Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
THE MESENGER
- Kontakt:
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
zna li ko u kakvom je stanju bajramović,ništa ne govore o njemu 
svaka mu cast, al ja makedoniju necu zaboravitbumerang5 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ima ljudi sto sumnjaju u hasagića i da govore da je supic bolji golman od hasagica...![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- miralem444
- Kontakt:
aha lejla...al ja npr..japan necu zaboravit...sjecas li se kad smo u japanu 3:0 izgubili a mogli smo komotno 8:0 da nije bilo kene......tako da keno je nas br.1..i tu polemike nema..lejla je napisao/la:svaka mu cast, al ja makedoniju necu zaboravitbumerang5 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ima ljudi sto sumnjaju u hasagića i da govore da je supic bolji golman od hasagica...![]()
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 08 okt 2009, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bosanac723
- Kontakt:
Vjerujem da je Kenan pravi golman, i nikad nisam sumnjao u njegove kvalitete, samo mislim da bi trebao Asmir braniti jer on trenira svaki dan zadnjih 6 mjeseci(i odigrao je par tekmi) dok kenan maltene nije nista radio zbog povrede.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ma meni ni begovic ne bi smetao - solidna forma, jak motiv,, nije ni ciri lahkomiralem444 je napisao/la:aha lejla...al ja npr..japan necu zaboravit...sjecas li se kad smo u japanu 3:0 izgubili a mogli smo komotno 8.0...tako da keno je nas br.1..i tu polemike nema..lejla je napisao/la:svaka mu cast, al ja makedoniju necu zaboravitbumerang5 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ima ljudi sto sumnjaju u hasagića i da govore da je supic bolji golman od hasagica...![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- juzni vjetar!
- Kontakt:
[quote="fixator"]Estonija BiH 1:3

ovo mi lici na reklamu za fax ne gubi boju i slicno ovaj prvi poster

ovo mi lici na reklamu za fax ne gubi boju i slicno ovaj prvi poster
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 08 okt 2009, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ma ne uzbuđuj se kralju, zezam se malo, jes da znamo bit tudumi, al tolko valjda nećemo biturban corps je napisao/la:dabogda jezik pregrizoteferič je napisao/la:
90. + 5 = delegat na utakmici uočava da je na teren za BiH istrčalo 12 igrača, te se utakmica registruje službenim rezultatom 3:0 za estoniju
- miralem444
- Kontakt:
jos je ostalo..
47 h i 40 min
hajmooo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
47 h i 40 min
miralem444 je napisao/la:jos je ostalo..
47 h i 40 min
De ti meni reci sad kako sad izdrzati toliko vremena idemo idemo joj jedva cekam XD
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Vidim počeli su ponovo. Opet ne valja Muratović, Hasagić, samo tako stručnjaci, šta bi mi bez vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Zna li ko kad ce ovi u fifi objaviti redosljed reprezentacija za mjesec septembar 
- miralem444
- Kontakt:
neznam ni ja brate...mene vec trema pocinje bgm.....TaRgEt_ je napisao/la:miralem444 je napisao/la:jos je ostalo..
47 h i 40 min
De ti meni reci sad kako sad izdrzati toliko vremena idemo idemo joj jedva cekam XD
samo da napisem za reprezentativce SRETNO MOMCI...pomisao na utakmicu budi mi razlicite osjecaje. Prvi je ovaj vezan za repku...stvarno mi se cini da bi mogao da vristim
, a drugi ovaj vezan za Vedrana (R.I.P.) tuga i zalost stvarno. Nego sta drugo reci nego sretno Zmajevi
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
pise na FIFA.com da je 16 oktobra!ultra@rajvosa je napisao/la:Zna li ko kad ce ovi u fifi objaviti redosljed reprezentacija za mjesec septembar
Next Release 16 Oct 2009
Ako dobijemo i Spaniju a ovi ispred nas izgube,mozda ipak budemo nosioci,ali ako portugal ne izbori baraz!
Zadnja izmjena: Zike_HzSa, dana/u 08 okt 2009, 19:05, ukupno mijenjano 2 puta.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
u koliko sati igraju
ja mislim oko 18 po nasem vremenuizet fazlinovic je napisao/la:u koliko sati igraju
u subotu u 18 sati po nasem vremenu pocinje utakmica,siguran sam u prolaz, imam neki osjecaj da bi nasi mogli jednostavno exsplodirati i razbiti estoniju i da ce neki od igraca sam rijesiti tekmu i to ce biti neko od koga se nenadamo,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- miralem444
- Kontakt:
tekma pocinje u 18:00 h..imas na hayatu specialnu emisiju koja pocinje u 17:00 h..tako da uzivaj....izet fazlinovic je napisao/la:u koliko sati igraju
evo malo off topic, na hayatu poslije dnevnika nove snimke iz sirokog!koliko sam mogao upratit od navijaca sarajeva!jezivo brate 
- samir_tm87
- Kontakt:
sakho je napisao/la:evo malo off topic, na hayatu poslije dnevnika nove snimke iz sirokog!koliko sam mogao upratit od navijaca sarajeva!jezivo brate
ev sad gledam upravo , ono nije normalno a samo malo izdvojili za dnevnik , sad tek pocinju cijeli snimci , tesko mi je za gledat a kamoli onim koji su bili dole!!!
RIP VEDRANE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.