povrede krenule, taman se E.Husic oporavio.
Zna li se koliko bi mogao biti out???

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 sep 2012, 19:23

Dobro odigra ova druga postava danas :D
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 sep 2012, 19:37

Trebao da igra protiv Čelika, ali...
Kuntića zabrinula povreda mladog Pilavdžića

Najveću pobjedu u šesnaestini finala Bh. kupa ostvarili su nogometaši Zvijezde, koji su u Gradačcu s visokih 5:0 deklasirali Rudar iz Ugljevika.
Preporuči

Ovaj rezultat pomalo čudi jer se Zvijezda od početka sezone bori sa realizacijom, a prvu pobjedu upisala je tek u petom kolu protiv Zrinjskog (2:0.

"Imali smo još nekoliko šansi i naša pobjeda mogla je biti i veća, ali ne treba pretjerivati, ja sam prezadovoljan rezultatom, a prije svega i onim što su pokazali igrači kojima sam dao šansu, a to su oni koji su manje igrali ranije", kazao je trener Zvijezde Zoran Kuntić za SportSort.ba, koji je razočaran zbog jedne činjenice:

"Mladi i talentirani Eldar Pilavdžić je povrijedio koljeno i sutra ćemo vidjeti koliko će pauzirati. Nažalost, on je bio u mojim planovima za prvu postavu protiv Čelika u subotu, ali šta da se radi".
Pobjeda nad Čelikom na Banja Ilidži vratila bi Zvijezdu u sredinu tabele i zaboravio bi se loš početak sezone (četiri vezana poraza), a što je najbitnije ušao bi se u jedan kontinuitet dobrih rezultata.

"Želja nam je da pobijedimo Čelik i uradit ćemo sve da to napravimo. Pobijedili smo Zrinjski, koji je kasnije bio bolji od Željezničara, pa mislim da možemo igrati sa svima i da je rezultatska kriza iza nas. Dolaze, sasvim sigurno, bolji dani", rekao nam je Kuntić.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 sep 2012, 20:10

cestitke momcima danas na prolazu. bilo je lijepih poteza poneka akcija uglavnom lijepo je bilo danas na banji ;) vidim dosta nizeligasa i u sledecem krugu nadam se da ce nas sreca pomaziti pa da dobijemo neku slabiju ekipu koju bi prosli udvije utakmice.
nadam se da ce kunta izabrati dobru postavu u subotu koja ce ostaviti srce na terenu jer mislim da samo tako mozemo do tri boda..i vjerujem takoder da ce nam se i igra malo poravit jer odavnio losije nismo igrali.
valjda nije teza povreda pilavdzica nije mi tako izgledalo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 sep 2012, 20:35

Evo Olimpic smjenio trenera, samo hocu da kazem koliko je nasa uprava strpljiva i daje punu podrsku svim dosadasnjim trenerima jer u bilo kojem drugom klubu Kunta bi nakon 4 pocetna poraza dobio nogu.I po tome smo jedinstveni u BiH, a sam podatak da nikada nismo smjenili trenera je podatak za Ginisa.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 sep 2012, 02:10

Ovo sam pretpostavljao i prie 3 kola cak sam im i napisao da ih trner koci jer oni kupuju izgradjene igrace za razliku od nase zvijezde! Zvonimo od mladosti, dok je olimpik u vrhu po starosnoj dobi igraca!U nas prosjek 23 godine po tekmi ;) !

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 20 sep 2012, 08:12

Dobro prode juce utakmica za ocekivati je svakako da ce onako proci. Mi imamo najmladu ekipu cini mi se sada. Treba to ljudi uigrati. Husic Edin ono je Hamza broj dva razigrava makismalno samo sto se vidi na njemu da nema toliok snage jos. Dzafic zivotinja samo sto imam sugestiju na to sto ga ne gledaju redovno pa covjek onda visi u ofsajdu dok ga ugledaju covjek vec protrcao. Mislim ljudi da ce biti svasta u subotu. Celik je jak pravo nije to ova ekipa od juce ali mislim da bi moglo biti svasta.

Naprijed Zvijezdo

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 20 sep 2012, 11:04

Gradacac je napisao/la:Dobro prode juce utakmica za ocekivati je svakako da ce onako proci. Mi imamo najmladu ekipu cini mi se sada. Treba to ljudi uigrati. Husic Edin ono je Hamza broj dva razigrava makismalno samo sto se vidi na njemu da nema toliok snage jos. Dzafic zivotinja samo sto imam sugestiju na to sto ga ne gledaju redovno pa covjek onda visi u ofsajdu dok ga ugledaju covjek vec protrcao. Mislim ljudi da ce biti svasta u subotu. Celik je jak pravo nije to ova ekipa od juce ali mislim da bi moglo biti svasta.

Naprijed Zvijezdo
Ja bi bio u subotu zadovoljan pobjedom 1-0 protiv Čelika, al ovo juče je bio jedan jači trening. Rudar- Ugljevik je ekipa u rangu Šamačkog Borca koja je pri dnu prve lige RS sa dvije pobjede iz šest utakmica a znamo da je ta liga loša i nemoj da nas ovo zavarava 5-0 , e kad njima trpaju golove Milanović i Vehabović onda moš mislit kakvi su :lol: oprez dolazi jak i neugodan Čelik ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 sep 2012, 11:21

Moje misljenje je da u utakmici sa Celikom ce doci do izrazaja nasa fizicka pripremljenost ili ne pripremljenost,a to se pogotovo odnosi na dva igraca od kojih vjerovatno svi najvise ocekujemo Husic E.i Dzafic.Mislim uz smirenu igru bez srljanja da bi mogli doc do pozitivnog rezultata.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 sep 2012, 12:51

vjerujem da mozemo pobijedit doma uvijek neugodni celik...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 sep 2012, 12:53

Naravno da mozete, sretno komsije.. :)

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 sep 2012, 18:01

Gdje je astra? Sta je sa teme,nesto je oslabila :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.